If I don't show it, doesn't mean I don't feel it

Hela denna onsdagen har kännts som torsdag, varför vet jag inte. Måste vara för att jag längtar till helgen. Har varit en ganska fartfylld dag på jobbet, ända fram till 15 kanske. Och vädret har varit helt underbart. SOL! och framför allt mycket varmare. Tror det var 12 grader som varmast. Helt underbart. Var så mysigt på bussen imorse. Solen sken in och jag blunda, höll på att somna faktiskt :-P Vill ha vår nu!! Bort med snön!

Tog en promenad hem också. Himla skönt. Ska börja göra det mer och mer nu när solen tittar fram och det fortfarande är ljust ute.

Har varit duktig idag och lagat ordentligt middag, blev över till lunch också. Måste bli bättre på att ta med lunch till jobbet. Blir för dyrt i längden. Sen boka jag bord tills på lördag. Tänkte gå ut och äta, jag och mina fina vänner. Det blir asiatiskt på Wagamama. Var ett tag sedan jag var där sist. Efteråt beger vi oss nog ut i Stockholms nattliv.

Kom på att jag har inget att ha på mig. Måste köpa något nytt och snyggt. Får kolla runt lite imorgon och se om jag hittar något. Tråkigt att gå i samma trasor hela tiden.

På fredag blir det bio med Emelie & CO. Tänkte se en skräckis. The Devil Inside. Mys! Älskar att bli skrämd, och den kan ju inte vara värre än Paranormal Activity 3 som vi såg på bio ;-) Right?!



Nej nu ska jag nog lägga mig i soffan och titta på en bra film. So long!

Cause you're so amazing!

Ligger i soffan med min OnePiece på. Älskar den. Supermysig och varm. Alla borde ha en sån!

Igår efter jobbet träffa jag älskling, sen åkte vi vidare till Östermalmstorg och mötte de andra. Blev After Work på TGI Friday's. Emelie hade bokat bord till oss, tur var nog det. Var smockat med folk. Vi beställde en kanna margarita med jordgubbssmak och dela på. Till maten blev det en hamburgartallrik.



Efteråt blev vi lite splittrade. Vi gick först till Berns men jag tyckte inte riktigt vi passa in där så jag, Johan och Emelies vänner drog vidare. Försökte hitta en mysig och bra pub. Till slut hamna vi i Gamla Stan på Movits. Tog en glas vin sen blev vi väldigt trötta så vi åkte hemåt på olika håll. Förstår inte folk som orkar festa på fredagar efter en lång arbetsvecka! Jag börjar väl bli gammal ;-)

Somna vid midnatt och sov till 12 idag. Konstigt nog är jag trött ändå :-P Troligen på grund av all shopping idag. Åkte in till stan med älskling vid halv 2. Mötte Emelie som också hängde med. Slutade med att jag köpte ett par nya jeans i en Lee butik. Blev ganska nöjd. Köpte även ett linne, ny mascara och äntligen är jag ägare till den goda parfymen Heidi Klum Shine. Luktar gudomligt gott.



Har småtittat lite på Melodifestivalen. Och nu tittar jag på James Bond. Imorgon blir det IKEA med älskling, Emelie och Andreas :-)

Forgive me, but I was bored..

