23-02-2013

Himla skönt med helg! :)
 
Har bara jobbat hela veckan som vanligt. Var och tränade i torsdags med Emelie. Vi gick på ett Shape pass. Var ett tag sedan, så nu har jag träningsvärk som bara den. Men det känns skönt att komma igång med träningen igen. Beach 2013 here we come!
 
Efter jobbet igår köpte jag med mig en grillad kyckling, tittade på senaste Supernatural. Sen börja jag göra mig iordning för att åka till Antonias inflyttning/födelsedagsfest i Duvbo. Johan kom hem från jobbet vid 19.30. Sen åkte jag vid 20.30.
 
Killen längst till höger var först på Micke, sen mig och sist Robban. Vi tror han var Bi :P
 
Mötte Erik i tunnelbanan vid Duvbo. Vi var inte först som vi trodde, utan Tomas och Aijan var redan där. Sen kom de andra några minuter senare. Väldigt liten men dock så mysig lägenhet. Snyggt inrett och mysigt område.
 
Vi förade innan utgång. Jag hade tänkt åka hem för de hade bestämt sig för att åka till Kristall inne i stan, men sen blev det ändrat till Grand Garbo i Sundbyberg, så jag följde med ändå. Nära hem sen :)
 
Blev en promenad dit, tog kanske max en kvart att gå. Klockan var väl närmre 23.30 när vi gick in. Var inte så värst mycket folk. Men det fylldes på. Dock var det mer förra helgen. Sen var det ju fredag, tror fler går ut en lördag. Alla är så trötta på fredagar.
 
 
Dansade och drack två GT's. Sen orka jag inte mer, så åkte hemåt precis innan stängning vid 02.30. Vaknade vid 12 idag men låg kvar till 13 :P Orka inte gå upp ur sängen. Så mysigt att ligga kvar i värmen.
 
Hade tänkt åka in till stan idag och träffa Emelie men har så jäkla ont i låren efter träningen så det blir hemmamys ikväll med Johan när han kommer hem från jobbet. Kanske ska laga nån god middag och överaska honom.. hm.

17-02-2013

Nu är helgen nästan över.. igen! Man borde förlänga helgen med minst 1 dag. Vore grymt bra om man jobba tisdag till fredag, och var ledig lördag till måndag. Förstår inte varför man endast får 2 dagar ledigt. It sucks.
 
I fredags efter jobbet åkte jag först till Solna centrum och köpte "middag" till mig och Johan. Blev varsin Subway. Mums. Skulle kunna äta det varje dag. Men då skulle jag nog väga över 100 kg ;P
 
Sen tog jag bussen hem och invänta Johan som jobba till 19. Kolla färdigt på Jurassic Park 3. Sen zappa jag mellan kanalerna. Titta på senaste Supernatural avsnittet. Gick och la oss ganska tidigt. Runt 22. Johan skulle upp och jobba vid 9.55 så pussa hejdå på morgonen.

 
Jag sov till typ 12.30. Var länge sen jag sov så länge. Gjorde frukost och satt framför datorn till Johan kom hem vid 16. Sen blev det duschen och fixa sig för att åka in till stan och träffa Emelie och Joris. Hade bokat bord på Oyster Bar som låg vid Östermalmstorg. Var lite småskeptisk om jag skulle gilla maten eftersom de endast hade skaldjur på menyn. Men jag tog hummer soppan och gillade den skarpt. Och räkorna var grymt goda. Lätt att jag går dit igen och äter. Sen tog vi efterätt, creme brulee - typ den godaste jag ätit.
 
Efter restaurangbesöket åkte vi till Gamla stan och gick på en irländsk pub. Blev en kaffe med baileys och lite senare joina Tobbe och Robert oss. Tobbe bjöd på jäger shots. Det är verkligen inte gott alltså - men ändå dricker man det :P
 
 
Sen åkte vi vidare till Sundbyberg och gick på Grand Garbo. Har aldrig varit där förr och hört att det är en klubb för "äldre personer". Men det var väldigt blandad ålder och riktigt snyggt inrett. Inte alls som jag trott. Och de spelade bra musik vilket alltid är bra. Och drickan var ganska billig. Vi dansade och shottade tills de stängde vid 3 inatt. skönt att man hade nära hem sen. Johan hade inte somnat när jag kom hem. Stackarn var orolig för mig. Älski <3
 
Idag blir det att ligga i soffan hela dagen. Ny jobbdag imorgon.

