Good times

Får väl ta och uppdatera lite om senaste veckan som varit..

I fredags var vi lediga eftersom det var midsommarafton. Sov till ungefär 11, duscha och packa väskan. Sen slöa vi tills Marcus, Robert och Martin kom vid 14.30. Vi åkte direkt mot Willys och handla mat. Blev kyckling att grilla. De andra valde kött eller korv. Sen körde vi mot landstället som ligger utanför Åkersberga.

Var första gången jag var där. Litet mysigt hus med stor trädgård. Lite gammalt och lukta lite konstigt men det tänkte man inte så mycket på efter sen stund. Jag börja klippa gräset direkt, på med gummistövlarna sen körde jag direkt. Var riktigt kul faktiskt. Lätt att jag hade kunnat jobba som trådgårdsmästare. Klippga gräs och chilla i solen :P



Sen kom resten av gänget. Råbort, Danne, Tobbe och två tjejer. Sist kom Tessan. Vi fixa till ett långbord så alla fick plats. Vi var tvungna att flytta upp på verandan igen senare eftersom det blev så mycket mygg. Hade köpt med en insektslampa som dom flög in i. Hjälpte lite kanske men jag fick ganska mycket myggbett ändå.

Vi körde på ända tills det ljusna igen. Gick och la mig vid 2 eller 3 kanske. Kommer inte ihåg exakt vad klockan var. Men vi hade riktigt roligt. Nästan bästa midsommar hittentills. Dagen efter åkte vi hem vid 14 kanske efter att vi städat. Åkte och lämna Tessan i Norrtälje först, sen släppte Marcus av oss här i Rissne.

I lördags blev det slappdag. Sen i söndags åkte vi in till Skansen jag och Johan. Var mysigt att gå och titta på djuren. Vi klappa ormen men icke den håriga spindeln, skulle aldrig falla mig in att göra heller! Efteråt blev det middag på Wok House, var ett tag sen vi åt där. Hade glömt bort hur gott det är.


Fina fina pojkar : )

Jobbat måndag och tisdag. Igår efter jobbet träffa jag Johan och Robert vid Gröna Lund. Senare kom Danne och Tomas också. Vi åkte dit för att gå på konsert, Dropkick Murphys skulle spela klockan 20. Först åt vi sen blev det våffel tårta för Robert. Sen satte vi oss på en bar precis vid scenen och drack öl. Var riktig bra stämmning, var dock lite jobbigt att stå upp i 1½ timme. Men vi gick runt lite så det blev bättre.

Idag var jag ledig. Både jag och Johan tog ledigt pga konserten igår. Så det blev en heldag tillsammans i stan. Handla ett par Lee jeans för halvapriset och ett par skor. Sen boka vi bord på en mysig thai resturang vid Rådmansgatan. Tänkte äta där på fredag eftersom vi firar hela 2 år på söndag.

Nu blir det senaste True Blood avsnittet.

Time flies time to move on

Ännu en ny vecka. Bara drygt 4 veckor kvar tills min semester börjar. Ska bli skönt med lite ledighet även om jag gillar att jobba, vilket jag inte gjorde innan så mycket. Måste bero på att jag älskar mitt jobb och mina kära kollegor så mycket. Det känns kul att gå till jobbet varje morgon faktist. Innan tyckte jag det var riktigt jobbigt att komma ur sängen och hade lite ångest dagen innan. Men så är det inte nu som tur är. Synd att jag ska lämna detta jobbet i augusti som det ser ut nu :(

Men från ett till ett annat. Var på en jobb intervju idag. Kändes konstigt. Var ett tag sedan jag var på en. Kände mig lite ringrostig och tyckte det var svårt att svara på deras frågor och berätta lite om mig själv. Jag som var proffs på det innan! Jobbet i sig kändes okej, dock vet jag inte om det är rätt för mig. Får tänka på det några dagar, låta det sjunka in lite.

