It´s gonna take a lot to drag me away from you

Nu var det över 1 vecka sen jag uppdatera sist! Men nu har jag äntligen fått tillbaka min älskling och även Johan hans ;-) Han sitter fastklistrad i stolen och spelar, så då passar jag på att uppdatera bloggen lite.

Veckan som gått har jag bara jobbat. Har gått lite sämre med träningen. Dock har jag börjat äta mindre och nyttigare, ja förutom i helgen då. Men annars har jag klarat mig ganska bra. I måndags träffa jag Ewe och fika, prata massa skit. I fredags träffa jag Johan efter jobbet. Han skulle köpa skidbyxor och jacka eftersom vi ska till fjällen på torsdag. Jag letade efter skor men hitta inga. Vet inte hur jag ska göra. Får kanske åka in till stan imorgon och ta en titt, måste köpa lite alkohol också.

I lördags var det dags för kryssning. Träffade Emelie i stan vid 17. Vi åt lite på Macho! Tex-Mex. Första gången jag åt där. Jag föredrar fortfarande Taco Bar. Sen träffa vi resten, Camilla, Simon, Miranda och Tessan. Vi var ute i ganska god tid, fick vänta på att stiga på i ca 50 minuter. Första vi gjorde var att gå till våra hyttor och sen gick vi och åt, blev oxfilé för min del. Riktigt gott.

Efter maten begav vi oss till taxfree'n och handla lite gott och alkohol. Tyckte inte jag handla så mycket men ändå blev jag ganska full ;-D Gjorde iordning oss sen förfesta vi innan vi gick upp till "discot" högst upp i båten. Var väldigt mycket folk, många slibbiga turkar. De var på oss hela tiden, fick stöta bort dom hela tiden. Sen fick jag en pirathatt av nån random kille. Jag behöll den, var många som ville ha den men jag fick ha den kvar för mig själv :-P


Jag tog Camillas drink ;-D

Vi dansa hela natten lång. Var längesen jag var uppe och festa så länge. När vi kom tillbaka till hytten var klockan ca 5 på morgonen. Emelie hade gått lite tidigare och bäddat våra sängar, snällt av henne! Hon tog på sig mammarollen, vilket jag annars brukar göra haha ;-)

Somna ganska fort, låg och prata ett tag. Sen gick vi upp vid 13. Vår frukost blev vår middag istället. Blev hamburgare med pommes. Båten skulle inte vara hemma fören vid 18 så vi fick underhålla oss med lite karaoke och de andra bada lite.

När jag kom hem mötte Johan mig, han ville ha pizza så vi tog med det hem. Jag duscha sen somna jag till i soffan. Skönt att vara hemma igen. Men det var riktigt roligt. Har inte festat så hårt på jätte länge! I needed it.

Ska bara jobba 2 dagar till, sen på onsdag efter Johan slutat så åker vi till Micke och sover över, sen åker vi till Sälen tidigt på morgonen :-D

I stan med kusin vitamin

Äntliigen helg igen, skönt att kunna sova lite längre än till 6.30. Veckan har gått ganska fort, fast igår gick dagen ganska segt på jobbet, men vi hade massa kul ändå. Jag blir retad som vanligt av alla, bara för jag är från Skåne, men jag står på mig ;-)

I alla fall, efter jobbet åkte jag och träna. Ganska skönt att träna en fredag, lite med folk, så man slipper trängas. Har börjat komma igång med träningen nu. Träna måndag, gick hem i tisdags, träna i torsdags och igår. Tänkte jag skulle ta en låång promenad imorgon med älskling runt sjöarna. Måste gå av alla kalorier man får i sig på helgerna! Sen nästa vecka kör jag ungefär likadant. Måste minst träna 3 gånger i veckan, helst 4-5. Och givetvis äta nyttigare. men jag är på god väg i alla fall.

Igår när Johan kom hem från jobb, spela han lite medans jag låg bredvid i soffan och somna haha.. så mysigt Älskar att somna i våran soffa och veta att Johan sitter bredvid. Mys mys mys! Jag har kommit in i en period då jag mest bara vill mysa. Men det kan bero på årstiden också. Johan väckte mig vid halv 2 inatt och sa att nu får du faktiskt flytta in till sängen, så det gjorde vi. Åhh jag älskar våran nya säng. MYYSSSSS! ♥ haha ;-)

Sov till ungefär 11. Åt frukost, Johan stack till gymmet. Jag passade på att fixa lite i hemmet. Hängde upp min fina fototavla. Tänkte först ha den i sovrummet, men det fick bli i köket istället. Sen bädda jag sängen, och hängde upp spegeln, vek lite tvätt.. Sen hade vi tvättpass mellan 14-16. Skönt att få lite rena kläder.

