Till the world ends

Inatt har jag sovit betydligt bättre. Gick och la mig redan klockan 22. Men jag vakna ändå inatt av att jag behövde gå på toa. Hela två gånger var jag tvungen att gå upp. Det är verkligen jobbigt. Förstör sömnen en hel del. Men jag var inte lika trött idag som igår. Hann till och med äta frukost på balkongen. Mysigt, dock var det lite kallt men skönt i solen.

Fick sluta tidigare idag på utbildningen. Vi gick igenom samarbetspartners sen hade vi ett litet prov i det efter lunch. Var hemma redan vid 15. Gick en liten omväg när jag gick hemåt. Skönt att ta en liten extra promenad i solen.

Jag har en del serier att ta igen. Har inte haft tid eller orkat se de senaste avsnitten. Har två Desperate Housewives, ett 90210, ett Vampire Diaries och ett Supernatural. Tänkte se DH ikväll, sen sparar jag resten till imorgon eftersom Johan jobbar sent så det blir bäst. Får ha fredagsmys för mig själv :)



På lördag är det valborg. Ska antagligen grilla med Ewe, Emelie och några till tror jag. Vet inte var vi ska vara men det bestämmer vi sen. Ska shoppa lite på lördag också. Behöver lite nya vårkläder.

Bytt header och färg på bloggen, what ya think? :)

26 april 2011

Har sovit riktigt dåligt inatt. Vaknat flera gånger, och gått upp på toa, tittat på klockan. Kommer ihåg att jag fråga Johan säkert 2 gånger vad klockan var. Men jag ligger väl och oroar mig för att jag ska försova mig. Det går inte att slappna av riktigt.

Sen vakna jag av att fåglarna kvittra som fan. Mitt i natten var det. Alla säger att det är så härligt och att man ska njuta av det. Ehhh?! Hur ska man njuta av det mitt i natten när man försöker sova. Det är otroligt störande för i helvete. Önskar alla fåglar bara kunde hålla käften och sova i stället för att vara uppe och kvittra.

Hade slutprov idag på teknikutbildningen. Kändes helt okej när jag var klar, men har säkert massa fel. Spännande att se vad jag fick, och vem som fick bäst. Imorgon är det sista dagen med teknik, nu framöver blir det utbildning i abonnemang och faktura. Känns lite tråkigare :P Men det ska nog gå.


Från Rålis i lördags :)

Imorgon ska jag fan ta mig träna. Har inte tränat på snart 3 veckor. Inte bra inte bra alls. Så ska träfa Ewe efter jobbet. Sen ska jag köpa ny dammsugare också på ÖoB. Vår kära röda lilla dammsugare har gjort sitt sista. Stackarn. Kommer sakna den <3

Ska se klart Big Brother, sen blir det läggdags. Är ganska trött. Så god natt.


Årets första grillning

Vilken härlig vårdag det var igår. Det kändes verkligen som sommar igår när vi grilla. Det var så himla mysigt, dock var det lite kallt fortfarande.

Vaknade vid 10.30. JP ringde och väckte mig och Johan. Gärr. Vi gick upp och tog en powerwalk i solen. Var riktigt varmt och skönt i solen. Sen för första gången i år åt vi frukost på balkongen. Härlig känsla. Sen duscha vi och gjorde iordning oss. Åkte hemifrån vid 14.30. Träffade Marcus, Ewe och Emelie vid Fridhemsplan. Gick och handlade korv och tillbehör för att grilla.

Sen gick vi ner mot Rålis parken. Var ganska mycket folk, men vi fick plats. Satte oss nere vid vattnet, vilket vi sen ångra oss eftersom det blåste en del där :P Tur att kroppsvärme finns.


Sen kom det mer folk, fylldes på efter hand. Grilla korv och hade allmänt roligt och mysigt :) Satt där till ungefär 19 kanske. Sen bestämde vi oss för att åka hem till Emelie i Nacka. Blev filmkväll där.

Först titta vi lite på gammalt Westlife material som Emelie spelat in :P Det var roligt att se igen, fast det tyckte inte killarna, förutom JP då ;) Men sen blev det film. Blev Paranormal Activity 2. Alla prata hela tiden så den var inte ett dugg läskig. Emelie, jag och Johan spoila typ hela filmen också haha ;)

Efter den blev det nån film med Ali G. Urtråkig film. Fatta inte riktigt vad den handla om. Har heller aldrig gillat Sacha Baron Cohen. Han är så äcklig och ska alltid överdriva så mycket.

