Valborg

Då är det väl officiellt vår nu eftersom det är valborg idag. Dagen då våren firas. Dock tycker jag valborg är lite överskattat och bara en anledning till att supa sig redigt full. Men visst är det lite små mysigt att stå vid brasan. Inte för att jag gjorde det. Skit väder ute så jag skippa det för denna gången. Anyways..

Glada nyheter för en gångs skull. Jag lämnade ju inte mitt PS2 för den funka ju inte som den skulle. Så jag lämna in den på OnOff för nån vecka sen, och idag fick jag sms att jag skulle kontakta dom. Blev lite smått nervös för jag tänkte att nu hitta de säkert inget fel på det så jag får betala de 800 kr som det kosta då. Men så var inte fallet, thank god! Där var fel på det och det gick inte att laga, så jag fick ett helt nytt i stället, tack vare försäkringen jag hade. Pröva det innan och det funka galant, starta med en gång. Woho! Så nu kan vi sjunga SingStar hela veckan om vi vill Ewe ;D

Var inte och tränade idag. Dags att ta en liten paus från det. Har tränat mån-tors så det räcker och blir över. Men det blir samma nästa vecka, ska träna måndag till torsdag då också.

Ska jobba i helgen. Både roligt och tråkigt som vanligt. Roligt att få jobba, men tråkigt att få jobba helg. Kom på att jag ska ju jobba denna helgen och sen nästa igen, sen vips så är det dags för Stockholm :D Bara inte den veckan går snabbt när jag är där. I hope not. Men vi kommer få riktigt roligt i alla fall :)

Igår såg jag Clash of the Titans med Sam Worthington, Liam Neeson. Lite som Disney's Herkules, förutom att det handla inte om Herkules, utan denna killen hette Perseus, och den var inte tecknad, men annars var ju handligen typ samma. Helt okej film faktiskt och coola effekter.



Tänkte se ett nytt avsnitt av Supernatural innan jag ska sova. Ha en fortsatt trevlig valborg ;D And good night.

2 friggin weeks!

Idag är det exakt 2 veckor kvar tills jag åker till Stockholm. Amagad! Kan inte fatta att tiden har gått så fort. Beställde biljetterna den 7 mars. Det är snart 2 månader sen. Jisses. Men det är bara bra att det gått fort, så man äntligen får träffa alla goá 08 igen, no offence! ;D Vi kommer ha så mycket kul Ewe! Och Johan ska jag krama om riktigt länge när jag kommer. Mys :)

Anyways.. ringde telia angående min mobilräkning. Den var ju på över 800 kr. Men tydligen så var den på kvartal i stället för i månaden. Så killen jag prata med ändrade det så jag får räkningen 1 gång i månaden i ställt för 1 gång i kvartalen. Så var det löst :) Men det svider ändå att jag måste betala den på 800 kr nästa månad. Blö!

Vaknade ganska så sent idag. Gick upp vid 12.30. Men det var bara för att jag vaknade när mamma gick upp vid 8 imorse, sen hade jag svårt att somna om men somnade tillslut. Åt frukost, och låg i sängen med datan en stund. Sen ringde jag brosan och fråga om jag fick låna pengar. Han bara: Självklart syrran! Jag sätter in pengarna ikväll. Sen skicka han ett sms för nån timme sen att han satt in dem och sa att jag fick dom som en present. Hur underbar är han inte. Älskar honom ;D

Sen stack jag till gymmet vid 15. Blev ganska så sent idag, men mamma jobbade kväll så jag slapp och stressa och tänka på att handla mat också. Så det blev ungefär 1½ timme på gymmet. Var knappt något folk heller, vilket var grymt skönt. Efter gymmet cykla jag vidare till OBS. Hade bara tänkt att handla något att äta, men så gick jag förbi Cubus och kolla på kläder. Prövade två par jeans men inga satt bra. Gick vidare mot JC, Gina Tricot, H&M och Lindex men hitta inget kul där heller. Till slut gick jag in på Kappahl och hittade ett par jeans som satt perfekt och var snygga dessutom. Dom heter Magic, eftersom dom håller in magen och pushar upp rumpan. 300 kr kosta dom också.



Men nu måste jag hålla i mina pengar. Ingen mer shopping! Måste ha pengar till Stockholm nu.

Sen inte nog med att jag har en supergullig bror jag har även en mamma som är guldvärd. Fråga henne innan om hon kunde betala mitt gymkort, som gick ut idag. Och hon sa ja! Fan va jag älskar min familj egentligen. Ställer alltid upp när man behöver det.