Efter vi var klara med tvätten, gjorde jag mig iordning och åkte in till stan och träffa Jenny min kusin. Vi har inte setts på över 1 år. Sen morfars begravning. Skam faktiskt. Vi åt på Taco Bar, prata massa skit, sen gick vi till godisaffären vid Hötorget och köpte med oss massa gott. Gick till Gallerian, men dom hade stängt så vi fortsatte till Centralen och köpte varsin varmchoklad på Espresso House, satt på Centralen och prata lite till, sen gick vi till tunnelbanan och åkte hem på varsitt håll. Var kul att träffa henne. Vi har alltid lika kul tillsammans!


Nu ska jag mysa med älskling och titta på någon film :-)

15 januari 2012

Oj det var ett tag sedan jag uppdatera. Sorry. Men nu är Johans dator på reparation så vi får samsas om min laptop hela tiden, så det blir inte lika mycket uppdatering från min sida.

Veckan som gått har jag bara jobbat. Tränade med Emelie på Sats i torsdags. Fy va bra maskiner de hade! I'm in love! Men synd att det är så himla dyrt annars hade jag inte tvekat en sekund att bli medlem där. Ska kolla lite på priserna sen, men så länge får jag vara kvar på 24/7. Tänkte jag skulle träna hela veckan. Måste komma igång med det igen. Har gått upp typ 5 kg, in no time! Måste även se över hur jag äter.



I fredags efter jobbet träffa jag, Ewe, Emelie, Johan Erik och Martin. Vi gick till Wokhouse och åt. Åh vad jag älskar deras mat. Den är så himmelskt god. Hade kunnat äta där varje dag! Sen efter det åkte vi till Fridhemsplan till Biljard Palatset och spela biljard. Folk droppa in lite, bland annat Robert, Danne, Micke, Tobbe, Kristiana, Tomas och Aiajan. Jag spela mot Johan, och jag vann! Haha, fan va gött det var. Men sen ville han ha revansch och då vann han. Sen åkte folket vidare till nån bar, jag och Johan åkte hem. Var riktigt trötta. La oss i soffan och somna framför Sagan Om Ringen. Mysigt :-)

Igår gjorde vi inte så mycket på dagen. Robert, Ewe och Micke kom över för filmkväll. Vi åt tacos och titta på Green Street Hooligans och Shaun of the Dead. Blev killarnas val. De åkte hem vid halv 12 tror jag. Var mysigt i alla fall.



Satt uppe ett tag till sen gick vi och la oss. Vakna vid 11 idag, åt frukost sen åkte vi till Sundbyberg och köpte ett Xbox 360 Slim och 3 spel på Webbhallen, sen handla vi lite mat på ICA Maxi. Har typ bara suttit och spelat hela förmiddagen. Jag gilla Skyrim så jag tänkte fortsätta med det ;-) Den är även förberedd för Kinect så man kan dansa och sjunga ;-)

Imorgon är det dags för att jobba igen! Looking forward to it :-)

And it goes like this..

Sunday evening. Har segat hela helgen. Tänkte ladda upp batterierna inför en ny jobbvecka. Vi kommer ha väldigt mycket att göra imorgon eftersom vi hade halvdag i torsdags och var lediga i fredags. Himla skönt med låånghelg. Har dock inte gjort mycket. Kände mig lite småkrasslig i halsen och hade inte lust att göra något.

Jag och Johan åkte dock till Kista Gallerian och träffa Ewe och Micke i fredags. Gick först lite i affärer. Jag hittade ett par skidbyxor och en mysig fleecetröja som det var rea på men jag fick det för halva rea-priset ;-D haha.. han i kassan gjorde fel men jag sa inget. Sen åt vi på foodcourt, blev nån-inte-så-god-stek med klyftpotatis och god sås. Sen fika vi innan bion. Filmen vi såg var The Darkest Hour med Joel Kinnaman. Var ganska okej film faktist. Väldigt spännande vid vissa tillfällen. Rekomenderar att ni ser den :-)


Haha denna bilden bjuder jag på ;-P

Igår var jag i stan ett tag för mig själv. Var ganska skönt att shoppa ensam. Man går dit man vill och ska, slipper vänta på andra och man kan gå i sin egen takt. I alla fall, det blev en del. Handla lite kläder på Cubus och Gina Tricot, bland annat nya träningsbyxor och BH. Tänkte jag måste motivera mig mer att börja träna, och vilket bra sätt att motiveras av att köpa nya träningskläder då ;-)

Sen handla jag en fin tavla på Lagerhaus, står Live Love Laugh i mitten och runt om är det massa ramar där man kan sätta i bilder som man själv vill. Tänkte ha den i köket, så varje gång man går förbi där kan man titta på den och bli glad. Dock hade jag inte så många bilder att sätta i, så jag framkalla nya precis. Väldigt passande, fick nämligen 50 gratis bilder av FujiDirekt :-D

