31 maj 2010

Har jobbat i helgen bara. Hade ganska så många gäster båda dagarna så det blev ingen lugn stund. Blev smått irriterad på en grupp tonårstjejor som gjorde lite som dom ville. Men det är bara till att bita ihop när man träffar på såna ;D

Cyklade i lördags, vilket jag ångrar. Jag försov mig så jag hade inget annat alternativ. Det blåste som tusan, och givetvis hade jag motvind. Var helt slut när jag kom till jobb. Men igår tog jag bussen, mycket skönare och bekvämare :)

Igår var det morsdag, grattis i efterskott mami ;) Så TT kom med barnen och Henrik kom lite senare. Vi åt tacos till middag, gott :) Men fick inte riktigt äta i lugn och ro eftersom Neo ville leka, och satt inte still en sekund. Efter all lek och bad tog vi en lång powernap, 2 timmar. Det behövdes. Sen när de gick vid 20 tiden fick jag djävulskt ont i ryggen. Så nu har jag typ ryggskott, kan knappt röra mig, gör bara ont vad jag än gör. Men jag läste att om man rör på sig så läker det fortare, så jag tänkte ligga här en stund i sängen bara för nu har jag en anledning att tycka synd om mig själv ;D Sen ska jag upp och röra på mig. Skulle tränat idag men jag tror jag avstår det. Tar en promenad eller nåt i stället, sen ska jag tvätta lite vid 16.

Jag hoppas det känns bättre imorgon när jag ska jobba. Det kommer bara ta dubbelt så lång tid för mig. Får be om hjälp av receptionen i så fall :)

Nu är det bara 23 dagar tills Stockholm. Wiiiiho.


Tävling


Lite shopping

Sitter och myser i soffan och tittar på Eurovision Song Contest 2010 Semifinal. Anna Bergendahl tävlar idag. Får ju hoppas hon kommer med, även om jag inte bryr mig så värst mycket om Eurovision. Det är bara ett sånt program man slötittar på eller har på i bakgrunden när man gör annat.

Sov konstigt inatt igen. Hade konstiga drömmar. Har dock glömt alla nu. Mamma sa att jag prata i sömnen när hon gick imorse. Inget jag kommer ihåg nu, märkte bara att hon kom in och titta till mig ;D

Var och tränade idag för första gången på ganska så länge. Tränade innan jag åkte till Stockholm, sen svulla vi typ bara men tränade en gång med Ewe, men det var inte så länge och intensivt. Var ganska så segt idag. Blev bara 30 minuter på bandet och sen 20 minuter maskiner. Har märkt att jag har fått sämre motivation på sistonen. Va tusan liksom? Ge mig motivation någon!

Sen cykla jag hem igen. Vänta på mamma. När jag kom hem hade jag fått mina bilder som jag beställde i måndags eller när det var. Så jag satte in dem i album. Kul att ha alla samlade :)

Fick mina tågbiljetter idag också. Wiiie. Jag kan inte vänta längre. Typ en månad kvar. Känns länge. Men sist det var en månad kvar gick det hur snabbt som helst. Hoppas det gör det denna gången också. Bara inte veckan där går snabbt, den ska gå låååångsamt tack :)

Mötte mamma, fick ett litet shopping sug, så efter vi ätit så gick jag in på Vero Moda och hittade två supersnygga klänningar att ha i sommar. En randig och en svart. Perfekt till leggins eller med bara ben, bruna då helst ;D Ser ungefär likadana ut, den svarta har en dragkedja där bak bara. Skönt material också :)



Såg klart Vampire Diaries igår. Mycket spännande sista avsnitt. Vill ha mer! Nu har jag typ inget mer att se. Nästan alla serier tar "semester" nu. Tur att True Blood börjar i juni. Jag övertala Johan att vi skulle ha True Blood maraton när jag kommer ;D

Tänkte jag skulle shoppa lite mer imorgon. Vill ha lite fler snygga leggins och tunikor. De jag har nu är så tråkiga och gamla. Nytt och fräscht ska det vara till sommarn :)

Återbesök!