Just det, fick ju hem mitt paket från Ellos i veckan också. Hade beställt en randig tröja och en bikini överdel. Here they are:


Yes it shows in your eyes

Igår satt jag barnvakt åt min underbara systerson Neo. Han är för go alltså. Älskar honom. Om jag nånsin får barn så vill jag att det barnet ska vara som Neo. Kanske inte exakt men ungefär som han ;D

Gick upp vid 11 tiden och klädde bara på mig mysbyxor och en tröja, åt lite frukost snabbt, sen hämta Therese mig vid 12.30. Sen skulle TT och Ted till banken i Kävlinge, de tog med Nova så jag passa bara Neo.




Neo hade ju fått möss i present, så han var helt överlycklig och ville titta på dom hela tiden och ge dem mat hela tiden. Sen när jag sa att nu räcker det, blev han helt galen och börja gråta, men det gick över när jag sa att vi kunde rita i stället. Så vi rita lite, lekte lite med lera, hade lite vattenkrig med vattenpistoler ;D Och sen såg vi lite film, blev Madagaskar. Dock somna han efter halva filmen. Sen körde Ted mig hem vid 17 tiden.


Neo har inte mycket saker nej inte alls ;D


Cykla till gymmet direkt när jag kommit hem. Träna i knappt 1 timme. Har inte haft så mycket motivation på sistonen. Innan bruka jag alltid ta bandet i 1 timme och maskiner i 30 minuter, men nu blir det mest bandet och knappt några maskiner. Idag var jag lite duktigare. Blev bandet 45 minuter sen maskiner 20 minuter. Inte mycket bättre än igår men jag får ta i lite mer imorgon i stället då. Mitt gymkort går ut imorgon. Vet inte hur jag ska ha råd med det denna månaden. Har knappt pengar kvar. Jag måste ha minst 1500 kr med till Stockholm. Sen hade jag tänkt att köpa ett par jeans och några tröjor till. Vet inte hur jag ska få ihop det ;S Får fråga mamma om jag kan låna av henne. Eller kanske kan fråga Henrik, han brukar vara så generös mot mig ;D

Fick min mobilräkning idag. Den var på mer än vad jag trodde. Hade räknat med att den skulle vara på 500 kr, men den var på 800 i stället :/ Fatta inget, det stod något om förhöjd avgift? Ingen anning vad det är. Men som tur är så ska den inte vara betald förens den 31 maj, nästa lön. Men jag ska ringa och höra vad tusan det är för avgift.

Tänkte se på senaste Gossip Girl avsnittet nu :) Tingeling!

Födelsedagskalas

Glömde att skriva i fredags att jag var och klippte mig. Men efteråt tyckte jag hon hade klippt för kort, så nu är det typ till axlarna, alldelse för kort, men det växer ju ut igen som tur är :)

Sen blev jag lurad till att köpa shampoo och balsam för 378 kr. Hon sa att det var bra för mitt hår eftersom det slätar ut min lockar och är drygt. Men mitt hår blev bara fett och ännu mer lockigt tyckte jag ;/ Nej skulle aldrig köpt skiten. Aldrig mer att jag litar på henne. Gjort är gjort, ska inte älta om det mer nu.

Jobbat i helgen. Hade runt 60 gäster både igår och idag. Blev lite småstressigt, men inget jag inte fixar ;D Skynda mig väldigt mycket idag att städa så jag skulle hinna hem till 12.30. Skulle ju på kalas för Neo klockan 13.00. Hann precis hem och byta om sen kom mormor och morfar och hämtade mamma och mig.

Jag köpte ett Svampbob Fyrkant påslakan till honom, men han var mer intresserad av kaffekopparna han fick. Var bara där i några timmar sen åkte vi hemåt igen.


Jag och Nova

Morfar, Henrik och Julia

Neo blåser ut sina två ljus :)

Mormor, Nova och Morfar

Neo hade vattenkoppor

Neo fick möss i present ;O

Mamma håller Bobbie ;D


Skönt att vara hemma igen och ligga i sin säng med datan <3 Mys.

Imorgon ska jag träna ordentligt. Har ätit massa onyttigheter, måste träna bort det. Ska bara träna hela veckan, sen jobba helgen igen. Ska jobba två helger på rad nu innan jag åker till Stockholm. Inte jätte kul men det blir ju pengar. Har funderat på att gå till arbetsförmedlingen och skriva in mig igen så jag får lite extra money från försäkringskassan, men då måste jag säkert gå någon utbildningsprogram som dom tvinga en förra gången, men då slutade jag. Ska tänka lite till.

23 april 2010

Snodde från Ewe ;D

1. Det första du tvättar i duschen?

Hm.. brukar börja med håret.

2. Gillar du kaffe?

Nope!

3. Hur mår du just NU?

Bra, men ganska så hungrig.

4. Vad är sista bokstaven i namnet på killen du älskar?

Jag älskar ingen just nu. Bara gillar än så länge.

