30 mars 2010

Inne på jobbdag 2, bara 2 dagar kvar sen hela 4 dagars ledighet. Längtar. haha.. Shit va lat jag är alltså. Jag har blivit alldelse för bekväm på dessa 3 åren eftersom jag bara jobbat extra. Hur sjutton ska det bli när man får fast jobb? Kommer ju klaga ännu mer då. Jaja, orkar inte tänka på det nu ;D

Igår träffa jag Linda, Therese och Malin. Linda hade fyllt år så vi gick till ett mysigt ställe i Västra Hamnen och tog ett glas vin/öl/cider och lyssna på artisterna som uppträdde. Vissa var ju helt utflippade ;D haha.. Men det var mycket trevligt.

Var astrött när jag kom hem. Var hemma vid 22.30. Hoppa in i duschen sen la jag mig. Somna direkt. Det tog emot att gå upp imorse. Ingen bra kombination att "gå ut" och sen gå upp tidigt nästa morgon. Men men.. jag kom upp i alla fall.

Blev ganska så mycket på jobb. Var tvungen att beställa mycket varor till påskhelgen, och sen var det uppställt i gästköket, plus att nån hade spytt ner två toaletter och lagt papper neddränkt i urin. Fast det behövde inte jag städa upp som tur var. Stackars städerskorna ;D De får ta i mycket skit. Bokstavligen.

Saknar att träna. Var där i söndags senast. Funderar på att träna imorgon, om jag orkar. Ska försöka tvinga mig dit efter jobbet.

Jobba

Imorgon börjar jag jobba för Frida. Ska jobba måndag till torsdag. Just nu känner jag inte alls för det. Fan va lat man är alltså ;D Men det är bättre man jobbar och har något att göra så dagarna går fortare och next thing you know it så är det maj! Wohoo. Längtar ihjäl mig :D

Fick sova en timme mindre idag för att man skulle ställa om klockan. Damn it. Hade behövt den extra timmen, men men.. gick upp ändå åt frukost, sen stack jag till gymmet och träna i 1½ timme. Skönt pass. Tog 1 timme på bandet, älskar bandet ;D Sen lite benövningar, och avslutade med mag crunches.

Får se om jag orkar träna nu i veckan, men inte troligt eftersom jag ska jobba. Så då får det bli på torsdag eller fredag.

Skulle träffa Linda imorgon på kvällen, men vet inte om jag orkar eftersom jag ska jobba imorgon och dagen efter.. Hm.. we'll see.

Och Senait skulle höra av sig angående våran lunch. Hennes "kille" är på besök, han kom i fredags. Hon var smått nervös när jag prata med henne i onsdags. Hoppas allt gick bra.

Håller på att ladda ner Alien filmerna. Blev så sugen på att se dem igen bara för att jag träffa Michael Biehn igår ;D Dock är han bara med i andra filmen. Bästa filmen också om jag får säga min mening. Men alltid lika kul att se alla.

God natt :)

My worst nightmare

Woho! Kan fortfarande inte fatta att jag träffa Robert Englund och skaka hand med honom! This is huge! haha.. har inte träffat en så känd skådespelare innan. Detta kommer jag leva på ett tag fram över ;D

Dagen började med att Henrik ringde och väckte mig vid 10 tiden. Han bara: "Jag kommer om en halvtimme, gå upp!". Men jag låg kvar 10 minuter till, sen gick jag upp, åt frukost och gjorde iordning mig.

