Bum bum be-dum bum bum

Bara två dagar kvar att jobba. Fan va nice. Är redan helt slut efter bara två dagar. Men snart så har jag ledigt i 2 hela veckor! Is very very very nice.

Var varmt ute idag så jag bestämde mig för att cykla och bada med Bobbie efter jobb. Cykla till jobbet imorse också så jag hade motvind både hem och när jag cykla till stranden. Fy fan va slut jag var i benen efteråt. Men å andra sidan är det bra träning ;)

First thing we did var att bada. Var riktigt skönt. Men Bobbie är en badkruka så han ville upp direkt igen :P Låg inte så länge och sola. Kanske en halvtimme.

Tog en snabbdusch sen däcka jag i sängen. Var helt slut. Småsov kanske i två timmar. Känner mig lite utvilad nu i alla fall. Men det blir sängs tidigt ikväll också.

Tänkte jag skulle fortsätta titta på 90210 nu =)


18 Juli 2010

Jag har hittat en ny favorit låt. Beautiful Monster med Ne-Yo. Love it. Den spelas om och om igen. Bästa låten jag hört detta året for sure.



Anyways. Var helt slut igår efter jobbet. Speciellt när det är så varmt också. Värmen tar snart dö på mig om det ska fortsätta vara så här. Tur att det blivit lite svalare i alla fall. Det ska tydligen regna i veckan som kommer. Skönt. Är ledig imorgon också sen är det på det igen 4 dagar.

Hoppas det går fort. Jag vill ha lördag nu! För då åker jag till Estocolmo igen! Och denna gången blir det lite längre än en vecka. Mys.

Var och köpte en sports-bh idag. Har behövt en länge. Den jag har är old och inte alls lika bra som den jag köpte. Det blev en vit på Stadium. Den är perfect. Håller brösten på plats ordentligt (Y)

Såg färdigt The Blues Brothers innan. Längesen jag såg den. Den är ganska så bra och rolig. Bra musik :) Hade tänkt se The Runaways nu med Kristen Stewart och Dakota Fanning. Ännu en musik film. Eller ska jag sova kanske? Har inte bestämt mig än haha..



Anyways.. Sleep tight.

Avsluta meningen..

Jag har insett att min senaste kyss var. . . för ungefär 2 veckor sen.

Jag lyssnar på . . . 3 Doors Down.

Jag pratar med . . . ingen just nu.

Jag tycker om . . . choklad.

Min första riktiga kyss var . . . med Christopher.

Jag avskyr när folk . . . tränger sig eller är otrevliga av ingen anledning alls.

Jag gillar . . . sex :D

När jag vaknar på morgonen är jag . . . trött.

Jag är förälskad i . . . Johan får jag säga hihi

Jag kommer alltid minnas . . . somrarna med Jenny ;)

Sist jag grät . . . var för några dagar sen.

Min mobiltelefon är . . . helt underbar!

Kärleken är . . . lövely <3

Innan jag går och lägger mig tänker jag . . . på dagen som varit, kommande dagar och Johan ;)

Just nu tänker jag . . . vila en stund.

Bebisar är . . . söta men jobbiga!

Ikväll ska . . . ta det lugnt å se film.

Imorgon ska jag . . . antagligen sola med Linda.

Jag vill . . . till Stockholm nu!!


Suck!

Jag orkar inte jobba i denna värmen längre. Det ändå jag vill är att ligga på stranden och steka och svalka av sig i havet. Men tyvärr så måste man ju jobba. Varför kan det inte regna när man jobbar och sen när man är ledig kan det vara hur varmt som helst så man kan sola och bada. Men jag får ju stå ut några dagar till. Ska bara jobba 7 dagar till, plus att jag är ledig 2 dagar.

Och snart är det dags för Stockholm igen. Bara 1½ vecka kvar. Åker nästa lördag klockan 12.14 :) Ska bli väldigt skönt att komma bort härifrån igen. Känner att jag vill bara bort härifrån. Allt är så tråkigt. Jag mår helt enkelt inte lika bra här hemma som i Stockholm.

