Du måste flytta dej

Har fått en ny jobbig låt på huvudet. Den är så dålig att den blir bra :P Alina Devecerski - Flytta på Dej heter låten, kommer bli årets sommarplåga for sure.

Nu var det ett tag sedan jag uppdatera sist. Skäms på mig. Men jag har glömt bort och känner verkligen inte för att uppdatera längre, speciellt när min dator krånglar och är vääääldigt seg. Kan ju använda Johans dator, men antingen sitter han där när jag vill uppdatera eller så orkar jag inte för jag hatar hans tagentbord. Jag ser bara en lösning på detta problem. En ny dator! Måste ha en. Då kommer jag sitta fastklistrad varje dag I promise!

Veckan som gått har jag bara jobbat, tränat lite men inte mycket. Har kommit in i en svacka. Men jag har i alla fall börjat äta mindre och nyttigare. Får se om jag kan fortsätta så. Nu har det ju äntligen blivit fint väder, så nu kan jag gå hem från jobbet bara det inte regnar.

I fredags efter jobbet träffa jag Ewe och Micke i stan. De shoppa lite, medans jag mest titta på. Handla inget själv. Sen åkte vi hem åt olika håll. Åt tacos till middag och titta på Vänner. Somnade i soffan som vanligt framför tvn.

I lördags, igår då, åkte jag och Johan in till stan och shoppa massa. Jag handla ett par blåa, låga converse på Red Devil som hade 25% rabatt så fick dem betyligt billigare. Dom kommer användas flitigt i sommar. Så nu har jag två par converse. Vill ha ett par vinröda höga och ett par svarta också.

Efter det handla jag ett par Levis jeans på Carlings. Så nu äger jag 3 märkes jeans. Wop wop. Sen blev det lite tröjor på Cubus som hade 30% rabatt på allt. Köpte även en ny bikini på BikBok. Har spanat in den länge. Älskar den färgen också. Nu måste man bara fixa en snygg bränna :D



Imorgon blir det halvdag på jobbet eftersom det är röd dag på tisdag (1 maj). Skönt med kort dag. Sen på kvällen blir det grillning och festande med gänget i Alvik tror jag det var eftersom det är Valborg imorgon.

Och på fredag blir det Gröna Lund. LMFAO ska spela =)

Mormor 85 år

Nu är vi hemma igen efter en mysig helg i Skåne =)

Åkte direkt till centralen efter jobbet i fredags och mötte uppe Johan. Åt lite "middag" sen satte vi oss på tåget ner till Lund. Vi var framme ungefär halv 12 på natten. Det var en väldigt seg resa. Tur att jag hade en bra bok med mig i alla fall. Johan sov nästan hela resan. Tråkis! Jag var vaken hela tiden, någon var ju tvungen att vara det så vi inte missa vår station.

Tog en taxi hem till mamma. Var smidigast och snabbast. Krama om mamma sen gick vi och la oss för vi var trötta. Sov till ungefär halv 10. Duscha, åt frukost och gjorde iordning oss sen kom Henrik och Julia och hämta mig och Johan. Mamma åkte med Therese och barnen. Vi skulle nämligen till Skanör för att fira Mormor som fyllt 85 år. Stort grattis till henne i efterskott :)



Jag hade lånat med systemkamera så jag var fotografen. Tog massa foton, mest på barnen. Kul att fota när man har en bra kamera. Blir så jäkla bra kvalité.

Sen åkte vi hem vid 17 tiden. Therese och barnen stanna kvar hos mamma så vi lekte och titta på film. Herregud vilket go det är i dom. Inte en lugn stund. Men det är väldigt bra träning. Har värk i hela kroppen idag :P Kanske skulle bli dagisfröken och jaga barn hela dagarna?

Idag åkte vi hem. Gick upp tidigt och var hemma i Stockholm vid 15. Borta bra men hemma bäst. Har hunnit packa upp, tvättat, lagat mat och lagt över bilderna till datorn. Tänkte mysa resten av kvällen. Sen imorgon är det dags att jobba igen!

Time to go home where I belong

Snart är veckan slut igen! Veckorna bara rusar förbi nu. Det var liksom precis februari, kändes det i alla fall som, och nu är vi redan framme i slutet av april. Crazy!

Har bara jobbat hela veckan. Var och tränade i tisdags, but that's it. Måste fan skärpa mig. Har väldigt lite tid på mig att komma i form till beach 2012. Men jag har bara mig själv att skylla som inte tar tag i saker. Men än har jag lite tid att gå ner något kilo eller 2 eller 3 :P Får se vad jag hamnar på.

Var i stan idag och köpte present till Neo som fyller år nästa torsdag. Han blir hela 4 år. Stor kille nu :) Köpte även något till Nova. Plus att jag ska ta med muggarna jag köpte till dem när jag och Johan var på kanarieöarna.

Imorgon efter jobbet åker jag och Johan till skåne. Min mormor fyller 85 år så hela familjen ska fira henne på lördag. Ska bli kul att träffa alla igen. Sen åker vi hem igen på söndag.

Tror jag ska se ett avsnitt av Vänner innan jag kryper ner bredvid min älskling.

Have a great weekend!

Femtonde april tvåtusentolv

Ännu en helg har passerat. Har varit en lugn och slapp helg. I fredags efter jobbet åkte jag bara hem. Tror jag bara åt några mackor till middag sen slappa jag framför tvn hela kvällen tills Johan kom hem. Gick och la oss ganska sent. Sov ut ordentligt igår, vaknade till massa snö utanför fönstret. Som tur är har det tinat bort idag.

Senare på kvällen åkte vi in till stan och träffa Emelie och Helena. Åt på Kungshallen, sen hämta vi ut våra bio biljetter och köpte godis i den lilla godis butiken. Vi såg American Pie Reunion. Andra gången för mig. Lika rolig som förra gången jag såg den. Helt klart en favorit i vår. Ska beställa den så fort den kommer ut på dvd.

