I'm walking on sunshine

Imorgon är det äntligen dags igen. Som jag saknat mina älsklingar <3 Alltså Ewe och Johan då ;) Synd att jag bara hinner träffa Ewe typ 2 dagar :( Sen åker den lilla fisen till Rhodos en vecka! Kom hem oskadd bara ;) Men å andra sidan får jag nästan en hel vecka med min andra goding. Wiiiie. Som det ska kramas och pussas. Som jag sa igår till Johan, jag ska våldta dig om och om igen.. mohaha ;D

Hm, sista veckan har gått ganska så fort ändå. Har varit ledig. Slapp jobba denna helgen. Plus att jag varit sjuk ganska länge nu. Det är ju bättre men snuvan är fortfarande kvar. Får ta med mig nässpray och mina vitaminer så ska det nog gå :)

Träffa Linda och Tessan i söndags och fika och snacka massa skit. Sen idag kom Julia och klippte mig. Så nu känns håret fint och fräscht igen. Fan va mycket hår jag tappa när hon borsta det. Grrr. Hate it. Har börjat äta järntabletter och b-vitaminer. Det ska tydligen vara bra för håret, så jag får hoppas det hjälper annars får jag börja använda peruk eller nåt :P

Innan jag åker imorgon ska jag på brandövning med jobbet. Vill egentligen inte. Men jag måste typ. Kommer stinka rök sen bara, men jag får duscha innan jag åker. Tur att jag bara bor typ 10 minuter ifrån :D Skönt.

Anyways.. detta blir väl det sista inlägget, hinner inte skriva imorgon. Så so long suckers! :D

True blood

Har inget speciellt att uppdatera om, kände bara för att skriva lite.

Har sovit underbart gott i natt. Gick och la mig ganska så sent. Vid 2, vilket resulterade i att jag vaknade vid sisådär 13 tiden ;D Men det var som sagt väldigt skönt att få sova så länge. 11 timmars sömn får man inte alltid.

Cykla och solade. Var ganska kallt och blåsigt ute för att vara juni. Så det var bara skönt att ligga under värmen i en halvtimme. Tro det eller ej men sen somnade jag i soffan när jag kom hem :P

Åt goda jordgubbar innan. Mums. Man kan aldrig få nog av jordgubbar!

Äntligen har True Blood börjat. Jag skulle spara det å se med Johan men jag kunde inte hålla mig. Har sett två avsnitt av nya säsongen. Senaste avsnittet var spännande. Vill ha mer!



Har börjat titta på 90210 också. Går lite segt, men jag såg två avsnitt igår och ett idag. Börjar gilla det ju mer jag ser. Får se om jag orkar se ett till idag.

Tänkte titta på Sex and the City nu, tv3 har börjat sända det igen. Gotta love it.

2 dagar kvar baby!

Did a little shopping

Inatt sov jag riktigt gott. Har inte kunnat sova ordentligt de senaste dagarna pågrund av förkylningen men det är bättre. Hoppas den är helt bort tills på onsdag! It better be..

Gick inte upp förens vid 12 idag. Låg kvar i värmen ett bra tag. Åt snabbt frukost. Sen klädde jag på mig och cykla till BC. Var så sugen på att shoppa. Hitta inte så mycket. Var ute efter en lång skjorta, hittade några stycken som jag pröva men tyckte inte någon satt bra. Möjligtvis den blårandiga på Vero Moda. Får se om jag köper den innan jag åker.

H&M köpte jag detta:
- Shorts
- Prickigt linne



Vero Moda
- Två långa tröjor



Och på Gina Tricot
- Två par leggins


Sen köpte jag 3 par trosor och några hårspännen också. Glömde fota det.

Idag gifte sig kronprinsessan Victoria och Daniel. Orka inte titta på det. Shoppade i stället. Men mamma satt fastklistrad vid tvn när jag gick. Jag kom hem när det precis kom ut från kyrkan. Hon var ju i alla fall vacker. Men jag orkar inte engagera mig i sånt.

