I'm losing my mind!

 
Jag håller på att bli galen. Letar för fullt efter en resa till mig och Johan i sommar. Men jag har så svårt att bestämma mig vart vi ska åka. Sen är jag ganska kräsen också. Det ska liksom vara rätt så nära stranden, hotellet måste ha en restaurang och framförallt se fräscht ut. Får gärna finns ett litet centrum och lite små butik i närheten så det inte ligger mitt i ingenstans. 
 
De jag tittat på nu är Grekland, Turkiet och Cypern. Tror det blir något av dessa länder. Men vi måste vänta till nästa lön närmar sig. Jag har sparat ihop en del så vi skulle kunna boka nu men måste prata ihop mig med Johan, som gärna väntar till nästa lön. Lite orolig att resorna ska ta slut dock :( Får hålla tummarna!
 
Annars har inget nytt hänt. Jobbar på som vanligt. Träningen funkar inte alls. Men tänkte börja springa med älskling.. i alla fall på helgerna. Får börja så smått, sen skära ner på maten. 
 
Snart är det i alla fall Midsommarafton. Då blir det festligheter i skogen med vännerna. Längtar, hoppas bara det blir fint väder så vi kan bada :)
 
Karpathos Grekland.
 

Mirrors

Det har varit en ganska fartfylld vecka. Har inte haft en normal arbetsvecka på nästan en månad.
 
I måndags var det jobb som vanligt. Sen i tisdags åkte jag på kick off med jobbet. Gick upp tidigt och tog flyget till Danmark. Hade lite föreläsningar, presentationer och sen spela vi ett spel. Var ganska kul faktiskt, fast vissa frågor var svåra. Sen på kvällen blev det dans och dricka. Tror jag kom i säng vid halv 2. Var jätte sköna sängar, så jag somna gott där.
 
 
Dagen efter blev det en snabb frukost sen en föreläsning av Mattias Klum. Riktigt intressant och kul att lyssna på. Otroligt fina bilder också. Sen vid 14 kom bussen och hämta oss som tog oss till flygplatsen. Var hemma vid 20.
 
Var lite små jobbigt att gå upp och jobba dagen efter. Var trött och seg. Efter jobbet i fredags blev det Kryssning. Fick stressa ganska mycket. Hade ungefär 1 timme o 15 min kanske på mig att duscha, äta och packa väskan. Mötte upp de flesta i Slussen, de andra vänta vid terminalen. Vi åkte med Viking Line - Amorella. 
 
Kan inte påstå att det var den roligaste kryssningen, sen var det ingen partybåt direkt, mest äldre och barnfamiljer. Dansgolvet var ganska dött. Var typ endast jag och Ewe som var uppe och dansa. Men vi hade ganska kul ändå.
 
My bodyguards! :)
 
När jag kom hem igår blev det god middag. Sen kolla jag på Eurovision. Dock somna jag så jag såg aldrig när Danmark vann, vet inte ens om deras bidrag var/är bra? Ajja skit samma. Bryr mig inte så mycket.
 
Sov länge inatt/idag. Vakna vid 12 tiden. Var helt slut efter hela veckan, tror jag sov i 12-13 timmar :P Är mest seg nu. Har varit och handlat med älskling. Ska bara sega idag framför tvn.

I've got that power!

 
Kan knappt fatta att det snart är juni och sommarvärmen har slagit till ordentligt. Har varit runt 20 grader nästan hela veckan. Härligt att kunna gå utan jacka och slippa klä sig så varmt. Måste köpa lite tunnare tröjor nu :)
 
Jobba som vanligt måndag och tisdag, träffade Emelie och Joris efter jobbet i tisdags och gick en promenad genom stan, var så himla fint väder då. Sen blev det middag på Vapiano. I onsdags var det halvdag och helt ledig i torsdags då det var röd dag. Vi har blivit lite bortskämda med lediga dagar nu, så kommer kännas konstigt sen. 
 
 
Blev en stressig dag i fredags. Kändes som den aldrig ville ta slut. Stod mest i packrummet hela dagen. Och varmt var det. Så efter jobbet åkte jag hem direkt och la mig i soffan och titta på senaste Vampire Diaries, sen när Johan kom hem titta vi på Hansel & Gretel: Witch Hunters. Riktigt bra film faktiskt, häxorna var läskiga :P
 
 
Igår blev en liten städdag, Johan jobba så jag passa på att fixa hemma. Sen när han kom hem från jobbet åkte vi in till Fridhemsplan, blev parkhäng med gänget. Satt där i några timmar sen blev vi hungriga så vi åkte till en restaurang med mongolisk buffé. Jag och Johan dela lite. Men blev alldelse för mätt. Sen åkte vi hemåt.
 
 
Idag sov jag väldigt länge, till nästan halv 12. Brukar inte sova så länge, men var skönt. Fast nu känner jag mig mest seg. Satt och solade lite på balkongen innan också. Härligt att kunna äta frukost där på morgonen nu.
 
På tisdag åker jag på Kick Off med jobbet. Åker till Danmark, övernattar en natt. Åker hem igen på onsdag. Sen på fredag blir det kryssning :)
 

05-05-2013

Veckan börja med att jag blev sjuk. Kände av det i måndags eftermiddag när jag gick hem från jobbet. Tur att det bara var halvdag på jobbet då det var Valborgsmässoafton, sen var vi lediga på onsdagen så jag slapp sjuka mig. Men tror inte jag gjort det vilket fall som helst, fick bara en lätt förkylning.
 
Så det blev inget valborgsfirande för min del. Stanna hemma med älskling och gjorde god middag till oss och en film till det. Mysfaktor! :)
 
 
Jobba som vanligt torsdag och fredag. Sen i fredags blev det bio med Emelie och Joris. Vi såg Olympus Has Fallen. Helt okej film med Gerard Butler. He's yummy! ;D Synd att en uteliggare förstörde mestadels av filmen. Vi satt längst upp till höger, och givetivs skulle han sätta sig i trappan där vi satt. Han stank som död katt. Joris sprang ut till personalen och sa till dom. De kom in gick halvvägs upp för trappan sen gick dom ut igen. De påstår att de inte såg honom. Men som plåster på såren fick vi varsin ersättningsbiljett då vi klaga efter att filmen var slut. Fattar inte hur man kan sälja en biljettt till en sån person. Jag hade sagt att det var fullbokat.
 
 
 
Igår var jag, Johan och Emelie i stan och åt på Á la Crêpe. Var riktigt gott men väldigt mättande! Efteråt åkte Emelie hem till Joris, jag och Johan tog Djurgårdsfärjan till Gröna Lund. Jag ville se FUN. spela. Var ganska mycket folk, men vi fick bra platser vid sidan av scenen. Massa fjortisar självklart plus en helgalen mamma, tror hon var lite smått berusad :P hon stod och flaxa med armarna hejvilt. Vi stod där i drygt en timme sen orka vi inte längre, så vi åkte hemåt. Konserten var i alla fall bra :)
 
Idag blev det en timmes promenad, sen Willys. Har bara slappat resten av dagen och kollat film på Netflix. Ny vecka imorgon. Halvdag på onsdag sen ledig på torsdag. Gött :)
 
 
 

RSS 2.0