Nyklippt

Jag har sovit riktigt gott inatt, för en gångs skull. Annars brukar jag gå upp flera gånger på toa. Men inatt gick jag bara upp en gång. Sen efteråt kom Johan också. Vi brukar vakna när den andra vaknar och går upp :P Sen var det riktigt varmt i sovrummet så vi var tvugna att öppna fönstret.

Johan gick upp klockan 5 för att jobba klockan 6 till 11. Jag gick upp 11, han hann hem innan jag skulle till frisören och klippa mig. Hade klipptid klockan 12. Egentligen gillar jag inte att gå till denna frisören för alla 3 är lika hårdhänta, fast jag säger till att jag är ömhårig. De drar och sliter i håret. Känns som varenda hårstrå åker av. Men de kan i alla fall klippa och håret blir snygg, sen är det så nära också. Slipper ta tunnelbanan och det är ganska billigt. 295 kr :) Men får se om jag hittar nån annan frisör nästa gång. Men jag blev nöjd med resultatet.



Och btw, imorgon ska jag på jobbintervju hos SL i Stadshagen. Tjänsten är kundsupport :P Håll tummarna för mig. Nu ska jag och älski äta pizzzzza. God kväll.

30 mars 2011

Jag blir sämre och sämre på att uppdatera bloggen. Fy på mig. Men jag har inte haft något intressant att skriva om. Händer inte speciellt mycket just nu. Mitt humör går upp och ner, men jag säger bara, tur att man har så underbara vänner som gör en glad. Och framför allt en sån underbar pojkvän. Börja gråta igår framför Johan för han gör mig så lycklig. Haha.. jag blev lite för emotional :P

I måndags träffa jag först Emelie och åt på Wagamama. Var väldigt gott och mycket fick man. Orkade inte äta upp allt. Lite dyrare men absolut värt pengarna. Dit ska jag gå fler gånger. Verkar vara ett populärt ställe. När vi gick där ifrån var det en lång kö ända ut på gatan. Tur vi hann äta innan.



Sen gick vi till Hemköp, Emelie handla lite, sen gick vi till Åhlens, jag köpte hårfärg. Måste färga mitt fula hår nu :P Har två olika färger i håret, min utväxt och en gammal färg kvar. Ser så risigt ut. Ska klippa mig också. Ska snart gå ner och kolla om det finns tid till imorgon.

Sen träffa vi Ewe som stod och vänta på oss vid spärrarna. Åkte hem till Emelie för vi skulle dansa Zumba. Bytte om till träningskläder sen dansa vi som fan. Haha, det var väldigt roligt. Vi gjorde inte riktigt som de på videon och vi skratta mest. Men vi rörde på oss i alla fall. Det ska vi göra fler gånger. Sen åkte jag och Ewe hem vid 22.30. Haha, på tunnelbanan höll jag och Ewe hand. Folk titta lite. Var hemma vid halv 12. Somna typ direkt när jag kom hem.

Igår var Johan ledig så vi träna tillsammans och laga god middag, eller jag laga middag och sen titta vi på Angel. Mys. Idag känner jag mig väldigt seg, känner för att inte göra något. Skulle träffat Jonahtan men jag dissa honom :P Sorry, another day. Men jag vill ändå gå ut en sväng. Kan inte sitta inne och deppa hela dagen när det är fint väder ute. Solen skiner och allt. Ska i alla fall gå ner till centrum och slänga lite kartonger, beställa klipptid och handla lite.

Jag har i alla fall varit lite duktig. Diskat och dammsugit. Ska nog slänga in lite tvätt i maskinen också.

Hurt me with truths but never comfort me with lies

Sitter på jobbet och har väääldigt tråkigt. Inte många gäster idag heller. Så himla segt att bara sitta här och inte göra något. Känner sig ju nästan värdelös. Men jag får väl gå och titta om det finns något att göra lite senare. Stänger inte fören om 50 minuter.

I fredags mötte jag Ewe i Sundbyberg. Vi gick och träna, kändes ganska bra i magen. Men jag har bara träningsvärk i övre delen av magen, vill ju ha i nedre delen, eller hela magen for that matter. Men det är bara att fortsätta träna. Mitt mål är en platt magen till sommaren.. haha. Undra om jag kommer lyckas. Troligen inte eftersom Johan bakar kanelbullar hela tiden :P

Efter vi tränat åkte vi hem till mig (& Johan). Duschade snabbt sen gick vi till Willys och "storhandla". Blev två kassar var. Sen köpte vi med thaimat. Hade glömt vantar så våra händer var helt stelfrusna när vi kom hem. Satte oss och åt och tittade på film.