Körde hemifrån vid 11 tiden. Tog ut lite pengar först. Spöregna också, men vi skulle ändå vara inomhus så det gjorde inte så mycket. Anyways.. var inte så mycket folk när vi kom, vilket var skönt. Slapp stå i långa köer. Inträdespriset kosta 100 kr. Gick runt och kolla lite på alla saker. Sen när vi insåg att skådespelarna satt längre ner, blev vi helt till oss. haha.. jisses. Jag kan verkligen inte vara lugn i sådana situationer. Men vi ställde oss i kön till Robert Englund. Hans kö var längst. Stod där säkert i en halvtimme. Och när det tillslut var vår tur var jag hur lugn som helst, som tur var ;D Han bara: "Anna.. sweet, I like it.." Sen fråga jag om jag fick skaka hand, han bara: "Of course.." Jätte trevlig :)




Sen gick vi bort till Michael Biehn, han var ju den "näst" kända skådisen men det var inte så mycket kö hos honom. Anyways.. han var också trevlig men jag ångrar nästan att köpte hans autograf. Skulle tagit Charlie Bewley i stället. Men jag var too chicken för att gå fram till honom.. han var så jäkla het. Ångrar det så mycket nu, men ajja.. what is done is done.

Min arm haha.. Henrik var en dålig fotograf!



Haha, ser lite sur ut. Men HET ;D


Efter det gick vi en rund till. Henrik ville bli fotograferad med Star Wars gubbarna, så han blev det. Sen gick vi en rund till. Blev bara mer och mer folk. Efter 2 timmar gick vi, och då var kön in ännu längre. Tur att vi kom dit tidigt.



Sen fick vi för oss att gå på Malmö Museum. Var ett tag sen man var där. Lite nya saker men inte lika roligt att gå där som när man var barn. Sen körde vi hem, beställde pizza och såg film.

Blev Halloween 2 (Remake) och Flickan Från Ovan. Båda filmerna sög. Inget jag rekomenderar.

Så har min dag sett ut. Imorgon ska jag träna tänkte jag. Har inte tränat sen i tisdags. Känns som evigheter nu. Så imorgon ska jag köra på rejält. Vet inte om jag kommer orka träna i veckan som kommer. Ska jobba måndag-torsdag.

Sci-fi

Imorgon/idag blir det sci-fi mässa i malmö, with the best brother ever. Ska dit vid halv 1 tiden, me think. Ska bli väldigt roligt. Lite små nervös. Robert "Freddy" Englund och Charlie "Demetri" Bewley ska vara där, mfl. Celebs!!! Måste ha med kameran. I feel like such a fjortis.. haha. Get yourself together.. Inträdet kostar 100 kr för hela dagen. Sen om man vill bli fotograferad med skådisarna kostar det typ 150 kr. Hm.. vet inte om det är värt det.. maybe maybe not. Henrik kommer ju säkert vilja ta foto med "Freddy" :p



Anyways.. ledig helgen, sen börjar jag jobba för Frida nästa vecka. Måndag till Torsdag. Lång ledig helgen. Sen Tisdag till Fredag tror jag det var.

Sett senaste av Grey's Anatomy och Supernatural. Grey's har blivit så tråkigt på sistonen. Och Supernatural lite småtråkigt, brist på nya ideér kanske. Vill så gärna se Vampire Diaries, men måste spara det tills i maj och se med Ewe i stället ;D

Nej nu blir det sängdags snart. Måste upp tidigt :D Natti natt.

23 Mars 2010

Har sett en hel del filmer sen jag uppdatera sist. Så jag tänkte börja med att skriva om det först :)

Shutter Island med Leonardo DiCaprio och Mark Ruffalo. Handling: En kvinna som begått mord har rymt från ett mentalsjukhus beläget på ön Shutter Island. Rymlingen antas gömma sig på ön, vilket gör att kriminalkommissarie Teddy Daniels skickas dit för att hitta henne. En thriller där man måste tänka till ordentligt. Jag brukar inte ha tålamod till sånt, så jag gilla inte den speciellt mycket. Men jag funderar på att se om den, så kanske jag ändrar uppfattning om den.


The Descent: Part 2. Handling: Sarah lider av ett allvarligt psykologiskt trauma och har förlorat förmågan att tala, men gör sällskap med ett räddningsteam tillbaka till grottan, men återigen tar saker och ting en hemsk vändning. Nästan lite sämre än första filmen. Väldigt seg och långtråkig film. Inget jag rekomenderar.