5. Berätta om din senaste dröm.

Haha, jag drömde Therese och Ted gifta sig och Neo somna i min famn :D

6. Skulle du kunna äta din favoritmat under en månad utan att tröttna?

Hm, ja faktiskt. Chicken noodles is the shit :)

7. Vad vill du ha just nu?

Chicken noodles hade varit gott nu :)

8. Har du räknat till 1000 någon gång?

Har jag säkert gjort..

9. Biter du i din glass eller slickar du bara på den?

Både och.

10. Använder du smileys?

Ja ;D

11. Har du träffat någon kändis?

Hm, Robert Englund, Charlie Bewley och Michael Beihn.. kommer inte på fler.

12. Gillar du keso?

Nej.

13. Vilken låt hade du sist i huvud senast?

OMG med Usher ft. will.i.am

14. Hur många länder har du besökt?
Sverige, Norge, Danmark och Spanien.

15. Är dina föräldrar stränga?

Nej.

16. Skulle du kunna hoppa fallskärm?

Aldrig.

17. Glittrar någonting i ditt rum just nu?

Haha nej.

18. Brukar du hyra film?

Nej, det var längesen. Som Ewe sa, Varför betala när man kan ladda ner gratis?

19. Var kommer du vara på Lördag?

På jobbet och hemma.

20. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY?

Nej. Jag var väl i skolan I think.

22. Vad åt du till lunch?

Leftovers, makaroner och köttfärssås.

23. Har du lockigt hår?

Ja ;S

24. När grät du senast?

Idag till Grey's Anatomy

25. Har du gått in i en vägg någon gång?

Eh nej.

26. Favoritårstid?

Sommar.

27. Vem höll du senast i handen?

Ingen anning, Neo kanske?

28. Sover du med TVn på?
Nej. Men händer väl att jag somnar med den på, men vaknar då mitt i natten att den är på.

29. Tycker du att du är gammal?

Nej det tycker jag väl inte, men åren går ;D

30. Är du mörkrädd?

Hm, beror på.. om man är ensam så är det ganska så läskigt.

31. Gillar du ditt liv just nu?

Nej kan jag inte påstå.

32. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha?

Åh ja, men har inget badkar ;S

33. Har du bra syn?

Jag tror det i alla fall ;D

34. Var är dina föräldrar just nu?

Hemma.

35. Vad har du på dig just nu?

Morgonrock ^^

36. Vad var det senaste du köpte?

Ny vårjacka ;D

37. Hatar du mer än 3 personer?
Tror inte jag hatar nån.. hm.. men det finns folk jag ogillar.

38. Använder du sushipinnar?
Nej jag äter inte sushi.

40. Äger du ett vapen?

Nej.

41. Gillar du ditt hår?

Absolut inte. Vill ha rakt tjockt hår!

42. Gillar du dig själv?

Det kan jag väl inte direkt påstå.

43. Vem står dig närmast, din mamma eller pappa?

Mamma

44. Hur ofta använder du MSN?

Varje dag.


Fredag at last. Fick min lön idag, men känns som jag inte har något kvar ;O Dock handla jag inte så mycket idag. Köpte bara en ny vårjacka och en ny resväska. Totalt blev det 700 kr. Sen betalde jag lite räkningar för 650 kr, som jag hoppas är dragna by now. Väntar fortfarande på min mobilräkningen.

Lämna in mitt PS2 på OnOff idag också. Var lite skeptisk först, eftersom hon i kassan sa att om dom inte hittar något fel på det så får jag betala 800 spänn för frakt o allt det där. Jävlarn tar en bara på pengar! Så nu hoppas jag fan ta mig att där är något fel på det. Det måste det vara, eftersom den inte vill spela upp mina skivor!!

Imorgon är det dags att jobba igen. Lördag och söndag so far. Och på söndag är det kalas för Neo. Han fyller hela 2 år. Har köpt ett påslakan med Svampbob till honom eftersom han gillar det så mycket. Hoppas han blir glad ;D


22 april 2010

Imorgon får jag äntligen lön! Som jag längtat. Har mycket att inhandla känns det som ;D Men först och främst ska jag klippa mig klockan 13 hos Josephine. Blir bara topparna, hade tänkt att färga det hos henne men jag tror jag gör det själv.

Sen ska jag träffa mamma, hämta ut Neos födelsedagspresent, jag hoppas det är det i alla fall. Kan inte vara något annat. Sen ska jag köpa en ny resväska inne på Coop. Sen blir det att leta efter en jacka, lite fler tröjor och jeansleggins. Sen är det nog inte mer jag ska handla innan Stockholm I think..