Beställde nya tågbiljetter till Stockholm igår. Det blev till midsommar, mellan den 23 juni till 1 juli. Onsdag till torsdag, perfekt. Kan inte vänta. Vill åka nu. Hade så himla kul sist ;D Priset blev helt okej, eftersom jag åker så sent på onsdagen. Åker vid 19.14, och är framme vid 23.30, blev billigare att åka då än mitt på dagen.

Fick reda på att Kristen Stewart och Taylor Lautner skulle komma den 21 juni, typiskt liksom. Jag kommer två dagar efter. Jag har alltid lika tur alltså :) Hade ju varit kul att träffa eller bara se dom IRL. Fast jag är inte lika kändis-kåt som innan ;D haha..

Åh, idag fick jag min mens. Har aldrig längtat efter den som nu. Thank god att den kom idag, började bli lite orolig. Så idag började jag med mina p-piller också. Får se hur det funkar. Bara jag inte går upp massa i vikt. Sen försökte jag räkna ut när nästa mens kommer, och jag ska få den när jag åker till Stockholm, som sist. Again turen är på min sida, not. Men då kan jag skjuta upp den med p-pillerna och slipper få utskrivet gulkroppshormoner. Det ordnar sig säkert :)

Har sovit ganska så oroligt inatt. Haft massa olika konstiga drömmar. Vaknade vid 11 tiden, men låg kvar en halv timme till. Har bara ätit frukost och diskat. Det är fint väder ute också men jag har absolut ingen lust till att gå ut. Hade behövt få lite sol men orkar man inte så orkar man inte :P Skulle egentligen tränat idag men jag fick mensen idag så jag orkar inte det heller. Funderar på att ta en lång promenad senare i alla fall. Måste ju röra på sig lite. Sen är jag ganska så bunden hemma eftersom vi har fått stopp i vasken i köket, så jag ringde till husvärden innan, han skulle ringa upp så jag måste typ vara hemma tills han ringer.

Har sett klart alla Desperate Housewives och Grey's Anatomy avsnitt nu. Såg sista avsnittet av Gossip Girl igår. Många som blir skjutna i alla serier, men spännande. Tänkte se klart alla Vampire Diaries ikväll :)

Dagens snygging: Taylor Lautner ;D

Löning

DAGENS...

Frukost:
Två mackor med ost, gurka, tomat och en kopp varm choklad
Lunch: Två ostbullar plus en burk cola (måste börja äta nyttigare igen!)
Middag: Får se. Är sugen på Chicken Noodles ;D
Godis: Inget
Vill Ha: Nya kläder och skor!
Humör: Ganska bra, lite små trött bara
Gjort: Jobbat
Planer: Ta en powernap
Köp: Två bullar, en burk cola och laddat busskortet
Låt: OMG - Usher ft. will.i.am
Tittar på: Blir Vampire Diaries senare :)
Bästa: Dunno
Sämsta: Att det blåser så mycket
Sjuka: Inget
Väder: Lite sol, med moln och blåsigt ;P
Saknad: Johan och Ewe!!

Blir en kort update. Håller snart på att somna här. Fick bara 4 timmars sömn inatt men jag får skylla mig lite själv som sitter uppe så länge, men ibland kan man bara inte slita sig från datorn, speciellt om man varit borta från den i nästan 2 veckor ;D My precious!

Igår såg jag klart alla Desperate Housewives avsnitt. Väldigt spännande, kan inte bärga mig tills en ny säsong kommer. Tänkte se klart Vampire Diaries senare ikväll också.

Jobbade som sagt idag. Var jobbigt att gå upp 5, men mamma var uppe också så det gjorde saken lite lättare. Det blåste jätte mycket, stod och frös när jag vänta på bussen.

Min favorit kollega Senait jobba natten, så vi hade mycket att prata om. Hon är så rolig alltså. Gotta love her. Hade runt 20 gäster så det var lugnt och skönt. Blev klar tidig också. Fick mitt sommar schema, finally! Har inte tittat så noga på det än. Men det blir säkert bra :)

Nu ska jag powernapa.. zZzz..