Nu tänkte jag hoppa in i duschen, sen blir det tv/film resten av kvällen :-)

Show me the meaning of being lonely

Långhelg har börjat här hemma hos oss. Jobba bara halvdag idag, så jag slutade redan klockan 12. Riktigt skönt, fast vi fick stressa lite för att få iväg våra paket, men vi lyckades. Teamwork! Sen åkte jag in till stan och träffa Emelie och åt lunch på Kungshallen. Blev mitt vanliga, tacostallrik! Love it

Sen gick vi lite snabbt på stan för jag skulle köpa en ny mp3, men jag hitta ingen jag gillade. Får nog beställa på nätet istället som jag gjorde sist. Emelie bjöd på en yoghurtglass i Gallerian sen åkte hon tillbaka till jobbet medans jag åkte till Sundbyberg och hälsa på älskling på hans jobb. Var helt dött, eller det är alltid dött på hans jobb, i alla fall när jag är där ;-P Pussa lite på honom sen åkte jag hem. Hämta ut mina skor som jag beställt från Nelly.com, som jag skulle haft på nyår, men nu när jag pröva dom satt dom inte bra, så det blir att skicka tillbaka dom.

Håller på att tvätta, har diskat och dammsugit också. Sitter och myser med bra musik och en kanelbulle :-) Tänkte titta på lite serier, har laddat ner Once Upon A Time, har hört att den ska vara bra.

Imorgon blir det nog bio med älskling, och kanske Ewe mfl. We'll see. Trevlig helg folks! ;-D

Åh vad jag längtar tillbaka till denna underbara strand. Filma detta på morgon när det inte var något folk :-)

Nyår 2011/2012

Igår var det nyårsafton. Sov ganska länge. Gick upp vid kvart över 11, gick och köpte frukostfrallor med älskling och åt frukost och satt i soffan och slappa. Sen vid 15 hoppa jag in i duschen och gjorde iordning mig inför vår lilla nyårsmiddag. Robert kom hem till oss efter klockan 16. Han hjälpte till med maten, han var vår personliga kock och servitör ;-)

Folket droppa in lite innan 18. Det var jag, Johan, Robert, Martin, Ewe, Micke, Aijan, Tobbe och Kristiana som åt middag. Till middag servera vi oxfilé med hasselbackspotatis och rödvinsås till det. Efterrätten blev gino (massa frukt, smält choklad och glass till). Blev riktigt gott. Hade riktigt trevligt. Sen ville de flesta gå vid halv 10, skulle vidare till en hemmafest i Sköndal. Ewe åkte till Emma i Bergshamra.





Var så roligt, Tobbe, Kristiana och Aijan åkte före oss för att vi ville inte komma alla på en gång, men de hade missat bussen, så vi träffa dem på Gullmarsplan. Sen träffa vi på Danne och hans peeps också. Tog bussen allihopa dit. Dock fick vi vänta utanför ett tag så inte alla kom på en gång.

Var ganska mycket folk. Gick runt och hälsa lite sen dansa vi och tog massa foton. Gick ut lite också, var djävulskt kallt ute, jag hade bara linne på mig under jackan och inga vantar. Frös som tusan. Sen vid tolvslaget gick vi alla ut och fira in det nya året. Man såg ganska bra med raketer. Sen efter det spåra det ut lite. Jag och Johan åkte hem vid 3 kanske. Kollade inte vad klockan var exakt. Men jag, Johan och en annan kille som Johan bonda med gick mot busstationen, men det gick ju ingen buss fören vid klockan 4. Var så roligt, när vi skulle leta rätt på rätt busskur så gick killarna mot helt fel håll, de insistera på att det låg i något bostadsområde, men jag kände på mig att det var helt fel väg, även om jag var ganska full, så är mina instinkter ganska bra och lokalsinne. Så jag hitta rätt busskur även om jag var den som var mest påverkad, helt fantastiskt ;-)





Men som sagt, det gick ju ingen buss på ett tag så Johan gick ner på motorvägen och försökte få en taxibil, och vi hade sån himla tur att det stannade en taxi direkt. Var så skönt att få komma hem i värmen och lägga sig i sin egen varma säng. Jag frös som tusan så jag fick ha dubbla täcken och Johan fick hålla om mig. Låg och skaka ganska länge.

Sov till ca halv 1 idag. Har städat undan svinstian och käkat bakismat på McDonalds. Tänkte hoppa in i duschen nu och sen bara titta på nån film tills det är dagas att lägga sig igen och imorgon är det tillbaka på jobbet efter 2 veckors semester :-)

RSS 2.0