It's a very very hot day

Åh vilken stressig dag det har varit på jobbet idag. Har världens huvudvärk just nu. Var väldigt mycket utfaktueringar, tog nästan hela dagen. Fick stressa lite, satt i receptionen också så det slowed me down a bit. Men imorgon blir det lite mindre thank god. Men så är det nu på sommaren, många som börjar använda sina kameror så inser de att dom inte fungerar :P

Träffade älskling efter jag slutat så vi gick och handla på Hemköp, skulle egentligen storhandlat på Willys men vi orka inte. Och som vanligt hamnar vi bakom någon som ska krångla. Igår hamna jag bakom en utländsk kvinna som hade köpt isbergssallad, men sen ångra hon sig eller något så hon ville ha tillbaka pengar, sen idag var det en annan kvinna som hade betalt för någon annans frukt. Alla gör vi fel men blir så irriterad på sånt, vill ju inte bli kvar i affären hela dagen.


Från i lördags på Grönan. Haha, båda lika sura :P

Lagade lax, med färsk potatis, gott gott :) Nu är jag mätt och glad. Men nu luktar det fisk i hela lägenheten, hatar den lukten. Håller på att städa ugnen också, luktar bränt varje gång man använder den så det var på tiden att jag rengör den.

Snart är det helg! Bara imorgon och på fredag kvar att jobba denna vecka, sen ska jag bara jobba nästa vecka också sen blir det 2 veckors semester! Woho :D Efterlängtad. Första veckan blir det Frankrike sen andra veckan skulle kanske mamma, min syster och hennes barn komma upp hit och hälsa på :)

Nej nu måste jag fortsätta städa ugnen. See ya later aligator!

Midsommardagen på Gröna Lund!

Det har varit en bra och lyckad helg. Ganska lång helg också. Var ju ledig på fredagen eftersom det var midsommarafton då :)

Jag och Johan bestämde oss för att inte göra något alls på fredagen. Så vi var bara hemma och gjorde riktigt god mat. Vi gjorde fläskfilé med hasselbackspotatis i chilisås. Var så himla gott. Måste göra det igen. Jag tog några glas vin under kvällen och blev riktigt trött och smått berusad. Har inte druckit sen Ekerö typ (3 veckor sen). Men jag piggna till under kvällen i alla fall.




Eric Saade skulle uppträda på Sommarkrysset. Vi såg genrepet. Snygging! ;)


Sen igår var det Gröna Lund för hela slanten. Ställde klockan på 11. Gick upp och åt frukost och gjorde iordning oss sen åkte vi in till Slussen och mötte upp Ewe, Miranda och Tomas. Fan va solbränd Ewe var, rena pepparkakan efter Cypern. Måste också åka utomlands snart!

Vi tog Djurgårdsfärjan över till Gröna Lund. Var fint väder när vi åkte över men sen börja det att småregna. Vi mötte Camilla och Victor som redan var där. Sen åkte vi karuseller hela dagen. Hade grymt roligt. Lite senare kom JP också, vi åkte samma och skrek tillsammans som tjejer ;) Var riktigt hesa sen. Lite senare på kvällen spelade jag och älski på ett hjul där man kunde vinna choklad. Och visst vann vi, på lucky number 13!





Vi var kvar tills de stängde vid midnatt, åt lite nattmat innan vi åkte hem. Alla åkte hem på varsitt håll. Var riktigt kallt också, hade bara linne och jeansjackan, ja och leggins förstås på mig. Så det var riktigt skönt att få krypa ner under mitt varma duntäcke. Var hemma vid halv 2 i natt. Vakna inte fören vid 12 idag. Riktigt skönt att få sova ut. Vakna dock med att jag hade ont i ryggen. Måste ha fått det av alla obekväma sätena, kanske var för att jag åkte Pop-Expressen för mycket :P Men den var så rolig, och bra musik framförallt ;)

Det var en riktigt bra dag/kväll med världens bästa kompisgäng ♥

Imorgon är det dags för en ny jobbvecka. Men ska bara jobba 2 veckor sen är det 1 veckas semester i Frankrike! :)

Waiting for the end to come

Vart tog sommaren vägen? Bara regn och åter regn. Jag vill ju ha sol och värme. Kom tillbaka sommar, snälla? :( Kolla på smhi's sida, bara regn eller mulet resten av veckan. Kul. Tur man inte ska göra något speciellt på midsommarafton. Vi ska bara vara hemma, antagligen kommer Robert och hans tjej hit och äter middag.