Turn back time please

Då var jag hemma i tråkiga skåne igen :( Saknar Stockholm så himla mycket, men framför allt Johan och Ewe. Ni är så jäkla underbara <3 Hur ska jag kunna vara utan er liksom?!

Nu ska jag försöka att inte göra detta för långt.. hm..

Åkte förra onsdagen (12 maj), när jag skulle åka hemifrån öste det ner regn och åska, typiskt. Mina skor blev lite skitiga och håret blev som det blev när det regnar. Tog taxi in till centralstationen. Tåget gick 12.14. Fick plats vid fönstret, wooh. Kändes som en lång resa, men var framme i tid, till och med 5 minuter tidigare. Så jag fick vänta på Ewe och Johan istället. Ewe kom först, så jag passa på att gå på toa, sen mötte vi upp Johan också. Wiiie.. kramkalas.



SingStar med flum gänget ;D

Mötte även upp Miranda också. Sen bar det av till Brommaplan, köpte med oss kycklingspett hem, gott var det men mycket soja. Sen blev det SingStar, gud va dåliga vi var hela högen ;D Sluta med att vi bara satt och flumma i soffan, lyssna på musik, såg roliga klipp, skratta för inget typ. Kändes som vi var höga eller nåt :P

På torsdagen sega vi i soffan med lite serier :) Mys. Sen gjorde jag mig iordningen, gick på bio med Johan vid 19. Såg den nya Nightmare On Elm Street. Efter filmen åkte vi hem till honom och mös med ännu mer film :)

På fredagen var vi sega som tusan, glömde till och med tiden. Skulle träffa Ewe vid 17, men glömde som sagt bort tiden, ber om ursäkt igen Ewe! ;D Senare på kvällen gick vi på Erotikmässan. Var jag, Johan, Ewe, Tobbe och Miranda. Var en helt ny upplevelse ;P Såg på strippshower och gick runt och titta på massa olika sexleksaker osv. Blev lite besviken på de manliga stripporna, gamla och inte speciellt snygga. Men kul var det i alla fall. Synd att man inte fick lov att ta bilder. Dock smygfota jag två bilder, men dom blev inget bra alls.


Påväg till Erotikmässan mwhaha ;D


På lördagen var det dags för grillning. Annelie och Ludde hade fyllt år. Grattis i efterskott ;D Innan vi åkte dit, gick jag och Ewe på Systemet, köpte lite dricka och sen gick vi på ICA och köpte lite korv med bröd och marshmallows. Sen vid halv 7 tiden mötte vi Johan och hans kompis Robert vid Fridhemsplan. Åkte buss till parken, mötte Miranda också. Var väldigt mycket folk. Hittade inte vårat gäng så Ludde fick möta oss i stället. Men det var hur mysigt och roligt som helst. Höll på rätt länge.

Taggade för grillningen haha ;D


Det blev många pussar här ;D

Cutie <3

Söndagen blev det bakis pizza, åt den största pizzan ever. Klarade bara äta halva :P Sen på kvällen åkte jag hem till Johan och myste :)

På måndagen hände inte så mycket. Både Johan och Ewe jobba så jag fick underhålla mig själv lite, fast jag sov ganska så länge. Var bara med Johan hela dagen.

Samma med tisdagen. Var bara med Johan. Vi tog en låååång promenad i det fina vädret. Var ute i säkert 1½ timme, men det var mysigt, även om det var jäkligt varmt och svettigt ;O Sen laga Johan jätte god middag! Min nya kock mohahaha ;D Resten av kvällen blev att mysa ännu mer.

