Sjukling

Nu har jag gått och blivit förskyld också. Great. Jag kände det på mig efter att jag och Johan varit nere i skåne. Började igår eftermiddags och senare under natten hade jag ont i kroppen och frös som tusan. Hade antagligen feber. Tog två alvedon, sjukanmälde mig och sen la jag mig igen. Gick upp vid halv 11. Åt frukost och städa undan, tog en dusch och sen har jag legat i soffan sen dess. Ska vara hemma imorgon också så jag blir riktigt frisk. Gillar inte att vara hemma från jobbet. Så ska försöka jobba på torsdag och fredag. Det ska jag nog klara.

Tänkte skriva kort om helgen. Jag och älskling mötes på centralen och åt sen gick tåget vid 18.23. Var framme i Lund vid halv 12. Tog en taxi hem till mamma. Åt lite lätt och prata lite sen gick vi och la oss. Alla var trött, hade varit uppe tidigt och jobbat. Sov till ungefär halv 10. Åt frukost och gjorde iordning oss. Pappa kom en stund, satt och prata och fick pengar som jag ska ha till resan som fickpengar.

Sen vid 13 tog vi bussen till min syster. Var framme vid 14. Blåste kallt. Lite ovan, det blåser ju knappt här i Stockholm men så fort man kommer ner till kusten blåser det storm :P




Therese höll på att städa undan när vi kom, och barnen hade precis somnat. Så mamma och Therese åkte till Center Syd och handla, så fick jag och Johan passa barnen. Vi började att titta på en film, men hann inte se så mycket. Neo vaknade sen lite senare vakna Nova. Hon blev jätte ledsen för att Therese inte var där men det gick över efter ett tag. Var ett tag sen vi sågs sist så hon kände inte igenom mig riktigt och Johan har hon aldrig sett så hon var livrädd för honom :P Men det gick över efter ett tag när Therese och mamma kom tillbaka.

Jag lekte med barnen medans Johan och Therese åkte till en ny thai restaurang och köpte mat. Var riktigt gott. Sen öppna Nova min och Johans present som var en Hello Kitty pyjamas. Hon blev jätte glad och ville ha den på sig direkt :)

Vid 21 körde Therese mig och Johan hem till mamma. Mamma stanna kvar för hon skulle sova över. Kollade lite på tv men vi var ganska trötta efter ha lekt med barnen hela dagen så vi gick nog och la oss redan vid 23. Skulle upp tidigt också. Satte klockan på halv 8. Tog taxi till Lund, och tåget gick vid 9.50. Hade oturen att hamna bland massa barnfamiljer. Var i alla fall hemma runt 15. Tåget var ca 40 minuter försenat. Sen när vi hade gått av tåget märkte jag att jag glömt min mp3 på tåget. Jävla skit. Ska ringa till SJ imorgon tänkte jag.

Nu har Ewe kommit hit. Hon har shoppat med Miranda och Tomas och nu ska vi mysa med film :)

Christmas vaccation is booked!

ÄNTLIGEN! FINALLY! Den 17 december åker jag och älskling till Kanarieöarna! Fy fan va härlig det kommer bli. Längtar riktigt mycket nu. Ska bli så himla skönt med sol och värme. Ska ligga och bränna i solen varenda dag :D Vi hitta ett jätte bra hotell som ligger vid den berömda stranden Amadores. Den har grönt/blått glasklart vatten och en vit sand strand. Läste att många kommer hit, speciellt på söndagar. Så får gå upp lite tidigare och ta en solplats ;)

Så här ser hotellet ut:


Stranden Amadores.

Bara 19 dagar kvar sen åker vi! :D

Ska snart sova. Tänkte uppdatera om helgen imorgon istället, då jag och Johan var i skåne. Men det blir imorgon det. Orkar inte skriva mer nu. See ya tomorrow!

Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor

Nu har jag äntligen fått mina varma stövlar som jag fick av älskling. Gillar dom starkt, varma och sköna att gå i. Dock är dom lite lite förstora, men jag tänkte lägga i en sula så blir det nog bra. Har använt dem 2 dagar i rad nu på jobbet. Mycket sköna att jobba i, kanske lite klumpiga men det får man ta ;)

Har varit lite småkaos på jobbet hela veckan. Vår receptionist är sjuk så vi får dela upp det mellan oss. Imorgon ska jag antagligen sitta där på eftermiddagen. Lite småtråkigt när det inte finns så mycket att göra och man är ensam vilket är tris. Men men..

Imorgon är det i alla fall fredag. Ska bli så skönt med helg. Efter jobbet åker jag direkt till Centralen och möter Johan, vi ska ta tåget ner till skåne och hälsa på min familj. Nova fyller år så vi ska ha ett litet mini-kalas för henne på lördagen, vi missar kalaset på söndag eftersom vi åker hem så tidigt.


Från i somras med bästis och älskling i Saltsjöbaden

Satt och kollade på snygga kläder på nelly.com. Jag har sett ut perfekta outfiten till nyår. Om vi nu ska göra något. Vet inte vad gänget vill? Men om vi ska festa till det lite så vet jag vad jag ska ha :)

Nej nu ska jag lägga mig i soffan och titta lite på tv innan läggdags. Ha en trevlig helg på er! :)

Monday bar black weekend

Fy vad seg och framförallt väldigt trött jag är. Märkte att jag blir lätt irriterad också. Mamma ringde precis, råkade skälla lite på henne utan att jag mena det. Sorry mum!

Igår var det Ewes födelsedag. Vi fira det med att först förfesta hos Micke i Häggvik, sen åkte vi vidare till Slussen och MondayBar. Hade roligt och spelade bland annat ölspelet, som jag inte förstod alls, och lyssna på massa hardstyle musik. Stackars Mickes grannar säger jag bara! Sen fick vi typ springa till pendeln för att hinna med. Men vi hann. Var fullt ös på tåget, folk titta irriterande på oss. Killarna sjöng bland annat på nån AIK låt :P


På pendeln :)

Vi var väl där ungefär vid 23 tror jag, hade inte koll alls på klockan. Var väldigt mycket folk. Men vi hade redan köpt våra biljetter så vi kom in direkt. Och jag och Miranda hade glömt att ta ut pengar, så Tessan var gullig och låna oss varsin 20a så vi kunde hänga upp våra jackor. Tack Tessan! Sen stötte jag på en kollega från jobbet. Lite pinsamt. Men sen gick vi alla mot dansgolvet och dansa loss till den väldigt höga musiken.

Jag och Ewe köpte varsin apple martini. Drack upp den direkt, var så himla törstig :P Sen dansa vi lite till. Efter en stund ville Micke och Robert gå ut och ta luft, men det skulle vi aldrig gjort för Ewe kom inte tillbaka in sen igen av vakten. Hennes stämpel hade försvunnit och han tyckte hon var för full, vilket var bullshit. Så jag gick ut till henne och bad Robert hämta min jacka, inte tänker jag lämna min bästis helt själv. Tillslut kom resten av gänget och vi åkte vidare till Medborgarplatsen och lekte lite på isbanan. Det var väldigt kul att snurra runt där. Var mycket folk ute också. Helt sjukt, gatorna kryllade med folk. Sen gick vi till McDonalds och åt, satt där ett tag sen bestämde jag och Ewe oss för att åka hem. Försökte övertala henne att följa med mig hem men icke, hon hade bestämt sig för att vakna upp i sin egen säng :P

Jag var hemma vid 3. Var som vanligt massa creep på blåa linjen. Hatar verkligen att åka den på natten. Alltid nån som försöker prata med en. Orkar inte med sånt. Johan hade gått och lagt sig men hade lämnat lampan i vardagsrummet på så jag såg vad jag gjorde när jag kom hem. Sötis <3

Sov till klockan 12 ungefär. Skönt att sova länge. Har varit och handlat på Willys och åt frukost på McDonalds :P

"Baby gör mig hel, jag kommer alltid vara den"

Nu var det ett tag sen jag uppdatera sist. Wops. Men Johans dator har gått lite sönder så vi måste dela på min lilla laptop tills han har fixat sin, som antagligen blir imorgon.

