29 december 2010

Äntligen hemma i Stockholm igen. Hade en trevlig jul hemma i skåne med familjen. Men gud vad jag längtade hem varenda dag till Johan. Jag kan bara inte vara utan honom så länge. 5 dagar är kanske inte jätte länge men det känns länge för mig :P

Var så härligt att få se honom igen. Han stod och väntade på perrongen där mitt tåg kom in. Jag slängde mig runt halsen på honom och kysstes massa. Jag kom fram vid 23.15. Tåget var i tid för en gångs skull. Efter det gick vi till McDonalds och beställde med lite mat. Jag var vrålhungrig. Åt lite pommes på tunnelbanan hem sen åt jag hamburgaren hemma. Beställde faktiskt juice i stället för cola :P Va duktigt av mig. Sen hade vi mys resten av kvällen ;)

Var så härligt att få vakna upp bredvid honom igen. Älskar det! Bland det bästa som finns. Anyways, nu ska jag inte babbla mer om mys och kärlek :P

När vi vaknat, typ 11.30, åt vi frukost, sen åkte vi till Fridhemsplan för att handla snacks och annat inför nyårsfesten. Handlade massor, för bara 200 kr. Grymt billigt :P Gotta love ÖoB. Sen gick vi till Systembolaget och inhandlade massa gott. Här nedan ser ni min och Johans drycker inför nyår ;)

12 st Corona
8 st Smirnoff Ice
7 st Norrlands Guld
2 st Xide Mandarin/Chili
1 Whisky flaska
1 Tequila flaska
1 Mousserande vin (ist för Champange)


Efter systemet gick vi till MQ för att handla en skjorta till Johan. Blev en svart skjorta. Sen fick jag min försenade julklapp, ett presentkort på Gina Tricot för 400 kr :D Så imorgon ska jag se om jag hittar något kul, ska ha shoppingdejt med Ewe.

Var och tränade idag också. Blev 30 minuter på Crosstrainern och sen 200 situps på pilatesbollen. Det känns i magen nu. Tänkte göra samma sak imorgon.

Hämtade ut min klänning som jag ska ha på nyår. Den satt väl helt okej, lite löst kanske, men den får duga.

Längtar som fan till nyår nu :D Nästan så man vill börja dricka redan nu när man ser all alkohol :P

Julhelgen

Jag och mamma tog taxi till min syster i Löddeköpinge, eftersom vi hade så himla mycket väskor och massa julklappar med oss. Smidigare än att ta med allt på bussen och framför allt snabbare. Kosta 350 kr, inte så värst dyrt.

Var hemma hos min syster vid 12 tiden. Förberedde maten och inväntade gästerna som kom vid 14 tiden. När alla kommit började vi äta sill och all den kalla maten, sen blev det förstås Kalle Anka på tv klockan 15. Fast jag och Henrik smet in i Neos rum och titta på Draktränaren.


Min galna familj, och det är inte ens alla :P


Efter Kalle Anka, åt vi resten av maten. Är verkligen så trött på den. Enda som var gott var gröten :P Sen efter maten kom Tomten. Första muslimska tomten ;) Blev såklart massa klappar till Neo och Nova. Och det var så sött. Mikaela och Mussi förlova sig. Mussi hade gömt förlovningsringarna inne i en annan julklapp. Det var så himla gulligt alltså. Och dagen innan hade Petra och Tobis förlovat sig. Nästan så jag också blev sugen på det ;)

Senare mot kvällen blev det julklappsleken, jag fick det stora paketet som var ett fotbollsspel i trä. Johan hade säkert gillat det, men jag bytte bort det mot choklad, anteckningsbok och nagelklipsare i stället. Daniella ville så gärna ha det och det hade blivit så mycket att ta med på tåget så vi bytte. Man måste vara snäll ibland ;)

