28-04-2013

Hemma igen i Stockholm efter en kort, intensiv men trevlig och mysig helg i Skåne :)
 
Hade tagit ledigt från jobbet i fredags, var skönt att slippa gå upp för att jobba. Även om vi gick upp redan vid 7 så kändes det skönt att slippa åka till jobbet, och tyckte nästan lite synd för alla andra som var tvungna ;)
 
Vi åkte hemifrån vid 8.15. Var på Arlanda vid 9.30. Tur att vi var ute i god tid för tunnelbanan var riktigt seg. Checka in oss och gick genom säkerhetskontrollen. Sen satte vi oss och åt frukost. Skönt att slippa checka in bagage. Hade endast handbagage med oss. Vid 11 lyfte planet och vi landa i Malmö cirkos 12.05. Ångra att jag inte köpt biljetter till Flygbussarna innan, var endast 1 automat som fungera, och givetvis bildades en jätte lång kö. Blev lite orolig att vi inte skulle hinna med, men det gjorde vi. Tog 30 minuter att komma in till stan, där fick vi byta buss till mamma.
 
 
Var hemma hos henne vid 15. Vi gick direkt till Burlövs center för Johan ville shoppa lite. Jag handla inget. Försöker spara. Gjorde mest av pengar på transport. Gick nästan 700 kr från det att vi gick hemifrån till att vi var hemma hos mamma.. Fan dyrt att transportera sig inrikes.
 
På kvällen åkte vi in till stan och åt på restaurang. Pappa bjöd. Vi åt en riktigt god black and white. Sen åkte vi hem igen, var ganska trötta. Titta lite på Let's Dance också. Somna vid 23 tror jag.
 
Sov till 10. Jag och Johan fick dela på mammas 105cm (120 enligt Therese). Hade inte sovit så värst bra, hade mest ont i sidan då sängen är så himla mjuk. Visst det låter konsigt att man får ont av en mjuk säng, men den var inte skön alls. Sen bredde Johan ut sig ganska mycket ;)
 
 
Åt frukost sen åkte vi och hälsa på Johans mormor i Bjärred. Fika och prata, sen gick vi en runda ner till havet och åt en mjukglass. Åkte hem till mamma igen vid 15, sen var det dags att åka till nästa ställe. Åkte tåg till Therese i Tomelilla. Var där vid 17. Henrik och Julia var också där. Var kul att träffa familjen och framförallt barnen. Saknat dom <3 Åt god middag som Therese gjort, lekte med barnen, och åt glasstårta och titta på Rio.
 
 
Åkte hem igen med tåget vid 22. Var hemma hos mamma vid midnatt. Gick och la oss direkt, sen var det upp igen klockan 9 imorse. Åt frukost och sen iväg till Sturup för att åka hem till Stockholm.
 
Ny jobbvecka väntar. Dock en kort. Jobbar halvdag på tisdag och ledig på onsdag då det är Valborg :)
 

22 april 2013

Snart är april månad slut och redan maj nästa vecka. Kan knappt fatta att nästan halva året har gått. Synd att det är typ kallt 10 månader om året :( vill verkligen ha sommar nu! Står inte ut med kylan längre.
 
Det har blivit varmare men det är fortfarande kallt, så jag pendlar mellan vinterjacka/vårjacka fortfaranade. Det jobbiga är att det är varmt mitt på dagen men på morgon och kväll är det svinkallt. Måste verkligen hitta en ny vårjacka också. Känns så tråkigt att ha samma som förra året. Ska leta lite vid löning.
 
Från i lördags i Gamla stan/Slussen
 
I helgen träffa jag min kusin Jenny. Hon är i stan för jobbintervju. Hoppas hon får det :) Vi fikade i lördags, sen på kvällen gick vi på bio. Johan följde med också. Innan filmen åt vi på Kungshallen.
 
Filmen vi såg var Warm Bodies. Lite annorlunda zombie film :P Väldigt charmig och smårolig.
 
1 jobbdag avklarad nu, bara 3 kvar. Är ledig på fredag för då åker jag och älskling till Skåne och hälsar på min familj. Ska flyga för första gången ner till Malmö, har ju bara åkt tåg innan. Förstår inte riktigt varför jag inte valt flyg framför tåg, tar ju endast 1 timme, annars med tåg 4-5 timmar. Man tjänar tid i alla fall vilket är bra om man bara ska vara där över en helg :)

Girls girls girls

Blev en lugn helg igen :) Ganska skönt måste jag säga.
 