Onsdagen, som var avresedagen tränade jag bara med Ewe. Jätte snyggt gym och nya, bra maskiner, me like. Tog crosstrainern i 15 minuter, var helt slut, orkade inte mer, men Ewe körde på i 30 minuter. Svetten rann av oss haha. Träna lite armar och mage och avslutade med att cykla lite. Sen kom Johan. Vi åkte hem till Ewe och duscha. Och jag blev dränkt i kallt vatten. Tack så mycket för det Johan och Ewe! Sen tjatade dom att jag inte fick åka hem och de såg tecken överallt, haha.. så jag gav efter och bokade en ny tågbiljett på lördagen i stället ;D Och det ångrar jag inte alls. Ville inte åka hem, kändes så bra där så jag sakna inget eller ingen hemifrån, förutom min dator kanske haha. Packa min väska i alla fall, och åkte hem till Johan och tvättade, och mös resten av kvällen ;D

På torsdagen åkte jag med Ewe till hennes mamma i Vallentuna. Åt typ den godaste kycklinggrytan nånsin. Den var heavenly alltså. Och till efterrätt blev det kladdkaka med jordgubbar. Låg och tittade på film resten av kvällen, blev The Sweetest Thing och Mamma Mia. Sen låg jag och Ewe och prata i 3 timmar. Det var riktigt nice, skönt att prata av sig ;D Men trötta var vi på morgonen, blev inte mycket sömn den natten.


Goda maten ;D *dreglar*


På fredagen åkte vi in mot Stockholm igen. Vinkade hejdå till Ewe som skulle till jobbet. Kändes lite konstigt, skulle ju vart tvärtom haha. Efter det mötte jag Johan på St Eriksplan. Han skulle till sitt jobb och hämta nåt papper, så då fick jag se vart han jobba :) Sen gick vi och åt på en thai-restaurang, var riktigt mysigt och gott :) Åkte hem till honom och mös resten av kvällen som var kvar. Sen fick han ett ryck och skulle baka brownies, så vi gick till Willys och handla lite. Såg film resten av kvällen.

Igår, lördag var det då dags att åka hem :( Låg mest och myste tills jag skulle åka. Fan va jobbigt det var, ville bara stanna kvar. Höll föresten på att missa tåget också. Hittade inte spår 12, så vi yra runt i några minuter, och Johan var inte till stor hjälp haha.. men till slut hitta vi det. Then we kissed goodbye :(

Satt på tåget i 6 timmar, fan va drygt det var alltså. Och varmt som tusan. Tåget gick till Malmö Svågertorp, istället för centralen så jag hoppade av i Lund i stället. Fan va mycket folk där var alltså. Var nån karnival. Dryga fulla människor, hatar det. Var hemma vid 22, mamma mötte mig så jag slapp bära på min tunga resväska. Fan va jobbig den var alltså!

Var helt pigg när jag kom hem, duscha och åt, och visade bilder för mamma. Somnade vid 1 tiden. Var sjukt trött imorse. Skulle ju jobba idag. Men sen när jag kom till jobbet var Frida där redan. Jag bara: What the f**k?! Det hade tydligen blivit något missunderstanding. Men fan va sur jag blev. Kunde jag sovit i stället för att gå upp klockan 4.45. Men jag stannade kvar några timmar och hjälpte till. Tänkte om jag ändå har kommit dit ska jag fan få lite pengar för det. Åkte hem vid 10.

Mamma hade åkte med Therse och barnen till Ikea så hon hade med mina nycklar till cykeln, så jag fick gå till Apoteket. Var illa tvungen att köpa lite nödvändigheter där. Sen promenera jag hemåt igen. Var ganska så skönt faktiskt. Var skapligt väder också, inte för varmt och inte för kallt.

Sen la jag mig i sängen och börja uppdatera här :) Hade tänkte se lite serier ikväll. Har massa Vampire Diaries och Desperate Housewives att se. Plus säsongsavslutningen av Gossip Girl och Grey's Anatomy och ett Two and a Half Men avsnitt.. wiiie :)

Nu har jag kramp i handen så jag avslutar med att skriva att den gångna veckan har varit the best week of my life! :)

Midsommar nästa gång då! ;D

Almost time

Vid denna tiden imorgon sitter jag på tåget till Stockholm. Kan inte fatta att det är imorgon. De sista veckorna gick så himla fort :) Veckan där kommer säkert att gå fort också bara för det.