Helgen som varit har varit lugn och regning. Var på födelsedagsmiddag i lördags för Johans mamma. Åt på en mysig restaurang som låg vid Alviks strand.



Igår regna det hela dagen så vi var inne nästintill hela dagen och titta på Family Guy och Simpsons avsnitt. Mysigt :)

Måste in till stan nån dag i veckan och köpa något att ha på Midsommarafton. Plus att det måste inhandlas mat att grilla och lite alkohol också. Lite jobbigt att Johan jobbar kväll denna veckan, betyder att jag måste handla allt. Sen på fredag (midsommarafton) blir det iväg till landstället med lite kompisar. Ska bli skönt att komma ut på "landet" :P

Jag bygger, bygger upp O du river, river ner

Ligger i soffan och tittar på en av de konstigaste filmerna som gjorts. Nån "skräck" med Val Kilmer, Twixt heter den. Handlar om en författare som åker till en väldigt konstig stad som är hemsökt eller något. Den har varit väldigt konstig än så länge och inte läskig alls. Men mysigt att ha något på i bakgrunden när man tvättar och sitter vid datorn :)


Jag och Ewe på nationaldagen i Tanto :)

Har jobbat hela veckan förutom i onsdags. Sveriges nationaldag, som blivit en röd dag. Gjorde inte så mycket mitt på dagen. Lite senare på eftermiddagen kom Ewe och Micke hämta upp mig. Vi åkte till Tantolunden och grilla med gänget. Var ganska mysigt och soligt framför allt. Fanns någon som DJ:a, folk dansa och trilla omkull. Var en äldre kvinna i gul kort kjol som trilla runt. Var riktig underhållning ;P

Imorgon blir det kryssning med gänget. Hoppas det blir fint väder bara så man kan vara ute på soldäck och få lite färg :)

1 år 11 månader

Det får bli att jag uppdaterar bloggen 1 gång i vecka i stället. Har ändå inget att skriva om i mitt i veckan. Så sorry men ni får nöja er med det ;)

Har jobbat på som vanligt måndag till fredag. Och i onsdags sprang jag Vårruset med tjejerna på jobbet. Var riktigt mycket folk när vi kom dit. Satte oss vid bokstaven K så vi kunde hitta varandra senare när vi var klara. Hade först lite uppvärmning med personal från Friskis & Svettis. Sen ställe vi oss i kö för att att börja springa. Startade vid 19.05, var bland dom som ville springa fort men det var skit samma, var massa som gick sen efter ett tag. Men ändå bra att de delar upp starterna i grupper beroende på hur fort man vill springa eller gå.

Jag både sprang och gick. Min tid blev 37.48 minuter på 5 km. Ganska okej tid för mig. Så jag är helnöjd att jag lyckades ta mig igenom hela rundan. Efteråt fick vi picknick. Var riktigt gott att få något att äta efter loppet. Satt där en stund, sen blev det för kallt så vi åkte hemåt. Tog tunnelbanan hem. Var hemma ca 22. Hoppa in i duschen sen la jag mig i soffan helt mör och titta på några Vänner avsnitt.



Hade rejäl träningsvärk dagen efter. Sitter fortfarande i lite. Men det är bara skönt att ha lite träningsvärk, känner man att man lever i alla fall ;) Kanske ska börja springa 2-3 gånger i veckan. Det var riktigt skönt faktiskt. Avslappnat och man känner sig riktigt bra efteråt.

Igår efter jobbet mötte jag Johan i Näckrosen. Åt våfflor på ett Café sen blev det bio. Filmen vi såg var Prometheus. En film som ska utspela sig innan Alien filmerna. Den var i alla fall riktigt bra. Gillade slutet på den. Funderar på att se alla Alien filmerna ikväll :P Efteråt åkte vi hemåt, köpte med oss kinamat hem och åt framför nån film på tv. Sen somna vi båda i soffan.

Igår var det 1 år och 11 månader som jag och älskling varit tillsammans

RSS 2.0