Första filmen var Takers med massa snyggingar, bla. Paul Walker och Hayden Christensen. Mums. Handlar om ett gäng som rånar en värdetransport men allt går typ fel. Spännande film, rekomenderas!



Sen blev det lite drama. Here On Earth med Chris Klein, Leelee Sobieski och Josh Hartnett. Hade sett den innan men inte Ewe. Handlar om en rik kille som ställer till lite med problem i en småstad och får samhällstjänst. Under tiden blir han kär. Lite triangeldrama. Helt okej film, lite småsorlig.



Sen vid 23 åkte Ewe hem. Gick och la mig vid midnatt, vakna till när Johan kom hem vid 2 på natten. Hade lite svårt att somna om men det gick efter ett tag.

Var otroligt trött när jag vakna igår morse. Var redan jätte ljust utomhus. Ganska skönt, fast jag var ändå lika trött, satt nästan och somna på tunnelbanan. Slapp i alla fall jobbiga fulla människor.

Handla med mig mat, blev tacos till middag igår. Johan baka bullar, som vanligt. Sen titta vi på en film. Chain Letter. En rå rysare. Nikki Reed från Twilight var med. Handlar om ett gäng ungdomar som får ett kedjebrev, och om de inte skickar vidare det eller raderar det dör de. Riktigt rå måste jag säga, inget för den känsliga typen.



Imorgon blir det möte på arbetsförmedligen klockan 14. Vill egentligen inte men måste väl. Sen ska jag träna hela veckan. Måste bli bättre på det. Annars inget inplanerat.

Inget för mig

Kände mig lite besviken igår efter jag provjobbat på Carotte. Var inte alls som jag tänkt mig och alldelse för stressigt för min del. Så det blir inget med det. Men jag ger absolut inte upp i första taget. Life goes on. Det kommer fler tillfällen det vet jag. Gäller bara att kämpa för det också. I'm a fighther och jag har så underbara människor runt omkring mig som stöttar mig så jag ska nog klara det :)

Ska träna med Ewe senare ikväll vid 18.30, efter hon slutat jobba. Sen imorgon ska vi också träna, sen åka hem till mig, storhandla på Willys, köpa med thaimat och titta på filmer. Så himla mysigt. Var så längesen vi gjorde det. Johan jobbar ändå och jag gillar inte att vara ensam så passar perfekt för lite girls night :) Och jag behöver lite darlo time ♥

Det känns som vår nu också. Solen tittar fram mer och mer och det är knappt någon snö kvar. Man blir så mycket gladare. Vill shoppa lite vår-kläder också. Och nya skor!! Måste ha ett par fake converse :P DinSko har det så ska köpa ett eller två par där :D

Typ nån av dessa och ett par färg-glada skosnöre till :P




Skåneweekend

Good to be home. Nu är vi hemma igen från skåne. I lördags kom Johans föräldrar och hämtade oss, kom väl iväg runt halv 11. Kom fram ganska så snabbt. Var först i Rydebäck hos Johans kusiner för att hämta nycklar till vinden i Malmö. Sen lämna de av oss hos min mamma i Arlöv. Var kul att komma "hem" igen. Mamma passa Bobbie så vi fick dras med honom. Han var på Johan hela tiden och ville pussas och kramas :P Vi misstänker att han är lite kär i Johan. Åt middag och sen tog vi en lång promenad med Bobbie.



Sov i min gamla säng. Väldigt hård jämnfört med våran säng här hemma, och mindre för den delen. Den är bara 105 cm, så vi fick trängas och bråka om täcke :P Men det var mysigt, även om jag låg inträngd i väggen :P Sov tills vi vaknade på söndagen. Åt frukost, duscha och sen åkte jag och Johan in till Malmö. Gick av vid värnhem och gick på Entré (nyaste köpcentret i Malmö), Johan ville ha en ny jacka så vi titta i lite affärer men hitta inget. Gick in på New Yorker, och jag fick typ klädesorgasm. Fan va mycket snygga kläder de hade!! Vill shoppa upp allt jag såg men hade inga pengar :( Men jag ska definitivt shoppa lite när jag får lön.




