28.05.12

Fan va dålig jag är på att uppdatera. Blir bara 1 gång i veckan för tillfället. Men bättre än inget alls!

Förra veckan jobba jag på som vanligt. I fredags var det löning så jag träffa Emelie i stan efter jobbet. Var sjukt mycket folk. Fint väder och lön lockar fram svenskarna på stan. Sen var det massa Ozzy Osbourne fans som gick runt och drack öl.

Köpte 2 linnen på Bikbok eftersom de hade rea på allt. Sen åt vi på Kungshallen. Åkte hemåt vid 20. Var helt slut när jag kom hem. Tror jag somna ganska tidigt. I lördags jobba Johan 2 timmar på morgonen så jag vakna när han kom hem vid 11. Var skönt att få sova ut. Sen efter frukosten åkte vi till Solna centrum och shoppa lite. Köpte bland annat en skinnjacka på Vero Moda. Var riktigt snygg.

Sen åkte vi hemåt och jag gjorde iordning mig sen åkte jag till Emelie. vi gick och handla middag på Willys, som blev nån marinerad köttbit med klyftpotatis och Emelies hemmalagad sås. Riktigt gott var det. Satt och kolla på olika youtube klipp tills Eurovision Song Contest börja. Sen vid 21 kom Miranda också. Vi låg alla 3 under täcken och kolla på Eurovision.

arets forsta dopp

Tyckte det var bara rättvist att Loreen vann. De andra bidragen var ju inget bra alls. Var väl några enstaka som var okej men Loreen var helt klart bäst. Så nu blir det final i Sverige nästa år. Hade varit kul att se det live.

Miranda åkte hem efteråt, jag stanna kvar och sov över. Vi sov till halv 11 kanske. Klädde oss sen gick vi ner till ett Café vid Järla Sjö. Tog en buffé för 149 kr. Definitivt inte värt det. Var färdigköpta köttbullar och korv. Ingen dricka att välja, inte ens juice, eller några grönsaker. Det ända som var gott var våfflorna.

Efteråt satte vi oss vid bryggan och åt glass, lite senare joina Robert oss. Vi bestämde oss för att bada eftersom det var riktigt varmt ute. Nästan 25 grader ute. Jag var en badkruka och doppa bara benen. Men det var riktigt varmt i vattnet. Fick lite färg faktiskt. Brände mig lite på axlarna.

Skynda mig snabbt hem och duscha, sen åkte jag och Johan till hans föräldar för att äta middag och fira hans syster som fyllde år plus att det var morsdag. Var hemma vid 22. Gick och la oss direkt.

Till helgen ska vi till deras land och fixa inför midsommar :)

I've been trying to reach you 'cause I got something to say

Monday night.

Helgen som varit har varit lugn och skön, men framför allt väldigt varm. Äntligen är våren (nästan sommaren här)!! Har sovit länge, ätit gott och varit ute i det fina vädret med mannen jag älskar :) Blev en bio i lördags också. Vi såg The Dictator med Sacha Baron Cohen och Anna Faris. Inte så värst bra som den verkar när man ser trailern. Har aldrig gillat hans filmer. Tycker han är lite too much. Så det blir att inte se fler filmer med honom. Vi var på bion vid Näckrosen. Har blivit lite av ett stammis ställe nu. Mysig och liten bio, nära och bra hem sen :)



Idag var det tillbaka till jobbet. Hade en del att göra, mycket pappers arbete. Ett jobb som vanligtvis brukar ta 3 timmar tog istället 6 timmar. Nästan hela arbetsdagen. Fick hjälp av Alvaro med packning så jag kunde göra annat också.

Tog bussen hem, gick halva vägen hem. Köpte med mig en grillad kyckling. Känner inte riktigt för att äta idag. One of those days. Önskar jag kunde känna så varje dag så jag kunde bli av med några kilon ;)

Har inte gjort så mycket sen jag kom hem. Håller på att ladda ner massa filmer med Chris Klein. Min nya obsession! :D Ibland får jag ryck och blir besatt av en skådis och måste bara titta igenom alla filmer han/hon varit med i. Så nu har jag en del att titta på för hela veckan. Passar bra också för att Johan jobbar kväll.