Annars har det inte hänt mycket under veckan. Bara jobb. Har känts lite stressigt nu den senaste veckan. Mycket att göra, men hellre det än att bara sitta där och rulla tummarna. Känner att jag börja komma in i jobbet mer och mer. Och jag kommer bra överens med alla, speciellt med Emelie, men det beror väl mest på att vi är i samma ålder :)

Hämtade ut min klänning och tröja som jag beställt på Nelly.com idag. Måste ha två klänningar till bröllopet i Frankrike. Har en blommig och en orange-aktig klänning. Fick hem en för liten storlek, men jag orkar inte skicka tillbaka, den passar men sitter tight, tur den är stretchig.


Ser betydligt snyggare på!

Oh vad jag saknar Ewe och Emelie. Dom är ju i Ayia Napa! Jag vill också utomlands! Hoppas de har bättre väder än oss! De kommer hem på fredag. Äntligen. Då blir det många kramar på lördag ;) Nu ska jag nog titta lite på tv tills min älskling kommer hem från jobbet, om jag inte hinner somna innan ;) haha..

Blivit beroende av denna låten sen jag var på konserten förra tisdagen :) Soooo good!


I know that it's a wonderful world but I can't feel it right now

Var ett tag sen jag uppdatera bloggen sist. Har faktiskt glömt bort den lite *skäms*. Men ja, det har inte hänt så mycket. Har bara jobbat hela veckan. Och varit upptagen med massa saker efteråt. Haha, jag har inte ätit middag hemma på hela veckan typ.

I måndags efter jobbet åkte jag och Johan till Barkarby och titta på soffa. Vi hitta en riktigt mysig och stor soffa på Chilli. Helt kär i den nu. Längtar tills vi får den, vilket är om ca 2 veckor. Can't wait!

Och i tisdags var det dags för Linkin Park konsert i Globen. Åkte snabbt hem och duscha sen åkte vi in till Globen och träffa Ewe och Erik. Var ganska lång kö och plus att det regna så vi orkade inte ställa oss i kön. Fick ända bra platser. Hamna i första delen närmst scenen. I början när det bara var förband stod vi längst till höger ganska långt fram, men sen bestämde jag och Johan oss för att flytta längre bak till mitten, var perfekt att stå där och man såg mycket bättre. Fick så himla ont i ben, fötter och rygg bara men det är sånt man får ta när man går på konsert ;) Men i alla fall, Linkin Park var grymt bra live. Fick en del bra videoklipp med kameran, bilderna blev dock lite sämre, men lyckades ta några bra kort.


Chester, leadsinger :)

Snygge-Mike ;)





I onsdags efter jobbet träffa jag Emelie och Miranda. Emelie fyllde ju 24 år i tisdags så vi gick och åt på en mysig thai-restaurang vid söder. Var väldigt god mat, dock väldigt dyr, men ibland får man spendera lite. Och i torsdags fyllde Johans mamma år så vi blev bjudna på restaurang vid Skanstull.

Igår var det fredag. Har längtat efter ledighet hela vecka. Var en regnig dag, ganska mysigt faktiskt. När jag kom hem gjorde vi egen pizza sen myste vi framför tvn och titta på film. Jag blev dock ganska trött så jag gick och la mig redan vid 23 igår. Var så skönt att få sova ut idag. Vakna inte fören vid 11 idag.

Har precis varit inne i stan och bytt mina skor som jag köpte på Stadium, bytte till större storlek, sen köpte jag nya jeans leggins och en snygg top på Cubus. Fan va jag älskar den affären. Min favorit affär just nu! De har så snygga och mysiga kläder. Love it. Typ hälften av mina kläder kommer där ifrån haha ;P


Kom hem till detta efter en lång och stressig dag på jobbet i torsdags. Blev betydligt gladare. Åh vad jag älskar min habi, du är det bästa som hänt mig

Idag ska vi inte göra något. Ska bara vara hemma och äta god middag och mysa med film :) Trevlig helg på er!

It's the time of the season when love runs high

Vilken bra helg det har varit. I fredags efter jobbet träffa jag Ewe utanför Åhléns, vi gick runt och titta lite i affärer. Jag köpte bland annat bh och linnen. Sen träffa vi Emelie och Tessan. Vi gick vidare och titta i affärer och sen lukta vi på massa parfymer medans vi vänta på Camilla och Victor.

Vi gick och beställde biobiljetter, alla utom jag och Emelie. Sen gick vi till Kungshallen och åt. Var vrål hungrig. Blev Taco Bar för min del. Lite senare kom Tomas och joina oss också. Efter vi ätit åkte jag och Emelie hem på varsitt håll och de andra gick på bio.

Jag matcha så jag och Johan hamna på samma tunnelbana hem. Lövely. Resten av kvällen myste vi framför tv och titta på film. Johan drack lite också, han blir så söt när han druckit lite. Han blir mer öppen av sig och vågar prata mer känslor. Haha. Min söta plutt <3 Fan va jag älskar honom.

