Filmrecension

Kom hem från jobb för ungefär en timme sen. Är inte alls lika trött nu när vi ändrat jobbtiderna. Börjar klockan 7 på helger i stället för klockan 6. Jag får sova hela 45 minuter mer. Det behövs. Läste nånstans att man ska helst inte gå upp fören vid 6, något med att man sover bäst mellan 3-6. Och det stämmer nog. Är inte alls trött nu som innan :)

Allt gick bra på jobbet. Ska jobba imorgon också. Sen tänkte jag sätta mig ner imorgon och bara söka massa jobb. Fick reda på att jag inte fick konferensjobbet. Och det andra hotellet i Bromma har inte hört av sig alls. Dålig stil, när man säger att man ska det. Fick lite tips från Emelie om jobb. Alltid uppskattat. Så om ni känner nån som behöver anställa folk på ert jobb, säg till för jag tar nästan vad som helst :P

Igår var jag och Johan på födelsedagsmiddag. Johans kompis från gymnasiet fyllde år. Vi åt på nån vietnamesisk restaurang. Var ganska gott, fast väldigt dyrt. 220 kr person. Det gjorde ont i plånboken. Men det är så sällan vi är ute och äter ändå så. Var hemma vid 23. Gick nästan direkt och la oss, skulle ju upp tidigt och jobba.

Har precis beställt tågbiljetter ned till Skåne. Varför ska det vara så dyrt för? Och alla billiga tågbiljetter går som smör i solsken.

Glömde föresten att recensera en film jag och Johan såg för några dagar sen. Johan "tvinga" mig säger vi ;) att se på Paranormal Activity 2. Den var ännu läskigare än första filmen, och mycket bättre. Fy fan va rädd jag var sen efteråt. Gick efter Johan hela tiden haha. Den satte sina spår. För er som inte sett den så handlar det om en familj, mamman blir typ besatt av något. Mer kan jag inte riktigt berätta. Men nu förstår man första filmen mycket bättre. Denna filmen utspelar sig innan först filmen. Så man måste nästan se båda för att fatta dem. Men det är inga jag rekomenderar att ni ser själva om ni inte klarar av sånt :P



27 januari 2011

Jag sitter spänt och väntar på att få svar från de två intervjuerna jag var på förra veckan. Ingen har än så länge hört av sig :/ Hoppas på svar i morgon eller på början av nästa vecka. Annars är jag tillbaka på ruta ett igen. Får söka nya jobb.

Har varit i stan idag och köpt nya träningsskor. Köpte ett par snygga på Stadium. De var riktigt sköna också. Så nu kan jag träna lite bättre och springa ute :) Ska snart dra iväg till gymmet och testa skorna. Har inte tränat sen måndags, så det behövs.



Sen ska jag mysa med lite serier. Har nytt avsnitt av 90210 och Gossip Girl, och imorgon kommer ett nytt från Vampire Diaries :) Lövely.

Roadtrip from hell

Sist jag skrev så skulle Johan på en liten roadtrip med Martin. Det slutade med att jag också hängde med. Åkte från Stockholm vid 21 i måndags. Stannade till 2-3 gånger för att gå på toa och äta. På ett av rastställena följde Johan med in på tjejtoan, sen spola han inte efter han bajsat. Stackars den som går in på den toaletten :P

Vi var framme i Helsinborg vid halv 5 på tisdag morgon. Kom precis lagom till nästa båt som gick över till Helsingör. Tog 20 minuter över. Vi kom precis i rusningstrafiken, alla skulle till jobbet. Och danskar kör fan som galningar! Jag somnade till lite, kanske 1 timme max. Vi skulle till Rödby hette det. Körde fel några gånger men hittade till slut och kom fram precis i tid när nästa båt över till Tyskland skulle gå. Den tog lite längre tid, ca 40 minuter. Där fick man inte lov att sitta kvar i bilen så vi gick upp och satte oss och åt frukost. Det var den godaste mackan jag nånsin ätit. Var så himla hungrig. Och trött. Hade varit uppe i ca 26 timmar då.