Glömde ju att skriva om filmen Remember Me. Såg den i veckan. Helt okej film. Lite seg i början, men i slutet kom den igång lite. Sorligt slut. Handlar om ett par med två olika bakgrunder, sen händer det massa i deras familjer. Orkar inte förklara. Men helt okej film alltså. Med Robert Pattinson också ;D



Nu ska jag käka lite äpplepaj :D

Cinco días

Aah min mens har finally kommit. Perfekt. Slipper jag ha den i Stockholm. Och min förkylning är väl på bättringsvägar. Kan andas genom näsan nu i alla fall. Ska försöka äta mycket C-vitaminer. Läste att det skulle hjälpa lite. Och vila förstås..

Imorgon är jag sugen på lite shopping. Ska se om jag hittar något, annars sparar jag det till på torsdag när jag och Ewe ska shoppa :) Då blir det pyjamas party!

Var och solade idag. Var skönt att ligga och steka i 30 minuter. Ska göra det en gång till innan jag åker. Måste få färg!

På söndag ska jag träffa Linda och Tessan i stan och fika och prata massa skit :D Sen på tisdag kommer Julia och klipper mig så jag slipper lägga ut 350 kr hos frisören.

Nu ska jag se film. So loong suckers!

RollerGirl - Dear Jessie

Whaooo!

Har jag berättat att jag hatar att vara förkyld. It literally sucks! Kan inte ens vara ute i solen förens man nyser ner hela sig. Fast å andra sidan kunde jag tagit med papper, men orka bära på det när det är så varmt ute.

Tog en "liten" promenad, sen satte jag mig ner på en bänk i typ 15 minuter. Men fick ingen ro så jag gick hem igen. Kan ju hoppas jag fått lite sol. Jag är ju så himla blek! Är så trött på att höra det nu.

Imorgon ska jag fan ta mig lägga mig under solariumet. Där är man garanterad färg direkt. Kan inte åka till Stockholm som en blekfis :)

Får väl ta och köra och handla lite middag. Tacos eller köttfärssås? Hm..

Nästa vecka vid denna tiden är jag med min darling Ewe! Whaoooo! :D

Seven days

Fan vad trött jag är på denna förkylning. Försvinn! Jag hoppas verkligen jag är frisk till nästa vecka, när jag åker till Stockholm. Men jag åker ändå så det är skit samma. Men inte kul att vara förkyld när man ska bort precis, men jag får gilla läget i så fall.

Hade svårt att sova i natt. Det kittlades i halsen hela tiden. Tror jag somnade vid 4 imorse. Så mycket sömn har jag inte fått. Får hoppas jag sover bättre i natt. Har köpt nya nässpray och halstabletter.

Passade Nova innan i några timmar. Therese skulle till Ikea och handla lite. Hon somnade i min säng ganska så fort sen sov hon i 1½ timme så det var lugnt och skönt :P

Sen hoppa jag in i duschen, och cykla till BC. Träffa mamma där och åt. Lämnade försten tillbaka koftan och ett linne jag köpt på Gina Tricot. Bytte till 2 linne i stället. Fick 150 kr tillbaka. Men dom handla jag skor för i stället. Hitta ett par snygga sandaler på DinSko. Älskar dom!



Sen träffa jag på Emily. Vi har gått i samma klass. Hon hade precis fått en liten bebis. Supergullig. Var kul att träffa henne. Stod och prata en stund :)

Nu ska jag äta lite jordgubbar!