Onsdag idag. Har varit ganska stressigt på jobb både igår och idag. Vi har nämligen varit på utbildning i Microsoft 2010. Var lite kul faktiskt, fast jag blev riktigt trött den sista timmen, tror nästan jag höll på att somna :P Så alla andra arbetsuppgifter fick vänta. Fick ta en kortare lunch också men det gör inte mig något, mer pengar då. Jag fick i alla fall gjort det jag skulle göra.

Efter jobbet gick jag till Duvbo, tar ungefär 30 minuter. Gick inom grillen som ligger precis vid tunnelbanan och köpte med hamburgare hem till mig och Johan. Var inte så värst gott men gick att äta eftersom jag var riktigt hungrig. Passade på att hämta ut mitt paket också. Hade beställt en ny foundation och "gå-ner-i-vikt" pulver kallar jag det eftersom jag glömt vad det heter. Har inte testat sånt innan men tänkte det kan väl inte vara så farligt, men fyfan va äckligt det var. Usch fy, hur kan man äta sånt? Smakar ju vidrigt. Så är det nån som vill ha så får ni gärna den :)

Har pecis fått en jätte fin present av älskling, nämligen ett par stövlar som jag velat ha väldigt länge. Ett par UGGS, eller de är som UGGS men heter Shepherd istället. Så förmodlingen på fredag får jag dem. Wiiiie, längtar som tusan. Nu kommer jag inte frysa om fötterna i alla fall. Och har jag nämt att jag har världens bästa pojkvän? ;)

Imorgon är det jobb som gäller, tänkte träna efteråt och sen på fredag är det jobb och efter det blir det bio med Ewe och några till från hennes jobb. Blir Breaking Dawn första delen :) Nu ska jag se på senaste Desperate Housewives och 90210.

Looking out for good stuff

Sitter och lyssnar på min absolut favorit låt just nu, som är Islands & Shores med Deportees. Den är helt underbar, känner mig lugn och glad när jag lyssnar på den :)

Snart är jobbveckan slut och det är helg åter igen. Ska bli riktigt härligt med helg, har varit ganska stressigt på jobbet. Både igår och idag har varit stress stress. Men imorgon blir det förhoppningsvis bättre! Sen efter jobbet ska jag först åka in till Solna Centrum och handla ett spel till Johan, sen åker jag hemåt och tar min packade väska och åker in till T-centralen och möter Tessan. Vi ska till Norrtälje och basta. Sover över där fredag till lördag, för på lördag är det kalas hemma hos Johans föräldrar. Kommer dock inte ihåg vem som fyllt år :P

Åh jag längtar till lönen kommer, är verkligen taggad på att åka utomlands nu med älskling. Satt och titta på resor igår. Finns riktigt bra hotell och läge för en ganska ok peng. Jag bara MÅSTE få sol och en bränna. Känner mig som ett vandrande lik :P



Nu ska jag fortsätta lyssna på bra musik :) Trevlig helg!

Bored..

4 Program som jag följer
Desperate Housewives
The Vampire Diaries
90210
Supernatural

4 saker jag gjort idag
Jobbat
Handlat
Tvättat
Duschat

4 saker som jag längtar efter
Åka ner till Skåne 25-27 nov
Lite julledighet
Hundvalp
Dagen då jag blir rik (:

4 saker på önskelistan
Nya kläder
Nya gardiner till hemmet
Resa
UGGS

4 saker jag avskyr
Spindlar
Folk som bara stannar
Irriterande ungdomar på tunnelbanan
När man inte kan somna direkt

So much to do so little time

Kan inte fatta att det är ungefär 7 veckor kvar till julafton, mindre än 2 månader. Tiden går så himla fort. Just nu längtar jag bara efter min lön igen. Jag känner ett sånt need att shoppa. Speciellt skor/stövlar. Jag var såååå nära att beställa ett par stövlar innan men jag hindra mig själv. Tur det. Annars hade jag inte haft några pengar kvar att leva på denna månaden. Måste verkligen hålla i pengarna. Det jag har kvar på kontot ska bara vara till mat.