Åh just det, får inte glömma att lämna in mitt PS2 på OnOff. Fick hem Singstar Rock Ballads igår, och när jag skulle pröva den funka den inte alls, men tillslut fick jag igång den men den bara stannar, låten sätter inte gång. Samma med de andra skivorna jag har. Så himla typiskt det ska hända just nu. Jag ska ju ha med spelet till Stockholm. Hoppas de fixar den innan 12 maj i alla fall ;D

Träna igår och idag. Hade inte mycket motivation igår, idag var det väl lite bättre, även om jag inte tog några maskiner idag så körde jag på i nästan 20 min på crosstrainern och sen 40 min på bandet. Blev 400 kalorier där. Bättre än inget alls. Imorgon tänkte jag ta paus. Kommer inte hinna eftersom dom stänger så tidigt på fredagar, varför vet jag inte. Sen ska jag jobba i helgen så det blir ingen träning då heller. Får ta lång promenader i stället :)

Såg en bra film igår igen, eftersom alla serier verkar ha paus nu, wtf liksom?! Så det blev en till film. The Punisher heter den. Filmen handlar om FBI-agenten Frank Castle. Hans sista uppdrag är en undercover, och när sonen till den kända Howard Saint blir dödad, som gör allt i sin makt för att hitta Frank och ta död på hela hans familj inklusive Frank. Dock överlever Frank och planerar en hämnd mot Howard Saint och alla andra som trotsar lagen. Mycket bra film. Spännande. En film jag rekomenderar.

20 april 2010

Dags att tvätta igen idag då. Snart klar som tur är. Hatar verkligen att tvätta, nog det tråkigaste efter att diska. Inget är mer tråkigare än att diska. Kom på att jag måste göra det också. Damn. Nej, diskmaskin ska jag ha när jag flyttar!

Vet inte om jag ska träna idag. Har ingen lust alls. Vanligtvis brukar jag vara på gymmet nu, men jag skulle ju tvätta idag mellan 12-16, så det sket sig. Funderar på att ta en långpromenad i alla fall. Måste röra på mig. Så får det bli :)

Såg film igår. Triangle, med Melissa George och Liam Hemsworth. Ett gäng som är ute och seglar, stöter på nån elektrisk storm som förstör hela deras båt. Efter några timmar kommer ett stort skepp och räddar dem, men det finns inte en själ ombord.
Den börjar bra, men sen blir den jobbig att följa med i och slutet gillade jag inte alls. Nej ingen bra film alls. Inget jag rekomenderar.


Har precis betalt eller lagt in lite av mina räkningar så de blir betalda på fredag när jag får lön. Än så länge är jag uppe i 650 kr. Men det kommer fler. Min mobilräkning väntar jag fortfarande på som säkert ligger runt 500 kr. Sen har jag en del jag ska shoppa inför Stockholm ;D Bland annat en ny resväska. Har sett ut en på Coop för 300 kr har jag för mig. Hoppas bara den inte är slutsåld nu, men det skulle ju inte förvåna mig. Sån otur har jag ju alltid.

Och ny vårjacka. Haha, gud vad jag har tjatat om det nu, i säkert över 1 månad om inte mer. Men jag måste verkligen ha en ny! Plus lite fler tröjor, gärna randiga ;D Och lite jeansleggins hade inte skadat heller.

Beställde tid till klippning på fredag, så där åker 300 kr till. Shit.. bara utgifter för tusan. Snart är mina pengar slut ju, och jag har inte ens hunnit få dem ;D haha..

Favorit låt just nu. Älskar den! ;D
Bailando (Refresh Edit) - Paradisio

Why oh why

Fick min mens idag. Åh vad jag hatar det. Varför ska man ha sånt här skit? Det förstör bara för en. Och min mens har inte varit som den ska på sistonen. Förra mensen kom en hel vecka för tidigt. Och det kommer förstöra min vecka i Stockholm bara för det. Jag hade planerat och beställt biljetter så jag inte skulle ha mens just den veckan, men ödet ville annat. Alltid ska jag ha sån otur. Så nu ska jag gå till barnmorskan och fråga om jag kan få gulkroppshormons tabletter som skjuter upp mensen. P-piller är nog ingen idé jag börja med nu. Försent att ta hjälp av det, så förhoppningsvis ordnar det sig på något sätt.

Men anyways.. ska nog iväg och träna fast jag har mens. Blir kanske inte lika intensiv träning, men bara jag får röra på mig så är jag nöjd. Bättre än inget ju.

Såg Bröllopsfotografen (svensk film) igår. Trodde den skulle vara rolig. Men jag skratta inte en ända gång. Den var mer deprimerande ;D Jag till och med snabbspola igenom den. Så inget jag rekomenderar.

Började att se på A Perfect Getaway, med Steve Zahn, Timothy Olyphant och Milla Jovovich. Den var betydligt bättre och framför allt spännande. Ett par som är på semester på Hawaii, men den perfekta semestern blir snart en mardröm. Rekomenderas starkt.


Nu ska jag iväg till gymmet en stund :) See ya.



Testa hur snabbt ni skriver ;D Jag skriver inte speciellt snabbt hoho. 42 words

Speed test


Sundaaay

Sunday bloody sunday..