Sommar

1. Ditt favoritställe på sommaren?
- På stranden

2. Hur spenderar du helst den perfekta sommardagen?
- Sola och bada, och sen grilla på kvällen

3. Vad lägger du helst på grillen?
- Nått gott kött :)

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
- Har ingen semester, men dagarna jag är ledig ska jag sola, grilla och allmänt mysa :)

5. Dina bästa sommarfärger?
- Grön, korall och vit

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
-
 Jordgubbar

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
- Sommarna med min kusin Jenny. Vi hade så kul ;D

8. Havet, sjön eller poolen?
- Havet, men poolen är bra också

9. Vad väljer du i glassbaren?
-
 Nån isglass tror jag

10. Vart går din drömsemester?
- Thailand

let's do it like they do on the discovery channel

Äntligen är målaren klar med mitt rum. Ska bli skönt att få sova i sitt eget rum i natt. Dock luktar det väldigt mycket nymålat, men jag får stå ut några dagar. Bara det inte sätter sig i mina kläder :P

Som sagt så blev det helt fel färg på väggarna. Men jag orka inte krångla, så jag får ha det ljusrosa. Den är helt okej faktiskt. Jag gillar den mer och mer.

Jag passade på att möblera om lite. Eller jag ändra inte så mycket. Var bara sängen som jag ställde på annat håll. Så nu är det mer plats i mitten av rummet, inte för att jag har speciellt mycket saker :P Men det ser bättre ut så här.





Nu är jag helt slut efter ha städat och flyttat in alla möbler igen. Det var inte det lättaste att flytta sängen själv, men jag klara det. Ibland får man superkrafter från ingenstans.

Efter jag var klar cykla jag och köpte min älsklingsmat. Chicken Noodles. Mums. Var extra gott nu eftersom jag inte ätit det på ett tag. Mamma jobbar sent så jag orka inte laga till något själv. På vägen ut från Coop var det en svart kille som försökte ragga på mig. Ställde massa frågor och tyckte jag var söt. Haha.. jag bara svara snällt sen sa jag att jag hade bråttom hem :P Orka med sånt.

Jag känner mig extra fet idag. Speciellt efter jag ätit. Magen bara väller ut. Vågar inte väga mig. Ska försöka träna lite imorgon. Orkar inte idag.

Tänkte se på Remeber Me ikväll i stället. Blev aldrig igår. Robert Pattinson, *drools*

10 days left

Äntligen är min jobb helg över. Har känt mig som en zombie hela helgen. Höll på att somna på bussen både igår och idag. Så nu ska det bli skönt att få sova ut lite. Dock måste jag gå upp halv 8 imorgon för att målaren kommer klockan 8. Hoppas han blir klar snabbt så jag kan flytta in i mitt rosa rum :P

Veckan som kommer hade jag tänkt att träna bara. Blir nog att träna hemma, vill inte lägga ut 350 kr på gymkortet. Kommer ändå inte hinna träna så mycket den kommande månaden. Veckan efter denna åker jag till Stockholm och stannar i en hel vecka, sen börjar jag jobba på mitt sommar schema så det blir inte mycket tid till träning då. Så jag skippar det denna månaden. Går lika bra att träna hemma. Måste bara få upp min motivation. Ska gå minst 30 minuter om dagen plus göra armhövningar, sit-ups och lite annat. Det ska nog gå bra :)

Igår la jag och Ewe upp en annons på blocket att vi söker bostad till hösten. Har redan fått ett mail om en lägenhet på södermalm för bara 6000 kr. Låter lite billigt. Men vi skicka iväg ett mail med lite frågor och om hon kunde berätta mer om lägenheten. Vi vill absolut inte bli lurade! Men fan va kul om man kunde ha lite tur och hitta en lägenhet redan nu så allt var fixat och klart. Jag ska börja leta jobb också. Funderar starkt på att jobba i stället för att plugga till hösten. Kan skjuta upp pluggandet ett år till. Så snälla snälla om det finns en gud, ge oss lite tur nu ;D

Hade en jätte skum dröm inatt. Brukar inte komma ihåg mina drömmar, men denna var ganska så läskig så därför kommer jag ihåg den. Satt och åt jag och massa folk vid ett långbord, när helt plötsligt några förvandlades till varulvar och börja äta upp alla. Jag och typ 3 till lyckades komma undan och gömma oss. Men det var en jobbig dröm, kände mig jagad och vettskrämd. Hatar såna drömmar!

