Nova 1 år

Hemma igen från skåne :)

I fredags vid 12 tiden åkte jag och Johan från Stockholm Central till Lund Central. Tog cirka 5½ timme. Tittade på film och underhöll oss med internet så resan ner gick fort. Var framme vid 17.30. Fick vänta typ 15 minuter tills det andra tåget hem skulle komma. Frös skinkorna av oss!

När vi kom hem till mamma hade hon maten klar. Blev Köttfärsbiffar med potatis och sås. Mums. Var kul att vara "hemma" igen. Satt och prata massa och myste med film resten av kvällen. Jag och Johan fick ligga på min gamla hårda madrass. Hade lite ont när vi vakna på morgonen.

Gick upp vid 10 tiden, duscha och gjorde i ordning oss. Åkte med bussen vid 11.20 till min syster. Lilla Nova fyller ju 1 år, fast inte fören imorgon. Hela släkten var typ där. Var roligt att se alla igen :D Och alla verka gilla Johan, speciellt Bobbie haha.. Först i början höll han sig på avstånd men sen var han på Johan hela tiden :P




Åkte hem vid 15 tiden. Var typ full snöstorm ute. När vi kom hem skynda vi oss till Burlöv Centrum för att Johan skulle köpa nya handskar. Hittade till slut ett par på Dressman för 299 kr. Sen beställde vi mat på Wok Kitchen. Jag tog min vanliga, chicken noodles. Mums. Sen gick vi inom Coop för att handla något att äta på tåget hem.

Tog med maten hem och myste resten av kvällen med ännu mer film :P

Packade med oss hälften av mina dvd-filmer. Så nu har vi massor att se på. Sen fick vi 6 st nya glass av mamma och lite toalettartiklar. Och hennes gamla dammsugare.

Tåget var försenat, så vi fick vänta i typ 40 minuter. Jag köpte goda lussebullar och varmchoklad på Pressbyrån, fan va goda de var. Godaste jag ätit i år. Men synd att de är så dyra!! Man får bara 2 st för 25 kr. Svindyrt!

Resan hem var ganska så seg. Tåget blev 35 minuter försenat. Vi underhöll oss med film och internet. När vi kom fram till Stockholm Central, åt vi på Burger King för vi var vrålhungriga. Sen åkte vi hem till Rissne. Var betydligt mer snö här än i skåne och mycket kallare. Brr.. Hela vår lägenhet är kall.

Idag har båda varit på arbetsförmedligen. Skrivit in oss och fått lite hjälp. Jag ska få en jobbcoch och gå på någpt möte nästa måndag klockan 10. Har sökt massa jobb idag också. Hoppas någon nappar :)

Försökte skaffa gymkort idag men deras system fungerade inte i Sumpan så vi fick komma tillbaka. Ska in till stan imorgon och köpa träningsbyxor och försöka på nytt att skaffa kort.

See ya later aligators!

Nu är väskan packad och pannkakorna lagade, nu är vi redo att åka till skåneland. Imorgon klockan 12 går tåget från Stockholm Central. Kommer hem igen på söndagkväll :) Så no update until.. hm.. måndag tidigast :P

Good night everybody och ha en trevlig helg :D


24 november 2010

Idag är det 1 månad kvar till Julafton :P

Hm jag känner ingen motivation alls till att uppdatera idag. Men jag känner ändå att jag måste skriva något. So here goes nothing eller något :P

Vaknade ganska så sent igår, klockan 11. Det hade väl varit ganska normalt för mig annars men sen jag flytta ihop med Johan har vi alltid vaknat runt 9-10 tiden. Weird :P Anyways..

Tog det lugnt, duscha och åt frukost sen när jag titta på klockan var den typ 13, och jag och Ewe skulle mötas klockan 14 inne i stan så då fick jag lägga på ett kol. Tur att man bor något nära stan i alla fall, tar typ 15-17 minuter in :)

Först gick vi till Gina Tricot, eftersom Ewe hade fått ett present kort av sin moster. Men hon hittade inget så vi gick vidare till Gallerian och till BR. Jag skulle köpa en leksak till Neo. Det första vi såg var typ massa Toy Story leksaker. Jag vill också ha en Woody och Buzzlighter :D Synd att de var så dyra. Kosta mellan 400-800 kr.

