31 augusti 2010

Dagens...
Frukost:
 Dubbelmacka med ost/gurka och en banan.
Lunch: -
Middag: I'm thinking spagetti och köttfärssås
Godis: -
Vill Ha: Lördag right now!
Humör: Lite smått irriterad.
Gjort: Tagit en powerwalk, ätit frukost och suttit framför datorn.
Planer: Handla lite mat, sen fortsätta se 90210.
Köp: Det blir väl mat I guess.
Låt: Brush It Off - Plan Three
Tittar på: -
Bästa: -
Sämsta: Att förkylningen är kvar.
Sjuka: Som ovan!
Väder: Soligt 15 grader.
Saknad: Behöver jag ens skriva det?

Igår började jag packa ena väskan jag ska ha med mig till Stockholm. Gjorde en liten pack-lista så jag inte glömmer något. Har än så länge packat ner:

- PS2 med skivor plus massa sladdar
- Fotoalbum
- USB minne
- Kameran plus sladdar
- Köksknivar (eftersom Johans kniv suger)
- 4 vita stora tallrikar plus grillbestick
- Kökshanddukar



Tror det var allt än så länge. Kommer säkert packa ner något mer i den väskan. Den är sjukt tung :P Men det ska nog gå. I den andra väskan ska jag typ bara ha kläder, och jag har inte så värst mycket kläder att packa eftersom jag rensa ganska mycket häromdagen. Så den kommer inte bli lika tung, tror jag...

Ja och så klart ska jag ha datorn med också i en väska för sig. Ska sitta och titta på film på tåget :) Mys.

Imorgon måste jag till barnmorskemottagningen och förnya mina p-piller, lika bra att göra det innan jag åker så jag slipper göra det sen. Sen ska jag nog träffa Linda senare på dagen/kvällen. Vi får se vad vi hittar på.

Nu ska jag göra min planka sen handla!

29 augusti 2010

Då har jag jobbat min sista dag på vandrarhemmet i Malmö idag. Kändes både skönt och trist. Fast mest skönt. Nu är min tid över där. Har varit där i över 3 år, så det är dags för mig att gå vidare nu, i alla fall till ett nytt vandrarhem ;) Har ju fått jobb på Gärdet hela hösten/vinter :) Börjar officiellt den 10 september, ska dock dit den 8e för att lära mig alla saker. Sen såg jag att hon ändrat om lite i schemat så jag ska tydligen jobba 3 helger på rad. Me no like. Men ajja, får väl gilla läget.

Både jag och Märta hade våra sista jobbdagar idag så vi hade en liten avslutnings fika med kokos toppar. Grymt goda. Sen kom Annika och Olle och krama om oss och sa hejdå :) Märta åkte redan idag till Stockholm, hon hade kommit in på nån utbildning så hon börja skolan redan imorgon. Själv får jag vänta med att åka tills på lördag :/ Orkar inte vänta längre! Hoppas veckan går snabbt.

Tänkte börja skriva en lista över allt jag ska ha med mig. Jag har tänkt ha med två stora väskor, en datorväska och min hand/axel väska. Shit hur ska jag klara allt detta. Mamma ska i alla fall följa med till centralen och hjälpa mig på med väskorna, sen när jag kommer fram får Johan möta mig och hjälpa mig, så det ska väl gå på något höger eller vänster :)

Henrik var här en sväng innan. Prata massa sen såg vi två filmer. Valentine och Splice. Första filmen är en av mina favoriter, alltid lika spännande, handlar om massa mord osv. Splice var dock inte alls bra. Handlar om några forskare som experimenterar och föder fram nån konstig livsform. Inget bra alls.



Imorgon tänkte jag shoppa lite. Har sett ut några snygga jeans och ett par varma stövlar som jag bara måste ha i höst/vinter!

Börjar bli dags att sova lite kanske. Natti natt.

27 augusti 2010

Jag är nog världens tröttaste person just nu. Fattar inte att jag orkar uppdatera ens. Fick absolut ingen sömn i natt. Det var helt omöjligt att somna. Jag blev så frustrerad att jag började grina, vilket var bra för det kändes bättre efteråt. Jag somnade väl sista timmen, klockan var typ 3.30. Sen ringde klockan 5.15. Var helt död. Kände mig som en zombie på jobb.