Somna vid 1 tiden kanske. Vaknde inte fören vid 11. Och jag hade bestämt tid med Emelie och Ewe i slussen klockan 12, men det hann vi inte. Klädde oss och åt frukost sen åkte vi in till Fridhemsplan och mötte Robert, sen åkte vi vidare till Slussen. Handla med oss lite mat sen tog vi bussen till Hellasgården. Var väldigt mycket folk på bussen och varmt. När vi kom fram var det en bit att gå, typ 10 minuter. Var riktigt nice ställe de hittat. Var mycket folk men vi fick plats. Nästan direkt när vi kom dit hoppa vi i och bada. Det var kallt i början men efter ett tag blev det riktigt varmt och skönt. Bättre än Ekerö, där det var svinkallt.




Efter ett tag kom Robert "Leatherface" och sen Tomas. Var väldigt mysigt i solen och bra sällskap. Vid 18 tiden packa vi ihop våra saker och begav oss hemåt. Ewe hitta inte sin plånbok, vi leta över allt men no luck. Fick ringa och spärra kort, sen låna jag henne pengar till nytt SL kort. Hatar när man tappar bort saker, men det kunde varit värre!

Åkte in mot stan och gick från slussen. Träffa Camilla och Victor på nån thai restaurang för att äta buffé. Jag tyckte det var dyrt så jag tog fyra små rätter, men det var inte så gott, åt inte så mycket. Var lite otrevliga servitörer där och varmt och mycket folk. Inget ställe jag går till igen i alla fall.

Sen åkte alla hem till mig och Johan, förutom Emelie. Vi sjöng SingStar, tjejerna mot killarna. Tjejerna vann förstås, jag försökte hjälpa killarna men det gick tyvärr inte. Camilla var riktigt bra ;) Sen såg vi film. Fast vi bytte typ 3 gånger, till slut blev det en Dracula film, Ewe och Tomas somna. Sen åkte alla hem vid halv 2, förutom Ewe som sov över.



Vakna vid 11 idag. Duscha sen åt vi frukost, sen åkte vi in till stan tillsammans. Ewe åkte hem, jag och Johan skulle shoppa lite. Sen titta vi på soffa på Mio. Hitta en vi verkligen ville ha, men det var 6-8 veckors leverans. Fan va lång tid. Vi vill ju ha den nu! Imorgon ska vi åka till Barkarby och titta på Chilli, om vi inte hittar nåt där beställer vi soffan från Mio i stället.

Så det var kortfattat vad som hänt denna helgen :P Nästa helg ska vi fan inte göra något. Imorgon är det dags för ny jobbvecka! Fast på tisdag blir det konsert. Linkin Park ;)

Lite nya kläder :)
Linne från VeroModa, tränings t-shirt från Stadium, shorts från VeroModa, gul bh från Lindex, 2 bikinis från Stadium.

First I was afraid I was petrified

Tråkig vecka, även om den har gått ganska snabbt. Har haft mycket att göra på jobbet också, idag fick jag en halvtimmes mindre lunch för vi hade så mycket att packa upp och skriva in. Sen ovan på det är det varmt och svettigt plus att det är min lingonvecka. Det är ingen bra kombination kan jag säga. Känner mig uppsvullen också. Och inte blir det bättre av att jag precis åt en halv pizza och Johan jobbar sent. BLÄÄÄ rent ut sagt. You can tell, jag är irriterad :)

Satt och titta på min tidrapport innan, och märkte att vi är lediga på midsommarafton, som är en fredag. Skönt med 3 dagars ledighet. Undra vad man ska hitta på? Kanske gå på Gröna Lund?

Om 5 veckor är jag ledig i 1 vecka, och vi åker till Frankrike för att gå på bröllop. Ska bli riktigt kul. Mitt första bröllop! Har alltid drömt att få gå på ett. Har letat efter en klänning man kan ha, hitta en på Nelly.com, men är fortfarande lite osäker om jag ska ha den. Beställde i alla fall hem den och hämta ut den igår. Har inte tagit bild än, så det får bli denna från deras hemsida.



Imorgon är det äntligen fredag och helg! Efterlängtad! Ska nog inte göra något speciellt i helgen, känner inte för det. Ska i alla fall träna som fan. Har halkat efter med det. Ska ut i fina vädret och bränna lite fett. Känner för att shoppa lite också, har ju fått skattepengarna nu också. Inte mycket men bättre än att betala tillbaka :)

Ska lägga mig i soffan och titta på tv tills min älskling kommer hem!

Kanonfin helg!

Lång ledigheten är över! Lite ångest för att börja jobba imorgon igen. Blärk. Om jag fick välja så skulle jag vilja vara ledig hela sommaren, men ändå få betalt ;) Fan va nice det vore.