Vet inte vad jag skulle göra om jag förlora dig

När vi kom till Puttgarden så var det typ bara raka vägen till Calles som affären eller lagret heter. Vilket paradis det var. Fanns hur mycket att välja bland, och BILLIGT! Det slutade med att vi handlade 4 flak öl, en flaska whisky, en flaska Jägermeister, en back Smirnoff Ice och ett lådvin. Gick på ca 900 svenska kronor. Hur billigt som helst. Och nu har vi så det räcker ett tag framöver :)

När det var klart handla vi massa godis och redbull till hemresan :P Martin som körde var ju tvungen att hålla sig vaken så han drack nog 10 st redbull :P Hemresan kändes väldigt seg. Speciellt efter vi kommit tillbaka till Sverige. Och vi var utsvultna, hade typ bara levt på frukosten och godis hela dagen, tillslut hitta vi ett jätte bra ställe med riktig mat. Jag tog köttbullar med potatis och god sås :)

Vi var tillslut hemma vid 3 inatt. Då var vi väldigt trötta. Hade varit uppe i ca 40 timmar då. Gick på toa, borsta tänderna sen somna vi direkt. Och fy vad skönt det var att få sova i sin egna mjuka säng. Var så himla stelt och trångt att sova i bilen. Nej, never again säger jag. I så fall måste man ta in på hotell så man får sova lite i alla fall.

Påvägen hem ringde mamma också. Fick ett tråkigt besked. Morfar hade gått bort :( Så nu blir det en begravning till. Hade hoppats det inte skulle bli några dödsfall i år. Nu får det inte bli fler!! Det är för jobbigt. Men nu får du sova så gott älskade Morfar. Du blir en fin ängel ♥

And beside me is where I want you to be

Tror jag suttit här i 20 minuter och försökt börja skriva något. Haha.. men det slutar med att jag fastnar på msn eller facebook. Men nu ska jag försöka skriva utan avbrott.

Jobbade igår mellan 6.00 och 14.00. Gruppen från förra helgen var fortfarande kvar och killen stirra lika mycket fortfarande. Känns nästan lite pinsamt att gå utanför köket nu :P Anyways.. Dagen gick ganska fort. Påvägen hem satt jag och var skit nervös för att det skulle komma några kontrollanter. Jag är helspänd varje gång jag ska åka nånstans :P Tänkte åka på reducerat tills det tar slut, vilket är den sista januari. Så nu sitter jag helspänd och har mobilen i handen i fall att de skulle komma, så kan jag bara skicka iväg ett snabbt biljettsms :P haha jag är rolig jag ;) I've learned my lesson.

Hm.. hände inte så mycket igår. Satt mest vid datorn, och sen titta jag och Johan på Terminator 2. Helt klart den bästa av dem. Sen somna jag ganska fort, sov hela natten, vaknade bara till när Johan gick upp för att jobba, men somnade direkt igen, hörde inte ens när han gick. Sov till 12. Har bara segat idag. Var och handla lite på Willys innan, och jag laga mat till oss idag faktiskt. Brukar vara Johan som lagar mat, eller så gör vi det tillsammans. Men idag fick jag ett ryck och lagade kyckling med curry. Blev helt okej :)

Imorgon ska jag på möte med min jobbcoach. Väntar spänt att få höra från mina intervjuer också. Sen efter mötet ska jag träffa Ewe för att träna. Känner mig taggad. Har inte tränat sen i fredags och jag har svullat i helgen :P

Sen får jag skynda mig hem så fort jag kan för Johan ska på roadtrip med Martin. De ska bila ner till Tyskland och köpa booze. Jag har beställt vin. Märkt att jag blivit lite beroende av vin på sistonen.. I feel a little craving after it. haha.. ALKISVARNING! Men i allafall, så jag får hem fort och pussa lite på honom innan han åker.



Jag vill också åka på roadtrip. Hade varit grymt kul att göra det i typ sommar. Jag och Ewe satt och prata om det innan. Samla ihop ett litet gäng och bila till Göteborg och gå på Liseberg. Hade varit så himla roligt. Får samla ihop ett gäng i sommar och göra det fan! Blir inte så dyrt om man är många heller, då delar man på kostnaden :)

ÅH, imorgon börjar alla serier. Eller de flesta börjar sändas nu i veckan. Exciting. Nu har man något att titta på igen. Let's see... jag tittar på: Desperate Housewives, 90210, Gossip Girl, Two & a Half Men, Vampire Diaries, Grey's Anatomy och Supernatural. Tror det var alla.

Nej nu bablar jag på för mycket igen :) God natt sverige!

It's free.. day..

Helgen står vid dörren återigen. WOH! Men inte fan ska jag göra något än jobba. Fan vad jag älskar att jobba på helger, not. Sa ja att jobba för Tarek imorgon. Tänkte lika bra eftersom jag inte har något annat för mig och är fattig som en... fattiglapp?