Har inte gjort något i helgen. Inga pengar då kan man inte göra mycket heller. Hade planerat att träna igår, men det sket sig, eftersom jag skulle med mamma och handla. Och det blev så stressigt om jag skulle träna efteråt eftersom dom stänger så tidigt på helgerna ;S

Så det blev ingen träningen igår eller idag. Har bara tränat 2 gånger denna veckan. Not good. Ja och en lång promenad. Denna veckan som kommer ska jag träna varenda dag, sådeså! Ska inte jobba förens till helgen. Så det blir 5 dagars träning. Om jag orkar låt säga ;D Upp till bevis.

Igår när jag låg i sängen med datorn i knäet, kände jag något som kittlade mig på armen, tittar ner och vad ser jag där? Jo en SPINDEL!! Skrek som en stucken gris. Mamma kom rusande in och bara: Va e det??!! haha.. Vände upp och ner på hela sängen, för jag skulle hitta den. Och det gjorde vi. Var tvungen att byta rent i sängen bara för det. Annars hade jag inte kunnat sova. Johan bara skratta när jag sa det. Den jäveln ;S

Idag har jag och mamma varit i Skanör hos mormor & morfar. Mormor fyllde 83 år, men lika pigg och glad fortfarande. Åt middag och god tårta. Satt och prata och hade trevligt. Ända negativa med att vara där att jag kände mig asfet i deras gamla spegel och när jag ställde mig på deras våg vägde jag 5 kilo mer än på den hemma ;O Man ska aldrig väga sig på andras vågar för dom stämmer nästan aldrig med sin egen. Ett tips bara!

Såg America Virgin igår som Ewe tjatat om att jag skulle se. Och den var verkligen asrolig.. skratta som tusan till scenen när hon blev hög och yra runt i korridoren och fråga efter sitt rum. Ja titeln säger det mest om filmen. Den rekomenderas verkligen.


Nu hade jag tänkt att se Bröllopsfotografen :)


Maybe I've been here before

Sov dåligt inatt. Vaknade hela tiden och vända och vred mig. Hatar sånt. Kunde bara inte få någon ro alls. Hoppas jag sover bättre inatt.

Vaknade vid 11, men låg kvar en halvtimme till innan jag gick upp och satte mig vid datorn och åt frukost, mys :) Sen ca två timmar senare gjorde jag mig iordning för gymmet. Var där precis i tid när de öppnade. Tur var nog det. Kom bara mer och mer folk efteråt. Blev 1 svettig timme på bandet ;D härligt. Sen skulle jag pröva "arm-maskinerna", men det gjorde djävulskt ont, så jag tog magen i stället. Sen gick jag, orka inte mer, och det var så mycket folk där. Ska dit imorgon igen, hoppas det är mindre folk då.

Kom hem vid 17 tiden, åt middag och duscha. Sen la jag mig i sängen och titta klart på Bride Wars som jag börja se igår. Handlar om två bästa vänner som ska gifta sig på samma dag, vilket slutar i krig ;D Gillade filmen, smårolig. Och jag har alltid gillat Kate Hudson och Anne Hathaway. Så det är tummen upp för denna filmen. Rekomenderas verkligen.



Har inte gjort mycket mer idag. Såg precis klart senaste avsnittet av Supernatural. Inget spännande avsnitt precis. Ett tag var det ganska så bra men nu har de trappat ner sig igen. Hoppas det blir bättre.

Satt och tittade på bilder från Thailand innan. Fyfan vad sugen man blir på att åka. Det ser så himla mysigt ut. Synd att flygresan är så jäkla dyr, men det är ju bara till att försöka spara ihop 10 000 ;D

Ta mig dit nu! (Koh Samui)


Nej nu ska jag ha något att äta tror jag och se film :) Go natt.


What to say..

Äntligen lite ledigt från jobb. Skönt att få slippa gå upp klockan 5, och bara sova tills man vaknar :) It's greääät. Gick och la mig vid 12 tiden igår, somna ganska så snabbt. Hade en äcklig mardröm dock. Först drömde jag om en äcklig spindel, bara för de fångat en spindel på jobbet, och sen jagade jag, therese och ted nån galen motorsågskille, och det slutade inte så roligt. Anyways.. vaknade till först vid 4, då tänkte jag "ah jag slipper gå upp så tidigt för jag ska inte jobba", sen somna jag om. Men vaknade vid 7 och sen vid 10. Gick upp på toa och tänkte "äsch jag ska bara lägga mig och stäcka på mig" men somnade om igen och vaknade vid 11.30. Då var jag tvungen att gå upp. Skulle tvätta klockan 12.