Därför känner jag också att jag bara MÅSTE flytta härifrån. Jag måste ha nån sorts förändring nu! Det har liksom gått 3 år sen jag tog studenten och jag står fortfarande kvar på ruta ett känns det som. Jag har ju sökt in till lite olika program till hösten. Såg att jag hade kommit in på mitt andra val, Design och optimering av SQL för relationsdatabaser. Fattar inte varför jag sökte det. Verkar ju hur tråkigt som helst. Haha.. jag är rolig ibland. Mitt första val var ju Förskollärare, men där står jag bara som reserv. Vet inte om jag ska svara att jag vill stå kvar.. hm. Får fundera lite till. Har till den 30e juli på mig. Sen är det ju inte säkert jag kommer in bara för det. Så jag kommer nog inte plugga till hösten. Får skjuta upp det till nästa år i så fall.

Ska söka lite jobba på vandrarhem i Stockholm tänkte jag. Jag kan ju få väldigt goda referenser av mina chefer, så det ska nog inte vara så svårt att få en fot in där. Om de nu behöver anställa nån låt säga, men det hoppas jag på. Annars får jag leta annat jobb.

Och lägenhetssökandet går ju inte speciellt bra. Har hittat några som verkat intressanta och som jag skrivit till men inte fått något svar från. Tråk!

Snälla om det finns en Gud, snälla snälla låt mig hitta ett jobb och lägenhet! Pretty please.

Såg en riktigt sjuk men rolig film igår. Emelie rekomendera den. The 41-Year-Old Virgin Who Knocked Up Sarah Marshall And Felt Superbad About It. Typ filmhistorians längsta titel. En parodi på alla komedi filmer. Typ som Scary Movie filmerna. Riktigt rolig. Rekomenderas om man vill skratta ;)



Jobba imorn då. Bäst om jag går och lägger mig snart, men det lär ju inte hända :P Säger alltid att nu ska jag lägga mig tidigt för jag ska jobba, men ändå sitter jag uppe till minst midnatt, man lär sig aldrig ;)

12 juli 2010

Gosh it's hot. Det har varit över 30 grader de senaste dagarna. Inte alls kul att jobba då heller, eller att sova. Vaknade flera gånger i natt av värmen, var tvungen att gå upp och ta en kall handduk och lägga över mig så jäkla varmt var det :P

Har varit ledig idag. Vaknade vid halv 10 idag. Åt snabbt frukost sen åkte jag till mormor och morfar i Skanör :) Satt ute i trädgården och åt god middag. Blev fläskfilé i nån god tomatsås och potatisgratäng. Sen kom min morbror också och drack kaffe med oss. Han är alltid så rolig. Hade glömt bort att han har ju båt! Så vi ska ut en dag och bada. Brukade göra det när jag var mindre. Tio gånger bättre att bada från båten än från stranden. Slipper sand och massa folk.

Är ledig imorgon också. Blir antagligen stranden då. Såg att det skulle bli lite svalare imorgon, men det kan vara skönt att bada ändå. Och måste försöka njuta av solen så mycket som möjligt när jag är ledig. Sen ska jag jobba onsdag till lördag.

Hade visst inte så mycket att uppdatera om :P Next time maybe.

9 juli 2010

Fy tusan vad trött jag är nu. Har varit en jobbig dag på jobbet. Varmt, mycket gäster, mycket städning och leverans från Cervera. Blö rent ut sagt. Jag och Kattis fick oss ett litet träningspass när vi bar upp alla varorna på andra våningen, det var riktigt svettigt :P Blev klar vid 13 tiden.

När jag kom hem var jag helt slut, tänkte gå och lägga mig men det var ju sol och varmt ute så jag kunde lika bra ligga ute på gräsmattan och sola lite. Låg inte så länge dock. Blev för varmt. Nej sola ska man göra på en strand så man kan bada och svalka av sig i mellan åt. Funderar på att cykla till stranden efter jobb imorgon, får se om jag orkar.

Ska jobba imorgon och på söndag också, sen är jag ledig måndag och tisdag, hade tänkt utnyttjat min ledighet på stranden men så kolla jag vädret och det ska tydligen regna och åska båda dagarna. Fan då. Man ska alltid ha otur. Ska ta en tur till mormor och morfar på måndag tror jag. Kanske får lite money ;D

Tittade igenom lägenheter på blocket och hittade en ganska lockande. En hel övervåning, med två rum, stort badrum och förråd i Bagarbossen. Kosta bara 4500 kr, tror det är för hela våningen, vet inte än. Har skickat iväg ett mail och ställt några frågor. Det skulle ju vara perfekt för mig och Ewe. Okej boende ,billig hyra och bra läge! Håller tummarna :)

7 juli 2010

Idag har jag varit duktig och tog en powerwalk innan frukosten. Var riktigt skönt faktiskt, även om man var hungrig så kändes det bra. Dock ska jag inte göra det när jag jobbar, det kommer jag absolut inte orka. I så fall måste jag gå upp minst klockan 4. Så no thanks. Får gå efter jobbet i stället.

