New Year!

2013 står vid dörren nu :)
 
Har jobbat 2 dagar efter jul-ledigheten. Var ganska lugnt i torsdags, och lite mer att göra igår. Var inte alls många på kontoret. Lite små skönt faktiskt.
 
Var och tränade i torsdags också med Emelie. Blev ett SatsEnergy pass. Var faktiskt riktigt roligt. Man hoppa runt och brände massa energi. Dock har jag zero kordination. Måste få bättre!! Men det är bara att fortsätta träna.
 
Efter jobbet igår åkte jag direkt till Systemet och handla lite. Blev dock bara en Champagne och några alkoläsk. Var så mycket folk så jag orka inte trängas. Var tänkt jag skulle handlat idag men orkade inte. Så jag måste dit igen på måndag!
 
Sov till ungefär 11 idag. Var skönt att känna sig utvilad. Duscha, åt frukost, sen åkte jag och Johan in till stan. Mötte upp Ewe och Micke också. Shoppa lite sen blev det en fika. Mysigt att träffa dom :)
 
Mina inköp idag blev ett par Say Ups med "hållare", ett nytt minneskort till mobilen och ett par nya skor. Älskar dom. Dock blir jag längre än Johan ;)
 
 
Tänkte jag skulle ha dom på nyår tillsammans med en svart kjol och ett linne som jag ej valt ut än. Men det blir nog bra, hoppas jag!
 
Vi ska till Marcus i Sollentuna. De flesta vi känner ska dit så det kommer nog bli hur bra som helst. WOP!
 
Nu tänkte jag fortsätta titta på Sagan om de två tornen :) GOOD NIGHT! AND HAPPY NEW YEAR!

Have yourself a merry merry christmas

Nu var julen över.. nästan i alla fall :)
 
Jag och Johan var hos hans familj igår i Solna. Var där redan vid 12.30. Fick kaffebesök av några av deras vänner. Drack glögg, åt lussebullar och annat som de bakat. Sen efter att de gått var det dags för Kalle Anka och hans vänner firar jul på svt1. Inget speciellt, har ju sett den nästan varje jul så börjar bli lite småtråkig ;)
 
Det var många många fler julklappar än det som låg under granen ;)
 
 
Sen åkte alla utom jag och Johan till Kyrkogården för att tända ljus. Vi fick inte plats i bilen så vi blev kvar hemma och duka inför middagen. När de kom tillbaka var det dags för julmiddag. Blev proppmätt, som alltid. Tar alltid för mycket mat än vad man orkar äta upp.
 
Efter maten var det dags att öppna julklapparna. Tog nog minst 2 timmar :P Johans pappa hade gjort massa julrim också. Men det var roligt. Fick fina klappar. Bästa var från Johan. Ett par nya lite större hörlurar jag som önskat mig. Fick ganska mycket böcker också. Så nu har jag massor att läsa. Tänkte ta med till Thailand också.
 
 
Efter alla julklappar, spela vi ett spel. Sen blev vi trötta och åkte hem vid 23.30. Var hemma lite över midnatt. Somnade direkt. Sov ganska länge idag. Hade satt klockan på 10 men snoozade ända till 11 :P
 
Efter frukosten bestämde vi oss för att åka in till stan. Jag ville kolla om det var rea på kaffemaskinen jag sett ut. Men det var det inte :( De hade bara rea på en från Bosch, men den ville jag inte ha för den har inte dom goda kappslarna som jag vill ha. Men jag såg nu att den var billigare på Cdon.se än Media Markt. Så tänkte köpa den vid nästa lön, om jag har pengar över från Thailand låt säga ;)
 

Nothing really matters when the lights go out

We're still alive! :D
 
 
Vi överlevde jordens undergång. Vilken lättnad måste jag säga ;) Gick och var lite små orolig på jobbet i fredags. Vi skojade om det på jobbet. "Nu dör vi om en kvart!" Haha.. Men som tur var hade Mayafolket fel. Dock tror jag mer att vi missuppfattat deras kalender bara. Läste nånstans att ett nytt sekel började nu i stället. Men men.. nog om det.
 
I fredags åkte jag bara hem efter jobbet. Krama om alla, nästan alla på jobbet och önska alla god jul. Vissa ska vara ledig i mellandagarna så dom kommer man inte se fören efter nyår. Sen hämta jag ut mitt paket som jag beställt från Nelly. Hade hittat en snygg klänning att ha på nyår, men när jag kommer hem och ska pröva den fastnar den vid armarna. Så jävla smal var den, och inte stretchig alls. Så den åker tyvärr tillbaka. Skit också. Funderar på att bara ta något från garderoben. Jag som ville ha något nytt, men jag orkar fan inte hitta något annat nu..
 
 
Igår var jag och Johan i Solna centrum och köpte de sista julklapparna. Vi gick på olika håll för vi skulle handla till varandra också. Sen möttes vi upp och leta efter något till mig att ha på sig på julafton. Leta som en galning. Tror jag prova olika kläder 4 gånger och inget satt som jag gillade. Men tillslut blev det en svart kjol och ett vinrött linne. Ska ha svarta strumpbyxor och en mysig kofta till. Åt på Subway innan vi åkte hem med bussen. Laga god mat sen blev det tv resten av kvällen.
 