The Crazies. Handling: Ett experiment med ett biologiskt vapen går snett, och ett virus sprider sig till den närliggande staden Evan's City. Folk blir galna, och en mordvåg börjar dra fram. Men när armén kommer för att ta itu med problemet, blir allt värre. B-film!! Har sett det här innan i alla Zombiefilmer som finns. Boring helt enkelt. Inget jag rekomenderar heller.


Inga höjdarfilmer precis. Jag har typ bara sett två riktigt bra filmer i år. Och det är Law Abiding Citizen och Orphan. Några filmer jag ser fram emot att se är The Bounty Hunter, Dear John, Sex and the City 2, A Nightmare On Elm Street (Remake) och Eclipse.

Anyways.. enough with the movies.

Jobbade hela helgen så det var riktigt nice att få sova ut igår. Sov till ungefär 12.30. Åt frukost sen blev det gymmet i nästan 2 timmar. Fan va nice det var att äntligen vara tillbaka och att få träna ordentligt. Förkylningen är nästan helt borta. Blir bara täppt i näsan ibland, men jag har köpt saltlösning som man ska ta då. Inte för att det hjälper speciellt mycket. Har börjat undra om jag är allergisk mot något. Mamma sa att det kanske är duntäcket, så jag ska pröva och sova utan det i en vecka och se om jag blir bättre. Kallt har det varit men jag vill verkligen bli av med nästäppan nu. Så himla trött på det.

Idag vakna jag ganska så tidigt, kan bero på att jag gick och la mig "ganska" så tidigt igår. Skönt att vakna lite tidigare än vanligt. Får mer tid till annat. Ska snart dra iväg till gymmet.

Imorgon ska jag jobba för Frida igen. Sen ska jag inte jobba förens på måndag. En ledig helg äntligen!

Well well det var allt för nu :) Tingeling.

I won't cry, no, I won't shed a tear

Nu kan man väl ändå säga att det är vår. Regn och åter regn. Luktade till och med vår i luften igår efter det regnat. Härligt :) Nu kanske man blir lite gladare och piggare efter denna långa kalla vintern.

Jobbade igår för Linda på Eriksfält. Hade bara 6 gäster. Ganska så skönt för en gångs skull. Kunde lugnt sitta och läsa tidningen och äta frukost i lugn och ro. Blev klar redan vid 11 tiden.

På vägen hem köpte jag med kina mat. Kyckling med currysås. Starkt men gott. Sen somna jag i några timmar i soffan.. opsi daisy. Men det var gött. Men hade väldigt svårt att sova senare. Men å andra sidan låg jag och titta på en grymt bra film. Kunde inte slita mig från den.

Orphan (Skräck 2009) hette den, med Vera Farmiga och Peter Sarsgaard. Handling: Efter att ha förlorat sitt tredje barn i ett missfall bestämmer sig paret Coleman sig för att adoptera den lilla flickan Esther från ett barnhem. Esthers bakgrund är lite oviss och det visar sig att hon är ett hot till familjen och alla i hennes närhet. Som sagt, riktigt bra film. Väldigt läskig, ingen film man ser själv om man är lättskrämd. Rekomenderar den starkt.


Anyways. Hade väldigt svårt att gå upp imorse. Var dötrött. Och det blev bara värre under morgonen. Höll på att somna nästan. Hade runt 30 gäster. Skynda mig att städa undan, för jag ville bara hem och sova.

Var hemma vid 12.30. Somna, och sov typ 2 timmar. Vakna när mamma gick, hon ska passa barnbarnen idag (Neo & Nova). Hade gärna följt med om jag inte jobbat imorgon. Men å andra sidan hade jag nog inte orkat med det. Neo håller i gång så mycket så jag hade nog svimmat av trötthet ;D

So I'm home alone.. mysigt :) Precis ätit. Tänkte ta en varm dusch nu, feeling a bit cold.