Hittade till slut en rymdpistol till Neo. Ewe hjälpte mig att slå in den fint :P Sen gick vi vidare till den andra Gina Tricot, men där var stängt för renovering, typiskt. Så vi bestämde oss för att åka hem i stället. Köpte med oss jätte goda lussebullar också, fyfan va goda de var. *dreglar*

Var pisskallt ute också vi höll på att frysa ihjäl, och halt.. Ewe höll på att halka precis utanför hennes hus, hon skrek så gulligt.. hahaha ;D

Åt god mat som Ewes mamma lagat och titta på Vänner avsnitt, sen blev det lite bilder/videos och sen kröp vi under mysfilten och titta på en bra film. The Rebound. Bättre än vad jag trott. Rekomenderas starkt :)


Åkte hem vid halv 8, eftersom jag skulle upp tidigt och jobba idag. Satt vid datorn en stund innan jag gick och la mig. Somnade runt 22.30, men vaknade igen vid 1 tiden av att ungarna ovanför sprang fram och tillbaka. Till slut fick Johan nog, och gick upp och sa till dem. Och de slutade, som tur var annars hade jag blivit nuts. Var riktigt trött när klockan ringde imorse, höll på att somna om också. Men jag vaknade som tur var.

Var galet mycket snö ute också. Tur att det inte var några förseningar. Haha, btw, när jag satt på tunnelbanan så såg jag Lena (kollega) så jag vinka åt henne. Sen när vi skulle gå av gick jag bort till henne, så satt det en kille innan henne som trodde jag vinkade till honom, han var helt happyface när jag gick förbi.. haha pinsamt.

Var jätte seg på jobbet, men dagen gick ganska så snabbt ändå. Var så trött när jag kom hem att jag somna typ direkt. Sov kanske en halvtimme, sen kom Johan hem från arbetsförmedlingen. På tal om det, måste ta med mitt betyg från skåne så jag också kan gå dit.

Roligt citat från Johan:
Johan: "Jag kom på en jobbig sak nu.."
Jag: "Vad?"
Johan: "Man sitter på toa och bajsar, sen torkar man sig, men sen måste man bajsa igen.. asjobbigt ju"
Jag: *brister ut i gapskratt*

Hahaha he makes me so damn happy :P


Berömda listan =)

JAG:
kan se skräckfilmer själv? Ja, om den inte är allt för läskig :P
är snäll? Of course!
väljer högklackat före sneakers på en utekväll? Något mittimellan skulle jag tro.
sjunger i duschen? Nej
är galen? Lite är man väl :P
har tatuerat mig? Nej, men skull vilja.
någonsin frågat chans på någon? Hm kanske i lågstadiet :P
har något syskon? Ah, två stycken.
har sprungit från polisen? Nej
varit och sett någon världsartist? Ja, nångång i våras var det väl :D

VISSTE DU

att min senaste kyss - var i dag :)
att jag tror att - denna vinter kommer bli bra :)
att idag har jag - ätit pizza till frukost
att i kväll ska jag - mysa med Johan ;)
att mitt mål i livet är - få heltids jobb och vara lycklig
att jag nästan aldrig - kan spara mina pengar
att jag alltid blir tagen för att vara – the good girl :P haha
att jag känner mig som - en fattig drummel :P
att jag inte kommer ihåg - allting folk berättar för mig :P
att när jag vaknar på morgonenvill jag ligga kvar eller somna om om jag ska upp och jobba.
att innan jag går och lägger mig - tänker jag på olika människor jag gillar och vad jag vill ha
att jag verkligen inte tycker om - spindlar och människor som vill ha massa uppmärksamhet

VEM

kramade dig senast? Johan
pussade dig senast? Johan
ringde dig senast? Mamma
plingade du senast? Emelie, men hon svarade inte
var hemma hos dig senast? Ehm.. Ludde, Paul och Robert
var du hemma hos senast? Ewe