Slängde i tvätt i maskinerna, åt frukost och duscha. Och sen typ 2½ timme senare var tvätten klar. Hade inte så mycket så det gick fort och tvätta idag. Thank god för de nya maskinerna ;D

När det var klart cykla jag till gymmet. Posta föresten mitt slutbetyg till antagningen. Nån sa att man inte behövde skicka det och nån sa att man måste, men jag tänkte lika bra att skicka fall i fall. I alla fall, träna i 1 timme eller så. Hade inte mycket motivation idag. Blev bara 30 minuter på bandet, lite maskiner sen avslutade jag 10 minuter på crosstrainern.

Sen körde jag och handla god mat. Blev chicken noodles till mig och ett kycklingspett till mamsen. Var så längesen sist ;D Gotti gott är det. Får aldrig nog. Hade kunnat äta det varje dag ffs.

Såg senaste avsnitten av Cougar Town och Two and a Half Men. Bra avsnitt. Och imorgon kommer Supernatural och Grey's Anatomy.. I hope!

Hm.. ja det var väl allt tror jag. Natti natt ;D

13 April 2010

Har försummat bloggen i några dagarna nu. Har bara inte haft någon lust till att uppdatera, och har inget kul eller viktigt att skriva om heller.

Hm, träna i söndags. Det var riktigt härligt. Geleben efteråt, härlig känsla. Och igår var det ny arbetsvecka. Dagen gick ganska så fort, jämnfört med idag. Timmarna gick väldigt långsamt idag, till och med Therese (som jobba i receptionen) tyckte det. Vi var båda sega och anti-sociala. Och allt stämde för en gångs skull in på mig på dagens horoskop i metron. Det stod något om att jag skulle få motgångar under dagen. Och det kändes verkligen som jag fick det, och sen skulle jag få en glad överaskning under dagen. Har fortfarande inte fått någon överaskning än?

Men i alla fall, vi fick oss ett gott skratt innan när vi fika vid 10. Skratta så mycket så jag börja gråta. Kommer inte ens ihåg vad det var vi skratta om heller. haha.. gillar att jobba med Therese, hon är så rolig. Och John skrämde livet ur mig imorse, men jag gav igen ;D Både jobbig men kul dag på jobbet.

Ska bara jobba imorgon också sen är jag ledig i ca 2 veckor, om inget annat kommer upp. Ska bli skönt med lite ledighet, så jag kan ta igen tränandet. Ska träna imorgon tänkte jag efter jobb, och resten av veckan. Sen på söndag är det kalas. Mormor fyller 83 år. Ska till Skanör och äta lite tårta. Bara en liten bit, får inte äta sånt ;D

Har precis ätit och duschat. Ligger i sängen nu och tänkte titta på nån film.. men vad?

Söndag

Ännu en helg slut. Tiden går ganska så fort nu när det blivit ljusare på något konstigt sätt. Härligt :) We like that.

Jobbade i fredags. Kände mig mycket piggare än i torsdags, så det gick lättare att jobba. Hade ungefär lika många, 90 gäster. Blev lite lite stressigt mellan 7-8. Alla ville tydligen äta då, men det klara vi galant ;D

Efter jobbet gick jag och träna. Lägg märke till att jag skrev GICK. Cykeln hade fått punktering igen! Helt sjukt. Man kan fan inte cykla nånstans nu längre. Så jag lämnade in cykeln på lagning, inte fan lagar jag den själv, omöjligt. Sen hem igen och bytte om och sen gick jag som sagt till gymmet. Tog 25 minuter dit. Så det blev lite uppvärmning innan. Sen blev det 1 timme på bandet. Benen kändes som gelé efteråt, härlig känsla. Sen gjorde jag lite armövningar, plus lite ben. Var där i ungefär 1½ timme.

Hade lite ångest över att jag var tvungen att gå och hämta cykeln efter jag precis tränat, och affären ligger tvärsöver hela "stan", men det var fint väder så det gick bara bra :) Lite extra motion, skadar aldrig.

Resten av kvällen var jag död. Blev tv och msn. Såg föresten klart på Avatar. Jag gilla den. Var lite seg i början, men nu såg jag ju den på datorn med mindre skärm och utan 3D. Hade säkert varit 10 ggr bättre på bio, men sen resten var riktigt bra och spännande. Väldigt snyggt gjort. En film jag definitivt ser om och rekomenderar.

Igår hade jag tänkt att träna men jag hade träningsvärk i benen så det blev inget. Sen tvätta vi också, så det hade blivit lite stressigt.

Bestämde bioträff med Ida på kvällen. Blev The Bounty Hunter med Jennifer Aniston och Gerard Butler. My kind of movie. Den var kanske inte jätte rolig så man gapskratta, men definitivt smårolig. Sen hade de ju redan visat alla de roliga scenerna på tv i reklamerna, så dom var inte så roliga ;D Anyways.. bra film. Något jag rekomenderar.


Och snart åker Ida till USA som au-pair. Lucky bastard ;D Alla lämnar mig. Har fan ingen kvar här nu. Kanske ett tecken på att jag också ska flytta? Hoppas på det till hösten i alla fall ;D Stockholm here I come blir det då :) wiie.