Efter det blev det sällskapsspel. Kommer inte ihåg vad det första hette, men man skulle vara i par, sen skulle man ha så många rätt tillsammans som möjligt, de som fick flest rätt fick flytta sin spelpjäs. Jag och Daniella kom 3:a. Sen spela vi Sista ordet... Var inte lika kul. Alla blev ganska så trötta, några åkte hem och vissa stanna. Vi gick väl och la oss vid midnatt. Jag fick sova med Nova i hennes rum. Prata lite med Johan innan jag somnade också :)

Mussi och Mikaela förlova sig, så sött :)





Igår åkte alla hem utom jag och mamma. Vi skulle sova över en natt till och passa barnen, för Therese skulle gå ut med sin kompis. Så hela dagen igår lekte och busa jag med Neo och Nova. Dom är så jäkla underbara och söta så man vill bara äta upp dom. Älskar dom!

Idag åt vi bakispizza för Therese var ganska bakis, så jag, mamma och Neo gick och handla det. Sen kom en kompis till henne och hjälpte henne sätta upp hyllor och högtalare. Gillar hennes nya lägenhet skarpt. Sån lägenhet skulle jag vilja ha.

Jag och mamma åkte hem vid 16. Stod och frös benen av mig, bussen var 10 minuter försenad.. gärr. Är skönt att vara hemma hos mamma igen. Lite lugn och ro. Och imorgon åker jag äntligen hem till Stockholm igen. Fasiken vad jag har saknat Johan. Det går inte att vara ifrån honom så länge :P He's addicted. Kommer krama och pussa ihjäl honom imorgon!! :D

Överlag har det varit en bra jul, stressigt och trångt men bra. Nej, nästa jul åker vi till Canarieöarna hela familjen :D

Detta fick jag,
Av pappa: 750 kr
Av mamma: 1000 kr, 3 tröjor, pyjamas, trosor, strumpor och påslakanset
Av min syster: fotoalbum
Av min bror: 350 kr
Av farmor: stickad halsduk och mössa

Muslimska tomten kommer :P

23 december 2010

Nu är jag framme i skåne. Kom hem till mamma i natt. Var väl hemma vid 1.30 i natt. Var total kaos på centralen i Stockholm igår. När jag och Johan kom dit stod inte ens mitt tåg uppe på tavlan. Vi gick lite fram och tillbaka uppe på perrongen och sen gick vi in igen. Jag kollade på SJ's hemsida vart mitt tåg skulle gå ifrån, och då stod det spår 12, men det ändrades till spår 10 tillslut.

Tåget var ungefär 40 minuter försenat. Vi blev totalt 1 timme och 10 minuter försenat. När jag kom fram i Lund var det inte alls lika kallt, vilket var skönt. Var knappt med folk heller vilket var ganska så skönt. Köpte biljett till Pågatåget hem till mamma. Fick åka nytt tåg också :D Ännu finare och lyxigare än Stockholms tunnelbanetåg/pendeltåg. Sittplatserna hade värme så det blev varmt och gott för rumpan. Plus tv, men de visade bara nyheter :P Fick gå en bit från stationen. Var hur mycket snö som helst. Trodde inte det skulle vara så mycket här nere.

Tror jag somnade vid 3 i natt. Vaknade vid 10. Åt frukost med mamma sen gick vi till Burlövs Center. Fast först gick vi till Rusta som ligger mittemot. Var så mycket jag ville ha. Köpte bla. shampoo, duschcreme, lång tändare, påslakanset till mig och Johan, lite vitamintillskott och klämmor till håret.

Träffade pappa också, fick 750 kr från honom och 1000 kr från mamma, så jag shoppa lite. Handla en hood-tröja, svarta leggins och 3 par trosor på Cubus. På Only köpte jag en gröna, lite militäraktig bolero och på Gina Tricot köpte jag två bolero. Tänkte ha den ena boleron på nyår.