And you, have proved, to be a real human being

Ledig idag då det är Kristi Himmelsfärdsdag. Jobbade bara halvdag igår. Har varit i Norge på Kick-off med jobbet måndag och tisdag. Gick upp halv 5 i måndags, och det var verkligen inte lätt, ville bara ligga kvar i vår varma säng bredvid Johan.

Hade beställt taxi dagen innan så den kom klockan 5. Tur att jag hade packat dagen innan också. Hade inte hunnit annars. Sen åkte vi vidare till Kista där jag plocka upp Linda, sedan åkte vi till Arlanda. Vi var bland de första. Såg Emelie i säkerhetskontrollen så vi mötes upp och åt lite frukost innan vi gick på planet.

Åkte SAS för första gången. De är ju typ som Norwegian, i alla fall flygplansmässigt :P eller hur man ska säga. Tog drygt 1 timme att flyga till Oslo. Väl där mötte vi upp med alla andra, bland annat Nikon från Danmark och Finland. Sen åkte vi buss till en ö som låg ca 1 timme utanför Oslo. Fick åka båt över förstås, var väldigt blåsigt så den gunga rejält :P




Sen hade vi föreläsning och aktiviteter hela dagen och på kvällen blev det god middag och uppträdande. Så himla roligt att se folk släppa loss rejält, speciellt dom man inte förväntar sig att göra det. Dansa och hade roligt fram till 01.00 på natten, sen var det läggdags, skulle ju upp tidigt dagen efter för mer föreläsning. Sängarna var otroligt sköna och jag älskade deras täcken och kuddar. Mys.

Innan vi åkte hem hade vi Movie time där vi fick se alla avdelningars filmer som visar vad vi gör. Var riktigt roligt att se alla. Tror nog att de flesta tyckte vår (service) var bäst. Fick i alla fall mycket beröm. Vi hade ju filmat själva och storyn var riktigt bra. Synd att vi inte fick något pris för det för då hade vi säkerligen vunnit ;)

Vårt plan gick 17.10, tog bara 45 minuter denna gången. Skönt att komma hem. Tog flygbussen hem, kostar bara 79kr :) Var hemma vid 19.30. Pussa på Johan sen hoppa jag in i duschen. Hämta ut min nya dator också så jag satt vid den hela kvällen. Älskar den!! Sen såg jag sista Desperate Housewives avsnittet. Mycket bra :D Kommer sakna det!!

Jobbade halvdag igår, hade väldigt mycket att göra. Kommer ha mycket att göra imorgon också. Plus att jag ska till tandläkaren klockan 11.00. Snabbt dit sen tillbaka till jobbet igen. Sen är det HELG!

Idag ska jag dansa Zumba med Ewe och Miranda inne i stan. Klockan 18 börjar det. Varar i ca 1 timme. Ska bli riktigt kul. Jag kommer göra bort mig väldigt mycket om jag känner mig rätt ;P

So much to look forward to

Det har varit en fartfylld vecka än så länge. I måndags jobba jag som vanligt, i tisdags efter jobbet blev det bio med Emelie, Ewe och Helena. Vi såg en svensk komedi som har biopremiär nångång i juli. Cockpit hette den, med Jonas Carlsson. Den var verkligen rolig och över förväntan bra. Så den rekomenderas att ni ser sen :)



Igår efter jobbet träffa jag Emelie i stan som skulle leta efter ett par nya jeans på JC. Hitta ett par tillslut, gick lite i olika affärer. Sen åt vi yoghurt glass i gallerian. Jag prövade massa skinjackor i affären bredvid Holister. Är verkligen sugen på att köpa en. Hitta flera stycken som jag gilla. Synd att dom kostar typ 2000 kr. Men det är säkert värt att investera i en. Får spara ihop :P

Var hemma vid 20. La mig i soffan och slappa framför tvn tills Johan kom hem. Somnade ganska snabbt för jag var riktigt trött.