Tänkte titta på Remeber Me ikväll. Den har äntligen kommit ut i bra kvalité. Och idag börjar en ny säsong av True Blood. Finally! Men jag ska vänta och se det med Johan i stället. Lyckades övertala honom att börja se det ;D

Något vettigt

Okej var några dagar sen jag skrev något vettigt här ;D So here it goes..

I tisdagas kom målaren. Han rev ner tapeten typ. Sen igår spackla han alla väggar, och idag har han satt upp ny tapet och målat taket. Hoppas han blir klar imorgon, för han ska typ bara måla tapeten och listor och allt smått som är kvar. Hoppas hoppas han blir klar så jag kan "flytta" in i mitt rum igen. Var mysigt första natten att ligga i vardagsrummet men det var kallt så jag vill ha mitt rum tillbak nu :P

Igår följde jag med Therese till Nilssons i Svedala. Möbelaffär. Hon skulle köpa lampor och mattor till nya huset, men hittade inget mer än ett bord. Men det slutade med att vi inte köpte något alls. Hon hade för svårt att välja ut det själv.

Sen körde vi och titta på huset. Väldigt stort och fint, fast lite rörigt nu när de håller på att renovera. Men det blir nog kanon när allt är klart.

Efter det körde vi och fika. Blev en jäkligt god kycklingsallad. Sen shoppa vi lite. Kollade på skor först. Är supersugen på att köpa ett par svarta sandaler för 399 kr på DinSko. Får se om jag gör det. Gick inom Gina Tricot, och shoppa ett grönt linne, ett par svarta leggins och en beige/brun myskofta :) Blev 450 kr. Fundera på om jag ska ha på mig det på midsommar :) We'll see.

Sen körde vi och hämta Neo. Han blev glad av att se mig. Han bara: Anna anna anna hela tiden. Man kan inget annat än älska den killen alltså ;D Lekte med lera och titta på film. Sen somna han vid halv 7 redan. Nova somna vid halv 9. Och jag och Therese satt uppe en stund och titta på tv. Somnade vid halv 12. Sov i soffan. Ganska så bekväm men sjönk ner en bit, plus att det blev lite kallt. Men annars var det skönt och gött.


Haha klockren bild på Neo ;P

Söta Nova :)

Vaknde vid 8 tiden idag. Therese körde Neo till dagis sen åkte hon till huset och målade element. Jag passa Nova, vek lite tvätt och plocka undan.

Var hemma vid halv 7. Skönt att vara hemma igen, sova i sin egen säng <3 Men jag får ingen sovmorgon. Vet inte riktigt när målaren dyker upp imorgon. Men inte innan 8 hoppas jag. Så jag ställer klockan på halv 8 så får vi se :P

Ska jobba i helgen. Sista helgen innan jag åker till Stockholm. Woohoo. Fan va jag längtar. Speciellt efter Johan. This is so friggin hard att vara utan honom!

Men till hösten flyttar jag och Ewe ihop. Då blir det nära och bra till honom. Fan va kul det kommer bli. Vi ska lägga in en annons om att vi söker lägenhet till hösten. Ska finslipa på den i helgen ;D

Di var di hela.

Killar som jag skulle vilja..

1. Bold the names of the guys you’d definitely sex it up with.
2. Italizice the names of the guys you might sex it up with after a little persuasion.
3. Leave the names of the guys who won’t do anything for you alone.
4. Put a question mark after the guys you’ve never heard of.
5. Strike the guys you wouldn’t want to touch with a ten foot pole.