Imorgon är det jobb igen. Måndag till onsdag blir det bara, än så länge. Sen är det tillbaka till helger igen ;/ Kul så länge det vara.

Och imorgon är det bara 1 månad kvar till 12 maj! Woho!!

Nu ska jag snart bege mig till gymmet. See ya!

Dumdidam

Jobbat idag igen efter några dagars ledighet och sjukdom. Hade lätt kunnat stannat hemma idag också, kände mig verkligen inte 100%, gick som en zombie på jobb, allt gick sakta, men jag ville inte vara hemma och förlora ännu mer pengar, räcker med 2 dagar!

Hade ungefär 90 gäster. 3 olika grupper. Fick som tur va hjälp av Sofie. Gick ganska så fort och det blev aldrig stressigt. Blir väl samma i morgon skulle jag tro, plus leverans från Servera och Pågen, så det blir mycket att packa upp men det ska nog gå.

På vägen hem satt jag nästan och somna, var helt slut. Och vilken jävla busschafför som körde bussen hem. En kvinna fråga om han stanna vid värnhemstorget, (vilket han gör), han bara: "nej det gör jag inte!" och stängde dörren mitt framför näsan på henne. Sen hoppa en äldre man på som skulle bara 1 hållplats, så tryckte han flera gånger på stop, eftersom det stod inte att bussen skulle stanna, så blev busschaffören assur och börja skrika, "jaja det räcker med en gång, jag blir döv här framme..!" och sen sa han något annat som jag inte hörde. Och sen mumla han vidare för sig själv. Jisses. Jag hade sparkat honom direkt. Nog om honom, blir bara så irriterad.

Imorgon ska jag träna sådeså! Träna sist i måndags, och dagen efter blev jag akut sjuk. Ska träna hela helgen. Riktigt hårdträna. Och inget sött what so ever. Dags att ta i med hårdhandskarna. Snart mitten av april, och efter det är det bara 1 månad kvar till sommarn, som jag räknar börjar i juni ;D Och innan dess maj, som kommer bli en galet kul månad, i alla fall 1 vecka :D

Börja titta på Avatar igår. Får se om jag orkar se klart den ikväll. Ganska så långtråkig, men snyggt gjort. Har väl 1 timme kvar att se.

Over and out..

Dagens..


Frukost: Två grova mackor med ost och ett glas blåbär
Lunch: Frukost och lunch i ett när jag är ledig ;D
Middag: Vet jag inte än. Får se när mamsen kommer hem.
Godis: Inget godis för mig tack.
Vill Ha: En viss person ;D
Outfit: Pyjamas all day long!
Frisyr: Rufsigt
Smink: Inget
Humör: Helt okej med tanke på igår ;S
Gjort: Sovit länge, ätit frukost och sökt in till Hotell & Konferens utbildningen i Estocolmo.
Planer: Kanske ta en lång promenad i det fina vädret och duscha.
Köp: Inget.
Låt: OMG ft. will.i.am - Usher
Läser: Senaste nyheterna på aftonbladet.se
Tittar på: Tänkte se Avatar senare
Bästa: Att slippa spy ;D
Sämsta: Förlora en jobbdag till, argh!
Sjuka: Inget.
Väder: Sol sol sol :D
Saknad: Huvudstaden och alla goá människor där <3

Ge mig nu!


Så himla skönt att jag slapp spy mer igår. Räckte med 3 gånger på morgonen. Hatar verkligen det. Finns nog inget värre, och man mår verkligen som man blivit slagen blå och gul och lite till. Jisses. Värre än en riktig bakfylla ffs. Tur att man inte mår så så ofta. Känner mig nästan som ny idag :D Men konstigt nog är jag inte så värsta hungrig fast jag knappt åt något igår. Tror jag fick i mig en skorpa, en macka och massa glas blåbär igår. Och idag har jag bara ätit två mackor och ett glas blåbär. Kan ju hoppas jag gått ner 1 kilo också ;D

Smsa Annika innan att jag kan jobba imorgon igen. Härligt. Vill inte förlora fler jobbdagar. Skönt att bara jobba 2 dagar sen är det helg igen.

Hade en helmysko dröm i natt. Den var så himla rörig så det går inte att förklara. Men slutet var bra för det var bara 1 dag kvar tills jag åkte till Stockholm. haha.. ;D

Anyways.. nu ska jag nog ta en promenad. See ya later alligator.

Detta händer bara inte!

Åh fy vad trött jag är i hela kroppen nu. Vaknade klockan 4.30 imorse, mådde jätte illa, kändes som jag skulle spy, men det gick tillbaka. Men sen en halvtimme efter jag druckit ett glas äpplejuice kom allting upp. Hann inte till toaletten så jag spydde ner hela hallen, mig själv och lite kom på mamma. Mysigt verkligen.