Klockan blev väl runt midnatt när de flesta åkte hem. Var inte hemma fören vid 2 inatt. Så himla drygt att tunnelbanan går så sällan på natten. Somna direkt när vi kom hem.

Vaknade vid 11 idag. Och tog en lång powerwalk med älski i solen. Var härligt att röra på sig. Sen storhandla vi på Willys. Extra träningen att bära hem de tunga papperskassarna.

Håller på att tvätta nu. Sen ska vi laga pizza till middag. Mys :)

You are fucking perfect to me

Järnspikar! Nu har jag gått och blivit förkyld.. igen! Jag är så himla trött på det. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Måste ha blivit smittad på utbilningen. Många som är förkylda nu. Och jag har ju alltid otur att bli smittad också. Damn it. Hela huvudet känns tungt och det kittlas i halsen. Hoppas inte det blir sämre till imorgon, måste gå på min utbildning! Viktiga saker.

Annars går utbildningen bra. Mycket att ta in bara. Idag fick vi sitta bredvid och lyssna på samtal. Det var ganska så kul. Sen skulle vi göra grupparbete. Vi gjorde en liten sketch också. Kul med sånt :)

Två dagar kvar, sen är det påsk ledigt i hela 4 dagar. Behövligt. Fan jobbigt att gå upp tidigt flera dagar i rad :P Sen hatar jag att gå upp så tidigt för fåglarna kvittrar så tidigt. Som i natt vakna jag till vid klockan 2, då kvittra dom redan. Wtf liksom?! Sover dom aldrig?

Men skönt att det blivit varmare och att solen äntligen kommit fram mer och mer. Träffade Ewe i söndags och åt god mat på min och Johans restaurang vid Hötorget. Sen köpte vi med oss cappuccino och varm choklad och gick mot Gamla Stan. Satte oss på bryggan vid vattnet i solen. Var väldigt mycket folk. Men mysigt var det :)




Fjortis!! haha

På fredag blir det bio med mina favorit tjejer. Vi tänkte se Water For Elephants med Robert Pattinson och Reese Witherspoon. Sen på lördag tänkte vi samla ihop ett gäng och grilla i Rålis. Hoppas bara det är fint väder och varmt, och att jag inte är allt för sjuk förstås.

Myspys lördag

Idag har varit en mysig dag. Vakna vid 11.30. Var skönt att sova länge. Sen gjorde jag mig iordning och åkte in till stan och mötte Johan vid T-centralen. Var hur mycket folk som helst i stan. Folk kommer ut ur sina hem när det är soligt ut. Var riktigt varmt. Ska nog börja använda min jeans jacka. Men anyway.. jag ville shoppa nya skor, så vi gick in på DinSko. Blev ett par vita fejk converse. Riktigt bekväma och snygga! Me like alot.



Sen gick vi till bion och hämta ut våra biljetter. Var typ 45 minuter kvar tills filmen börja så vi gick och titta runt lite på Hötorget. Jag köpte en väska för 150 kr. Riktigt snygg. Behöver en lite större väska när jag ska träna. Så denna var perfekt. Har ingen bild nu, men lägger upp så fort jag har.

Sen köpte vi lite gott till filmen och ställde oss och vänta tills man blev insläppt. Det blev Scream 4. Var inte så värst mycket folk eftersom det var den tidiga bion. Skönt att slippa trängas :P



Själva filmen var väl som förväntad. Den var inte så jätte läskig, visst man hoppa till ett antal gånger och det var ett par råa scener. Men framför allt så var den rolig. De kom med så roliga kommentarer hela tiden. Skratta en del. Och jag älskar Sidney's sista kommentar. "You forgot the number one rule about remakes: never fuck with the original." Klockren! :D

Rekomenderar att ni ser den om ni gillar denna typ av film. Men jag hoppas inte de gör fler filmer nu. För det handlar om typ samma sak hela tiden, så det börjar bli lite uttjatat.

Efter bion gick vi och handla på Hemköp vid Åhlens. Köpte med oss kotletter med bea-sås och jordgubbar! Alla är uppätna nu dock :D Så himla goda. Älskar jordgubbar! Titta på ett nytt Supernatural avsnitt medans vi åt. Mys.

Imorgon ska jag träna! Har inte tränat på hela veckan. Not good. Sen åker jag hem till Ewe en stund, var ju så länge sen vi träffades nu.

So long suckers.