Nästa vecka är jag ledig, förutom på onsdagen. Jobbar då. Skönt. Sen veckan där på ska jag börja jobba för Frida. Så det blir Måndag till Torsdag har jag för mig. Ledig helgen. Sen Måndag till Fredag. Kommer inte riktigt ihåg, men mitt i veckan jobb är så himla skönt =)


18 Mars 2010

Kännt mig hängig hela denna veckan. Är så himla trött på min förkylning! När fan ska den försvinna? Orkar inte med den längre. Den hindrar mig från att träna och må bra. Sucks big time!

Har inte tränat ordentligt sen förra måndagen. Tog det lugnt resten av den veckan, och trodde det skulle bli bättre. Sen prövade jag att träna lite i måndags. Gick ganska så bra men trött som tusan blev jag. Så jag pausa lite till, tränade lite idag också, men känner att jag inte ha ork till det. Jag hoppas jag ska kunna träna nästa vecka i alla fall. Bara förkylningen försvinner tills dess. *Hoppas hoppas*

Jobbade igår för Frida på City. Hade runt 70 gäster, fick hjälp av Monica så det blev inte så stressigt, men ändå påfrestande när man är förkyld. Somnade när jag kom hem.

Ska jobba imorgon för Linda på Eriksfält. Ångrar lite att jag tacka ja. Ville hellre stanna hemma och vila mig inför helgen, då jag ska jobba på City, både lördag och söndag. Men nu är det försent för det. Hoppas det inte blir mycket att göra imorgon bara.

Var på bio igår med brosan och såg Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief. Väldigt bra film faktiskt. Lite som Harry Potter, med det onaturliga. En film jag rekomenderar om man gillar sånt.


Precis duschat. Ska titta lite tv nu och bara vila mig inför imorgon och helgen.

It's really good to hear your voice saying my name

Hm vad ska man skriva då?

Inte mycket att skriva om precis. Igår var jag som sagt hemma från jobb. Sjuka mig i lördags. Kände att jag inte klara av att jobba i så högt tempo när jag är förkyld. Så det blev sova mycket i stället.

Sen igår fick jag och morsan ett ryck och cykla till stranden i Lomma eftersom det var så fint väder. Men fyfan va kallt det var. Frös fingrarna av mig nästan. Och det var fortfarande mycket is kvar vid stranden. Sen åt vi god mat. Schnitzel, typ godaste jag ätit någonsin. Vill ha mer nu känner jag. Så jävla god!





Öresundsbron ^^


Idag var jag faktiskt och tränade. Kändes jätte skönt. Tog 1 timme på bandet. Mina ben känns som gele nu ^^ Härlig känsla. Men jag funderar på att inte träna imorgon. Måste ta det lite lugnt med tränandet när jag är förkyld. Fan va jag hatar det. Men det har jag nog sagt redan.

Ska tvätta imorgon klockan 12. Sen på onsdag ska jag jobba igen.

Tänkte titta på Cougar Town nu.


Ladida..

Redan lördag? Vart tog fredagen vägen kan man ju undra.. Helgerna går alldelse för fort. Fast ioförsig så gör det inget när man jobbar, då vill man bara att helgen ska vara över. Men inte när man är ledig. Anyways..

Hade tänkt att jag skulle tränat igår, men det blev aldrig så. Gick upp för sent, och sen följde jag med mamsen och handla, som tog alldelse för lång tid på sig. Jag blev bara mer och mer irriterad och mer och mer täppt i näsan så jag fick huvudvärk. Så det blev ingen träning igår.

Gick och la mig ganska så "tidigt" igår.. innan 12 i alla fall ;) Kunde inte somna direkt som jag anade. Somnade väl runt 2 tiden, sen blev jag väckt att klockan, 4.45. Blev skitskraj. Hade vibrationen på mobilen. Glömt att stänga av den så jag vakna ordentligt. Hördes som nån borra. haha..