Jag fick en ångesttanke innan. Jag hatar att tänka på pengar och allt som har med ekonomin att göra. Varför ska ALLT handla om pengar i dagens samhälle. Blir så trött på att tänka på det. Typ när man är och handlar, och man har lite med pengar så måste man alltid tänka efter vad man har råd med. Sen blir det så jobbigt när andra har mer pengar än en själv och kan köpa vad som helst. Hatar det! Men sen tänkte jag det ordnar sig alltid på något sätt, hoppas jag :P Äsch nog om det...


Längtar tills Vampire Diaries börjar igen, så jag kan dregla över Damon :P

Skulle varit på möte hos min jobbcoach men bokade om det tills på måndag istället. Fick sova ut lite längre, Johan fick gå upp halv 8 och jobba medans jag låg kvar. Blev väckt klockan 11 av Tarek som ringde och fråga om jag ville jobba för honom imorgon. Ville byta ett pass med honom i februari men det var något problem men skulle försöka fixa bort den på något sätt.

I alla fall, efter jag vaknat gjorde jag mig iordning och åkte in till stan och träffa Emelie. Gick på stan i typ 2 timmar, hon lämna in några papper om en lägenhet, sen åt hon på Vapiano medans jag titta på :P haha så är det när man är fattig. Sen försökte vi hitta nån biljett hem till henne men det verkade slutsålt överallt :P Men tillslut hitta hon. Efter det skiljdes vi åt, jag mötte upp Johan vid t-centralen, så åkte vi till gymmet.

Hämta ut mina framkallade foton också. Blev en del från nyår. Ska köpa fotoalbum och klistra in sen :) Jag älskar att pyssla med sånt. Ska bara ha råd att köpa det också :P See... pengar igen! Allt handlar om pengar.. damn it.

Duscha när vi kom hem sen gjorde vi en grymt god sallad med tonfisk och matvete. Skulle jag kunna äta hela veckan så gott var det.

Nä nu bablar jag på för mycket. Over and out...

Done and done..

Nu är mina två jobbintervjuer avklarade. Hade en igår på Mornington Hotel i Bromma. Fick sitta ner med 3 stycken tjejer som hade hand om olika avdelningar på hotellet. Var lite nervös. Men det gick ganska bra tyckte jag. De skulle först fundera lite och ringa min gamla chef sen skulle de höra av sig. Dock var det bara extratimmar jag kunde få.

Och idag var jag på intervju på Quality Hotel i Nacka. Jag var ganska nervös inför denna, tror jag hellre vill ha denna tjänsten eftersom det är på 75% och verkligen ett jobb jag vill ha, som konferensvärdinna. Hanna som intervjua mig var jätte trevlig och verkade positiv så jag håller alla mina tummar och tår att jag får det. Men det var många som hade sökt tjänsten så hon skulle återkomma nästa vecka. Jag vill inte få upp mina förväntningar för högt. Men håll tummarna för mig :)

Föresten, på vägen till intervjun så för första gången sen jag flytta upp hit kontrollerade de biljetterna på tunnelbanan. Jag såg att de satt på tåget när jag gick på men jag brydde inte mig så mycket eftersom de satt ner och prata och såg inte ut som kontrollanter, mer som väktare så jag brydde mig inte så mycket om det. Men sen när vi närma oss Fridhemsplan så helt plötsligt börja de kolla biljetter. Fyfan va jag fick panik då. Men jag visade mitt SL kort, så fråga han hur gammal jag var, eftersom jag åkte på reducerat (a). Jag sa jag var 19 och skulle fylla 20 i år. Han bara ja men då måste du byta ut kortet till helpris. Tur var skulle de gå av vid nästa station så jag fick ingen böter :P Men fyfan va jag fick panik. Skakade som fan efter åt. Fan va pinsamt också, killen som satt mittimot kolla lite konstigt :P ALDRIG mer att jag åker på reducerat. Vill fan inte uppleva det igen haha..

Imorgon ska jag på möte med min jobbcoach klockan 10. Efter det skulle jag kanske träffa Emelie. Sen blir det att träna med Johan efter han slutat jobb vid 15. Vet inte vad som händer i helgen. Har inte så mycket pengar så finns inte mycket att göra.