Tränade igår. Blev en hel timme på bandet. Var ett tag sen jag orka en hel timme. Sen blev det några maskiner. Hade tänkt att träna idag också, men jag väntar på ett telefonsamtal från min läkare. Han skulle ringt 11.45, och nu har det gått 1½ timme. Hoppas verligen han ringer snart. Och hoppas jag får tabletterna utskrivna! Jag ger honom 30 minuter till sen drar jag till gymmet. Får ha mobilen med.

Ska tvätta och packa väskan idag. Får skriva upp vad jag ska ha med så jag inte glömmer något. Haha, drömde faktiskt inatt att jag glömde både tågbiljetterna och mitt PS2. Det var ju inte så lyckat. De två viktigaste sakerna ;D

Mamma jobbar till 19 idag så jag tänkte äta lite chicken noodles till middag, var ett tag sen. Och det är så himla gott. Skulle kunna äta det varje dag.

Såg klart första Ghostbusters filmen igår. En av mina favorit filmer. Behöver nog inte ens skriva om man den handlar om ;D Titeln säger det mesta. Rekomenderas att ni ser :)


Ska se den andra senare ikväll om jag hinner ;D

3 dagar kvar

Så nu har jag jobbat mina 3 dagar. Nu blir det lååångledigt, jag har inga jobbtider inplanerade förens den 29-30 maj. Långt tills dess. Kan ju hoppas att jag får nåt pass till innan.

Var en lång dag på jobbet idag. Blev inte klar förens vid 13. Det kändes verkligen den sista timmen. Och mycket att städa undan. Ska bli skönt med en liten "semester" nu ;D

Det ända jag tänkte på när jag satt på bussen var att jag skulle sooova när jag kom hem, men det blev inte så. Följde med mamma och handlade, sen färga hon håret till mig sen laga vi middag. Och sen satte vi oss vi datan, och gjorde ett medlemskap på mötesplatsen till mamma ;D Hon måste träffa en man nu. Hon har varit singel alldelse för länge. Så jag fick hjälpa henne att uppdatera profilen osv. Satt och bläddrade bland olika killar som verka intressanta, men det var inte många. Antingen var dom för gamla/unga eller för ointressanta. Får hoppas hon hittar någon :)

Och nu sitter jag här i soffan och är trött, men jag vill inte sova, känner inte för det. Tänkte jag kan gå och lägga mig tidigare ikväll.

Satt och tänkte om jag ändå skulle ta och kontakta vårdcentralen så en läkare kan skriva ut gulkroppshormoner till mig. I så fall måste jag göra det imorgon klockan 8. Bara dom inte är för dyra. Får inte kosta mer än 200 kr. Skulle varit skönt att slippa få mens när jag är i Stockholm :)

Ska kanske träffa Senait och Therese imorgon, men jag har så ont om pengar, vill helst inte slösa för mycket innna jag åker. Så jag tror jag hoppar det. Får träffas när jag kommer hem i stället, om jag har pengar över ;D

Nu ska jag ha film-mys, men vilken film? Blev sugen att se Ghostbusters ;D

7 maj 2010

Sådär, nu har jag suttit snart i en timme och ändrat om på färger och allt här i bloggen. Det blev bajsbrunt och guldigt ;D I like it. Ska ändra headern också. Men det får bli en annan dag. Orkar inte mer nu.

Känns som jag går på mina reservbatteri just nu. Är hur trött som helst nu. Skulle kunna somna närsom. Tänkte ta en powernap när jag skrivit klart här.

Var supertrött imorse. Ville verkligen inte stiga upp ur min varma säng. Men jag var så illa tvungen att jobba ju. Och frös gjorde jag också när jag stog och väntade på bussen. Hade bara min jobbtröja och min vårjacka på mig. Skulle ha tagit vinterjackan för så jäkla kallt var det.

Senait hade jobbat natten så det var kul och träffa henne igen. Ska antagligen träffas på måndag och ta våran "lunch" som vi bara skjuter upp.