Jag har äntligen kommit på vad jag ska ha på mig på nyår. Här nedan ser ni vad :P


Kan inte visa de andra kläderna jag köpte eftersom jag inte har någon sladd till kameran här. Så det får vänta tills jag kommer hem till Stockholm igen :)

Imorgon ska jag och mamma åka till min syster i Löddeköpinge och fira jul med släkten. Om vi kommer iväg alltså. Värsta snöstormen här nere typ :P Men det skulle avta lite till imorgon. Annars får jag och mamma fira jul själv :)

Nu ska jag och mamsen spela Bingolotto :D Så GOD JUL PÅ ER ALLA!

21 december 2010

Imorgon åker jag ned till Skåne. Hoppas att det inte blir massa förseningar bara. Men jag är beredd på det :/ Tåget ska gå ungefär vid 18.30. Är väl framme efter midnatt skulle jag tro. Blä!!

Idag var jag och träna med Ewe på Fridhemsplan. Hade typ noll motivation idag. Blev 30 minuter powerwalk på bandet, sen lite styrketräning och mycket magträning. Efter träningen skiljdes vi åt, jag åkte hem och Ewe åkte hem till Lina. Jag köpte med hem en grillad kyckling till mig och Johan.

Innan vi åt tog vi ett varmt bad. Det var så himla skönt. Speciellt när det är så jäkla kallt ute. Typ minus 15 grader eller mer. Sinnessjukt. Efter maten titta vi på Ensam Hemma. Allmänt mys :)

Jag vill verkligen inte åka "hem" till Skåne känner jag. Vill inte lämna Johan. Är så van att alltid se honom varje dag, och sova varje natt med honom. Kommer bli så ensamt i sängen. BLÄ på det! Hoppas dagarna går fort. Åker hem igen på måndagen vid 17. Hoppas till Gudarna att tågen går! Annars blir jag väldigt väldigt sur.

Vet inte om jag hinner uppdatera mer innan jag åker imorgon. Kommer ha med datorn så det blir väl nån uppdatering från Skåne.

Mina fina inslagna paketer. En till Neo, en till Nova, en till Johan och en till julklappsleken.


Lista över år 2010

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Flytta hemifrån.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Började träna och gick ner i vikt, flytta och fick nytt jobb (dock inte heltid).

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej.

4. Dog någon som stod dig nära?
Ja :( Ted, min systers pojkvän. Så himla sorligt.

5. Bästa minnet?
Alla mina miniweekends till Stockholm för att träffa Johan <3

6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
Nytt HELTIDS jobb tack! Och resor :)

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
1 Juli <3 Dagen jag och älskling blev officiellt tillsammans.

8. Vad var din största framgång 2010?
Att jag flytta hemifrån kanske :P

9. Största misstaget?
Vet ej.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja, har varit förkyld typ 5-6 ggr detta året.

11. Bästa köpet?
Hm.. Londonresan med darlo :D

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Resor till Stockholm :P

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Att få träffa Johan <3

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Moldova - Sax Guy :P
Eminem ft. Rihanna - Love The Way You Lie
Ne-Yo - Beautiful Monster

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Betydligt gladare pga att jag träffa Johan och jag flytta till Stockholm :)

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat och rest.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Ätit massa skräpmat :P

18. Hur tillbringade du julen?
Hemma i skåne med familjen.

19. Blev du kär i år?
Yes big time!

21. Favoritprogram på TV?
The Vampire Diaries

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Ja fast det har börjat avta lite nu.

23. Bästa boken du läste i år?
Har inte läst nån bok i år :P Måste bli bättre på det.

24. Största musikaliska upptäckten?
Ingen anning.

25. Något du önskade dig och fick?
Kärlek.

26. Något du önskade dig men inte fick?
Heltidsjobb.

27. Årets bästa film?
Inception, Unstoppable och nya Harry Potter.

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Var ensam och shoppade kläder :P hahaha. Men hade middag hemma för familjen.

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Nej jag tror inte det. Detta året har blivit så bra som det kan bli.