Ska snart iväg till Johans föräldrar och äta middag :)

Jobbintervju

Idag ska jag på jobbintervju på Mornington Hotel i Bromma. Ska vara där klockan 15.00. Blev tipsad av min jobbcoach, (som jag tycker alla ska ha om de är arbetslösa) att skicka in mitt CV till dem. Så jag gjorde det i måndags och igår ringde de upp mig och fråga om jag ville komma på intervju. Så snabbt ska det gå ;)


Ser hemtrevligt ut :)

Jag vill inte få upp mina förväntningar alldelse för mycket, hon sa att de inte hade någon heltidstjänst, men att man kunde jobba extra några timmar i veckan. Och det är alltid bättre än inget alls tycker jag :)

Igår blev det ingen träning, jag var så seg, är fortfarande det men jag ska träna efter intervjun. Gjorde inte så mycket igår. Satt mest vi datorn, var och handla lite på Willys, sen laga vi egen pizza. Blev hur gott som helst. Mycket nyttigare än de man beställer :P

Sen börja vi titta på nån konstig film. Winter's Bone. Hade sett den på tunnelbanan, på nån reklamvägg att den skulle vara så himla bra. Men inte fan var den det. Nog en av de segaste och ohändelserika filmer jag sett :P Inget jag rekomenderar. Efter det tog vi ett långt varmt bad. Blev jätte trött efter det, somnade i soffan. Gick och la oss vid 1 i natt.

Vaknade vid halv 11 kanske. Och nu sitter jag här, har ätit frukost och väntar på att åka iväg på jobbintervjun. Önska mig lycka till :)

Boyband nostalgiiiiii....

Helgen är över, och det är måndag igen. Jobbade både lördag och söndag. Hade inte så mycket gäster. Kanske 40 stycken. Var nån utländsk grupp från mellanöstern skulle jag tro. En av killarna tittade på mig varje gång jag gick ut från köket. Jonahtan retades och sa att min älskling var precis här haha.. Men det finns bara en för mig och det är Johan! ;)

Igår hade jag en kväll för mig själv. Johan jobbade nämnligen så jag passade på att se en gammal Backstreet Boys konsert på youtube :P Johan HATAR nämnligen när jag spelar deras låtar :P Så jag passa på igår när han var borta. Det var ganska kul. Fick lite nostalgi. BSB och Westlife var mina stora pojkbands favoriter när jag var yngre, nu har jag vuxit i från det, men visst är det kul att ibland lyssna på deras låtar igen :)





En av favoriterna från BSB. Älska denna videon ;)


Och min absolut favorit från WL.
Kommer ihåg att jag älska deras blåa ögon i denna videon ;)

Sov länge idag. Gick och la mig redan vid 21.30 igår. Sen vakna jag när Johan kom hem vid 1.30 i natt, men somna om igen och vaknade inte fören vid 11 tiden.. Var skönt att sova länge efter att man gått upp klockan 4.45 i helgen.

Åt liten frukost sen åkte vi till Sumpan för att träna. Skulle egentligen tränat vid Fridhemsplan men Ewe hade försovit sig så vi träna i Sumpan i stället. Blev bandet i 30 minuter och lite magövningar. Undra hur lång tid det kommer ta innan man ser resultat på magen? Blir så frustrerad att man inte kan se det direkt :P

Inget jobb i veckan, som det ser ut nu i alla fall :( Har varit duktig idag och sökt lite jobb, bland annat säljare på Agria och skickat in CV till ett hotell i Bromma :) Fick svar direkt från hotellet, att han skulle vidarbefodra mitt mail till chefen. Håll tummarna för mig!

Nu blir det att se ett nytt avsnitt av Desperate Housewives. Slutade så spännande sist.

14 januari 2011

Sitter och äter frukost (Allbran flingor) medans Johan är ute och springer. Fattar inte hur han orkar springa ute i detta vädret. Jag nöjer mig med bandet på gymmet i stället, mycket bättre :P Ska dit sen om några timmar och svettas. Tänkte ta bandet idag i stället för crosstrainern, och givetvis träna magen massa :)


Fan va snygga vi är i 3D-brillorna :P

Igår var vi på bio. Såg Narnia: The Voyage of the Dawn Treader. Blev 3D, inget märkvärdigt egentligen, tycker bara det är jobbigt för ögonen. Men vi fick bra platser, högst upp, nästan i mitten. Var inte så mycket folk heller och inga småbarn. Själva filmen var väl helt okej, men jag gilla de två första filmerna bättre. Sen är det lite tråkigt att inte de två äldre syskonen var med. Den får 3/5 solar.