Sen åkte vi hemåt. Titta lite på tv sen somna jag vid halv 1 inatt. Vakna vid 11 idag. Åt frukost sen gick jag ut i det fina vädret. Var verkligen varmt ute, solen sken starkt, kändes som vår och det var fullt med folk ute.

Gick och handla middag med älskling. Sen baka jag bullar, eftersom jag hade lovat Johan det. Sen laga vi god middag, blev kyckling med kantarellfond. Supergott!

Imorgon är det en ny jobbvecka. Måste komma igång med träningen på allvar nu. Jag är definitivt inte redo för beach 2012!! Så skärpning på den delen!

Back on track

Har ändrat om lite i bloggen igen. Blir aldrig nöjd med designen, speciellt inte när jag bläddrar bland alla bloggar jag läser som har snyggare design än jag. Men nu får jag ha denna ett tag, tills jag tröttnar igen då :)

I söndags var jag på bio med Ewe, Miranda, Micke, Tomas och Aijan. Vi såg nya American Pie Reunion. Personligen tyckte jag den var lika bra som de andra. Och kul att se de "gamla" skådisarna igen. De andra filmerna efter 3an är bara dåliga!! Men jag rekomenderar att ni går och ser den i alla fall, om ni har sjuk humor. Gillar dom så mycket så jag beställde hem de 3 första filmerna. Ett måste till min lilla dvd-samling :)



Var ledig i måndags också eftersom det var annandag påsk. Så jag och älskling tog på oss träningskläderna och gick/sprang ut en timme. Var skönt att röra på sig. Synd att det ska vara så många som tar samma rutt som vi. Men skönt och mysigt att springa runt sjöarna i Duvbo/Näckrosen.

Back to work igår och idag då. Har kommit igång rejält nu, speciellt idag då vi fick väldigt mycket post, tror det var uppemot 70 paket som skulle registreras. Men vi klara det! Efter jobbet åkte jag bara hem, handla lite på Hemköp, åt tacos till middag. Sen har jag tränat lite Zumba, men gick in lite för mycket i det så nu har jag ont i ena hälsenan :( Får ta och vila imorgon. Har dansat 2 dagar i rad nu, och det är verkligen roligt och man känner att det är bra träning.

Tänkte lägga mig i soffan nu och titta på några Vänner avsnitt innan jag ska sova. Och måste förstås pussa på älskling när han kommer hem från gymmet :)

Påskhelgen 2012

Är himla seg idag. Har varit det ända sen kryssningen igår. Känner bara för att gå i ide som björnarna gör och komma fram igen när det är vår. Alltså vår på riktigt och inte som nu. Jag behöver mer sol och värme så kommer jag bli betydligt gladare.

Var som sagt på kryssning, fredag till lördag med bästa gänget. Var riktigt roligt och det fick jag lida pin för dagen efter. Men det är bara bevis på att vi hade så jäkla roligt. Tog ett utdrag från Ewes blogg, för tyckte hon sammanställde det så himla bra :)

"Som vanligt på en kryssning åker man hem med massa galna minnen. De snodde en kundvagn, Anna hamnade nästan i fyllecell och en lesbo var intresserad av henne, turkarna var som vanligt som gamar på dansgolvet, Miranda sminkade Tobbe och Tobbe fyllepratade med städerskan kl.6 på morgonen. En helt vanlig kryssning med andra ord. :P Härliga vänner man har! :D"



Kom hem vid halv 8 igårkväll. Duscha sen beställde vi pizza. Asgott. Sen slappa jag resten av kvällen. Låg och titta på Polisskolan och Harry Potter, men somnade dock redan vid 23, vaknade till vid 2 inatt, då satt Johan fortfarande uppe vid datorn men vi gick in och la oss i sängen istället.

Sov till halv 11 idag. Åt frukost sen åkte vi in en sväng till stan för Johan skulle ha nya jogging-kläder. Tog typ en timme, åkte hem igen och sen dess har jag bara legat i soffan framför tvn.

Börjar bli dags att laga middag, sen blir det bio - American Pie: Reunion.

It's a nice day to start again

Nu är det lång ledigt. Ända bra med påsken! Jobbade halvdag idag och sen är jag ledig imorgon, helgen och på måndag eftersom det är röda dagar. Älskar kontorsjobb!

Åkte in till stan efter jag slutat. Var ute efter ett par jeans och skor. Men hitta inget av det. Köpte dock ett par leggins, blått linne, tröja, undisar, strumpor, vinrött nagellack, och lite annat smått gott. Gick inom Weekdays, och prövade ett par Cheap Monday jeans, men dom jeans är bara för långa och smala personer! Nej thank god for Lee och Levis jeans! Synd att dom är så dyra bara, men helt klart värt pengarna. Håller länge :)

Prövade även ett par röda och svarta converse men jag köpte inga. Är himla sugen på det dock, om dom inte varit så dyra hade jag köpt dom direkt! Får nöja mig med mina vita så länge och spara ihop till de andra i stället.


Alvaro, jag och Gulfaz igår.

Igår stanna vi kvar efter jobbet och spela in våran film som vi ska ha till vår kick-off i maj. Så himla roligt att spela in film alltså. Kanske skulle bli skådis istället? Jag spelar nurse, eller "the new intern" som i Grey's Anatomy. Ska bli kul att se hur slut resultatet blir :)

Imorgon blir det kryssning med gänget. Båten åker vid 19.30. Ska träffas innan och käka middag. Resten av ledigheten ska jag nog träna och bara vara hemma. Blir nog bio på söndag med gänget också.

Glad påsk på er! :)

RSS 2.0