Bio idag =)

Äntligen lite sovmorgon. Skönt att få sova tills man vaknar, efter att man gått upp klockan 7 i några dagar. Man uppskattar helger så mycket mer när man jobbar heltid :)

I onsdags var jag och Johan på Ikea. Köpte en ny byrå och ett nytt torkställ. Plus lite andra småsaker som vi hitta. Blev jätte nöjd med byrån. Fast jag blev jäkligt irriterad när vi skulle sätta ihop den. Jag svor som tusan :P Johan blev rädd för mig.. haha ;) Men efter ett tag hade vi fått ihop den. Nu står den inne i sovrummet brevid garderoben.


Voilá!

Idag blir det bio med älskling. Vi ska se nya Scream 4. Som jag längtar. Så nu hoppas jag verkligen att den är bra. Men ingen slår första filmen. Den kommer alltid vara bäst. Så ska snart fixa mig sen ska jag möta Johan i stan eftersom han jobbar.

Jag måste ta tag i träningen nu. Har inte tränat sen förförra veckan. Och det är inte bra. Skulle tränat idag också men jag sov istället :/ Får träna imorgon! Och jag tänkte träna efter jag varit på utbildningen också. Fan att jag slutar så sent varje dag bara. Klockan 16 hade varit bättre än 17. Känner mig så stressad då. Men jag har i alla fall slutat ta hissen och tagit trapporna istället och jag står inte stilla i rulltrappan :P Så lite har jag rört på mig. Jag kommer definitivt inte ha min drömkropp till sommaren. Suck!! Men jag ska försöka göra mitt bästa.

Lill-Lödag

Det går bra på utbildningen, än så länge. Fast idag var det lite jobbigt att hänga med, var riktigt trött. Men med lite kaffe så vakna jag till. Jag har lärt mig dricka kaffe nu. Men det kommer jag bara göra där för att hålla mig pigg och koncentrerad. Kommer inte dricka kaffe hemma eller nån annanstans.. tror jag i alla fall.

Idag hade vi lite rollspel. Jag låtsades vara agenten och Rigo kunden. Det var verkligen inte lätt. Ett problem blev två problem i stället. Men tillslut klura jag ut det. Det är småsaker som kan bli stora. Men det är bra med såna övningar för då lär man sig mer. Elie och Steven var roligast. Som vi skratta :D

Är hemma nu. Sitter och väntar på att Johans pappa ska ringa. Vi ska åka till Ikea och handla lite. En byrå är första prioritet, sen är vi i behov av ett torkställ eftersom vi inte har nån tumlar i lägenheten och alla kläder får inte plats att hänga upp när det är mycket att tvätta. Sen ville Johan ha nytt skriv/datorbord. Jag har 300 kr rabatt så lite billigare blir det.



Tror det blir denna :)

Elfte April Tvåtusenelva

Har gått ett par dagar sen jag uppdatera. Shame on me. Men jag har inte orkat.

Men för er som missat så har jag fått ett heltidsjobb nu. Efter ungefär 7 månaders slit med jobbsökande så har det äntligen gett resultat. Trodde aldrig jag skulle få ett. Eller nej det trodde jag inte. Jag visste att jag skulle få ett förr eller senare men jag kände mig sjukt deprimerad över att gå och vara arbetslös. Det är verkligen inte kul ska jag berätta för er. Man känner sig totalt värdelös. Men det gäller att tänka positivt även om det är svårt.

Anyway. Har fått heltidsjobb som kundtjänstmedarbetare. Ska gå en utbildning i ungefär 5 veckor, 4 veckor nu. Började i fredags. Jag har blandade känslor. Både negativa och positiva. Negativa är väl att utbildningen är så lång och jag gillar inte föreläsningar och allt det där. Plus att jag känner mig lite smått ensam bland gänget. Mest killar :P Men de är schyssta i alla fall. Positiva är att jag äntligen får tjäna en normal inkomst. Gött det kommer bli med massa pengar. Allt jag kan köpa nu. Längtar till lönen kommer in i slutet av månaden.

Tror inte jag har mer att skriva om just nu. Ska fortsätta titta på Big Brother. Har kommit in i det så bra :) Dom är inte så tokiga att kolla på som jag trodde :) Martin, Peter och Simon ftw!