Det blev ganska så stressigt mellan 7-8. Alla ville äta då tydligen. Efter det gick klockan vääldigt sakta. Då hann jag med och äta min frukost i alla fall. Var mycket att städa i gästköket också. Hatar när man inte kan diska och sätta in disken efter sig! Så det blev lite extra jobb med det. Och masssssor av sopor. Massa öl-flaskor, uuuh det luktar så äckligt egentligen. Sen fick jag leverans från Servera och Pågen, så blev ännu mer extra jobb att packa in allt i kyl/frysarna.

Blev klar vid 12.45. Hann med 132an, så jag slapp gå den långa vägen hem ;D När jag kom hem hade jag fått brev från posten, hämta mitt paket från H&M. Men jävlarna har packat ner fel tröja. De packa ner en kortarmad, ful mönstrad tröja i stället för en vit halv armad tröja! Fan va sur jag blev, ville ha med den till Stockholm. Varför ska alltid jag drabbas av sånt här? Så den åker tillbaka! Det andra var en morgonrock och ett nattlinne, dom blev jag nöjda med :)

Såg en grymt bra film igår innan jag somna. Assault on Precinct 13, med Ethan Hawke och Laurence Fishburne. Handling: Det är nyårsafton och på polisstation nummer 13 jobbar poliserna Jake och Jasper sin sista dag innan byggnaden ska rivas. Men det blir inte den lugna kväll de sett fram emot. På grund av en snöstorm får de ta emot en buss med kriminella varav en av dem har mördat en polis och har både korrupta poliser och maffian efter sig. Det blir en tuff natt där de två poliserna blir tvungna att samarbeta med fångarna för att överleva.
Väldigt spännande. Rekomenderas :)


My girl wants to party all the time

Har fått den låten på skallen nu. Går runt och sjunger "My girl wants to party all the time party all the time.." ;D Den blir aldrig uttjatad tycker jag.

Hmm.. vad har hänt? Inte mycket. Igår blev jag dock riktigt pissed. Såg att Nordea hade dragit av 95 kr från mitt konto. Nån trasseringsavgift. Jag hade tydligen övertrasserat mitt konto den 21 april. Vilket jag inte har något minne av. Ringde innan och förhörde mig, och dom sa att jag hade handlat på kortet fast jag inte hade haft pengar och att jag skulle kolla upp vad jag handlat eller nåt. Men jag orkar inte krångla. 95 kr är väl inte så hemskt mycket. Det får gå för denna gången.

Idag sola jag i 30 minuter. Fan va skönt det var. Var extra skönt för det blåste så himla kallt ute. Känns som januari igen ffs. Dock brände jag mig lite ;O Sen stack jag och träna direkt efter, vilket inte var en sån bra idé. Var helt seg i kroppen efter jag solat, så jag höll på att somna på gåbandet. Men jag klara i alla fall 45 minuter. Sen tog jag några maskiner.

Imorgon ska jag jobba. Ville verkligen inte eftersom jag ska jobba lördag och söndag också. Men jag tänkte på pengarna. Känns som jag bara tänker på pengar ;D haha.. Men man får ta vara på det dagarna man får jobba. Det är ju inte så hemskt många jämfört med alla andra som jobbar 5 dagar i veckan.

Såg klart Alice in Wonderland för nån dag sen. Med Johnny Depp och några till. Not my kind of movie. Gillade inte den speciellt mycket. Tyckte bara den var väldigt konstig. Har heller aldrig gillat den tecknade versionen. Men smaken är som baken.



Tänkte se film innan jag ska sova. Assault on Precinct 13 med bl.a. Ethan Hawke.

3 maj 2010

Ny vecka. Nu är det bara 1½ vecka kvar till Estocolmo! Tiden har gått ganska så fort. Speciellt April månad. Men det är bara bra :) Anyways..

Hade tid hos UDM klockan 11.15 idag, så jag fick gå upp "tidigt". Ställde klockan på 10, men snoozade till 10 över. Gjorde mig iordning och cykla iväg i blåsten. Ibland hatar jag att bo i Skåne, blåser fan alltid. Så trött på det. Men i alla fall, prata med barnmorskan och hon skrev ut p-piller till mig. Jag fråga om gulkroppshormon, som man kan ta för att skjuta upp mensen, men hon kunde inte skriva ut det, utan då var man tvungen till att gå till en läkare. Så det sket sig. Orkar inte krångla. Hämtade ut p-pillerna på apoteket. Ska börja med dom när jag får min mens. Vilket olyckligtvis blir den 16e, när jag är i Stockholm. Stort blä på det. Men det får gå ändå.