Var jättetrött men jag lunkade smått till bussen. Var halt ute, höll på att halka några gånger. Men hellre det än massa snö och slask. Så skönt att slippa det nu. Hoppas inte det kommer mer bara!

Blev väldigt mycket att göra på jobb idag. Var förbeställt 53 gäster, men sen var det nån grupp som inte beställt som helt plötsligt ville ha frukost, så det blev lite över 70 gäster. Inte stressigt alls =/ Fan va trött jag blev efteråt, blev berg med disk. Hatar när det blir så. Känns som man aldrig kommer där ifrån.

Var som sagt helt slut när jag kom hem, täppt i näsan, och huvudvärk. Så jag ringde och sjukanmälde mig till imorgon. Det tar verkligen musten ur en att jobba när man är förkyld. Så hellre bli friskare och jobba på onsdag igen. Jag hoppas förkylningen är borta då! Ska käka massa vitlöksklyftor till dess ^^

Men jag ska absolut träna på måndag. Ingen förkylning ska stoppa mig. Har fan gått upp 1 kilo denna veckan.. not good! Så jag måste till gymmet på måndag. Måste sluta äta så onyttigt också.

Såg Melodifestivalen innan. Anna vann. Hejade inte på henne, men hellre henne än Salem al Fakir som det stod mellan. Vet inte om jag kommer titta på Eurovision, som är den 29 maj tydligen.

Tror jag ska se film nu. Kan ju vara uppe lite nu eftersom jag inte jobbar imorgon bitti ;D

Lite bättre idag :)

Idag känns det betydligt bättre. Mitt humör alltså, förkylningen är fortfarande kvar, men jag känner mig mer gladare och piggare idag, även om jag inte gjort mycket.

Hade jätte svårt att somna inatt. Gick och la mig vid 1 inatt, låg och vände och vred mig hela tiden, sen blev jag kissignödig, så var jag tvungen att gå upp, sen var det omöjligt att somna. Så jag gick in och la mig i soffan och tänkte titta på tv, se om där var nån bra film på Canal + eller tv1000, men bara skit så jag gick in och la mig i sängen igen, zappa runt bland kanalerna, tittade lite på Ringaling(?) Nån program som man ringer in och vinner pengar. Var väldigt lockad att ringa, men jag hade ändå inte kommit fram. Kunde vunnit 4000 kr, men som sagt jag hade ändå aldrig kommit fram. Klockan var typ 4 då.. tror jag somnade vid halv 5 imorse.

Hade ställt klockan på 11, men snoozade till 12 i stället. Gick upp, åt frukost och kolla på Oprah och lite på Ellen. Sen bestämde jag mig för att städa lite på mitt rum, hade så rörigt på min lilla bokhylla, fullt med papper över allt och dammit var det. Damma av, slängde papper, sortera dvd filmerna osådär.

Sen vid 16 träffa jag mamsen, vi köpte med hem kinamat. Blev kyckling i stark currysås. Väldigt starkt, men djävulskt gott. Tänkte det kanske skulle hjälpa mot förkylningen.

Jag vill träna imorgon. Får se om jag orka. Men jag ska fan ta mig jobba till helgen, skiter i om jag fortfarande är förkyld. Vill ha något att göra.

Btw, jag är helt kär i min nya mobil. (Fick den i måndags) Den är så himla snygg och ja helt enkelt underbar. Mycket bättre än den andra jag hade. I'm in love helt enkelt <3

Orka!

Nu blir det 4e gången denna vintern jag är förkyld! Detta suger fett. Fan va trött jag blir på det. Jag måste ha världens sämsta immunförsvar någonsin!

Blä orkar inte skriva om något annat.

Orka något.

Yeeeehaaaw!