11-02-13

Monday night igen.
 
Helgen gick jätte snabbt. Fick vakna bredvid älskling i lördags, även om han fortsatte sova så var det mysigt. Gick upp och duscha, åt frukost och titta på serier. Sen pussa jag Johan hejdå för jag skulle träffa Ewe i stan kl 14. För en gångs skull hitta jag en del kläder. Blev en tröja, 3 linnen, 1 t-shirt, strumpor och ett bara hippie leggins som Johan kallar det :P
 
My new hippie panties with my "mupp smile" :D
 
Efter vår lilla shopping åkte vi hem till Ewe i Häggvik. Beställde nästan direkt take out. Blev en kebabrulle för mig. As länge sen jag åt en. God men inte lika god som kebabstället hemma hos mamma! Vi kolla först på en thriller - Elsewhere med Anna Kendrick från Twilight filmerna. Helt ok film, fast slutade väldigt dåligt.
 
Sen blev det lite Melodifestivalen. Inga bra bidrag alls. Var inte så värst intresserade heller. Sen börja vi kolla på en Westlife konsert men tröttnade efter 3 låtar, har verkligen inget tålamod till att se på sånt längre :P Så vi såg en film i stället. 10 Years med Channing Tatum. Handla om en klassträff. Inget speciellt, titta mest för att Channing var med ;) Dock orka vi inte se klart den.. Blev ganska trötta, tror vi somna redan vid 23.30, i alla fall jag.
 
 
Sov till drygt 10. Laga äggröra till frukost och titta färdigt på filmen. Sen åkte jag hemåt. Johan sov fortfarande. Vaknade vid 14. Blev mys till han gick till jobbet igen vid 18. Laga makaroner och fiskpinner till middag och matlåda. Jag orkar verkligen inte anstränga mig när jag ska laga mat till mig själv. Men måste försöka bättre mig, kan inte äta så dålig mat, speciellt om jag vill bli fit till sommaren.
 
Måste sätta igång med träningen ordenligt nu också. Har bokat in några klasser med Emelie nästa vecka. Men tänkte redan imorgon träna, även om det är fett tråkigt att träna själv. Man blir ju piggare vilket jag behöver just nu. Är trött hela tiden, speciellt på jobbet. Sitter och gäspar nästan hela tiden.
 
Nepp nu ska jag kolla film innan läggdags :) God natt.

But we'll return to paradise again

Redan gått en dryg vecka sen vi kom hem från Thailand. Längtar tillbaka. Vill ha sol, bad, drinkar och paradis igen. Så jäkla deprimerande att vara hemma i Sverige igen. Trodde det skulle slutat snöa men icke. Värsta snöstormen när jag gick från jobbet idag. Det är lite varmare men fortfarande kallt.
 
Hade en riktig deppdag i onsdags. Ville bara gråta, vilket jag gjorde också. Och nu har Johan fått nytt schema också, så han jobbar nätter nu. Ska sova utan honom 6 nätter i rad. Fan vad tråkigt rent ut sagt! Hatar att vara i från honom så mycket. Vi träffas ju inte mer än 1 timme när jag kommit hem från jobbet. Nu är det ioförsäg helg, så då blir det några timmar till.. men han kommer ju sova från ca 8 på morgonen till typ 14-15. Inte speciellt kul.. Hoppas han får bättre schema sen..
 
Så idag ska jag sitta och deppa i min ensamhet. Tänkte kolla lite serier och nån film. Kommer antagligen somna i soffan, som jag gjort alla andra kvällar sen vi kom hem från resan..
 
Det var verkligen den bästa resan. Jag var lycklig!

RSS 2.0