Och inte kunde jag gå och lägga mig när jag kom hem heller. Mamma har blivit sjuk, så jag får göra typ allt. Cykla och handla, hämta ut ett paket (mina skor), tvätta och laga middag. Inte förens nu som jag kan koppla av ordentligt. Men nu är jag så uppe i varv så jag är inte trött konstigt nog. Men jag ska ända gå och lägga mig tidigt idag. Måste få i alla fall 6 timmars sömn i natt om jag ska orka jobba imorgon.

Har kommit in ordentligt i 90210. Jag älskar det. Och Ewe du hade rätt, säsong 2 är mycket bättre! Dock tog jag en liten paus och såg två filmer. Försökte mig på Prince of Persia med Jake Gyllenhaal, men den var alldelse för dryg så jag orka bara se 40 minuter knappt. Så jag började se Death at a Funeral i stället. Väldigt rolig film, my kind of movie. Handlar om en familj som ska ha begravning hemma för sin pappa men allt går inte som planerat. Ganska många kändisar med också. Martin Lawrence, Chris Rock, James Marsden, Danny Glover, Luke Wilson och hon den roliga från Scary Movie, den mörka tjejen haha ;) Så den rekomenderar jag att ni ser!



Nu ska jag mysa resten av kvällen med tv och lite 90210 :)

24 augusti 2010

Dagens...
Frukost:
Jordgubb/vanilj yoghurt och tunnbröd med mjukost.
Lunch: Samma som ovan.
Middag: Vet inte än.
Godis: -
Vill Ha: Nya kläder! Ny höstjacka! :D
Humör: Lite små deppig.
Gjort: Ätit frukost och suttit framför datorn bara.
Planer: Titta på 90210 :)
Köp: -
Låt: -
Tittar på: Ellen DeGeneres på kanal 5, ska se 90210 sen.
Bästa: -
Sämsta: Att jag är förkyld AGAIN!
Sjuka: Som ovan!
Väder: Sol lite molnigt och väldigt blåsigt.
Saknad: JOHAN!!!!!! <3


Nu mår jag inte alls bra. Livsglädjen sjönk drastiskt på typ en dag. Jag hatar att vara förkyld och må allmänt dåligt. Det bara flög på mig igår. Hade ont i hela kroppen och feber. Gick och la mig ganska tidigt igår så det blev typ 12 timmars sömn inatt, mår mycket bättre idag. Bara förkylningen kvar. Men så jäkla trött jag är på det. Jag måste ha världens sämsta immunförsvar! Har varit förkyld typ 6-7 gånger i år. Helt sjukt alltså!

Hoppas bara jag är frisk tills nästa vecka. Orka vara förkyld när jag ska flytta :/ Är ledig imorgon också sen ska jag jobba torsdag till söndag. Mina sista 4 jobbdagar här nere i skåneland :)

Idag blir det att slappa och ta det lugnt så jag blir frisk, ska titta på 90210 idag. Ska börja på säsong 2 nu :) Tur att man kan titta på serier och filmer när man är nere och sjuk, typ bästa medicinen :)

22 augusti 2010

Jobbat hela helgen. Var ovanligt lite gäster faktiskt, blev lite smått förvånad. Brukar ha mellan 40-50 gäster, men det var typ bara 10-20 i helgen, men jag klagar inte. Det är skönt ibland att bara ta det lugnt, sitta i receptionen framför datorn och bara sitta ner.

Igår efter jobbet åkte jag direkt till min syster. Mamma hoppa på bussen som jag redan var på. Var väl där ungefär vid kvart över ett. Köpte med oss bullar också. Neo och Nova sov i trädgården när vi kom, men vaknade. Så stora de blivit. Har ju inte sett dem på över en månad, så det var kul.

Fika först med bullar och kaffe, sen lekte jag med Neo och Nova i deras stora lekrum. Sen gick vi ut lite i trädgården och hoppa på studsmattan. Fan va roligt det var. Jättelänge sen jag hoppa. Det är grymt kul :D







Vi åkte hem vid 17 tiden. Blev sjukt trött på bussen. Hade bara sovit typ 2 timmar på natten så jag åt när jag kom hem sen gick jag direkt och la mig. Somnade vid 18.30 och sov ända tills 4.50 då jag skulle gå upp för att jobba. Fan va utvilad jag kände mig när jag kom till jobbet imorse :D Var överpigg.