VAD

gör du och vad har du på dig? Sitter vid datorn bara, har på mig leggins och Johans hoodie :)
har du för sorts nalle? Nokia 6700 Classic.
spenderade du senast pengar på? Ett choklad jag aldrig fick! grrr
kommer hända för dig i vinter? Jobb, åka hem till skåne, ett bra nyår hoppas jag :)
käka du senast? Pizza till frukost :P
längtar du till just nu? till fredag, för då åker jag och älski till skåne :D
ska du göra imorgon? kanske träffa ewe :)


21 november 2010

Då var min jobbhelg över igen :) Har gått ganska så fort faktiskt, och det är så roligt att jobba med Jonahtan :P Han skrämde mig imorse. Jag höll på att plocka fram frukosten så står han utanför fönstret, och när jag vänder mig om blir jag skiträdd haha.. Jäveln! :P

Var väldigt seg idag, sov väl helt okej i natt men jag var ändå väldigt trött imorse och jag blev bara segare och segare på jobbet. Trodde jag skulle behöva jobba över för de hade konferens för STF, så jag kunde inte riktigt städa eftersom de satt där. Men jag hann bli klar till klockan 14.00. Innan jag åkte hem fika jag och Jonahtan med kanelsnäcka och lite glögg. Så himla gott. Dock var den alkoholfri, inte lika gott men helt okej. Måste köpa hem lite glögg och lussebullar.

När jag stod och vänta på tunnelbanan blev jag så sugen på choklad så jag stoppa in en tjugolapp i godisautomaten, men så stod det bara ur funktion/fel kod. Så den jäveln svalde min tjugolapp. Fan va sur jag blev, så jag blev 20 kr fattigare och inget choklad fick jag heller. Grrr!

Var hemma vid ungefär 15. Tog lite flingor, sen gick jag och la mig direkt, och somnade på stuts. Sov säkert 1½ timme. Vaknade precis innan Johan kom hem vid 17.15. Sen beställde vi pizza, hur gott som helst. Mums. Var längesen jag åt det så det kändes extra gott. Orkade dock bara halva :P Känns som jag börjat bli mätt på mindre och mindre, vilket är bra, så går man inte upp i vikt :P

Nu är jag ledig i 2 dagar sen ska jag jobba på onsdag igen. Och sen är det bara 2 dagar kvar tills vi åker ner till Skåne :) Wiie. Ska bli så kul. Ser mest fram emot att se Nova och Neo. Nova har ju börjat gå och prata lite, och Neo pratar jätte mycket. Kom på att jag måste köpa med presenter till dem :) Får göra det i veckan.

Just det, var på bio i fredags med Ewe. Hon fyllde 21 år, och eftersom jag inte kunde följa med ut sen på kvällen så fira vi det med att se nya Harry Potter filmen. Den var grymt bra. Jag var lite förvirrad i början för det var så längesen jag såg den senaste filmen men det kom tillbaka. Denna var en av de bästa filmerna hittentills. Och det kändes inte alls som den var 2½ timme lång, man var helt inne i filmen. Så den rekomenderar jag att ni ser!

17 november 2010

Fyfan vad jag har tandvärk!! Jävla visdomstand. Har gått och haft ont i flera dagarna nu. Jag hoppas verkligen att det ska gå över av sig själv. Borsta tänderna för fullt och tar en ipren innan jag går och lägger mig. Det har väl blivit lite lite bättre men jag har fortfarande jävligt ont. Hoppas det släpper snart!



Jobbade igår. Kul att vara tillbaka på jobbet igen. Jonahtan jobbade också. Han är så rolig haha.. Vi hade en creepy old man som bodde hos oss. Han satt i lobbyn och flippade ut och prata med sig själv. Han berätta att han skulle gifta sig. Han var typ 70 år? Crazy :P

Är ledig hela veckan. Ska jobba i helgen bara. Lördag och söndag. Och på fredag fyller Ewe år, hela 21 år ;) Vi ska på bio och se ny Harry Potter. Wihoo.

Johan smygfotar när jag ligger och sover :P

15 november 2010

Jag mår mycket bättre nu! Förkylningen är nästan helt borta. Blev förkyld i torsdags och idag, måndag är den nästan borta. Så fort har det aldrig gått innan. Så jag ska verkligen inte klaga :D Men nu har jag fått ont i min visdomstand! Gör så himla ont när jag ligger på vänster sida eller om jag äter på den sidan. Så himla typiskt. Jag har inte råd eller jag vill inte lägga ut pengar på att gå till tandläkaren. Jag funderar på att vänta några dagar till och se om det går över.