Har varit ledig mina 3 dagar nu. Ska jobba 4 på rad nu. Torsdag till söndag. Blir att ta bussen imorgon och på fredag och sen kanske jag cyklar lördag och söndag, vi får se hur vädret blir och om jag orkar.

Idag har jag passat Neo och Nova. Har inte träffat Neo på jätte länge, minst 3 veckor sen sist. Saknat mitt lilla busfrö :) Hoppas allt löser sig för TT nu bara. I know it will. She's a strong woman! ;D

Håller på att tvätta lite. Sen när det är klart ska jag hoppa in i duschen och sen blir det lite fotboll tror jag. Blir sängs tidigt, om jag kan sova så klart.

Bobbie var fotomodell innan :)



Neo och Nova.

6 juli 2010

Senaste...

Sms:et du fick: "Hej hej :) hoppas allt är bra med dig. Jag undrar om du skulle kunna jobba för mig imorn på erik?.. Kram Tove"
Personen du träffade: Mamma.
Låten du hörde: Somebody to Love - Justin Beiber ft. Usher.
Personen du pussade: Johan <3
Personen du ringde: Henrik.
TV-program du tittade på: Lotta på Liseberg :P

Antal...

Gånger du varit kär: Två gånger.
Gånger ditt hjärta brustit: 2-3 ggr.
Hjärtan brustit på grund av dig: Ett.

Övrigt...

Gånger ditt namn varit med i tidningen: En gång i Sydsvenskan.
Vad har du gjort idag: Vaknade vid 11, ätit frukost, städat undan lite, gått en runda med Bobbie, varit å handlat med mamma.
Var det kul: Helt okej.
Hur tidigt stiger du upp: Beror på. När jag jobbar vid 5, när jag är ledig mellan 10-13.
Vad ska du göra ikväll: Vara hemma, se på film I guess.
Är du seriös: Om jag behöver vara det så visst :)
Vad är du allergisk mot: Parfymerade saker :P
Var har du ont: Hade ont på ryggen eftersom jag bränt mig men inte så farligt nu.
Använder du hårspray: Ibland.
Kan du stå på händer: När jag var liten typ.. :P
Favorit serie: Friends, True Blood och Desperate Housewives.
Dagens dryck: Vatten


Bobbie :)


Jag har varit seg med att uppdatera sen jag kom hem från Stockholm. Har bara inte haft någon lust till det. Har bara jobbat typ sen jag kom hem. Är ledig nu 3 dagar, igår, idag och imorgon. Igår cykla jag till stranden med mamsen. Kom dit vid 11 tiden. Var ganska så molnigt, men ändå skönt. Bada två gånger också. Det var riktigt gött. Var ju kallt i början men sen vänjer man sig så det blir skönt. Så tråkigt att det är långgrunt så man måste gå så himla långt ut, nästan så man är framme i Köpenhamn ju :P Låg där några timmar, trodde inte solen tog så himla mycket. Men sen när vi kom hem var vi som kräftor! haha.. fyfan alltså. Jag har knappt kunnat sova inatt så ont har det gjort. Tog en kalldusch när jag kom hem sen smorde jag på after sun lotion, det svalka lite. Idag är det lite bättre men jag är fortfarande röd. Men nu har jag definitivt fått färg :D

Beställde nya tågbiljetter till Stockholm igår. Blev mellan den 24 juli till 11 augusti. Ska bli kul igen. Och denna gången får jag träffa Ewe lite mer än bara 1 dag ;D Woooho.

Tänkte se Weekend at Bernie's och lite fotboll sen :)


23/6 - 1/7

Då ska vi se om jag minns vad som hänt under den gångna veckan i Stockholm.

Onsdag 23 Juni:
Vaknade vid 11. Åt frukost och gjorde mig iordning, skulle ju på brandövning med jobbet. Jag tog cykeln dit eftersom jag bor bara typ 10 minuter i från. Var där i ca 3 timmar. Det var kul att släcka eld ;D Det tråkiga var att sitta och lyssna på han som "undervisa" oss. Var klar vid 16, jag cykla och tog ut pengar, köpte med kina mat, som var väldigt starkt. Sen hoppa jag in i duschen, stress packa det sista. Blev väldigt stressigt den sista timmen, så stressigt att jag glömde kameran!! Åh vad jag hatar mig själv för det!! Fan fan fan!

