27 september 2010

Jag blir bara sämre och sämre på att uppdatera bloggen nuför tiden :P Men det är bara för att jag jobbat ganska mycket på senaste tiden så jag har inte orkat.

Jobbade hela helgen, från fredag till idag (måndag). Var sjukt mycket att göra igår, stressa ihjäl mig nästan, men jag fick lite hjälp från Lena. Tycker själva jobbet går bra, jag har lärt mig ganska så fort, kommit in i rutinerna så att säga, men jag lär mig fortfarande. Och jag trivs med kollegorna och jag har typ världens bästa chef som verkligen bryr sig om en. Sånt gillas starkt :)

Nu är jag i alla fall ledig 2 dagar, sen ska jag jobba igen på torsdag. Sen efter det är jag ledig ett bra tag, åker bland annat till London med darlo på lördag och stannar tills på tisdag nästa vecka. Så kul vi kommer ha, massa shopping, och drinkar ;)

Vad har hänt sen sist jag skrev då? Hm.. fixa pass i torsdag, som jag hämtade ut idag. Blev väl helt okej på bilden. Sen i fredags träffa jag Ewe en stund i stan, åt först för båda var hungriga sen shoppa vi lite. Jag köpte bara schampo och balsam medans Ewe köpte två höst jackor! Fan jag ville också ha en jacka. Hitta en riktigt snygg på Stadium men givetvis kosta den 1300! Why?! Fick dålig lön så jag har inte råd att köpa jacka denna månaden. Kanske hittar en i London. Vi växla ju in 3000 var, blev ungefär 260 pund tror jag det var.

I lördags var det kalas för Johans syster, som också heter Anna, hon fyllde 20 år. Blev lite släktingar och god middag. Första gången jag åt anka :P Smaka som gås. Det var i alla fall gott. Och desserten och tårtorna var så himmelskt goda! Vattnas i munnen av att bara tänka på det :P Choklad är nog bland det bästa som finns! I matväg alltså :P

Fick skjuts hem av Johans gudmor, var hemma vid halv 12. Jag var helt död. Hade jobbat och skulle sen upp och jobba nästa morgon. Blev inte många timmars sömn, sen satt Johan och fes hela tiden. Asjobbig :P

Sen igår efter jobbet mötte jag Johan i stan, han ville shoppa lite tröjor, så gick på stan i nån timme, sen gick vi och handla mat på Willys. Åt tacos igår, fan va gott det är. Jag älskar mat!!!!!! haha..

Ja och idag har jag jobbat. Hade bara 8 gäster så det var jätte lugnt idag. Blev klar redan vid 13. Så jag åkte till Solna och hämta ut mitt pass så det blev gjort.

Blev mycket text och inga bilder igen. Sorry, next time maybe :P


23 september 2010

Varning för lång text :P

Jag hade ingen bra dag i tisdags. Tyckte allt gick så segt på jobbet, och jag hade inte fått reda på vissa saker som att tvätten kommer varje tisdag och att ett gäng tanter kommer och äter klockan 12. Så nej ingen bra dag alls. Höll på att somna på tåget hem. Och thank god slapp jag vänta, som jag fått göra alla andra dagar, fast å andra sidan var det fel på dörren på detta tåget så fick vänta några minuter innan det körde, plus att det satte sig en kvinna med hennes dotter som var riktigt jobbig, skrek och hade sig. Att man aldrig kan få ro.

Och sen när jag kom hem åt jag bara för jag skulle på visning av en lägenhet i Nacka. Försökte få med Johan men han är så himla tråkig och seg. "Men det är kallt ute ju.." Det ska jag komma ihåg! Så jag fick åka helt själv. Åkte först till T-centralen och byta mot Hagsätra sen byta till buss vid slussen. Höll på att gå vilse där, men jag hann precis med en fullpackad buss. Fan va dryg resa det var.

Bussen stannade precis utanför så jag hittade till lägenheten ganska lätt. Innan jag gick ringde på dörren, (för jag var lite tidig), så ringde Henrik och prata i typ 10 minuter. Det var jag och en annan kvinna som var först och tittade. Området var mysigt, men själva lägenheten var inte alls fin. Fula tapeter och golv och massa hål i skåp mm. och badrummet var litet. Nej jag gilla då inte den.