Va gott det var att få sova i sin egna säng i natt. Sov som ett barn. Somnade vid 2 och sov hela natten tills jag gick upp vid 12.30. Mys :)

Har bara tränat idag, blev chicken noodles till middag, mihaha.. gotti gott gott.

Beställde äntligen tågbiljetterna till Stockholm idag. Blev den 12-19 maj. En hel veckas mys med underbara människor. Ska bli väldigt roligt ;D

Imorgon ska jag typ bara träna. Måste hårdträna nu inför sthlm resan ;O Har 8 veckor på mig..

Såg senaste Desperate Housewives innan. Bra avsnitt. Blir bara bättre och bättre. Men nu får jag inte se fler avsnitt. Ska spara dem och se med Ewe när jag kommer i maj i stället. Serie-maraton!

Oscarsgalan nu på kanal 9 ;D God natt.


Tillbaka till civilisationen

Home sweet home. Fan vad jag sakna min säng inatt <3

Börja med att jag vaknade vid 11, Therese ringde och sa att hon var på väg hit för hon och barnen skulle till hennes pappa i Höör (som ligger mitt i skåne mitt i skogen). Mamma skulle med, så hon fråga om jag ville hänga med också och passa barnen, sure thing sa jag. Hoppade snabbt in i duschen, stresspackade lite. Sen var vi iväg på våran lilla roadtrip till mitten av skåne.

Stoppade först till på McDonalds och käkade i bilen. Var asgott, hann inte äta frukost. Men nu får det fan bli nog med McDonalds och pizza. Not good at all. Blir hårdträning imorgon eller på måndag.

I alla fall, tog 40 minuter att komma dit. Lekte med barnen, lagade middag, sen hade vi film maraton till midnatt, dock somnade alla efter den sista filmen utom jag. Lite läskigt, kallt och ensamt, så jag smsade med Johan ett tag.

Låg på golvet på en stor madrass med Therese, Nova och Neo. Ganska så mysigt, men väldigt kallt och trångt. Låg brevid Neo, och han ligger inte still precis. Så jag vaknade ett antal gånger under natten.

Gick upp vid 8.30, åt bullar till frukost, sen körde vi till Karnys (Therese pappa) skola för att skita. haha.. Toan hemma hos honom hade typ lagt av, eller tanken var full så man kunde inte spola ner papper, så vi fick bara kissa och sen lägga pappret i en påse, och om man behövde skita så fick vi köra till skolan som låg 10 minuter där ifrån. När sånt händer vet man att man är in the middle of nowhere.

Hälsade på gamla släktingar, som jag aldrig träffat. Var trevligt. Drack middagskaffe där, sen körde vi hem igen och vila upp oss, sen beställde vi pizza och åkte tillbaka till släktingarna och hade det trevligt. Efter det körde Therese hem mig, och hämtade upp Ted.

Skönt att vara hemma nu. Ska bli gott att få sova i min egna säng <3 Och varmt framför allt. Mamma stanna kvar så jag är home alone.

Tänkte mysa till det framför tvn med nån film och något gott. Men kom på att vi inte har något gott att äta hemma. Och jag är för lat för att gå ner till 7Eleven, men väldigt lockad.

Tror jag ska träna imorgon. Har inte tränat på 2 dagar, känner mig redan uppsväld. Blää..


2 mars 2010

Jaha då är man hela 22 år idag. Jisses vad tiden går fort, känns som det var igår jag bara var 15 år ;D haha usch lite skrämmande men 22 år är kanske inte så farligt mycket ändå. Varit värre om det var 25.. hoho. Anyways..

Sov ganska så gott inatt. Gick inte upp förens vid 11, mamma kom in och väckte mig, och sa grattis sen åkte hon på jobb. Skulle tvätta tolv också så det var lika bra att gå upp. Åt frukost snabbt och började tvätta. Blev klar ganska så snabbt.