Nu har jag bara 4 jobbdagar kvar! Kan knappt fatta det själv. Snart flyttar jag :D WOHO!! På tal om flytta, Märta (kollega) ska också flytta till Stockholm till sin kille.. hon flyttar den 6 september. Men what a small world ha? Så vi bestämde att vi skulle ses nångång, eftersom ingen av oss känner så många i Stockholm. Och nästa helg, på lördag skulle vi ha en liten avskedsfika, jag, Märta också John ;P Haha, han är så rolig. Kommer sakna alla kollegor ;( Eller inte alla, nu ljög jag, men de flesta!

Blir msn/film/serie kväll idag :)

19 augusti 2010

Not much to say really. Var och shoppa lite igår med mamma. Jag har inga pengar kvar så hon var så snäll och betalde det så länge. Köpte en top/klänning på Gina Tricot och ett par jeansleggins på Kappahl. Dock satt jeansen väldigt tajt, kan knappt röra mig i dem, men jag ska behålla dem. Det får bli min motivation att gå ner några kilo till :) Har blivit så slö sen jag slutade träna. Och det är typ 3 månader sen jag träna sist. Jisses. Måste verkligen börja igen.



Gjorde lite träning idag faktiskt. Gick en powerwalk på ungefär 30 minuter, sen gjorde jag små övningar, bla. hoppa hopprep, crunches mm. Tänkte göra det varje varanan dag i alla fall, så jag gör något. Plus att jag ska sluta äta massa onyttigt!

När jag flyttar till Stockholm ska jag direkt skaffa gymkort. Ewe du måste hänga på då ;) Och när man inte tränar på gymmet kan man i alla fall ut och gå massa powerwalks och göra lite övningar hemma. Men jag får större motivation om jag är på gymmet, det är på något sätt roligare där.

Anyways. Har mest sett massa avsnitt av 90210. Snart klar med säsong 1. Har bara säsong 2 kvar sen ;O Men jag ska klara se alla tills jag flyttar! För sen ska jag och Ewe se säsong 3 tillsammans :)

Tänkte se några nu faktiskt. Tjingeling.

17 augusti 2010

Ledig igår, ledig idag, ledig tills på fredag! Wooh. Dock har det bara varit dåligt väder, så ingen sol har vi fått :( Jag som ville sola lite när jag var ledig. Så det har blivit massa serie/film mys inomhus i stället. Går lika bra :)

Har börjat komma in i 90210 nu. Det blir mer och mer spännande. Såg typ 5 avsnitt på rad igår. Håller på att ladda 5 nya som jag ska se idag.

Såg två filmer igår också. Började se på Valentine's Day för några månader sen men orkade inte se klart den för den var så rörig, men igår tvinga jag igenom mig den. Ingen höjdare precis. För rörig för min del, och för många kända, så en stor röra var hela filmen. Inget att rekomendera.



Andra filmen var The Runaways med Kristen Stewart och Dakota Fanning. Musikfilm, handlar om gruppen The runaways på 70-80-talet? Helt okej men inget jag ser om. Var kul att se Kristen i en annan roll än Bella i alla fall :)

Eftersom det öser ner med regn utanför så blir det mer film idag. Har några filmer på lager att se. Bland annat, The Boys Are Back med Clive Owen, Sex and the City 2, Date Night med Steve Carell och Furry Vengeance med Brendan Fraser.

Tänkte träna lite också på mammas gåband ;) Lite måste man röra på sig även om det regnar!

WOOOH!

Dagen började väldigt segt. Sov kanske 4 timmar inatt, så jag var väldigt seg imorse. Nästan så jag tog på mig fel kläder. Sen när jag stod och vänta på bussen höll jag på att trilla för jag höll på att somna haha.. Pinsamt om det hade hänt.