Sen gick vi vidare genom stan, gick förbi min gamla skola. Sen visade Johan mig vart deras gamla lägenhet låg, typ vid Folkets Park. Sen gick vi vidare till Triangeln. Gick in på Stadium och kolla. Älski hitta en svart jacka där och en mindre gymväska som han köpte. Sen gick vi och till China Box och åt. Blev nudlar med friterad kyckling och sötsursås. Riktigt gott. Sen gick vi gågatan ner, förbi Gustav Adolfstorg, Stortorget, Centralstationen, och slutligen Västra Hamnen. Var riktigt härligt väder också. Kändes som vår. Sen tog vi tåget hemåt till mamma igen. Blev ganska trötta efter ha promenerat genom hela stan :P

Mamma laga god spaghetti och köttfärssås. Mums. Sen titta vi lite på tv och film. Somnade runt 23. Vakna ganska tidigt, var nån som ringde och väckte oss vid 9.30. Nån telefonförsäljare. Gärr, hatar sånt. Men vi låg kvar en stund och myste, Bobbie ville också vara med :P Åt frukost och duscha. Sen hämta Johans föräldrar oss så vi körde in till Malmö och hjälpte dem att bära ner massa lådor och möbler.




Fyfan vilken träningsvärk jag har i benen just nu. Speciellt vaderna. Gick upp och ner i trappor hela dagen igår. Men jag ska inte klaga för mycket. Det är ju väldigt bra träningen :P Vi höll på nästan hela dagen med det. De släppte av mig vid halv 9 på kvällen. Var helt slut. Duscha och åt sen somna jag sött.

Var riktigt trött imorse när klockan ringde 7.30. Skulle ta bussen 8.20 till Bjärred. Johan mötte mig, sen gick vi hem till hans mormor. Packa in sista sakerna i släpet, sen bar det hem till Stockholm igen.

När vi stannade vid en OKQ8 mack så råkade jag tappa mobilen. Som tur var kom jag på det innan vi kört där ifrån. Jag och Johan fick gå tillbaka och leta och fråga om de sett nån mobilen. Johan fick ringa till min mobil, och som tur var hitta vi den i en buske. Fan vilken tur. Fick lite panik där. Mobilen är ju viktig! <3

Nu är vi i alla fall hemma i vår lägenhet igen. Ska snart gå och lägga mig. Är lite trött nu. Och jag måste upp tidigt imorgon för att provjobba. Är faktiskt lite smått nervös :S Undra hur det kommer gå imorgon. Håll tummarna :)

Good night.

Äntligen fredag!

Äntligen fredag och helg. Känns som jag har haft mycket att göra under veckan. I måndags träna jag och träffa Ewe, i tisdags var jag på intervju på Scandic i Alvik och träffade Tessan och sen åkte jag till Ikea med Emelie, i onsdags var jag och älski hos hans föräldrar, igår var jag på ännu en intervju på Carotte och på kvällen träffa jag och Johan Emelie och åkte hem till henne. Och idag har vi tagit det lugnt. Så fullt upp, fast jag inte har jobbat något denna veckan :)

Haha, fyfan för ikea möbler alltså. Träffade som sagt Emelie i Slussen igår vid 17.30. Åkte först hem till henne och satte in hennes möbler och mattor från ikea, sen gick vi och hämta hennes bord från Chilli och köpte med grillad hamburgare hem. Först åt vi, behövde ju krafter för att montera ihop tv-bänken. Först när vi öppna lådorna så sa jag: "nej jag ger upp", men sen när jag väl börjat så kunde jag inte sluta. Emelie satt mest och titta på medans jag och Johan byggde ihop den. När vi hade kommit ganska långt så insåg vi att vi satt 2 brädor helt fel, så det var bara att ta upp allt igen och börja om på nytt :P Men det fixa vi ganska snabbt. Tror vi började vid 19 och var klara vid 22.30 :P Så det tog jävligt lång tid att sätta ihop den tv-bänken men snygg blev den. Emelie, you owe us big time ;) Vi sa att hon får bjuda oss på all alkohol och mat när hon har inflyttningsfest mohaha ;)

Imorgon bär det av till skåne. Johans föräldrar kommer och hämtar oss vid 9 tiden. Ska vara där tills tisdag. Och sen på onsdag blir det att provjobba på Carotte! Woho! Det känns bra. Intervjun kändes bra. Så håll nu alla tummar på att jobbet blir mitt. Skulle vara så perfekt.

Trevlig helg allesammans!