Idag har Johan varit hos sina föräldrar och hjälpt till med maten inför imorgon. Jag stanna hemma och städa. Diska undan och tvätta massa. Tror det blev 4 maskiner. Lite jobbigt att tvätta uppe i lägenheten för vi har ingenstans att hänga så mycket tvätt, så jag fick improvisera och hänga lite över allt.
 
Nu är det bara att invänta morgondagen. Ska fira hos Johans familj för första gången. Ska bli kul.
 
Så... GOD JUL på er! :)

And so this is christmas

Bara en vecka kvar att jobba tills Julafton :)
 
Denna julen kommer jag inte att fira med min familj, utan med Johans familj här i Stockholm. Ska bli kul att se hur dom firar. Dock kommer jag självklart sakna min familj. Har alltid annars firat med dom. Och vi har alltid så mysigt. Men ibland måste man bryta på traditionerna.
 
Har köpt julklappar till alla utom Johan nu. Måste ut nästa helg och handla lite bland alla andra som köper i sista minuten.
 
Har inte tagit ledigt alls i mellandagarna. Är ju ledig måndag till onsdag, jobbar torsdag och fredag. Sen är det Nyårsafton och nyårsdagen då man är ledig, sen jobba onsdag, torsdag och fredag. Kommer nog vara ganska lugnt på kontoret då. Många som antagligen tagit ledigt då.
 
Sen efter nyår är det bara drygt 3 veckor kvar tills vi åker till Thailand :D Som jag längtat. Måste träna extra mycket nu och ska verkligen inte äta massa julmat!
 
Frågan är vad man ska göra på nyår. Har ingen anning om vart vi ska vara. Men en sak är säker, jag ska dricka champagne i massor ;)
 
Från Julfesten med jobbet. Alvaro, Emelie och jag :)
 

All I wanna is.. you!

Var ett tag sen jag uppdatera sist så det är väl på tiden jag uppdaterar nu.
 
Har jobbat som vanligt de två senaste veckorna och tränat. Har gått på en del klasser på Sats med Emelie. Senaste var Bodypump. Det var riktigt kul och framför allt givande. Ska gå på fler såna klasser. Gillar att träna styrka mer och mer. Men måste träna lite mer kondition också. Imorgon blir det Box.
 
Förra helgen var jag nere i Skåne och hälsa på familjen. Åkte på fredagen och kom hem igen på söndagen. Sov över hos Therese i hennes, och Thögers nya hus som de köpt i Tomelilla. Väldigt mysigt och stort hus. Jag sov bredvid Neo i hans rum. På söndagen hade han uppträde med sin funky kids group. Jag tog massor av bilder men jag har inte hunnit... eller orkat lägga in dem i min dator. Men jag tog ca 150 bilder. Tänkte framkalla de sen och skicka till dom som en julklapp :) Men i alla fall, det var kul att se honom uppträda. Han har blivit så stor nu.. även Nova. Sötnöten <3
 
 
I torsdags var det julfest med jobbet. Var riktigt kul. Blev först lite mingel precis efter vi slutat. Fick champagne och lite snacks. Sen kom en buss och hämta oss vid 18. Åkte vidare till en Hamnkrog som jag inte kommer ihåg riktigt var den låg men det var inte så långt i från Solna. Där fick vi god hemlagad julmat.
 
Efter maten blev det massa dans. Jag dansa nästan hela tiden tills jag åkte hemåt vid halv 12. Var kul att se kollegorna släppa loss och alla var på glatt humör :D
 
Jag med Alvaro och Matte (tagen av Emelie)
 
I fredags var alla lite smått sega och vissa bakis. Hade inte fått så mycket sömn då nästa alla kom hem sent från julfesten. Jag var hemma vid 12 så jag fick ungefär 6 timmars sömn ändå. Sen gick jag lite tidigare från jobbet då pappa och Irene skulle komma och hälsa på. Mötte dom vid Centralen, vi fixa SL kort till dem sen åkte vi till deras vandrarhem som låg på Fridhemsplan. Nära och bra hem till oss sen.
 
Åt middag/buffé i Sundbyberg sen åkte vi hem och de till sitt vandrarhem. Igår gick vi lite på stan och kolla runt, handla lite nya julstakar till mig och Johan och några julklappar. Sen åkte vi hemåt och vila upp oss. Sen vid 18 åkte jag och Johan tillbaka till Fridhemsplan och mötte upp dom och gick på en mysig spansk restaurang. Var riktigt trevligt och god mat. Notan hamna på 700 kr för mig och Johan :P Ibland får man unna sig!
 
Idag har vi mest gått runt i stan och väntat på att deras tåg skulle gå som gick vid halv 4. Jag och Johan passa på att köpa nya resväskor. Så nu har vi varsin stor resväska inför Thailand :)
 
Veckan som kommer blir det hårdträning och jobb som vanligt.

RSS 2.0