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Gladare? :P

31. Vad fick dig att må bra?
Att träffa Johan och flytta till Stockholm.

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Jensen Ackles as always :P

33. Vem saknade du?
Familjen.

34. De bästa nya människorna du träffade?
Johan of course! Och på nya jobbet, Jonahtan :)


Drömresmål

Drömresmål just nu är Thailand.
Har alltid velat åka dit, och en dag ska jag det. Ska spara så mycket jag kan. Imorgon ska jag jobba som vanligt. Lördag och söndag. Sen på onsdag åker jag hem till skåne under julhelgen. Ska bli mysigt med familjen, ska försöka hinna träffa lite vänner också. Nu är bara frågan; Hur ska jag kunna vara utan Johan i 4 dagar? :P Tur att det finns telefon och internet i alla fall ^_-


Ko Phi Phi Island


Julbord med jobbet

Idag har jag varit bowlat och ätit julbord med jobbet. Var mycket roligt. Innan vi träffades tränade jag och Johan. Var där runt 12 och körde på en timme. Jag tog crosstrainern 30 minuter sen massa mag crunches med pilates bollen. Konstigt nog känns det inget alls nu. Brukar alltid få träningsvärk i magen efter det :/ Konstigt. Kanske gjorde fel. Ajja, får göra det imorgon igen.

Sen åkte vi hem och duscha och åt. Jag fick skynda mig lite. Som vanligt tar jag för givet att jag har massa tid på mig. Jag åkte i alla fall hemifrån vid 15.15. Trodde jag skulle vara ute i god tid men som vanligt kan man inte lita på SL. Blev typ 5 minuter försenad.

När alla var samlade på jobbet, körde vi julklappsleken. Alla hade köpte 2 julklappar var så vi la alla i en hög. Sen kasta vi tärningen, den som fick 4 eller 6 fick välja en klapp. När alla klappar är tagna, sätter man på en klockan, typ 15 minuter, kastar tärningen, antingen 4 eller 6 igen och då får man "stjäla" varandras paket. Och när tiden är ute kan det bli så att någon sitter utan julklapp :P Jag fick en silvrig fotoram och en stegmätare.




Från vänster: Fätin, Peter, Lena, Camilla, jag och Jonahtan.

Efter det gick vi vidare till BallBreaker som ligger precis intill vårat jobb. Nära och bra. Bowla en timme. Var grymt kul. Jag fick in en ganska bra flyt. Slog 4 strikar och vann :D Jag som alltid brukar ha otur. Efter det var det dags för julbord. Var buffé med massa massa julmat. Jag gick bara 2 gånger. Blev jätte mätt.

Kom hem för en timme sen eller nåt. Var mycket mysigt. Mer sånt till folket. Sånt uppskattas alltid :) Tror det blir bättre stämning på jobbet mellan kollegorna om man träffas och umgås.

Nu ska jag nog sova. Blev lite småtrött efter all mat, ett glas vin och två glas öl :P

3:e advent

Igår var jag och Johan i stan. Vi skulle gå på bio och sen äta efteråt. En liten dejt kan man säga. Var längesen vi var på dejt :P

Åkte in till stan vid 16 tiden. Köpte biobiljetter direkt, det blev den nya Harry Potter. Jag hade redan sett den innan med Ewe, men den var så bra så det gjorde inget att jag såg den en gång till. Sen efter det gick vi till Lagerhaus, som ligger längre ner på Drottningsgatan. Köpte lite julpapper, ljus och lite annat smått och gott. Sen när vi skulle gå tillbaka till bion, hördes en stor smäll. Allt folk på gatan stannade och vände sig om typ. Vi gick vidare till bion, trodde bara det var en raket eller något som gick av så vi fortsatte till bion och tänkte inte mer på det.