Idag blev det en fika i stan med tjejerna. Var roligt att träffas och skvallra lite. Gick till Coffehouse by George, satt säkert där i 2 timmar. Sen gick vi till Gallerian för att leta efter en skinnjacka till Camilla. Vi hitta en tillslut på Kappahl. Riktigt snygg, Camilla passar som biker-girl ;) Sen tog vi varsin glass innan vi skildes åt.
 
Dags att jobba igen imorgon. Skulle varit väldigt skönt att vara ledig måndagar. Dom är alltid lika tråkiga. Tisdagar också, sen vid onsdagar brukar det gå snabbt sen är det helg igen. Känner att jag vill ha semester nu! Orkar inte vänta.. 15 veckor till. Usch låter verkligen långt tills semester :P som tur är har jag fått typ 2 fredagar ledigt plus att det är några röda dagar framöver.
 
Camilla och jag :) (Tagen från Ewes instagram)
 
Just nu ser jag mest fram emot att åka till skåne och träffa familjen, vi åker den 26 april. Sen efter det blir det Midsommar, kommer ha hur roligt som helst. Underbara vänner, grilla, musik, bada, vara uppe hela natten lång.
 
Har suttit och kollat på allt för många hundannonser i helgen känner jag, satt typ hela dagen igår och lite idag. Har försökt leta efter en ras som skulle passa oss, och har hittat några. Men dock bestämde jag mig för att det får bli långt fram i tiden. Just nu har vi inte råd eller plats för en hund. Men sen OM vi skulle flytta till större lägenhet eller hus så ska vi definitivt ha hund ;) Men inte just nu i alla fall. Känner att jag vill lägga mina pengar på annat just nu, som resor till exempel. Måste hitta en bra resa till mig och Johan i sommar. Är ganska sugen på Kroatien eller Turkiet. But we'll see.
 
Nu ska jag fortsätta se 3:e (eller 6:e) delen av Star Wars. Good night ya'll.

Dogs dogs!

Jag har varit jätte sugen på att skaffa en hund rätt länge nu, och det blir inte bättre av att titta på massa bilder på olika valpar. Har lite svårt att bestämma mig för vilken sorts hund jag skulle kunna tänka mig. Har tittat på allt från Labrador retriever till Basset fauve de bretagne (som påminner väldigt mycket om min förra hund Bamse).
 
Men lite svårt att skaffa hund nu när man jobbar måndag till fredag och Johan är inte så pigg på att ha hund då han inte är uppväxt med husdjur alls. Men jag kan nog övertala honom så småningom ;)
 

I never find the words to say

Snart är det helg igen! Skönt.. blir nog en lugn helg. Känner mig inte alls party sugen. Har inte varit det sen nyår. Men det kommer nog tillbaka sen när våren/sommaren närmar sig. Alla grillningar och mys i parker :D
 
Har inte hänt så mycket. Bara jobbat på som vanligt. Typ det ända jag gör just nu.. Och har smått kommit igång med träningen. Var på Bodypump med Emelie i tisdags. Grymt kul, dock har jag träningsvärk. Måste börja träna regelbundet så jag slipper denna värk.
 
Igår efter jobbet blev det bio med Emelie, Joris och Miranda. Vi såg Oblivion med Tom Cruise. Den var faktiskt ganska bra. Lite små seg i början men blev mer och mer spännande.
 
 
Tänkte nog träna imorgon efter jobbet om inget annat kommer upp. Sen på lördag blir det nog att hitta på något kul med tjejerna. Var längesen jag träffa alla :)
 
Längtar till Midsommar nu! Då tänkte vi fira med hela gänget ute i skogen utanför Åkersberga :D
 

Just give me a reason

Fredag härliga fredag! :)
 
Ledig i måndags, jobbat resten av veckan. Allt har rullat på som vanligt. Lite små stressigt på jobb, men inget vi inte klarar av! Men skönt att få lite helgledigt nu. Ska bara ta det lugnt tänkte jag, spara pengar vet ni :)
 
Träffade min föredetta kollega Emelie i onsdags över en fika. Var kul att träffas igen och höra hur allt var. Sen igår var jag och träna med en annan Emelie ;D Gick sisådär. Måste få tillbaka min motivation som jag hade för typ 2 år sedan! Men jag har lovat Johan att börja springa/gå med honom sen när det blir varmare. Måste köpa ett par nya skor bara.
 
Imorgon blir det stan för att träffa Tessan och fika en stund. Var längesen vi träffades på tu man hand. Vet inte vad vi hittar på till kvällen.. Kanske går ut med Emelie och Joris. Eller bio med Johan? Hm.. jag får fundera ut något :)
 
Trevlig helg på er i alla fall.
 
Beställt en ny vårjacka! Hoppas den blir bra! :D
 

RSS 2.0