Ps. Ewe, kan du visa något tecken på att du lever? :/

Favorit låt just nu;
Lil' Red Riding Hood med Bowling For Soup

I'm so happy I'm so glad that I've got you

Var några dagar sen jag uppdatera. Men jag har verkligen inte haft lust till det. Har varit lite nedstämd pågrund av min jobbsituation. Men nu verkar det äntligen ordna upp sig lite. Johanna från mitt nuvarande jobb rekomendera mig till Carotte, som ligger runt hörnan där jag redan jobbar. Tjänsten är heltid som butiksäljare. Chefen Line ringde upp mig och imorgon ska jag på intervju. Hoppas verkligen jag får det. Skulle passa mig perfekt. Så håll nu alla tummar och tår för mig.



Igår var jag på en annan intervju på Scandic i Alvik, åkte hem och åt frukost/lunch sen åkte jag hem till Tessan en stund. Prata mest, sen tog vi en lång promenad i vårsolen. Var skönt att få lite sol. Sen vid 16 åkte jag mot Fruängen för att träffa Emelie och gå på Ikea. Hon skulle handla mattor och en tvbänk till sin lägenhet. Först så åt vi, för vi var så hungriga. Och det var den billigaste middagen jag ätit nånsin. Den kosta bara 16 kr!! Lätt att jag åker dit där igen och äter. Blev den klassiska köttbulletallriken. Emelie tog den lite dyrare variationen med lite fler köttbullar.

Sen gick vi runt på Ikea i nån timme eller så. Hitta så mycket jag skulle vilja ha. Tittade bland annat på en byrå. Hitta en perfekt för mig och Johan för bara 800 kr. Vi är i väldigt behov av en byrå, just nu ligger våra kläder lite utspritt över hela lägenheten.

Åkte därifrån vid 20. Mötte Johan vid Fridhemsplan för han hade varit hos Andreas, så vi åkte hem tillsammans. Var så sugen på Loka Citron, så vi kolla om Pressbyrån hade öppet men de hade precis stängt och videonaffären hade också stängt. Så det fick bli vanligt kranvatten när vi kom hem. Gick och la oss ganska tidigt eftersom vi båda varit uppe tidigt. Sov gott i natt :)

Ska snart iväg till Sundbyberg för att handla en födelsedagspresent till Johans pappa. Han fyller år idag så vi ska dit på middag ikväll.

Over and out..

Nu får det vara nog!


Åh vad sur jag är på mig själv just nu. När jag ställde mig på vågen innan så hade jag gått upp 2 kilo!! Not good. Jag som varit så duktig och hållt mig på exakt samma vikt jätte länge, men inte längre. Fan va besviken jag blir på mig själv. Jag kan inte skylla på att jag varit sjuk och inte kunnat träna på nästan 2 veckor. Det går inte. Så nej nu blir det på med hårdhandskarna och skärpa sig. Ingen mer skräpmat eller godis, och framförallt ingen mer cola! Den är den stora boven i dramat. Har typ druckit det hela veckan, kanske inte stora mängder men en burk om dagen är tillräckligt.

På måndag börjar mitt nya liv. Ska vara så nyttig jag bara kan. Äta massa grönsaker i stället för godis och bara dricka vatten i stället för all cola och annan dricka. Jag har ju ett mål till sommaren. Men just nu är jag väldigt långt ifrån det målet :(

Har jobbat idag. Var så himla trött imorse, ville bara somna om. Känner för att gå och lägga mig just nu men bättre och vara uppe och gå och lägga sig vid en rimlig tid ikväll. Runt 22 kanske.

Träffa Johan efter jag slutat, så vi gick och handla på Willys. Mina armar alltså. Hatar att bära tunga kassar. Har värk i dem sen igår också, när jag hjälpte Emelie hem med hennes persiener. Måste bli starkare i armarna alltså. Träna träna träna! Just nu vill jag bara träna :P

Jobba imorgon också, sen är jag långledig, om de inte ringer förstås. Och nästa lördag åker jag och Johan ner till Skåne med hans föräldrar. Skulle hjälpa dem att flytta saker från nån vind. Blir kul att träffa familjen igen :)

Nej nu ska jag laga middag. Är hungrig som fan, fast jag är fet. Synd att man inte bara kunde använda sitt fett när man var hungrig så slapp man äta. Men men.. nu blir det tacos!!

I was born to tell you I love you

Ska strax gå och lägga mig. Måste upp klockan 5.45 för att jobba klockan 7. Gillar verkligen inte att gå upp så tidigt. Har verkligen tröttnat på det nu efter snart 4 år. It's getting old. Men måste man så måste man.