När jag kom fram till södervärn för att byta buss missade jag den precis så jag fick gå till jobbet i stället! Drygt. Kände mig som en zombie boktavligen. Och även fast jag gick kom jag ändå 25 minuter för tidigt, så jag la mig ner i sängen som finns i omklädningsrummet och "vila ögonen". Jag somnade faktiskt till. Tur att jag ställde alarmet. Var skönt med en liten powernap precis innan jobbet :P

Hade ungefär 50 gäster idag. Gick ganska smidigt. Hade med mig 2 goda bullar. Yum. Men måste sluta äta sånt. Mer nyttigt ska det bli från och med imorgon! Är ledig nu mitt i veckan så ska ta och träna lite, gå massor av powerwalks osv.

Var hemma vid 13 tiden. Byte om för det var så äckligt varmt ute. Sen cykla jag och mamma handla och åt. Jag var så sugen på att shoppa men hade inte så mycket pengar. Blev i alla fall 3 saker. En kofta på Vero Moda, en ny plånbok och en ny svart bh. Välbehövliga saker!



Ny laptopväska också som jag köpte igår på NetOnNet :)


Fick mail från Grand Hotel igår. Var meningen att jag skulle gått på intervju veckan som var, men de hörde inte av sig för att de hade haft mycket att göra tydligen, men så igår hörde de av sig igen och undra om jag kunde komma veckan som kommer. Men det kan jag ju inte eftersom jag inte bor i Stockholm, än. Skrev tillbaka, och fick svar att jag jättegärna fick komma i september i stället. Fyfan va glad jag blev! Så tisdagen den 7 september kl. 14 ska jag på jobbintervju på Grand Hotel. Lövely! :D

Har laddat ner lite filmer och serier. Eller serie. 90210. Orkar inte med att titta online, det bara hackar eller segar sig, så jag ladda ner några avsnitt. Måste komma ifatt om jag ska se de nya med Ewe sen ;)

OVer and out..

Your love keeps lifting me higher

Tänkte uppdatera lite om veckorna i Stockholm. Kommer inte ihåg allt i detalj, dåligt minne :P Men bättre än inget alls.

Åkte lördag den 24e juli vid 12 på dagen. (känns som jättelänge sen!) Resan var som vanligt dryg, satt brevid en dansk kvinna som fråga massa hela tiden, söt men lite jobbig.

Var framme lite tidigare, runt halv 5. Var asmycket folk på centralen också, alla sluta väl jobbet. Fick stå och vänta en stund på Johan, som vanligt. Han är fan värre än mig ;) Till slut kom han i alla fall, blev lite puss/kram kalas en stund. Sen skulle jag fylla på mitt sl-kort, men det blev helt fel. Tog 30-dagars biljett, och när jag skulle v välja från vilket datum så blev det konstigt nog från den 8 augusti istället för den 24 juli. Skyller på Johan, han distraherade mig :P Jag insåg ju inte först varför kortet inte funka när jag gick igenom spärrarna tills någon dag senare när jag titta på kvittot. Så jag fick ta 7-dagars biljett och sms-biljett tills det börja gälla igen. Slösa massa pengar på det, grr..! Men skit samma.

Åkte hem till Johan och lämna av min väska sen åkte vi in till stan igen och träffa JP och ett annat par, Anna hette tjejen kommer dock inte ihåg vad killen hette. Men men.. träffades vid Östermalmstorg(?). Gick och åt på Vapiano. Mysig restaurang, lite rörigt och mycket folk kanske men helt okej och god mat framför allt :) Tog en pastasallad med pesto. Satt där några timmar innan bion börja och hade trevligt. Bion började klockan 20.45, filmen vi såg var Inception med Leonardo DiCaprio. Riktigt bra film, även om det var mycket action. Coola effekter också, lite småseg men bra. Rekomenderas att ni ser.

När vi skulle hem öste det ner regn så vi blev ordentligt blöta. Skönt att komma hem och ta av sig kläderna sen och hoppa under ett varmt täcke ;D Lite myspys innan vi somna ofc.. tsss.

Kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde den helgen, inte mycket mest mys. Sen på måndagen 26e juli, träffa jag Ewe i stan för lite shopping. Jag hitta dock inget. Väldigt ovanligt. Ewe köpte ny mobil och lite kläder. Vi träffade Tobbe också och åt god pizza, sen efter shoppingen tog vi varsin öl och drink. Riktigt gott :) Sist blev det bio. Vi såg Shrek 4 i 3D. Så himla söt film! Älskar dom. Måste köpa på dvd sen. Efter bion skildes vi alla åt och åkte hem på varsitt håll.