Ska jobba i helgen. Både roligt och tråkigt. Roligt för att jag gillar mitt jobb och kollegor, men tråkigt att behöva gå upp tidigt och att det just är helg. Blää på det. Men det brukar gå fort...

Trevlig helg folks!

13 januari 2011

Har inte hänt så mycket de senaste dagarna. Jag och Johan har bara myst hemma sen han kom hem i måndags. Fast vi har inte bara myst. Har börjat träna så smått igen. Tränade i måndags och igår. Gick väldigt bra igår. Har börjat göra en övning som är grymt bra mot hela magen och ryggen. Plankan heter den. Se övingen nedan. Tänkte köra den varje gång efter jag konditionstränat, plus träna armarna förstås.


Försök håll ställningen så länge du bara kan och inte gå ner så ofta som hon gör i klippet.

Idag har jag krånglat med Alfa-kassan. Dom är verkligen dryga, de ska krångla till det så mycket dom bara kan för en. Jag trodde jag skickat in alla papper med tydligen så fattades det något så nu har jag suttit i säkert 1 timme och försökt hitta felet. Vet fortfarande inte om det blev rätt, men jag skickar in det ändå så får jag se helt enkelt. Jag är inte så mycket för att få hjälpa med pengar men just nu behöver jag det när jag inte jobbar så mycket. Det är inte lätt att bo själv (jag & johan) och betala alla räkningar när man inte har en heltids-inkomst. Men vi har klarat oss än så länge :) Vi har varandra i alla fall ;)

Vi tänkte gå på bio ikväll och se den nya Narnia filmen. Så det ska bli mysigt. Behöver komma ut lite :)

My baby's back!

Igår kom Johan hem från Egypten. Han har blivit charmigt brun. Nu känner jag mig verkligen blek brevid honom :P Måste fan sola lite solarium nu. Eller ännu bättre, kunde varit sommar nu i stället. Anyways, var så himla härligt att få krama om honom igen :)

Han hade köpt en riktigt snygg ask, med ett armband och nån cool sten till mig :) Perfekt för mina smycken. Tack babe! Love it.


Min snygga brunis <3

Var hos min jobbcoach igår också klockan 9.30. Blev ett snabbt möte, hon tipsa mig om lite jobb och några sidor man kunde skicka in sitt cv. Nästa gång, som blir nästa fredag ska vi öva på jobbintervju, frågor osv. Det känns positivt att ha henne som stöd. Hoppas jag får något jobb nu :)

Nu ska jag se senaste Desperate Housewives!

9 januari 2011

Är helt ensam hemma nu. Känns så tomt utan Johan :( Var så bra att Ewe kunde bo här hela veckan, hade inte klarat av att vara ensam en hel vecka. Eller jo, det hade jag väl men jag hade varit deppig som fan :P Men nu har hon åkt hem till Vallentuna igen. Och imorgon kommer älsklingen hem. Äntligen! Ska pussa och krama honom så jag spricker :D

Igår var det fest. Jag och Ewe åkte först till Fridhemsplan vid 21 och mötte Nicholaij för att lämna hans kamera, sen åkte vi direkt till Karlaplan och mötte upp Erik som vi skulle förfesta hos. Andreas, 2 tjejer och en kille var redan där. Vi spela lite Wii, jag kom sist på bowlingen. Fan va dålig jag var, jag som brukar vinna i bowling, i alla fall på riktigt då. Sen spela vi lite Guitar Hero, det var jag inte heller bra på. Har aldrig gillat det, sjunger hellre SingStar :)



Vid midnatt begav vi oss in till stan, stället vi gick till hette Collage. Inget jättebra ställe. Bara ett litet dansgolv och ganska tråkig musik. Men vi dansade som fan. Det var riktigt roligt. Känns i ben och fötter nu.

De stängde redan klockan 3, blev lite besvikna så vi gick och "tröst åt" på McDonalds. Bland det bästa som finns att äta junkfood efter man festat :P Alla åkte hem på olika håll, och jag slapp åka hem själv eftersom Ewe bodde här ;) Mysigt. Är så creepy att åka själv så sent på blåa linjen, massa utländska läskiga killar :P

Vi var väl hemma vid 4 kanske och kom i sängs vid halv 5. Var så skönt att få lägga sig ned efter allt dansande. Sov väl till typ 11.30, vaknade av att jag fick sms från Johan. Sen gick vi till Willy's och handlade lite. Hade tänkt köpa med thaimat men de hade stängt så det fick bli McDonalds igen :P

Fyfan vad mycket skräpmat vi har ätit denna veckan. Not good. Men nu är det nog. Ska träna träna och träna ännu mer. Måste ju komma i form till sommarn!