Har föresten beställt en ny dator till mig själv. Min laptop börjar bli gammal (mer än 3 år) så det är dags för en ny. Blev en ASUS från NetOnNet. Dock kommer jag inte få den fören i slutet av maj/början på juni. Något att längta efter.



Beställde även precis hotellrum till mig och Johan i Göteborg. Vi är ju ett gäng som ska åka ner och gå på Liseberg i sommar. Åker en tidig lördag morgon och spenderar hela dagen på Liseberg, övernattar sen åker vi hem igen på söndagen. Hoppas bara det blir fint väder! *längtar*

Imorgon tänkte jag åka in till stan efter jobbet och kolla runt lite. Sen åker jag nog hem och tar det lugnt. Blir antaligen "Korvfest" hos Danne på lördag.

Och på måndag ska jag upp väldigt tidigt för att åka till Arlanda. Åker till Norge med jobbet för Kick-off. Kommer hem igen på tisdag kväll. Jobbar halvdag på onsdagen, ledig torsdag sen jobbar vi fredagen. Ska bli riktigt kul att komma bort lite med kollegorna :)

Söndag 6 maj 2012

Snart är min förkylning borta, hoppas jag i alla fall. Blev smittad av Johan!

Har varit en kort jobb vecka. I måndags jobba vi halvdag eftersom det var valborg och 1 maj i tisdags. Var tänkt att vi skulle umgås med gänget men festen blev flyttad och Johan mådde inte bra så vi bestämde oss för att vara hemma och grilla själva. Möte upp Johan efter han slutat och handla kött och engångsgrill. Sen åkte vi hemåt.

Senare på kvällen gick vi ner till "gården" och grilla. Var flera som hade tänkt samma tanke som oss att grilla. Vi hade lite svårt att få igång den. Hatar engångsgrillar. Ska köpa en liten grill som man kan ta med överallt. När köttet och majskolvarna var klara gick vi upp till lägenheten igen och åt den goda maten :) Såg film och myste <3

Vår lediga dag (1 maj) gjorde vi inte så mycket. Tror vi tog en lång promenad och bara tog det lugnt. Började bli förkyld också. Jobbade i onsdags men mådde verkligen inte bra. Var hemma från jobbet i torsdags. Behövde verkligen en dags vila, hjälpt mycket. Jobbade i fredags.

Efter jobbet så träffa jag Emelie vid Gröna Lund. Vi hade tänkt se LMFAO, men det blev inte så. Det var smockfullt med folk överallt. Spårvagnarna var fulla, och kön till att ta en kölapp vara flera meter lång. Så vi gav upp. Åkte till Sickla i stället och åt indiskt på en restaurang. Sen var det tänkt att vi skulle köra GoKart, men jag banga sista minuten, så vi tar det en annan gång när vi är fler. Men vi gick och köpte biobiljetter till Battleship i stället. Gick och handla lösgodis på Hemköp eller var det ICA? Kommer inte ihåg haha.. Sen gick vi till bion. Var typ inget folk.



Själva filmen var riktigt bra. Trodde inte jag skulle gilla den men den var bättre än förväntat. Och Taylor Kitsch var riktigt het ;) Alexander Skarsgård också för den delen. Rihanna var också med, hon var helt okej som skådis. Så jag rekomenderar att ni ser den. Lite som Transformers om ni gillar dom filmerna :)

Sen åkte jag hemåt till Johan.

Igår tog vi det lugnt på dagen sen bestämde vi oss för att gå på bio i Solna. Har tänkt länge att den ligger ju jätte nära oss, så slipper man åka ända in till stan. Så där kommer vi gå fler gånger. Nära och bra hem. Filmen vi såg var The Avengers. Alla superhjältar samlade i en film. Den var lite småseg i början. Jag hade förväntat mig mer action, men det kom inte fören i slutet av filmen. Helt okej, lite små rolig. Men jag gillade Battleship mer.

Sov till halv 11 idag och har bara ätit frukost och kollat på senaste Vampire Diaries. Tänkte hoppa in i duschen nu, kanske ta en liten promenad i fina vädret.

RSS 2.0