Efter bion gick vi och åt på ett mysigt thaiställe, gott som tusan var det. Jag tog kycklingspett med jordnötssås och ris. Johan tog nån biffwok som var stark. Efter det tänkte vi kolla upp vad som hänt där det small, så när vi kom dit var det avspärrat typ 200 meter, stod massa poliser och ambulansbilar. Sen när vi kom hem läste vi på aftonbladets hemsida att det var nån självmordsbombare. Jäkla tur att man inte gick precis där när det hände :S

Anyways. Idag träffade jag Emelie i stan vid 16. Gick till Clas Ohlson och köpte adventsstjärnor till lägenheten. Blev jätte mysigt med dem :)



Efter det gick vi och åt på TacoBar vid Stureplan. Sen gick vi och sola 20 minuter. Fan va skönt det var efter att varit ute i kylan i några timmar. Sen ville Emelie fika så vi hitta något fik vid Östermalmstorg. Jag tog inget eftersom jag fortfarande var mätt efter maten. Sen skildes vi åt. När jag skulle åka hem åkte jag åt fel håll. Var på väg till jobbet i stället, så jag fick hoppa av igen och som tur var kom tåget tillbaka precis.

Ska på möte med min jobbcoach imorgon klockan 11. Får se om jag hittar dit. Och sen har jag klipptid klockan 14.30. Får se om jag hinner klämma in en timmes gymmande med Ewe och Emelie.

10 december 2010

Igår var jag på jobbintervju för något försäljningsföretag. Jag insåg direkt att det inte var något för mig. Alla hade kostym på sig och såg så fina ut. Tjejen som intervjua mig var jätte trevlig och berätta hur de jobbade osv. Men jag sa att jag skulle tänka på det. Ska höra av mig nästa vecka. Men jag vet redan nu vad jag kommer säga. Och det är nej. Försäljningsjobb är inget för mig.

När jag kom hem vid 17 tiden, intervjun var ganska så sent kl 15.. sent å sent men det brukar vara på förmiddagen man går på intervjuer men men, var jätte trött när jag kom hem, höll på att somna på vägen hem. Köpte med mig nybakade lussebullar från Pressbyrån, mm de var så saftiga. Synd att de är så himla dyra bara. I alla fall, jag och Johan laga egen pizza. God blev den. Sen blev det lite bloggläsning sen somna jag vid 19. Tänkte bara ta en powernap men det sluta med att jag sov till typ 22 :P Jag vaknade till ett flertal gånger av att Johan tog foto på mig eller kittla mig. Jobbiga jävel :P




Vid 22 gick jag upp och borsta tänderna sen myste vi med film. Blev Mumien. Längesen man såg den. Sen somna vi vid midnatt och sov till typ 11 :P Fick mycket sömn så det kan jag inte klaga på :)

Sen vid 14 bestämde jag och Ewe träff för att gymma på Fridhemsplan. Var där i ungefär en timme. Gick bra, kändes bra efteråt. Så vi unna oss lite gott, jag köpte chips och cola. Vilket snart är uppätet :P Nästa vecka måste jag träna mer. Hann bara att träna 2 gånger denna veckan. Orkar fan inte träna på helgen.

Tänkte titta på Idol finalen ikväll. Har inte sett ett ända avsnitt innan men finalen kan man ju se. Kul och se vem som vinner.

8 december 2010

Börjar bli dags att torka rent datorn ser jag :P Skärmen har massa fläckar. Man ser det bara om den är avstängd, man lägger ju inte märke till det om den är på :P

Har inte hänt så mycket sen sist. Igår var jag typ bara hemma. Älskling och jag gick och handla lite på Willys. Jag köpte glögg och pepparkakor :D Fast de hade inte de pepparkakorna som jag ville ha. Nyåkers ska det vara. Dom är godast. Men jag var så sugen på pepparkakor så det fick bli några som hette Mormors Goda Pepparkakor. De var väl okej, fast lite tjocka. Har nästan druckit upp halva flaskan av glöggen, det är så himla gott med mandel i :D Kan fan halsa en sån flaska in no time.