Åkte taxi till centralen, snabbt och smidigt. Tåget gick vid 19.15 har jag för mig. Var framme vid 23.30. Var en seg resa, men jag lyssna på fotboll och musik på radion :) Stackars Johan kom en timme för tidigt. Han trodde jag kom 22.30, så han fick åka hem igen och vänta :P Var underbart att få träffa honom igen. Som jag längtat. Blev några pussar och kramar sen åkte vi hem till honom och mös hela natten.

Torsdag 24 Juni:
Vakna ganska tidigt, typ 10. Skulle ju möta Ewe i stan vid 11. Johan skulle på hälsokontroll så vi åkte på varsitt håll. Var kul och träffa min darlo igen! Missed you. Det blev mycket shopping för oss båda. Det var riktigt kul. Sen kom Miranda några timmar senare, de skulle växla in pengar inför Rhodos resan. Sen åkte jag och Ewe hem till henne. Hennes mamma stod och laga världens godaste kyckling. Så himla gott var det. Lite starkare än förra gången men väldigt gott :D Blev mest flum den kvällen, jag var trött som tusan också men kul hade vi. Vi lekte på lekplatsen och rista in våra namn ;D haha.. lyckad solig kväll.


Darlo <3

Men gud, ser ut som jag är gravid haha.. Miranda looks good :P

Fredag 25 Juni:
Gick upp vid 10? Kommer inte ihåg rikigt vad klockan var. Hoppa in i duschen sen gick jag och Ewe till tåget. Hon skulle jobba så jag vinka av henne på centralen.. igen :P Sen mötte jag Johan. Åkte hem till honom I think. Segade hemma tills vi skulle åka igen vid 18. Köpte mat med oss att grilla, blev kyckling, potatissallad, och grönsallad och jordgubbar of course. Vi råkade glömma jordgubbarna vi köpt dagen innan så vi när vi skulle handla igen fick vi 4 paket för 100 kr. Billigt :D och svenska var de också. Och goda så klart.

Mötte upp Jeanpierre och Tomas vid fridhemsplan. Tog bussen nånstans.. kommer inte ihåg vad det hette :P Var i alla fall över nån bro, sen fick vi gå en bit. Men vi gick fel, damn you Johan haha.. sen mötte nån Martin upp oss och förde oss till "vårat" ställe vid vattnet och klipporna. Vi var inte så många. Typ 10 stycken, kom nån till senare. Var väldigt mysigt. Grillade och skrattade, och badade. Jag bada dock inte, för kallt. Kände på vattnet men det var ju iskallt. Och grillningen blev inte så lyckad. Fick ju inte igång grillarna. Jävla en-gångs-grill. Skit rent ut sagt. Så vi fick dela på en grill allihopa typ. Men maten blev i alla fall god :) och trevligt sällskap. Åkte hemåt vid midnatt. Sov gott den natten även om det var varmt.

JP försöker få i Tomas ;D (Blev tyvärr bara detta från Midsommar. Hade ju inte kameran med! Grr!)


Lördag 26 Juni:
Står helt still i hjärnkontoret. Vad gjorde vi? Hm.. tror vi sov ganska så länge. Sen gick vi ut, tog en lång promenad runt sjön. Sen handla vi på Willys, skulle äta tacos på kvällen, men vi fick skynda oss eftersom dom stängde 21, så det blev lite stressigt. Så vi hade romantisk dinner for two med tacos och vin :) Mys. Efter några glas vin blev jag jätte flummig. haha.. shit jag tål verkligen inte vin. Först blev jag flummig, sen trött sen när vi skulle sova blev jag pigg :P

Söndag 27 Juni:
När vi vaknat, duschat och ätit frukost åkte vi in till stan och shoppa lite. Gick först till Clas Ohlson och köpte scart uttag till PS2. Sen köpte Johan en jacka och några tröjor, och jag köpte en bikini. Var tänkt att vi skulle gå på bio på kvällen, men vi orka inte vänta till 18.30, så vi beställde biljetter till nästa dag i stället. Sen åkte vi hem till Johans föräldrar. Lövely parents, speciellt hans mamma. Skåning som jag ;D Var där en stund och prata. Sen åkte vi hem igen och mös resten av kvällen.