Hayden Christensen

Shia Labeouf
Hugh Grant
Rupert Grint
Leonardo DiCaprio
Chris Brown
Jude Law
Vin Diesel
Joe Jonas
Simon Cowell
Pete Wentz
Zac Efron
Elijah Wood
Tobey Maguire
James Franco
Nick Jonas
Sean Connery
Adam Brody
Emile Hirsch?
Orlando Bloom
Johnny Depp
Seth Rogen
Justin Timberlake
Samuel L. Jackson
Kevin Jonas
Daniel Radcliffe
John Stamos
Robert Pattinson
Tom Felton
Taylor Lautner
Ed Westwick
Justin Bieber
Jon Gosselin?
Ricky Martin
Gerard Butler
Chris Pine
Ashton Kutcher
David Beckham
Jensen Ackles
Alexander Skarsgard
Jonathan Rhys Meyers
Josh Hartnett
Antonio Banderas
Patrick Dempsey
Adam Lambert
Jared Padalecki
Russell Brand
Hugh Jackman
Robert Downey Jr.
Jason Schwartzman?
Joseph Gordon-Levitt?
Pete Doherty
Brad Pitt
Owen Wilson
Chace Crawford
Steven Tyler?
Enrique Iglesias
Pierce Brosnan
George Clooney
John Mayer
Penn Badgley
Cristiano Ronaldo
Ewan McGregor
Zach Braff?
Matthew Perry
David Schwimmer
Topher Grace?
Bradley Cooper
Milo Ventimiglia
Mika
Paul McCartney
Matt Lanter?
Channing Tatum
Jim Morrison
Zachary Quinto?
Will Smith
Pharrell
Ludacris
Adam Sandler
Michael Buble
Jason Mraz
Chris Rock
Tom Green
Usher
Ne-Yo
Lil Wayne
Jamie Foxx
Chris Daughtry
Matthew Mcconaughey
LL Cool J
Fernando Torres
Stavros Niarchos
Ryan Sheckler
Steven Strait


Nationaldagen

Har nästan precis vaknat efter ca 2 timmars powernap :) Det var skönt att få sova. Men jag får skylla mig själv som inte går och lägger mig i tid. Tror jag somna vid midnatt igår, sen ringde klockan 4.45. Drygt att gå upp, jag var helt yrvaken också, visste inte var jag var eller vilken dag det var. Men jag kom upp i tid.

Var ganska så varmt ute redan vid halv 6. Nästan så man svettades. Sen tog jag helt fel byxor på mig. Jag tog de som var förstora, så jag fick gå hela dagen och dra upp dem. Jobbigt.

Gick bra på jobbet. Blev klar innan 12 så jag hann med bussen hem tidigt.

När jag kom hem åt jag lite. Sen ville mamma cykla ut i det fina vädret så jag hängde med. Vi cykla till mitt gamla stall där jag bruka rida innan. Min favorit var ute. Min älsklings Nike. Red nästan alltid på honom.

Gullegris.


Sen cykla vi vidare till Burlövs gamla kyrka där det var nationaldagsfirande med sång och dans. Var ganska mycket folk, så vi brydde oss inte att blanda oss bland folket :P Sen cykla vi hem. Var helt slut. Och ont i rumpan hade jag.

Medans jag nästan somna laga mamma middag. Blev tacos. Åt snabbt sen gick jag och la mig igen och tog min powernap :) Helt seg nu.

Igår var jag ute lite i solen, tänkte få lite färg, men blev inte så mycket. Men hann bränna mig på axlarna, men fick knappt någon färg i ansiktet som jag ville. Kan hoppas jag fått lite färg från idag, imorgon ska det regna tydligen. Hoppas det blir mer sooool. Måste vara lite brun till midsommar så man inte är likblek ;D

Såg två filmer igår med Jet Li. Först Romeo Must Die, som handlar om Han som försöker ta reda på vem som mördade hans bror. Samtidigt blir han förälskad i familjens rivalers dotter. Mycket spännande och bra film :) Me like. De andra var Kiss of the Dragon, Johnny som är polis blir sänd till Paris för att hjälpa en annan polis men blir lurad och i stället dit satt för mord. När han gömmer sig träffar han en tjej som också är inblandad med polisen. Så de hjälper varandra. Ganska okej film, men ingen spänning alls och ganska tråkig story. Gilla den första filmen bättre :)



Imorgon ska jag jobba igen. Så det blir sängs tidigt ikväll.

4 juni 2010

Det är dags för fredags mysssssss! Även om det inte alls känns som fredag tycker jag. Känns som torsdag, men det är bara för att jag bytte med Linda, skulle eg. jobbat lördag och söndag men bytte så nu jobbar jag söndag och måndag i stället.