Nu ska jag snart titta på film. Tänkte se Eragon som visas på tv 4 nu klockan 21.


Your love keeeps lifting me higher higher..!!

Åh vad glad jag är idag! Måste bero på att Ewe är så glad, det smittar av sig ;) Och att jag har en så underbar pojkvän :D



Bara 2 dagar kvar tills Johan kommer hem från Egypten. Hoppas han har tagit massa bilder så man får se hur det ser ut där nere ;)

Anyways.. Ewe har bott här hos mig eftersom jag är ju helt ensam nu när Johan är i Egypten. Har varit hur mysigt som helst. Myst i varsin soffa och sett Vampire Diaries och massa filmer. Legat och pratat massa skit innan vi somnat och dansat massa :D Om jag inte bott med Johan hade jag och Ewe bott ihop, that's for sure ;)

Har jobbat igår och idag. Ewe var ledig igår men jobbade idag så vi hade följe på tunnelbanan, mysigt :)

Min förkylning är på bättringsväg också. Hade bara lite ont i halsen imorse, men jag tog Panodil och en Strepsil på jobbet. Gjorde susen.

Ska bara mysa ikväll och äta gott. Och imorgon ska vi gå ut, tror jag.. Ewe som har koll på det :P Jag har i alla fall alkohol kvar sen nyår så jag slipper köpa det.

Have a nice weekend everybody! :D

Nyårsafton 2010-11

Denna nyårsafton var nog den bästa, i alla fall än så länge! Jag och Johan bestämde oss för att ha nyårsfest hemma hos oss. Bjöd väl in runt 60 personer, men vi blev ungefär runt 20 stycken. Tur det för det kändes verkligen som vi var fler :P

Tog det lugnt under dagen, hade redan handlat, städat och ställt iordning allt. Vi hade satt tiden 19.00 då gästerna skulle komma, men det kom folk innan det. *himlar med ögonen*

Vi var inte så många den första timmen. Vi underhöll oss med att spela el-chock spelet. Fick jätte stora stötar, gjorde fan ont. Johan tyckte bara det var skönt :S Och sen spela vi nån konstig variant av öl-spelet.





Sen runt 20.30-21 kom de flesta. Då kom festen igång mer. Blev lite många Tequila shots för min, Johan och Mirandas del ;) Inget gott var det heller. Så det ska jag fan inte dricka igen!

Vi sjöng SingStar lite och dansa och mingla allmänt runt. Sen hade någon bjudit med 3 indier. Ryser bara tanken av dem. När jag, Ewe och Tessan låg inne i sängen kom den ena in och stängde dörren och ville ta bilder på oss :S Jävla snusko! Jag bara: "Det är någon som spelar mitt spel, vi går ut och tittar" haha, vi flydde! Nästa gång kommer dom fan inte in!






Runt 3 på natten mådde inte Johan så bra, så jag bad Niklas (som är en riktigt schysst kille) säga till alla att gå. De var lite tröga på att fatta att festen var slut, men till slut var alla borta, förutom Ewe som skulle sova över här och Nichole som inte kunde få nån taxi. Så hon fråga om hon fick sova här.. Jag sa ja, snäll som jag är.. :/ Jag och Ewe städa undan lite. Kom väl till sängs vid halv 5 kanske. Hade svårt att somna först men till slut somna jag. Sov inget bra den natten. Gick upp vid 13 tiden. Nichole hade åkt hem så jag och Ewe gick och handla bakis pizza.

Det blev en lyckad fest tyckte jag. Dock hade jag gärna sluppit vissa personer, men man kan inte alltid få som man vill. Tyvärr..






Det absolut bästa var att det var 1 år sen jag och Johan träffades, och på nyårsdagen fira vi ett halvår tillsammans :) Och jag älskar honom överallt annat. Han är bäst <3

Han har åkt till Egypten med sin familj, så nu bor Ewe här hos mig. Tur det, för jag hade inte klarat av att vara ensam i en hel vecka! :P

Tänkte diska och städa undan lite i lägenheten. Ska gå och köpa frimärke och posta brev sen också. Ska jobba på torsdag. Så typiskt, enda dagen Ewe är ledig typ :P Fast vi har helgen ledig tillsammans. Då blir det utgång, om vi är friska ;)

RSS 2.0