Somnade runt halv 11 på kvällen. Sen blev jag väckt av chefen ringde klockan 6 på morgonen och fråga om jag ville jobba samma dag. Nej sa jag direkt. Sen skicka hon sms 1 timme senare, så mycket sömn fick jag då inte den morgonen. Hädanefter ska jag sätta min mobil på ljudlös när jag är ledig.

Ska jobba imorgon, lördag, söndag och måndag. Usch ser inte fram emot att gå upp tidigt :P

Idag har jag varit och fixat pass i Solna. Kostade 400 kr. Gick jätte snabbt. Knappt något folk alls, tog kanske 10 minuter högst. Tog bussen dit och hem, sen gick vi och handla på Willys.

Kollade min lön innan också. Fan va dålig jag fick :( Bara 5600 kr. Trodde jag skulle få över 6000. Jag måste verkligen snåla med pengarna alltså. Ska väl ha med 2500 till London. Punden hade gått ner så det var ju bra, hoppas den stannar eller går ner mer.

Fan det är inte lätt att leva alltså. Men nästa lön blir nog bättre. Hoppas på runt 8-9000. Får mer pengar i timmen här, typ 104. Tror jag bara fick typ 96 nere i Malmö.

Prata med mamma för en stund sen. Begravningen för Ted ska vara den 9 oktober. Inte passande alls för min del. Ska på bröllop den 8 oktober sen ska jag jobba helgen. Så jag sa att jag inte kunde komma. Ska lägga ut pengar till en blomma i alla fall. Sen berätta hon att det spökar i huset. När mamma var ensam med Nova sattes datorn igång med en bild på Ted och sen när Therese satt i bilen börja det spelas en låt hon aldrig hört för med texten, "du behöver inte oroa dig jag vakar över dig.." typ något sånt. Så himla läskigt :O Ikväll skulle de typ göra anden i flaskan eller nåt. Jag hade blivit vettskrämd om något sånt hade hänt mig. Verkar finnas något liv efter döden ändå :)

20 september 2010

Ny vecka igen. Snart är september slut också. Man känner att det börjar bli höst nu. Var riktigt ruggigt igår. Har inte kännt på vädret idag men det är molnigt och ser kallt ut.

Var hemma från jobbet igår pågrund av det som hänt med Ted. Jag hade kunnat jobba men mina ögon var helt uppsvullna efter jag gråtit så det stanna hemma. Ringde Ebba (min chef) i lördags och hon sa självklart ska du vara hemma gumman! Hon är så himla söt. Bästa chefen jag haft än så länge.

Gjorde inte så mycket igår. Vaknade ganska så tidigt både jag och Johan. Typ 7-7.30. Johan gick ut och sprang i nästan 2 timmar så jag passade på att titta på Just Friends. Kände för lite komedi så man kunde tänka på annat. Den filmen måste vara en av de bästa som gjorts. Älskar den. Och Ryan Reynolds är så klockren i den. Love it.


Sen duscha vi och gjorde iordning oss, åkte till Sundbyberg Centrum. Johan skulle göra syntest för körkortet men han behövde några papper som han inte hade så vi fick åka hem igen. Handla lite på Hemköp också.

Prata lite med pappa och mamma, sen spela jag massa PS2. Har blivit lite beroende. Och Johan bara skrattar åt mig för jag svär och skriker när något går fel :P

Sen blev det nyttig middag. Blev lax med sallad och glas vatten. Vi har ätit ganska mycket onyttigt den senaste veckan. Not good. Tur att jag inte har gått upp något i alla fall. Jag står fortfarande på samma vikt. Men jag ska gå ner minst 5 kilo till. Ska bara fixa gymkort och träningskläder :) Såg föresten att de hade ett 24 fitness gym i Sundbyberg, vilket är närmare än till Fridhemsplan. Men självklart kan man ju gå på båda.

Sen såg vi film. Blev Frozen som Ewe tipsa om. Handlar om två killar och en tjej som åker skidor men fastnar i liften och blir lämnade där. En del hemska och äckliga scener. Lite småseg film men helt okej.


Efter filmen kommer jag inte ihåg vad jag gjorde. Johan spelade bara. Tror jag somnade ganska tidigt.. Typ vid 23. Sen vaknade vi vid 9 idag. Har bara ätit frukost och nu sitter jag här med my precious, datorn alltså ;) Johan är ute och springer.

Vet inte vad som händer idag. Vi prata om att gå på bio och se Resident Evil Afterlife 3D. Men får se hur vi gör.

