Easter 2013

Påååskledigt! Woho! Känner mig som att jag gick i skolan igen, så glad är jag över det ;)
 
Har dock inte planerat något påskfirande. Det blir en lugn helg. Igår var Johan ledig så då blev det extra mys. Idag jobbar han dock, och imorgon, måndag och tisdag så då får jag spendera dagarna själva. Lite trist men ganska skönt att få vara själv ibland.
 
Tänkte överaska honom med en god middag ikväll och kanske ett påskägg :) Ska snart gå till Willys och handla lite smått och gott.
 
 
I torsdags blev det middag och bio med Johan, Emelie och Joris. Blev ett nytt ställe som jag aldrig varit på innan, Broken STHLM hette det och låg precis bredvid Rigoletto. Blev varsin american burger.
 
Vi hade köpt VIP biljetter, så vi fick sitta i sköna soffor plus att det ingick dricka + snacks. Filmen vi såg var G.I. Joe: Retaliation 3D med Bruce Willis, Channing Tatum, Dwayne Johnson. Den var helt okej, men inte mer än så. De kunde gjort den lite mer detaljerad och sen blev jag besviken att Channing inte var med så mycket :(
 
 
Har inte så himla mycket mer att skriva om just nu. Hm... Satt och tittade på resor igår. Blev sugen på att ta en weekend till nån storstad. Men vet inte vart. Hade varit kul att åka till New York, men det var ganska dyrt. Och tror hellre att det är bättre att ta typ en vecka eller mer, om man ska åka till USA pga att flygresan är lång och man vill ju se så mycket så en helg räcker inte till det. Men typ Barcelona, London, Rom eller Dublin vore kul att åka till.
 

Nepp nu ska jag iväg och handla. Glad påsk på er! :)

I can't win, I can't reign

Precis hemkommen från stan. Var på bio med Johan och Robert och såg nya Johan Falk Kodnamn Lisa. Den var faktiskt helt okej. Brukar inte gilla svenska filmer.
 
Alla andra eller de flesta skulle spela biljard men jag kände inte för det, tycker inte det är speciellt kul och känner inte för att träffa massa folk just nu, så bio blev perfekt.
 
Bland det godaste jag ätit :)
 
Var i Solna Centrum idag med Johan. Letade efter ett par nya Jeans. Hittade ett par och provade dom o allt. Men sen när jag kom hem satt dom inte bra eller dom såg inte bra ut. Hatar provrumsljus alltså! Så det blir att åka in och lämna tillbaka jeansen imorgon. Vet inte om jag vill ha ett par andra eller om jag bara ska ta pengarna tillbaka. Får se hur jag gör imorgon. Är dock verkligen i behov av ett par nya. Har just nu bara 2 st jag använder.
 
Redan söndag imorgon. Fan vad tråkigt! Har redan ångest. Helgen borde vara längre än 2 dagar. Men jag ska försöka vara flitig imorgon och hinna göra massa.
 
Nej nu blir det senaste Vampire Diaries, sen sängen! Good night!

God morgon!

Vilken härlig lördagsmorgon. Fåglarna kvittrar och solen skiner. :)
 
Vaknade för ungefär 1 timme sen. Johan var redan uppe, som vanligt. Har precis ätit frukost. Tänkte nog ta en promenad senare också. Kan ju inte sitta inne hela lördagen.
 
Var som sagt sjuk i veckan. Tror jag fick en släng av influensa. Var hemma från jobbet måndag, tisdag och onsdag. Sen jobbade jag i torsdags och igår. Var skönt att vara tillbaka. Blev nästan lite galen av att ligga hemma i soffan. Det är OK första dagen och kanske andra dagen men sen blir det bara tråkigt rent ut sagt.
 
Såg föresten en ganska mysig film häromdagen. Playing for Keeps (2012).
Handlar om en föredetta fotbollsspelare som är arbetslös, skild och har egentligen inget liv. Men så blir han erbjuden att coacha ett fotbollslag för barn, vilket gör att han kommer närmre både sin son och exfru. Lite småmysig film, och lite sorlig. 3 av 5 får den :) Average.
 
Har inte blivit någon träning denna vecka. Och jag och Emelie bara skjuter upp Bodycombat som vi vill pröva. Men nu har vi bokat till nästa vecka. Då jävlar får inget komma emellan ;)
 
Johan ska jobba idag från 15 till 21 så jag blir ensam hemma. Ska nog laga nån god middag och se nån mysig film. Orkar inte göra något speciellt. Bättre att vila upp sig ordentligt så man inte blir sjuk igen.
 
Tjingeling på er!

Sjukling

Nu har jag blivit sjuk också. Kände av det igår morse när jag vakna men trodde inte det var något. Så jag åt frukost o gjorde mig iordning för att åka och handla lite. Men efter 1 timme i stan bland massa massa stressigt folk var jag helt utmattad. Kändes till och med tugnt att andas. Så jag gav upp min shoppingrunda och åkte hemåt. Blev värre mot kvällen också, fick feber som gick upp o ner.
 
 
Hade tänkt ha över några vänner för att titta på Melodifestivalen men fick ställa in för att jag inte mådde bra. Blev mest liggandes i soffan framför tvn hela lördagen. Tog en powernap med Johan sen efter han kom hem från jobbet. Sen beställde vi hem pizza o titta på Melodifestivalen. Fan vilken besvikelse. Gillade inte alls Robin Stjernberg. Han sjunger falskt som fan. Tror inte vi kommer att komma långt i Eurovision med detta bidrag. Hade varit bättre om Yohio vunnit, lite udda och hade en mycket bättre låt. Men men.. vi får väl se hur det går.
 
Sov ungefär 11 timmar inatt. Så utvilad var jag när jag vakna, dock kunde jag knappt prata och det kändes som jag hade taggtråd i halsen. Hatar att ha halsont. Men nu har jag Zyx som hjälper lite :))
 
Har sjukat mig till imorgon. Får se hur jag känner mig imorgon. Blir att bara ta det lugnt tills smärtan i kroppen är borta.
 
Tänkte mysa ner mig i soffan och titta på nån film nu.

> Thailand <

Längtar tillbaka till underbara Thailand
 

Då var man 25!

Ber om ursäkt för den dålig uppdateringen på sistonen. Men jag har verkligen inte något att skriva om, kommit in i en liten bloggtorka. Men jag lovar att uppdatera så fort jag har något att berätta :)
 
I alla fall..
 
I lördags fyllde jag 25 år och det firades med massa vänner som kom hem till mig och Johan. Var riktigt kul att ha alla samlade. Tror vi blev 25-26 stycken. Räkna inte alla. Det blev hög musik, shots, mousserande vin och Harlem Shake. Vissa gick ut och vissa stannar kvar. Tror de flesta gick hem runt halv 3 på natten. Säger bara stackars våra grannar! Men det var ingen som klaga! :)
 
 
Dagen efter var jag lite smått bakis. Men thank god for Resorb! Slappa mestadels av dagen. Hade inte ork. Dock gick jag och Johan o storhandla på Willys lite senare på eftermiddagen. Var ju illa tvungen, ekade lite smått i kylen.
 
Veckan som gått har jag bara jobbat. Är ensam hemma under kvällen och natten då Johan jobbar. Lite trist då vi ses max 1 timme om dagen men då hinner man sakna varandra lite mer än vanligt.
 
Tänkte ta det lugnt till helgen. Gå på bio eller nåt.

RSS 2.0