Vi bakade kanelbullar igår också. Tredje gången vi gör det. Och dessa blev riktigt goda. Sen laga vi middag tillsammans. Älskar sånt. Så himla mysigt. Fast det var Johan som laga maten, jag stod mest och titta på, hjälpte lite och röra runt bara :P


Älski ville inte vara med på bild, han som brukar älska det ;O


Hemskt vad jag ser glad ut då :P


Och när han väl vill vara med på bild ska han alltid göra konstiga ansiktsuttryck :P

Efter vi bakat och lagat mat titta vi på film. Blev en ny film, Skyline hette den. En blandning av Independance Day och War of the Worlds. Inte så värst bra faktiskt. Men ganska coola effekter. Eric Balfour och Donald Faison (mörka killen från Scubs) är med.


Idag har jag jobbat. Hoppade in och jobbade för Tarek som var sjuk. Fick lära upp en ny kille också. Gick bra, och vi blev klara redan till klockan 13. Skönt att komma hem lite tidigare :) Får se om det blev något mer jobb i helgen. Kanske på söndagen.

Imorgon ska jag på möte med min nya jobbcoach Linda. Ska bli intressant och se om hon är till någon hjälp :P Får hoppas det. Sen har jag finally ringt till Olle (min förra chef) och frågat efter Arbetsgivarintyg, eftersom Alfakassan vill ha massa papper. Dom är så himla krångliga. Men jag vill ha pengar :P haha.. Så han skulle skicka det till mig sen kan jag skicka in dem så jag kan få lite pengar.

Är ledig till helgen, (kanske ska jobba på söndag), men än så länge är jag ledig. Jonahtan frågade innan på jobb om jag ville hänga med ut på fredag. Men jag vet inte, har inte så mycket pengar och har fan inga festkläder. Så jag får tänka på saken.. Hade ju varit kul. Ewe vill du hänga med i så fall?

Jag och Johan hade tänkt åka till Ikea i helgen, jag har 300 kr i presentkort så jag fundera på att köpa en hylla till alla mina dvd-filmer. Sen skulle vi gå på bio också :)

Nu börjar jag bli hungrig. Dags att laga middag.


6 december 2010

Kan inte fatta att det var 2:a advent igår. Det är liksom bara 2½ vecka kvar till julafton. Jag har verkligen inte kommit in i "julstämningen" detta året. Vi har inte ens julpyntat i lägenheten, har inte ens en julstake :P Vi har sagt att vi ska köpa men det blir aldrig av. Bättre och spara pengarna. Men ja vi får se, kanske köper en julstake i alla fall :P

Har jobbat hela helgen. Var ganska så lugnt båda dagarna. Ska föresten på julmiddag med jobbet den 15:e december. Ska först träffas på jobbet vid 16.30 och ta nån fördrink, sen klockan 17 ska vi gå till bowling hallen som ligger bredvid. Bowla och sen äta julbord :) Låter mysigt.

Igår var Johan och jag hemma hos hans föräldrar och åt god mat, sen hjälpte hans pappa oss lite med a-kassa papperna. Men vi blev inte mycket klokare. Ska ringa till a-kassan imorgon och fråga lite.

Och idag var jag på arbetsförmedlingen på ett möte för ungdomar. Ville verkligen inte gå upp när klockan ringde vid 9. Ville ju ligga kvar med Johan. Har inte fått göra det på typ 2-3 dagar. Det är ju så mysigt. Men imorgon får vi ligga kvar tillsammans ;)

Sen träffa jag Ewe på Fridhemsplan vid 13.30. Vi tränade på Fitness 24/7. Tog först Crosstrainer 30 minuter sen styrka 30 minuter. Kändes riktigt bra. Efter det skildes vi åt igen.

Nu ska jag laga middag. Blir kyckling idag igen. Känns som det ända vi äter är kycklingen :P Men det är så himla gott så.. Gäller bara att variera lite hur man tillagar det :)

3 december 2010

Igår var jag och Johan och träna på Fitness 24/7 i Sundbyberg. Var lite vilse eftersom det var första gången. Hittade först inte till omklädningsrummet för tjejer så jag fick fråga. Och sen hade de tjejgymmet "inne" i omklädningsrummet vilket är ganska så smart så slipper man oroa sig över att man glömmer ta med gymkortet.