Känns som det är många events på gång. Gänget pratar om en skidresa i februari nån gång. Åka skidor (pulka för min del), basta, bar-häng och mycket mys i en stor härlig stuga i fjällen. Sounds very nice. Sen prata vi om att åka på kryssning på nyår. Och snart fyller Ewe år, då blir det Monday bar: black weekend vid Slussen. Lite annorlunda än vad jag brukar gå till. Blir hoppa, dunka och hard-style :P Ska bli kul.


Från i somras =)

Imorgon är det tillbaka till jobbet. Drömde faktiskt att det var röd dag imorgon och att vi var lediga. Hade varit skönt :) Fast veckorna går ändå så fort så det gör inget. Ska försöka träna så mycket jag kan denna veckan. Måste skärpa till mig ordentligt. Har varit en sån soffpotatis den senaste tiden. Dags att ta tag i träningen igen. No excuses. Johan jobbar ändå kväll så då behöver jag inte skynda mig hem och pussa på honom.

Anyways. Hm.. Jo.. i slutet av november, 25-27, åker jag och älskling ner till Skåneland. Ska fira Nova som fyller år. Ska bli kul att träffa min kära familj igen. Sen får vi se hur det blir med våran utomlandsresa.

Nu ska jag.. vet inte vad jag ska. Titta på film eller fortsätta sitta här och datanörda ett tag till innan det är dags att sova. Inte för att jag behöver sova. Sov i nästan 12 timmar inatt :P

It's been a long long time

Det har blivit en vana att bara uppdatera bloggen 1 gång i veckan. Inte bra, inte bra.. Ska försöka bättre mig. Veckan som gått har jag bara jobbat och tränat. Har gått hem 3 dagar i rad också. Fan va duktigt av mig. Ganska behagligt att gå hem från jobbet på kvällarna nu, även om det är mörkt, så är det behagligt i luften. Inte för varmt och inte för kallt. Tar ungefär 30 minuter att gå så det är lagom.

Igår var det halv dag på jobbet eftersom det är allhelgona afton. Slutade redan klockan 12, riktigt skönt att få gå hem redan vid lunch. Åkte in till stan och gick och vänta på Ewe och Emma. De sluta vid 13. Gick i massa affärer och kolla runt. Blev en del för min del. Inte så mycket kläder, mest onödiga saker.. som typ duschcréme och ansiktsmask :P haha.. Kollade på kontot innan och då hade jag gjort av med 1100 kr, inte alls bra. Fast vi åt och fika också. Åt på vårt gamla stamis ställe, Kungshallen. Blev tacos för min del, sen gick vi och fika på Coffeehouse by George. Var mysigt och sitta där och prata om allt möjligt :)

Sen skilldes vi åt vid T-centralen och åkte hem på olika håll. Glömde att hämta ut mitt paket, så jag tvinga med Johan att följa med och hämta ut det, sen köpte vi med lite onyttigheter hem. Satte mig i soffan och la in musik i min nya mp3. Fan va bra den är. Älskar den. Och hörlurarna är väldigt bra :) Me like. Sen titta vi på en gammal Indiana Jones film, tills vi blev trötta och somna..


Lötsjön som jag brukar gå/springa runt :)

Vaknade vid 10 idag. Eller vakna redan vid 8 men somna om efter ett tag. Var skönt att få sova ut. Sen hoppa jag i mina träningskläder och gick ut. Blev en runda på nästan 1½ timme. Skönt ute. Och mycket roligare nu när jag har en ny mp3. Dunka på bra.

Idag ska jag inte röra ett finger. Eller jag ska inte göra något. Bara vara hemma. Vi tänkte gå och handla snart. Blev så sugen på något gott kött och typ bea-sås till. Mums.

RSS 2.0