Fick föresten sms från chefen som skrev grattis. Blev helt förvånad att han visste att jag fyllde år idag ;S Han som alltid är så virrig annars. Fick lite sms och samtal under dagen :) Tackar jag för.

Sen när tvätten blev klar vid 15.30, cykla jag till OBS och shoppa loss lite. Gick först in på Stadium och handla ett par mjukisbyxor och ett par vårskor. Blev 500 kr där.

Sen blev det Cubus, där jag handla 2 tröjor. Blev 300 kr där. Var nära på att handla en vårjacka på Vero Moda också, men jag stoppa mig själv där. Måste hålla lite i pengarna. Kan inte shoppa upp allt även om jag skulle vilja det ^^




Tänkte beställa tågbiljetter till Stockholm, så jag måste spara pengarna till det. Har inte bestämt datum riktigt än, men det lutar mot maj nu. Ska jobba ganska så mycket i mars och april så maj passar bäst, även om det är långt till dess, men väldigt billigt om man beställer nu :D

Anyways, handla med hem thaifood. Gotti gott. Så har min dag sett ut. Vet inte om jag ska göra något till helgen med Ida. We'll see..

Föresten så beställde jag ny mobil idag också! Är så himla trött på den gamla jag har, och jag verkligen HATAR 3. Dom säger att de är så jävla bra men jag tycker dom är dyra och sen får jag fan aldrig någon täckning. Nej så jag orkar inte med dem längre, så jag beställde ny mobil och nytt nummer hos telia.se i stället. Skulle aldrig bytat från telia till 3. Men det är lätt att vara efterklok. Så på måndag kommer den nya mobilen :) Wohoo!


Såg film innan. Little Man. Ganska så rolig, men inget man asgarvar till precis. Den ända film jag skrattat till jätte mycket är Just Friends. Ingen film slår den. Blev sugen på att se den nu :D Men back to the movie. Handlar om två tjuvar, en liten och en stor som stjäl en diamant, men den hamnar hos fel person. Så ska de försöka få tillbaka den.. 3/5 får den.


Oi, det blev en del ^^


1 mars 2010

Helgen är över. Jobbade både i lördags och i söndags. Hade runt 30 gäster båda dagarna. Var ganska så lugnt. STF fyllde 125 år i lördags så cheferna hade köpt in god tårta. Tog en bit på söndagmorgonen. Var med massa goda bär, jätte god!

Igår hade vi lite familjemiddag eftersom jag fyller år imorgon. "Gästerna" kom vid 14.. åt bara middag och tårta och hade trevligt :)

Alla gick vid 17, utom Henrik som stanna kvar. Han ville se New Moon, så jag ladda ner den till honom och såg den för andra gången. Det var dålig kvalité, men gick att titta på. Sen tyckte jag den var inte lika bra som första gången. Ganska så seg. Men definitivt bättre än Twilight. Hoppas att Eclipse blir bättre. Min favorit bok. Anyway..

Var väldigt trött igår, hade varit uppe sen 4.45, somnade till i soffan en stund, sen väckte mamma mig och sa jag skulle gå in o lägga mig i sängen, men då kunde jag inte sova så det blev datorn till ca halv 12. Sov ganska så bra, vaknade dock 3 gånger. Först vid 2 inatt sen 7 imorse och sen vid 9.30 av att de borrade =/ Man kan aldrig få nån bra sömn i denna byggnaden!

Förutom New Moon, såg jag Legion också. När Gud förlorar tron på mänskligheten, sänder han en arme av änglar för att utrota dem. Ett gäng som är fast på en restaurang tillsammans med ärkängeln Michael är männsikornas ända hopp. Ganska så seg, och lite tråkigt att det utspelar sig på samma plats. Men helt okej. 2/5 får den.


Idag såg jag Dance Flick. Parodi på alla dansfilmer. Helt okej. Lite smårolig, men inte lika rolig som Scary Movie. 2/5 får den.


Yes, det var allt :)


RSS 2.0