Igår var det fars-dag så jag och Johan var hembjudna till hans familj på middag vid 18.30. Var trevligt och god mat, blev majskyckling, ugnsbakade potatis och god sås :) Stannade till ungefär 21.

När vi kom hem började vi titta på filmen Cursed. Handlar om två syskon som är på väg hem, men krockar med en annan bil. När de ska försöka rädda den andra tjejen som sitter fast blir hon indragen i skogen av någon/något. Mer säger jag inte. Spännande film. Rekomenderas.


Idag ska jag på jobbintervju. Säljarjobb på Metro. Mer vet jag inte. Ska vara vid Globen Shoppingcentrum klockan 14. Får se hur det går :) Hoppas jag hittar dit bara.

Och imorgon ska jag jobba igen. Hoppas bara det inte regnar!


12 november 2010

Äntligen fredag, äntligen helg.. Och jag är sjuk. Förkyld once again. Som jag skrev i förra inlägget är detta något sorts rekord för mig. Har varit förkyld säkert 4-5 gånger bara detta året, och det är inte slut än heller. Skulle inte förvåna mig om jag blir det igen när jag och Johan åker ner till Skåne i slutet av månaden. Men jag ska kurera mig med massa vitaminer.

Skulle egentligen jobbat idag men sjukanmälde mig igår, kände att jag kommer inte orka jobba. Höll också på att svimma när jag gick av tunnelbanan igår. Johan skulle jobba och jag var tvungen att ha nässpray, så det var bara att bege sig ut i kylan själv. Yrseln gick över efter lite mat i magen och en ipren och lite sömn.

Sökte massa jobb igår, och idag när jag satt och åt frukost ringde ett nummer jag inte kände igen. Var en tjej från Uniflex som ville att jag skulle komma på intervju på måndag. Är som försäljare för Metro, tror jag det var. Får reda mer på måndag klockan 14 :)

Har tittat på senaste Grey's Anatomy, tänkte se The Vampire Diaries nu, men ska se om Johan vill mysa lite i stället ;)

Håller på att ladda 127 Hours. Ska se den imorgon när jag är helt ensam hemma :) Den är baserad på en verklig händelse, den verkar grymt bra och spännande. Och James Franco är en av mina favorit skådespelare!


You're amazing just the way you are

Nu har jag gått och blivit lite småsjuk IGEN! Jag måste ha slagit något sorts rekord i hur många gånger man kan vara sjuk på ett år. Det är bara lite halsont som tur är. Jag är så himla glad om jag slipper bli förkyld. Vill inte bli det också. Halsont kan jag stå ut med.



När jag vakna imorse kunde jag knappt prata :P Men det är bättre nu. Har varit och handlat halstabletter också så jag får knapra det och dricka varma drycker, så går det nog över :)

Tur att jag inte jobbar nu, ska bara vila så jag inte blir ännu värre. Ska jobba på fredag, får hoppas jag är bättre tills dess.

Nu ska jag laga middag. Blir lax med klyftpotatis.

Utmaning till alla som läser detta

4 Program som jag följer
Desperate Housewives
The Vampire Diaries
90210
Supernatural

4 saker jag gjort idag
Ätit frukost
Pussat på Johan
Tittat på serier
Diskat

4 saker som jag längtar efter
Nytt jobb
Åka ner till Skåne
Julen
Sommaren 2011

4 saker på önskelistan
Mer nya kläder!
Saker till hemmet :)
Resa
Plasma tv :P

4 saker jag avskyr
Jobbiga människor
Rökning
SL
Spindlar

Jag ser det snöar!

Så nu har den första snön kommit också. Det är värsta snöstormen ute just nu. Tur man är ledig så man slipper gå ut och slippa SL som säkert kommer krångla ännu mer nu när det är snö. Hoppas de är beredda på det bara.


Så här ser det ut, utanför vårat fönster just nu.