Varför..?

Jag finner inga ord alls.. :/

Hoppas du kan få frid nu Ted. Du finns alltid i våra hjärtan <3 Mina tankar går till min syster och deras underbara barn..



14 september 2010

Va dålig jag blivit på att uppdatera bloggen haha.. Sorry, jag ska försöka bli lite bättre :) Har inte hänt så mycket ändå. Jobbade helgen, sen i lördags gick jag och Johan på bio. Vi såg Grown Ups med Adam Sandler mfl. My kind of movie. Inte jätte rolig men den hade sina stunder, så den rekomenderar jag att ni ser.


Efter bion åt vi på Kungshallen, tog varsin kycklingtallrik. I kön framför oss stod massa fjortisbrudar kallar jag dem även om de kanske var 17-18 år. Alla var likadana klädda och sminkade och alla skrek och diva sig. Sen lyckades vi sätta oss bredvid dem också när vi åt, så vi fick ingen lugn middagsro precis :P

Igår åkte jag hem till Ewe och såg första avsnittet på säsong 2 av The Vampire Diaries. Som jag längtat! :D Åh Damon.. *drools* Kom på att jag måste ladda sista avsnittet av True Blood nu!

Sen beställde vi en resa till London mellan den 2-5 oktober. Wiiiie. Ewe fick ledigt, nu väntar vi bara på svar från Airtours att vi blivit bokade på hotellet. Hoppas på svar snart. Det kommer bli mycket shopping :D wiiie.

Känns som jag håller på att bli lite sjuk. Eller jag är fortfarande lite små förkyld men nu har Johan också blivit det och fått hosta, bara inte jag också får det. Orkar inte vara sjuk mer! Jag får dricka lite te så kanske det blir bättre :)


Jag bakade äppelpaj innan :D

I natt sov jag riktigt gott :D Älskar att sova ut ordentligt. Sen gick vi en promenad i solen, gick inom Hemköp och köpte bullar och kanel. Jag skulle baka äppelpaj så behövde kanel.

Nu ligger jag i sängen och myser med my precious, min dator alltså ;) Johan tittar på Jackass I think. Detta är så mysigt :) I'm lovin' it.

10 september 2010

Var ett tag sen jag uppdaterade sist, närmare bestämt nån dag innan jag flytta till Stockholm. Har inte haft tid eller ork till det. Hade inget internet på min dator och jag gillar inte Johans tagentbord och sen uppdaterar jag bäst på min egen dator :)

Snart har jag bott här i 1 vecka. Känns lite orealistiskt men samtidigt känns det som jag har bott här hela mitt liv, konstigt nog. Känner mig så hemma här hos Johan :) Allt är så underbart med honom <3


Jag nördar framför PS2 :P

Min cooling <3 haha

Vad har hänt senaste veckan då? Hm.. I måndags träffa jag och Johan min kusin och hennes kille en stund. Satte oss på Burger King och åt och prata massa. Skrattar alltid lika mycket när jag träffar henne. Hon tyckte jag hade ändrat min dialekt jätte mycket :P Fan alla mobbar mig hur jag pratar nu. Hur tusan ska jag prata då?!

Sen skulle de vidare och träffa hennes bror och sen åkte de till Prag nästa dag. Johan åkte hem och jag väntade på Ewe vid Åhléns. Gick och beställde biobiljetter till Toy Story 3, sen gick vi eller Ewe och åt på Kungshallen, sen blev det lite shopping, mest för Ewes del. Jag måste hålla i mina pengar nu när jag bor med Johan :P Men jag handla 3 par trosor som jag älskar btw, och två stycken nagellack. Sen blev det bio. Så himla söt film alltså. Barbie och Ken var ju bäst. Fick några tårar i ögonen haha.. Inte den bästa i triologin men okej. Shrek 4 var roligare. Ska se den igen imorgon med Johan och eventuellt Ludde.



I tisdags var jag på jobbintervju på Grand Hotel. Holy crap vad snyggt och elegant de har det, även om de höll på att renovera. Prata med chefen för Verandan som restaurangen heter. Tom hette han btw haha.. Han var mycket trevlig och positiv. Jag trodde bara jag skulle på vanlig intervju, och att han skulle intervjua fler efter mig men det verka på honom som han ville att jag skulle börja jobba direkt hade ju anställningsbevis och massa papper som jag skulle läsa igenom :P Så det var ju kul. Jag skulle skicka mitt schema från Gärdet så han kunde anpassa tider lite bättre. Har inte gjort det än. Gör det efter helgen när jag har mer tid. Så skulle jag få provjobba där :)


Haha ser ut som jag luktar efter något..