Måndag 28 Juni:
Johan skulle skriva på anställningskontrakt för Securitas så vi åkte ända till Märsta för att göra det. Dåligt att de har huvudkontoret så långt bort från stan! Lång och varm resa. På vägen hem ringde jag och gratta min bror. Han fyllde år. 32 hela år. Åkte hem och vänta tills bion börja 18.30. Det blev The A-team med Liam Neeson, Bradley Cooper och Jessica Biel. Nån gammal serie de gjort om till film. Har själv inte sett serien men filmen var ganska bra tyckte jag i alla fall. Handlar om 4 killar som blir falskt anklagade och fängslade för ett brott de inte begått. De rymmer från fängelset och startar jakten på de riktiga skurkarna. 4/5 får den. Efter filmen gick vi och åt på Kungshallen. Blev thai mat. Kyckling i nån god currysås och ris. Underbart gott, det blev en mysig kväll :)


Tisdag 29 Juni:
Gick upp vid 11 kanske. Sen åkte Johan in till stan för ett möte med Securitas. Trodde inte det skulle ta så lång tid med det tog typ 3 timmar. Var tänkt att vi skulle åka och bada men det sket sig. Så vi blev hemma i stället, och Robert kom över och åt middag med oss. Chilla på balkongen ett tag, spela lite Tekken och tittade lite på fotbollen. Sen ringde Ludde och fråga om vi ville komma till Rålis men vi var så sega så vi skippa det.

Onsdag 30 Juni:
Var meningen vi skulle bada i dag i stället men vädret var inte så bra tyckte vi, så vi sköt upp det en dag till. Johan sprang ut och jogga en stund medans jag städa undan i lägenheten och duscha. Efter han kom hem åkte vi till Solna. Johan skulle se om han kunde hitta till stället han ska vara på på måndag. Men vi gick helt fel, eller åkte fel. Var lite varmt men mysigt :) Åkte hemåt igen vid 19-20, blev McDonalds till middag. Måste verkligen sluta äta sån mat nu! Jag som var så duktig av mig ett tag. I alla fall, åkte hem och åt, och mös resten av kvällen :)

Torsdag 1 Juli:
Sista dagen :( Var lite småjobbig dag. Ville verkligen inte åka hem. Gjorde inget annat än mös tills det var dags att åka in till centralen vid 16. Handla med mig något att äta på tåget, sen vänta vi på tåget. Fan va jobbigt det var. Ville bara åka med honom hem igen :( Men vi träffas ju snart igen. Inget datum bestämt men snart igen :) Wiiie.

Var hemma vid 21.30. Tog taxi hem. Fan va dyrt det var. 200 kr! Nån skulle ha 250, vad tror dom egentligen? Det är liksom vad en tågbiljett kostar till Stockholm typ :P Väl hemma igen fick jag en tråkig nyhet, men inget jag skriver om här.

Somnade vid 2 på natten. Sov inte så bra, är så van vid att ha Johan bredvid mig nu så det var lite småjobbigt att somna :/

Storhandla med mamma igår sen passa vi Nova under natten. Och idag har jag jobbat. Ska jobba imorgon också, sen är jag ledig i 3 dagar, sen jobba torsdag till söndag. Ska passa på att åka till stranden och sola och bada lite hade jag tänkt :) Måste få mer färg ffs. Blev ju inget bad i Stockholm så jag får passa på när jag har ledigt.

Var på stranden lite idag efter jobb, var mycket folk. Men jag badade för första gången i år, var riktigt najs faktiskt, inte för kallt men inte varmt heller :P Bobbie gilla inte alls det. Han bara plaska runt med sina små ben haha.. så söt.

Har bestämt mig för att börja träna igen. Måste verkligen börja igen! Var så duktig ett tag ju och det gav resultat också. Så jag ska fixa gymkortet igen och gå ner minst 10 kg till. That's my goal.

Di var det hela tror jag. Har säkert glömt något men ajja.. Next time maybe.


Home

Fy vad jag ogillar, (kan inte säga hatar precis) att vara hemma igen. Har inte saknat något, förutom my precious (datorn). Jag vill tillbaka nu! Blö blä fy this sucks rent ut sagt.

Ska börja jobba nu också. Ganska så mycket. Med start imorgon. Usch. Jag vill verkligen bort här i från nu. Jag orkar inte med det längre. Allt är så tråkigt här.

Orkar inte skriva mer just nu. Ska snart upp och jobba ju. Så imorgon eller nåt uppdaterar jag om veckan i underbara Stockholm :)

Over and out..

RSS 2.0