Körde hem och byta om till träningskläder och träna i ungefär 1 timme. Har fått så lite motivation till att träna så det blir bara 1 timme. Får se om jag orkar köra på bättre imorgon.

Tänkte se klart Alice in Wonderland. Började titta igår.

Over and out..


It's all about Love

Jag var riktigt uttråkad så det blev lite kärleks frågor ;D


Om mannen i ditt liv skulle vara otrogen, vad skulle du göra då?
Jag skulle nog aldrig riktigt kunna förlåta honom. Visst går det att fortsätta ett förhållande fast den ena varit otrogen men förhållandet kommer aldrig vara 100% för man har svikit de förtroendet som tog tid att bygga upp plus att han skulle få kämpa mycket för att lyckas få tillbaka mitt förtroendet igen.

Hur många har du varit tillsammans med? (Alltså ihop med)

1 men inget seriöst förhållande än så länge ;/

Vill du gifta dig? Varför/Varför inte?

Jag vet inte riktigt. Egentligen inte om man ser på alla dagens par som gifter sig och sen skiljer sig. Det har blivit så vanligt att göra det tycker jag. Så det spelar nog ingen roll om man är gift eller inte. Älskar man varandra så ska det inte betyda att man måste gifta sig.

Blir du lätt kär?

Nej det kan jag inte påstå. Jag måste först få ett förtroende till killen. Sen kan jag nog falla pladask :)

Vad är viktigast hos en kille? Vad faller du för liksom?

Självklart är utseende en viktig del, man vill ju inte att han ska se ut som en luffare eller nåt ^^ Men vad faller jag mer för? Hm, hur han är som person, om man kan lita på honom, om han får en att må bra, får en att le och skratta, och att han ställer upp för en, en sån kille faller jag för :)

Vad är det mest avtändande du vet?

Fötter och dålig andedräkt.

Hur viktigt är det att man har något gemensamt?

Jätte viktigt är det väl inte, men kul om man har en sak gemensam i alla fall.

Hur länge varar dina förhållanden?

Har som sagt inte haft något seriöst förhållande än så det kan jag inte svara på.

Har du fått ditt hjärta krossat?

Nej tackar gudarna att jag inte har fått det, yet.

Vad är det mest romantiska du varit med om?

Kan inte komma på något jätte romantiskt. Men gulliga sms har man fått ^^

Hur raggar du?

Haha jag brukar inte ragga, det är så jobbigt. Händer det så händer det.

Har du en "utseendetyp" hos killar?

Inte mer. Men innan blev jag svag för mörk håriga killar. Så länge killen klär sig ordentligt och har bra hygien så funkar det för mig :)

Beskriv en perfekt första dejt:

Om det är på våren/sommaren kan man ju ha en mysig picknick, med god mat och ett gott vin och sitta och titta på solnedgången. Kanske gå på bio efteråt, och om man inte vill gå skilda vägar sen så kan man ju spendera natten tillsammans och mysa ^^ Det låter bra :)

Vem var din första kärlek?

Första oseriösa kärlek hette Alexander ^^ Tror vi gick i 4an eller i 5an. Har dock inte haft någon första stora seriösa kärlek än. Men det kommer väl hoppas jag ^^

Vad tycker du om att ha sex på första dejten?

Om man verkligen gillar personen så why not. Men om man inte har nån tillit till varandra och man är lite osäker så ska man nog avstå.

Vad tycker du om one night stands?

Okej för stunden, men inget man vill ha under en längre tid. Inte jag i alla fall.

Hur är du som flickvän?

Jag vet inte riktigt. Jag hoppas jag är en bra flickvän. Jag är en väldigt kärleksfull person som gillar att få andra att må bra så jag hoppas jag blir en bra flickvän ^^


RSS 2.0