Nu står det helt still, jag vet inte vad jag ska skriva.

Mormor och morfar kom hit en sväng innan vid 14. Vi åt middag och prata massa. De stannade ganska länge. Blev ganska så tröttsamt ;D Höll på att somna ett tag.

Tänkte jag skulle vara ute i solen lite imorgon, eftersom jag är så himla blek!

På tisdag ska jag få tapetserat i mitt rum. På tiden! Så i helgen får vi flytta ut sängen i vardagsrummet och ställa resten av mina möbler i mitten av rummet. Har inte så mycket saker i mitt rum faktiskt. Så nästa vecka kommer det bli rörigt. Hoppas de jobbar fort så man blir av med dem så snabbt som möjligt :P

Beställde föresten Tekken 5 till mitt PS2 från cdon.se i veckan, stod att de hade skickat det så jag trodde jag skulle få det idag, men inte fick jag det. Jag som såg fram emot å nörda framför det. Brukade spela det alltid när jag var yngre med min brosa, så himla kul att slåss. Ska ta med det till Johan så ska jag spöa han rejält ;D

Nu blir det tv/film resten av kvällen :)


No one else can save me now but you

Åh vad mitt huvud dunkar nu. Dags att sova nu känner jag även om jag sovit mesta delen av dagen. Gick och la mig vid 12 igår, vakna vid 4 imorse, sov till 10, åt frukost sen somna jag igen och sov till 14. Sen har jag typ bara legat i sängen och latat mig. Var ute en liten stund och slängde soporna, så lite sol fick jag ;D

Såg på Dear John igår, med Channing Tatum. Själva filmen var ganska så tråkig, typisk kärleksfilm, men inget utöver det vanliga. Channing var i alla fall snygg. Och jag blev så avvis på Amanda Seyfrieds hår. Jisses vad snyggt och långt det är. Ge mig!!



Får väl hoppa i sängs nu då. Hoppas jag mår bättre imorgon. Ryggvärken är borta i alla fall.

1 juni 2010

Man kan inte tro att det är juni idag om man tittar ut genom fönstret. Bara grått och massa regn. Läste dock i tidningen att det skulle bli varmare, men hur länge kommer det att hålla i sig? Men sånt får vi ju stå ut med när man bor i tråkiga Sverige, tyvärr.

Har jobbat idag. Var som vanligt trött imorse när jag vakna. Plus att jag hade ont i halsen och ryggen. Bara massa beskymmer :P Tog 2 alvedon och bet ihop. Gick ganska bra att jobba med ryggen. Men sen när vi tog 30 minuters fika höll jag på att gråta när jag skulle resa mig upp. Kändes som jag fick 10 knivar i ryggen. Det är värst när man har suttit eller legat för länge, så jag ska försöka hålla mig igång imorgon :)

Tog lite längre tid idag på jobbet, blev klar till 13. Hade ont i huvudet och var hungrig så jag gick inom Espresso House och köpte mig en kyckling & bacon macka. Kom hem ganska så fort, hade turen lite på min sida idag, bussen kom precis när jag kom fram till hållplatsen. Var hemma vid 13.30. Åt min goda macka sen somna jag i 2 timmar. Behövde sova. Men kändes ändå inte bättre efteråt. Åt lite middag sen vila jag lite till. Nu känns det mycket bättre, har mina halstabletter och vatten så det ska nog göra susen :)

Är ledig tills på söndag. På fredag ska vi passa Neo och Nova för TT och Ted ska på studentfest. Får se om jag är frisk tills dess annars får mamma passa dom själva. Orka med gnälliga ungar när man är sjuk :P

Såg film igår. The Collector. En kille ska göra inbrott i ett hus han länge spanat in, men natten han bryter sig in har redan en annan hunnit före honom och håller familjen fågna nere i källarn.
Inte min typ av film. För mycket tortyr och blod. Lite som Saw-filmerna.


RSS 2.0