Nämn något som gjorde dig glad igår: Att få komma hem till min älskling
Vad gjorde du kl 08 i morse? Började jobba
Vad gjorde du för 15 min sedan? Läste igenom bloggar
Det sista du sa högt? "Din favorit reklam går igen"
Det senaste någon sa till dig: "Amen menar dom allvar.."
Vad har du druckit idag? Kaffe, vatten och juice
Vad var det senaste du åt? En bit choklad
Vad var det senaste du köpte? Asiatisk lunch :)
Vad är det för färg på din ytterdörr? Träfärgad? :P
Vad är det för väder hos dig nu? Kallt, snö som töar = fakking halt
Godaste glassmaken? Choklad of course, fast jordgubb är också väldigt god
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej
Sover du tungt? Nej
Drömmer du mardrömmar? Ibland
Trivs du med ditt jobb? Absolut, bästa jag haft hittentills!
Favoritklädsel? Mysbyxor och en av Johans t-shirts
Favoritlåt just nu? Love Sensation - Loleatta Holloway
Vad ser du om du tittar till höger? En hög med kläder
Vad gör dig glad just nu? Att det snart är Big Brother, det är så underhållande
Vad ska du göra härnäst? Antagligen nörda vidare med bloggar och facebook
Höger el vänsterhänt? Höger
Humör just nu? Seg och trött
Favoritgodis? Chooooooklad!!
Kläder just nu? Sovshorts och långarmad grå tröja från H&M
Sommarplaner? Nope
Hur många kuddar sover du med? 1, fast jag brukar ta Johans kudde när han går upp
Morgon eller nattmänniska? Nattmänniska
Är du kittlig? Kan man väl säga..
Snarkar du? Nej, om jag inte är förkyld förstås
Stjärntecken? Fiskarna
Äckligaste insekten? Spindel (fast det är väl ingen insekt?) allt med larver är urrrk!
Stökigt el välstädat? Välstädat
Vad längtar du mest efter just nu? Sommar!! :D

You are me heart's desire

Veckan har gått riktigt fort. Skönt! Fredag imorgon och helg, riktigt härligt. Och det går mot ljusare tider. Thank god! Orkar fan inte leva i mörker och kyla mer nu. Måste bara bli lite varmare också så är allt tiptop :-)

Har kommit i gång sakta men säkert med träningen också. Var på gymmet i måndags och tisdags. Tog "paus" igår och idag. Men imorgon ska jag träna igen, med Emelie efter jobbet. Tänkte provträna på Sats. Ska köra riktigt hårt. Måste ha ett rejält träningspass så svetten rinner! Funderar på att träna i helgen också. Annars ska jag fortsätta att träna minst 3 gånger i veckan.

Har varit en lugn dag på jobbet, även om jag var lite små irriterad innan idag, men det gick över. Vi hade inte så mycket att göra de 2 sista timmarna så vi gjorde en gummiboll av gummisnoddar. Så kul har vi på jobbet ;-)



Nu tänkte jag titta på film tills älskling kommer hem från jobbe.

11 februari 2012

Ligger i världens bästa och mysigaste soffa just nu. Känner att jag varit väldigt effektiv idag. Åt frukost direkt när jag vakna, annars brukar det ta ett tag, åkte till gymmet och träna med Johan. Har och är fortfarande förskyld så jag tog det lite lugnt, 30 minuter på crosstrainern på lägsta nivå. Kändes ganska bra. Åkte hem, handla lite middag till ikväll, duscha, sortera tvätten, precis varit i tvättstugan och nu ligger jag här och väntar på att maskinerna ska bli klara. Det kallar jag effektivt ;-P

Veckan som gått har jag bara jobbet. Kände mig dålig i tisdags så jag gick hem lite tidigare, runt 15. Senare på kvällen mådde jag inte alls bra. Kändes som jag skulle dö. Så jag sjukanmälde mig och var hemma från jobbet på onsdagen. Sov i ungefär 14 timmar. Efter det kände jag mig mycket bättre, så jag jobbade torsdag och fredag. Har inte råd att vara hemma heller. Var ganska lugnt på jobbet ändå.


Saknar verkligen Amadores! :(

Efter jobbet igår, träffa jag Johan i stan. Han skulle shoppa lite nya kläder. Jag var smakråd. Valde ut några snygga tröjor och ett par snygga  jeans åt honom :-) Sen blev vi hungriga så vi leta efter en thai restaurang som vi inte varit på så mycket. Blev en som låg vi Centralen. Dock lukta det väldigt konstigt och maten som jag valde var inte den godaste men jag var hungrig så jag åt upp det ändå. Åkte hem och la mig i soffan och titta först på Drag Me To Hell som gick på tv, sen efter den blev det Hajen 2. Dock somna både jag och Johan framför den. Vakna till när klockan var nästan 3 inatt. Gick in och la oss i sängen och sov till ca 11 idag.