He fills me up, he gives me love

Vilken härlig känsla jag har i kroppen nu. Var och träna innan. Träffade Ewe och Jonatan vid Fridhemsplan. Körde crosstrainern 30 minuter sen blev det mest magträning, avslutade med lite cykling. Jag gick före dem, Ewe höll på med crosstrainern i över 1 timme. Galning :P Jag gick till Lidl och handla lite också.

Var fullt med folk på tunnelbanan. Tydligen så var det strömavbrott på pendeln. Ovanligt. När jag kom hem hoppa jag in i duschen sen gjorde jag iordning en god sallad, värmde 2 små baugetter i ugnen också :) Nyttigt värre. Ja förutom baugetterna då ;)

Och här sitter jag i min ensamhet. Johan jobbar natt, igen. Hatar när han jobbar nätter. Gillar verkligen inte att vara ensam på nätterna. Tur att han inte ska jobba nätter så mycket mer, han börjar ju också på nytt jobb snart :)


Sånt här gör min dag

Imorgon är min första dag på nya jobbet. Ska börja med utbildning i ungefär 5 veckor. Börjar 8.30 imorgon till 17.30. Hoppas dock inte att vi håller på så länge :P

Det ska bli spännande med helt nytt jobb, och framför allt helt nya arbetsuppgifter. Jag är så van att servera frukost till gäster nu eftersom jag jobbat med det i nästan 4 år. Men nu blir det lite andra bullar. Ska försöka hjälpa kunder via telefon i stället. Det ska bli kul att se hur jag hanterar det. Ska försöka att inte be dem dra åt helvete ;)

Ska fortsätta titta på Angel nu, eller kanske ska titta lite på tv. Måste ju underhålla mig på något sätt när inte älski är hemma.

Filmer jag vill se!

Det finns en del filmer jag vill se. Listar dem nedan. Detta är bara en del av alla filmer jag vill se i vår.

Water For Elephants med Robert Pattinson och Reese Witherspoon.


The Smurfs med Neil Patrick Harris och Katy Perry (röst)


Red Riding Hood med Amanda Seyfried


Pirates of the Caribbean 4
med Johnny Depp.


Och den som jag längtat mest till..

Scream 4 med Anna Paquin, Kristen Bell, Neve Campbell, Shenae Grimes, Hayden Panettiere, Courteney Cox mfl.

Gamla stan

Har varit ledig idag. Men jag var ändå tvungen att gå upp relativt tidigt. Ställde klockan på 8.30 för att jag hade tid hos barnmorskan klockan 9.00. Har fått mina p-piller förnyade nu i ett helt år. Känns skönt att ha det gjort så man slipper tänka på det.

Gick snabbt där så jag var hemma redan innan halv 10. Kröp ner brevid älski i sängen igen. Vaknade inte fören vid 12 tiden. Tog en dusch åt frukost sen la jag mig i soffan och slappa. Började titta på Dumbo. Den är så mysig. Såg dock inte klart den för Ewe ringde och fråga om jag ville möta henne i stan. Så jag åkte in till stan samtidigt som Johan eftersom han skulle jobba, den stackarn får jobba till klockan 6 imorgon!

Mötte Ewe på vår vanliga plats vid 17.30. Åkte först till biblioteket sen åkte vi vidare till Gamla stan för att kolla upp en adress. Efter det satte vi oss och åt på en mysig pizzeria. Vi tog varsin barnpizza. Precis lagom, så borde de alltid göra pizzor. Lagom portion och man blir inte så himla mätt. Ska beställa barnpizza hädanefter :P




Sen tog vi en promenad genom Gamla stan till T-centralen, köpte varsin mjukglass också. Var hur gott som helst. Första mjukglass i år :) Var riktigt härligt väder ute också. Jag vill ha vår och värme så jag kan börja använda min jeans jacka!

Efter det skiljdes vi åt och åkte hem. Var förseningar på blåa linjen.. som vanligt. Men behövde inte vänta så länge thank god. Har sett senaste Desperate Housewives avsnittet, tänkte titta färdigt på Dumbo nu sen ska jag nog krama kudden. Och imorgon ska jag banemej träna!!

Natti natt folks :)

Deadline

Jag glömde att skriva om en film som jag och Johan såg för några dagar sen.

Deadline hette den. När jag ladda ner den visste jag inte alls att Brittany Murphy var med. Hon är en av mina favorit skådespelerska, eller var får jag säga eftersom hon är död nu :( RIP.