Men eftersom jag var där med Johan träna vi tillsammans ute i den gemensamma gymmet. Jag började på gåbandet i 30 minuter. Kände verkligen flåset, fan va otränad jag har blivit. Innan kunde jag lätt gå 1 timme på det utan att bli så himla trött. Men det är bara att gå dit fler gånger så man får upp konditionen :)

Efter det pröva jag på några av maskinerna. Hatar när man inte kan de. Så de gick inte så himla bra. Träna armarna lite och gjorde lite sit-ups. Johan gjorde mest överkroppen. Tråkis. Men så är det med de flesta killar.

Vi var där i ungefär 1½ timme. När vi kom hem gick vi inom Hemköp och köpte med en grillad kyckling. Kokade broccoli till det och tzatzikisås. Mums :)

JP gjorde ett eller tipsa oss om ett träningsupplägg som båda kunde göra, så tänkte köra lite på det idag. Johan ska först på jobbintervju klockan 14 som tar ca 2 timmar, sen efter det åker vi till gymmet.

Ska jobba imorgon och på söndag.

Bakade kanelbullar igår. Och ALLA är uppätna redan ;)

5 månader

Idag blir det 5 underbara månader med världens bästa Johan <3 Fy tusan vad jag älskar honom!! Har varit ifrån varandra hela dagen, först jobbade jag mellan 6-14. Sen träffade jag Ewe i stan efter jobbet och gick på bio och åt gott. Var inte hemma fören vid 18.15 kanske. Kom hem efter varandra också, Johan kom först sen kom jag typ 5 minuter efter. Och gissa vad han hade köpt. Blommor till mig! Så himla gullig <3



Har jobbat som sagt idag. Hade lite svårt att sova i natt. Men det har man alltid när man varit ledig en längre tid och sen måste upp tidigt. Låg och tänkte på klockan hela tiden. Sista timmen innan jag skulle upp tittade jag var 10 minuter eller något för jag tyckte det var konstigt att den aldrig ringde :P

Var ganska så trött imorse, satt nästan och halvsov på tunnelbanan. Och svinkallt var det också. Höll på att frysa häcken av mig när jag väntade på bussen.

Gick ganska så segt på jobbet. Satt mest i receptionen med Jonahtan och vid facebook :) Sen frågade jag Peter om jag hade fått ledigt på nyårsdag. Han hade fixat en kille men sen hade han backat ur så nu är vi tillbaka på ruta ett. Men han skulle gör allt han kunde för att få mig ledig. Så håll tummarna!! Vill verkligen vara ledig, jag och Johan funderar på att ha Nyårsfest hemma hos oss så det hade ju varit bra om jag blev ledig. *Cross fingers*

Efter jobbet träffa jag Ewe i stan klockan 14. Gick först till bion och köpte biljetter till Unstoppable som börja klockan 15. Efter det gick vi till Stadium för jag skulle köpa nya träningsbyxor. Hittade ett par svarta tighta för 249 kr. Pröva de innan och de satt perfekt! Så imorgon ska jag och Johan träna :D

Efter det gick vi till OnOff och titta lite. Hann inte så mycket mer. Gick på toa och köpte popcorn. Var typ bara 10 stycken i hela salongen, ganska så skönt :) Själva filmen var grymt spännande. Hade sett trailern innan och tyckte den verka jättebra, men den var fan ännu bättre. Handlar om ett tåg som skenar iväg i typ 120 km/h utan nån lokförare, så försöker de stoppa det. Väldigt spännande. Rekomenderas att se!



Efter filmen gick vi till Kungshallen och åt kinesisk mat. Jag tog friterad kyckling och Ewe tog nån stark kyckling. Hur gott som helst var det. Älskar friterat :D Tur man inte äter det allt för ofta ;)

Nu ligger jag nerbäddad i vår stora mjuka säng med datorn. Är helt slut. Johan ville baka kanelbullar men jag är inte så pigg på det nu. Tar ju massa tid med jäsning. Vill bara somna nu :P

RSS 2.0