Har jobbat i helgen. Var kul faktiskt. Inte så mycket gäster som vi brukar ha. Förvisso är det ju november, och inte högsäsong. Såg att jag fått ett pass mindre denna veckan. Fan va surt. Känns som det bara är jag som blir drabbad när de ändrar om i schemat. Men jag ska ta upp det med Peter (chefen). Så jag ska bara jobba på fredag.

Skrev ut kopior av mitt CV på jobbet också, tänkte det var lika bra. Nästa gång jag är i stan kan man ju lämna några i affärer. Ska försöka leta lite jobb på arbetsförmedlingen också.

Har inte hänt så mycket mer dessa dagarna. Jag har funderat på att köpa gymkort, men jag velar fram och tillbaka om jag ska eller inte. Har lite fattigt med pengar just nu, och borde vänta tills nästa lön i stället. Men å andra sidan vill jag inte vänta heller. Jag vill komma igång med träningen NU! Eftersom Johan är typ ute och springer varje dag så känner jag att jag också MÅSTE börja träna. Jag vill också vara fit. Men som sagt jag får se hur jag gör.

Johan ladda ner Halloween boxen, så vi har sett några av de filmerna. Jag tycker helt klart att Halloween 20 år Senare är bäst. Och Josh Hartnett är med i den. Han är så söt :P Själva filmen är grymt spännande! Så den rekomenderar jag att ni ser.



Ska fortsätta se mina serier nu. Har redan sett Desperate Housewives, ska se Gossip Girl och 90210 nu :)

4 november 2010

Gud vilken seg vecka det har varit. Vill bara den ska ta slut typ. Men imorgon är det fredag i alla fall, och jag ska jobba i helgen vilket ska bli kul. Har ju inte jobbat sen i onsdags förra veckan. Känns som det bara blir mindre och mindre pass. Jag måste verkligen söka nytt jobb. Tänkte jag skulle skriva ut lite CV och gå runt på stan och lämna de i olika butiker nästa vecka. Får leta lite på arbetsförmedlingens hemsida också. Så här lite kan jag inte jobba liksom. Nog om jobbprat.

I måndags hände inget, sen i tisdags träffade jag Ewe i stan vid 18 och åt middag. Ludde, Paul och Robert kom ända hit så då kunde jag lika bra träffa Ewe och låta killarna vara för sig själv :P

Åt på ett kebab/pizza ställe lite längre ner vid Hötorget. Jag beställde kyckling med pommes och Ewe nåt grillspett. Supergott. Var mysigt att bara äta och prata massa :) Sen åkte vi hem åt varsitt håll. Var hemma runt 20.30. Killarna var fortfarande kvar men gick en halvtimme senare.

Igår skulle jag träffat Therese, men det öste ned med regn och blåste så vi flytta fram det till imorgon i stället. Jag och Johan gick och handla lite på Willys, sen myste vi med film. Såg Candyman, en klassisk rysare från 90-talet. Jag gillar den men Johan tyckte bara den var löjlig :P Även om han blev rädd i en scen, vilket han inte vågar erkänna haha..

Och idag har jag varit hemma hos Ewe hela dagen nästan. Träffades vid t-centralen så vi åkte tillsammans. Jag köpte med mig en lite flaska julmust (vilket blir årets första) och en liten kladdkaka. Vi tittade på senaste Two and a half men, Gossip Girl och 90210 avsnitten. Sen åt vi jätte god middag som Ewes mamma lagat. Typ biffar i nån god sås och potatis till. Fick matorgasm typ, så jäkla gott var det. Hemmalagat är fan bäst!!

Efter maten titta vi på lite gamla bilder och videos från bla. nyår och från i lördags. Sen blev det Step Up med snygga Channing Tatum. Efter filmen åkte jag hemåt. Tar fan över en timme att komma hem :P Och dryga fotbollsfan på tunnelbanan som skriker och har sig. Orka med sånt.



Skönt att vara hemma i värmen och hos Johan <3

Ska som sagt träffa Therese imorgon klockan 14. Sen får jag se vad fredagen har att erbjuda. Blir kanske bio med Johan sen på kvällen. Jag är sugen på att se Paranormal Activity 2, men vet inte om jag vågar.. så vi får se.

RSS 2.0