Ligger och funderar på vad jag ska hitta på när jag fyller år. Det är ju snart. Om ungefär 3 veckor. Fyller år en fredag. Funderar på att gå ut på lördagen. Kanske Monday Bar om folk vill? :-)

Får fundera vidare..

Ski-weekend

Nu är det måndag igen. Helgen har varit hur mysig och rolig som helst. Jag tog ledigt torsdag och fredag så jag kunde ta långhelg och åka på skidresa med bästa kompis gänget.

I onsdags efter jobbet åkte jag hem och packa min väska sen mötte jag Johan som sluta vid 21, då åkte vi vidare till Micke och sov över. Eller det blev inte så mycket sovande för vår del, så vi bestämde oss för att åka redan vid 3 på natten. Packa in väskorna, tanka vanen, sen åkte vi iväg till Sälen (Stöten). Resan dit tog ca 6 timmar. Halvsov lite, men det var väldigt obekvämt. Vakna till var gång bilen skaka till eller svängde.

Påvägen dit körde vi ner i en snödriva, var väldigt halt ute och Mattias råkade köra lite för fort i svängen. Men det räckte med att vi putta lite sen var vi iväg igen. Men det slutade inte där, några minuter senare så "stötte" vi på två älgar. Fy fan vad Ewe och jag skrek.. haha. Och Mattias stanna inte utan fortsatte att köra och tog upp sin stora systemkamera. Dåre :P



Men till slut kom vi fram levande. Jag, Johan och Carro fick sysselsätta oss själva medans de andra åkte skidor. Vid 16 fick vi våra nycklar till stugan. Var riktigt nice stuga med jacuzzi och bastu. Medans de andra åkte skidor gick jag och älskling promenader och städa undan efter de andra :-P Kände mig som deras mamma.

På fredagen festa vi till det rejält. Jag blev ganska kalas full. Sprang fram och tillbaka mellan husen utan skor, då det var typ -20 grader. Men sen fick jag nog vid klockan 2 och sprang in och ringde Johan, sa att "nu får du också komma och lägga dig!". 5 minuter senare kom Mattias inspringade och sa att han skulle sova med oss, eftersom Johan eller jag hade lovat honom det. Kommer inte ihåg :P Så vi sov tillsammans alla 3.

På lördagen tog vi det lite lugnare. Blev en filmkväll i ena huset medans de andra festa i det andra huset. Blev pizza till middag, men ingen god. Inte lika god som här hemma. Gick och la oss ganska tidigt. Skulle upp redan klockan 8.

Folk var bakis och sega så vi kom inte iväg fören vid 11 kanske. Sen påvägen hem var det j*vligt lång bilkö. Tror vi satt i den i ca 2 timmar. Vid 14 blev vi alla hungriga så vi samlades och åt på McDonalds i Mora, sen åkte vi alla hem på olika håll.

Vi var hemma vid halv 8 igår kväll. Packa upp, satt lite vid datorn, la över mina bilder sen somna jag vid 22. Var riktigt trött efter bilresan. Så drygt att sitta stilla i 8 timmar. Men vi hade kul, Ewe var DJ och vi tävla om att gissa låtar/artister. Men jag var inte så bra :P

Var riktigt jobbigt att gå upp imorse. Men jag gjorde det efter ha snoozat i 10 minuter. Var kul att träffa mina kollegor igen. Vi har så mysigt på jobbet när det inte är stressigt. Känner mig lite små krasslig men jag har tagit alvedon och tagit på min One-piece och lagt mig under täcket i soffan. Kan fan inte bli sjuk nu!

Mysiga gänget!

RSS 2.0