Under veckan jobbade Johan så jag var typ bara hemma och städa, tvätta, handla och tog nån powerwalk. Haha, låter som ett gift gammalt par ;D Dock var han ledig varanan dag så då passa vi på att mysa extra mycket. Gick på Naturhistoriska riksmuseet på torsdagen eftersom det regna och vi hade tråkigt. Robert hängde på också :) Var väl helt okej, mycket barnfamiljer bara!

Sen på lördagen träffa jag Ewe igen för lite shopping. Båda var trötta så det var ingen lyckad shoppingdag precis. Jag hitta inte  mycket heller. Typ 3 tröjor. Köpte 2 par snygga kallingar till Johan också. Sen blev det bio igen. Denna gången blev det Eclipse. Min favoritbok, filmen var väl helt okej. Bättre än New Moon. Och jag älska tält-scenen! Lövely. Efter bion åkte vi hem på olika håll.



På söndagen den 1 augusti fyllde Johan 24 år så det blev kalas hemma hos hans föräldrar med god middag. Fick äntligen träffa hans systrar också. Söta tjejer! Hela familjen är mysig, me like.

Sen var det ny jobb vecka. Hände inte mycket under veckan. På onsdagen eller var det torsdagen, kommer inte ihåg, i alla fall, så kom hans systrar, mamma och moster på besök för att se nya lägenheten. Åt chokladtårta och drack kaffe och prata massa, trevligt trevligt :)

På fredagen handla vi lite mat till grillningen och gick på systembolaget. Grilla ju i lördags i Rålis. Det var en riktigt lyckad kväll. Förutom att det öste ner med regn och åska men förutom det så hade vi grymt roligt :D Träffa Ewe i Fridhemsplan vid 17 tiden, vi var de första på plats. När vi kom dit var det nån spansk familj som hade nån fest, men de gick efter ett tag så vi fick stället för oss själva. Vi blev väl en 15-20 stycken skulle jag tro. Var precis vid en lekplats också. Hade skitroligt! Det får vi göra om!! Var hemma vid halv 2 kanske, somna nästan direkt.


Haha ;D


Älsklings tolle <3





Träffa Ewe i måndags, åkte hem till henne och titta på massa gamla videos och bilder sen såg vi nån komedi. Var mysigt. Vi bestämde när jag flyttat upp så ska vi varje fredag ha seriekväll och se alla serier vi följer tillsammans. Längtar! :D

I onsdags åkte jag hem :( Hade tårarna i halsen när Johan skulle åka till jobbet. Blö jag hatar att säga hejdå. Blev massor av pussar och kramar <3 Resan hem var så himla dryg. Höll på att dö av uttråkning!

Var hemma vid 22 tiden. Var kul att se mamma igen. Men jag ville bara åka tillbaka!! Gaah men 3 veckor går snabbt, hoppas jag!

Började jobba idag efter 2 veckors ledigt. Var lite segt att gå upp klockan 5 men jag var ju illa tvungen. Ska nästan bara jobba tills jag åker igen. Låt det gå fort! haha.. fan va tjatig jag är. Men jag vill ha september NU!! Give me!!!

I'm home again

Det var lite över 2 veckor sen jag skrev här sist. Känns weird, har faktiskt inte saknat det särskilt mycket, men det är inte så konstigt eftersom jag haft annat att tänka på ;D

Dessa 2 senaste veckorna i Stockholm har varit de bästa i mitt liv so far. Allt tack vare Johan <3 Min underbara tolle!

Var så jobbigt att säga hej då innan! Trodde jag skulle börja stor lipa men jag höll in tårarna eftersom jag vet att vi träffas ju snart igen och då är det för en längre tid eftersom jag flyttar upp till Stockholm i september. Woho. Ser verkligen fram emot det.

Bara 3 veckor kvar. YAY!

Får uppdatera imorgon om veckorna som gått. Nu hade jag tänkt sova om jag kan. Kommer bli svårt att sova själv :(


RSS 2.0