Men i alla fall, den handlar om en tjej som bestämmer sig för att komma ifrån stan och "flyttar" in i ett stort gammalt hus för att kunna fokusera och skriva klart sitt manus. Men hon börjar höra massa ljud, golv knarar, dörrar öppnas och det kommer konstiga ljud från olika håll. Hon börjar inse att hon inte är ensam i det stora huset. En spännande och nervbitande film. Till och med Johan hoppa till ;) Då är den verkligen bra. Så den rekomenderar jag att ni ser, kanske inte ensam om man är lättskrämd. 4 av 5 möjliga får den.




Nytt jobb

Regnig söndagskväll. Det är precis ett sånt ruggigt väder som man vill hyra film och krypa ner i soffan med en godis skål. Men Johan vill inte :( Dumisen. Han tycker det är onödigt att hyra film när man kan ladda ner. Visst det kanske det är, men det är inte alls samma känsla som att hyra film. Så nu är jag sur på honom.

Anyway. I fredags fira vi 9 månader ♥, men Johan jobba kväll så jag träffa Emelie istället. Träffa henne i Slussen vid 19.30. Åkte hem till henne, gick till pizzerian och tog med oss hem pizza. Jag har glömt om vi titta på nån film medans vi åt :P Men sen efteråt började vi titta på Hereafter. Men jag tyckte bara den var väldigt seg och tråkig så vi titta på Dirty Love istället. Fan va rolig den var. Jag behövde skratta. Handlar om en tjej som blir dumpad och tar inte det speciellt bra. Riktigt rolig. Rekomenderas att ni ser.



Sen satt vi mest och flumma. Det var första april också så Emelie sa att jag och Johan skulle ändra vår relationsstatus till förlovade istället. Verka som folk gick på det. Men det skulle inte heller vara helt omöjligt eftersom det var våran månadsdag också. Some day :)

Åkte hem vid midnatt. Var bara massa odrägliga fulla människor ute. Och man får vänta en evighet på tunnelbanan. Hatar blåa linjen på nätterna. Var väl hemma vid 1. Ringde till Johan så han fick gå och möta mig :) Läskigt att gå själv hem på natten. Man vet inte vad eller vem som lurar i buskarna.

Hade svårt att somna den natten. Det var många tankar som flög igenom mitt huvud. Låg och tänkte på framtiden, vad jag vill göra, vad jag vill köpa och hur underbart söt Johan är när han sover. Haha.. han snarka så sött :) Låg nog vaken 1 timme. Men somna till slut. Sov gott den natten.

Träffade Emelie i stan igår. Gick och titta i lite affärer, sen åt vi på Vapiano. Fan va god mat de har där alltså. Den är så himmelsk god. Jag tog pasta med bolognese. Emelie tog nån pasta med kött. Sen efteråt var vi eller jag sugen på varm choklad men Espresso House hade stängt precis på Östermalmstorg så vi fick åka till Centralen istället. Fick en marshmallow i. Mumsigt gott. Sen åkte vi hem till mig. Emelie orkade inte åka hem för hon skulle träffa en kompis klockan 18, så hon var här hemma ca 30 minuter sen fick hon gå igen :P


Min goda mat på Vapiano :)

Köpte påskchoklad till mig och Johan :)

Sen kom älski hem från gymmet så vi gick till Willys och handla lite. Köpte fläskfilé till middag och hade till potatiskroketter och bea-sås. Blev hur gott som helst. Såg en film efter maten. Silent Hill. Baserat på ett spel. Inget bra alls. Fatta inte handlingen. Var seg och tråkig. Inget att rekomendera.



Gick och la oss vid 1 inatt. Sov ganska bra de första 3 timmarna, men sen vakna jag till vid 4 och halvsov bara tills klockan ringde 5.55. Var riktigt trött imorse. Satt nästan och sov på tunnelbanan. Var en kille som satt och snarka.. haha. Var ganska segt på jobbet. Inte många gäster alls. Men jag hade ändå mycket att göra. Jag förberedde frukost inför imorgon. Då ska nämligen 150 gäster äta. Tur jag inte jobbar då :P Fick i alla fall förbereda väldigt mycket.

Sa till Peter att jag vill sluta också. Jag har nämligen fått jobb. Ett heltidsjobb på Viasat Kundtjänst. Var på intervju i fredags och de ringde samma dag och sa att jobbet är mitt. Ska gå en utbildning i 5 veckor som börjar på fredag. Ni fattar inte vilken lättnad detta är för mig. Äntligen säger jag bara, äntligen!

Nu kan vi köpa våran efterlängtade soffa :)

RSS 2.0