Så jag fick ringa Annika 5.45 och säga att jag inte kunde jobba. Känns så jobbigt att ringa och väcka chefen så tidigt, men jobba kunde jag ju inte göra. Det kändes lite bättre efter jag spytt första gången, men sen drack jag lite bubbelvatten, och 30 minuter senare kom det också upp.

Gick och la mig, sov en timme, sen var det dags igen, men denna gången hade jag ingen vätska kvar i kroppen så det blev bara lite äcklig galla i stället. Efter det har jag inte spytt mer. Och jag hoppas jag inte gör det fler gånger.

Har ont i hela kroppen och ingen kraft kvar att göra något. Har bara legat hela dagen i sängen. Mamma kom hem lite tidigare från jobb så hon kunde köpa blåbärsdryck, vatten, cola och alvedon till mig. Känns lite bättre nu. Men jag hoppas jag slipper spy mer. Ska vara hemma imorgon också, sen får jag se hur jag känner mig.

Men det är så typiskt att sånt här ska hända mig. När jag äntligen får jobba lite mer än bara helger så ska jag få sån här skit! Bara sånt som händer om man heter Anna! Blä rent ut sagt.


Mer jobb

Känns som söndag, även om det är måndag idag. Skönt på ett sätt. Blir bara 4 jobbdagar denna veckan. Hoppas bara den går fort. Fasar inför imorgon och resten av dagarna eftersom jag vet att vi ska ha massa grupper. Ogillar att jobba när det är grupper som äter. Blir så stressigt och mycket mer att städa undan och förbereda. Blä rent ut sagt. Så hoppas det snart är fredag ;D

Var och träna idag. Dock blev det bara lite över 1 timme. Sov för länge sen skulle Mormor & Morfar komma vid 14, så det blev lite stressigt. Men jag fick tränat lite i alla fall, vilket är bättre än inget alls. Får se om jag kommer orka träna i veckan, men troligen inte. Kommer ha så mycket att göra på jobb så jag kommer vara helt slut. Får äta nyttigt i stället ;D

Tänkte jag skulle se senaste avsnitten av Gossip Girl, Grey's Anatomy och Supernatural nu :)


You make me want to say.. Oh oh my gosh

Ja då var påskhelgen nästan över. Är ledig imorgon också. Sen är det back to work i 4 dagar.

Har glömt vad som hänt de senaste dagarna, men inget speciellt. Mest tagit det lugnt. Hm.. och idag hade vi lite påskmiddag med familjen här hemma. Var tråkigt för Henrik kom inte, hans bil starta inte, och Therese var jätte bakis så hon låg mest och vila i mammas säng. Så ja det var bara jag, mamma, pappa, Ted och barnen.

Är så himla trött på denna maten också, samma mat som julmat ju. Och det var ju inte så längesen man åt det. Så nej inget mer sånt detta året tack. Eller det blir det ju. Till jul.. damn. Men det är långt tills dess. Som tur är.

Jag har inte mycket mer att uppdatera om nu. Ska som sagt joba tisdag till fredag. Och imorgon ska jag hårdträna. Måste det. Har bara tränat 1 gång denna veckan plus några lång promenader, men det är inte good enough. Så imorgon innan Mormor & Morfar kommer ska jag till gymmet.

Neo, min goding i sin nya sverigepyjamas ;D

Och söta Nova :)

Cause tonight I wanna get freaky with you

Aaaah äntligen lite ledigt. Hela 4 dagar :) Nästa vecka blir mycket att göra har jag en känsla av. Ska ha massa grupper hela veckan, över 80 pers ska äta frukost. Ska få hjälp av Sofie, som är ny. Så det ska nog gå bra, I hope. Nog om jobb.

1 april idag. Eller nu är det 2 april eftersom klockan är över midnatt. Anyways.. Var jäkligt trött imorse, ville bara ligga kvar under duntäcket i värmen. Men det får jag göra imorgon i stället. Var svinkallt imorse också. Morrnarna är kalla men under dagen är det ganska så varmt. Nästan så man kan sluta använda vinterjackan. Måste verkligen köpa en ny vårjacka. Men får vänta tills jag får nästa lön. Åh kom på, efter nästa lön är det snart dags för Stockholm. OH Yeah! Can't wait.

Måste köpa en ny resväska tror jag. Den jag har är alldelse för liten för att få plats med en hel veckas kläder och annat. Ska se om jag hittar nån billig på Coop.

Ladda ju ner Alien filmerna härom dagen. Har sett de två första nu. Andra filmen är bäst helt klart. "Get away from her, you bitch!" Love it. Och Michael Biehn är så het, eller var ;D Och honom har jag träffat mohaha.




Nu ska jag sooooooova gott :) Natti natt.

RSS 2.0