I onsdags provjobba jag på Gärdet. Började klockan 7 men kom försent typ 10 minuter. Bra start på första dagen :P Blev väldigt mycket information eller mycket att ta in. Fick fan fråga hela tiden för jag glömde. Var lite orolig att jag skulle glömt allt till idag. Började officiellt jobba idag ju helt själv. Men jag klara det ganska bra, och dom verkade nöjda. Och jag har typ världens goaste chef. Fick massa kramar och hon var så glad att jag börjat hos dem och hon gick på :P

Ska jobba imorgon och på söndag också. Sen jag jag ledig mitt i veckan vad jag vet sen jobba helgen igen.

Måste snart sova fan :P Usch, måste upp klockan 6. Vill inte. Jag vill ju ligga kvar brevid Johan, grrr.. När han jobbar är jag ledig och när han är ledig jobbar jag.. jävla skit :P

Nej nu fick jag skrivkramp :P GOd natt.

3 september 2010

Igår (onsdag) träffade jag Linda vid 19 tiden på möllevångstorget. Vi satte oss på en restaurang nära södervärn så vi hade bussarna nära när vi skulle hem. Blev några öl var och massa massa prat, avslutade med glass och chokladsås. Kommer sakna henne så jäkla mycket, men vi ska ju fortfarande hålla kontakten :)

Var hemma vid 22 tiden, I think.. La mig i sängen och tittade på några 90210 avsnitt. Mys.

Idag gick jag väl upp vid 11.30. Ganska så sent. Dock vaknade jag till vid fler tillfällen under morgonen, fick massa sms av Johan <3 I alla fall, åt frukost snabbt och klädde på mig, sen cykla jag och shoppa lite. Var så himla shoppingsugen så det blev en hel del.

På Lindex köpte jag en grå lång tunika och ett par jeans leggins, och på H&M prövade jag massor av kläder, bland annat massa jeans men tyckte inga satt bra så jag köpte bara ett par jeans leggins och 4-pack trosor. Sen gick jag inom Gina Tricot, men hitta inget speciellt, blev bara ett linne där. På Vero Moda köpte jag en grå munkjacka, den hade sånt härligt mjukt material så den kommer bli en favorit i höst. Och nu slipper jag låna Johans ;) Jag avslutade shoppingen inne på Cubus. Där köpte jag 2 tröjor och en cardigan.




Är ganska så nöjd med dagens shopping, även om jag är några hundralappar fattigare. Nu ska jag bara leta efter en höst/vinter jacka. Är verkligen i behov av en ny. Får se om jag hittar en i Stockholm.

Imorgon eller idag rättar sagt är det fredag! Vilket innebär att jag flyttar imorgon! Dagen är snart här. Som jag har längtat. Jag och mamma ska ha myskväll med tacos, måste vara så social som möjligt med henne nu innan jag åker. Kommer ju inte ses på ett tag nu. Men jag sa till henne att komma och hälsa på så :)

Nej nu ska jag ta och sova lite. Känner tröttheten rejält nu.. God natt.

2 september 2010

10 FAVORITER
Färg: Grön och grå
Mat: Tacos
Band: Nickelback
Film: Dirty Dancing och Teen Inch Hero
Bok: Eclipse
Sport: Ridning
Årstid: Sommar
Veckodag: Fredag
Glassmak: Vanilj jordgubb
TV-serie: Desperate Housewives och Vänner
Tid på dygnet: 19-23 kanske?

9 FÖR TILLFÄLLET
Humör: Glad
Smak: Loka Citron
Kläder: Sport bh och pyjamasbyxor ;D
Bakgrund: Bokhylla
Nagellack: Rosa på tårna
Tid: 19:42
Omgivning: Städat
Irritationsobjekt: En viss person

6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina nära vänner: Nej
Brutit mot lagen: Nää, snott äpple kanske
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: Ja
Varit med på TV: Nope
Kysst någon du inte känner: Ja

2 VAL
Kaffe eller te: Te
Vår eller höst: Höst

1 ÖNSKAN:

Att det ska bli lördag nu!


RSS 2.0