Men det har varit en bra helg i alla fall. I torsdags var jag och shoppa med Ewe. Blev massa linnen, ett par jeans shorts och en BH. Sen i fredags var jag på bio med killarna och såg nya X-men filmen. I lördags åkte vi till Saltsjöbaden.

Ewe och gänget kom dit tidigt medans jag, Johan och Tessan blev väldigt sena. Vi kom väl dit runt 16. Det var verkligen inte min dag. Folk var sega, blev sura på mig och den satans en-gångs-grillen gick inte att få fyr på. Jag ville bara gråta och gömma mig under en sten. Men det blev bättre mot kvällen. Var god mat och trevligt sällskap. Vi satt vid klipporna till 21 kanske, sen frös vi så vi åkte hemåt. Jag och Johan åkte hem medans de andra åkte hem till Victor och såg på film.



Saltsjöbaden i lördags ;D

På grönan igår :)

Och igår gick jag, Ewe och Camilla på Gröna Lund. Var meningen att vi skulle gå på Skansen, men vi tyckte det var för dyrt. Tessan och Victor vänta utanför, stackarna :) Men Camilla vann ett pris till Victor för han har sånt bra tålamod. Vi var på Grönan i ca 1 timme kanske. Var så himla roligt. Var längesen jag åkte karuseller, måste åka dit en hel dag sen! Runt 21 åkte jag och Ewe hemåt på varsitt håll, de andra åkte vidare till Hötorget och spela bowling.

Idag var tänkt att bara vara hemma och ta det lugnt, men Emelie ringde innan och fråga om jag ville följa med och sola, så jag tänkte why not. Johan skulle ändå träna med Charlie. Så jag åkte iväg några timmar. Men vi gick mest runt i Nacka för att hitta en bra plats, men hitta ingen bra, var så mycket folk vid stranden.

Men nu är jag hemma igen. Lagat spaggetti och köttfärssås och sett nån konstig b-film med älskling. Mys. Snart dags att sova. Deprimerande! Men snart är det helg igen! Måste tänka positivt ;)


Night out with the boys

Så skönt det är med lååång ledigt. I love it. Har kunnat sova riktigt länge. Idag vakna jag vid halv 10 men somna om och gick upp vid halv 11. Satte mig på balkongen och åt frukost i solen. Riktigt nice. Sen åkte jag till Sundbyberg för att träna. Hälsa på Johan på hans jobb innan. Fan va snygg han är i sin väktarkostym!! And he's ALL MINE! :D

Anyways.. tränade i knappt 1 timme. Sen mötte jag Johan som sluta vid 13. Gick och åt på Subways. Åkte hemåt, duscha sen var det iväg igen vid 17. Skulle möta JP och Tomas för att gå på bio. Blev nya X-men filmen. Den var helt okej. Bästa var Wolverine scenen! Klockren :)



Efter bion gick vi till nåt ställe som heter Wok House tror jag. Riktigt mysigt ställe med bra musik! Och de hade framför allt väldigt god mat. Lite stark men riktigt god. Där satt vi och ett tag och hade trevligt.

Sen gick vi runt på stan lite, och JP frågade bland annat polisen på engelska hur man tar sig till Gröna Lund. Haha.. Sen när vi strosat runt lite så bestämde vi oss för att åka hem.

Så nu är vi hemma. Safe and sound. Ska snart sova tänkte jag. Orkar inte sitta uppe längre. Imorgon blir det sol, bad och grillning.

Good night everybody.

Långledigt

Blev en kort dag på jobbet. Jobbade bara mellan 8-12. Efteråt åkte jag direkt till gymmet. Träna i ca 1 timme. Skönt att vara tillbaka igen. Nu måste jag bara orka mig dit i alla fall 3 gånger i veckan. Gick hem från gymmet också, tar ca 30 minuter att gå. Var ganska skönt, men väldigt varmt. Hoppas hela helgen blir varm och solig så man kan vara ute och sola och kanske till och med bada!

Är ledig ända tills på tisdag. Härligt :) Imorgon blir det shopping med Ewe, och kanske Emelie. Är i behov av nya linnen, t-shirts, leggins, underkläder och lite klänningar. Även en till bikini. Så imorgon ska jag rensa affärerna ;) Är sugen på att köpa en ny kamera också sen jag börja jobba på Nikon. Lise tog en bild på alla som jobbar där, och wow vilken kvalité på bilden! Så jag har suttit och funderat om jag skulle ta och köpa en ny.


I så fall blir det kanske denna, Nikon Coolpix S3100. Gillar den i blått, sticker ut lite :)


Har precis duschat. Johan sover i soffan så jag passar på att använda hans dator. Mycket snabbare internet! Hatar mitt mobila internet. Så nu ska jag titta lite på klänningar. Måste ha en till bröllopet i Frankrike i juli.

So long!

RSS 2.0