Vaknade till vid 8 imorse av att grannen började spela musik. Fan va störigt det var. Johan blev sur och börja banka i väggen. I don't blame him. Till slut stängde de av. När jag vakna igen vid 11 hade Johan redan gått upp och gått ut för att springa. Jag satte mig vid datorn och åt frukost. Emelie fråga om jag ville hjälpa henne att välja matta till hennes kök och hall. Så jag klädde på mig och åkte till Nacka.

Emelie mötte mig sen gick vi till möbelaffären Chilli. Jag är helt förälskad i den affären nu. Hittade så himla mycket jag skulle vilja köpa till Johan och mig. Bland annat en soffa som jag blev stört kär i. Den kostar "bara" 10.000 kr. Får ta och spara ihopa lite cash så vi kan köpa den :)

Emelie beställde ett bord där ifrån, sen gick vi vidare till Jysk. Fan va tråkig affär egentligen. Inte lika roligt att gå i och inte lika fina saker. Men Emelie skulle köpa persiener till köket och vardagsrummet. Var astungt att bära hem men vi klara det. Påvägen hem till henne stanna vi vid en grill och köpte varsin hamburgare. Fan va god den var. Grillat är bäst! Längtar till sommaren och alla grillningar! :D


Från Johan och Kattas födelsedagsgrillning förra sommaren :)

Efter vi ätit försökte vi få upp en persien i köket. Det var inte det lättaste. Jag blev sur, har aldrig tålamod till sånt, men efter ca 1½ timme hade vi fått upp den. Men vi kunde inte rulla ner den konstigt nog :P Haha så vi gav upp och åkte in till stan för att sola i stället. Träffade på Ewe och Miranda vid Östermalmstorg också :P

Vips var klockan 18.40. Vi åkte hem på varsitt håll. Har tagit en varmt bad och nu ska jag som sagt sova.

Trevlig helg folks!

9 mars 2011

Har varit en bra dag idag. Solig för den delen också, fast väldigt blåsig. Vakna till när Johan gick upp vid 7, men jag sov vidare till 8.15. Hoppa in i duschen snabbt och klädde mig. Sen iväg till min jobbcoach. Handla en ost/skink fralla och åt på vägen. Gick ganska fort hos henne. Vi prata bara om vad vi åstadkommit och hur jag ska fortsätta söka jobb. Hon sa att hon fortfarande skulle skicka tips på jobb om hon hitta. Väldigt hyggligt av henne :)

Sen åkte jag in till stan. I väntan på Tessan så gick jag i affärer. Hann dock bara att kolla Gina Tricot. Var massa jag ville ha. Massa söta vårtoppar och snygga partykläder. Hitta ett par svarta party leggins som jag köpte. Egentligen skulle jag inte köpt dem, måste ju hålla i pengarna just nu men jag kunde inte motstå, de kosta ju bara 149 kr. Sen vid 12 mötte jag Tessan vid hötorget. Vi gick först till Cervera för hon skulle handla en födelsedagspresent till sin lillebror. De hade så himla mycket fint. Inte bra att gå i sådana affärer för då vill jag ha allt jag hittar :P


Lookilook vad jag hitta. En bild från Lobby i lördags. Ewe kan du se oss? :P

Efter det gick vi och åt lunch. Vi hitta ett litet ställe precis vid Sergel bion, runt hörnet. Tog varsin pasta med kycklingcurry. Helt okej, men knappt någon kyckling, så 79 kr var det inte värt för lite pasta. Men det var trevligt att sitta där och prata lite.

Sen gick vi vidare till Arbetsförmedligen som skulle ha en rekryterings event för Subway. Var typ 50 personer före mig så vi fick vänta i ca en timme. Men det gick ganska så snabbt ändå. Och intervjun också, de fråga typ om jag sökte hel eller deltid och vad jag jobbat med innan, också fick de mitt CV. De sa att de skulle höra av sig senast på fredag om de tyckte jag lät intressant. Håll tummarna!

Sen skildes vi åt och åkte hem på olika håll. När jag kom hem sökte jag några av de jobben min coach hade mailat mig, lite kundtjänst och lite receptionist jobb. Sen när jag satt där fick jag mail från Espresso House som hade gått vidare med mitt CV och ville att jag skulle svara på lite frågor. De skulle återkomma.

Så idag känner jag mig lite gladare, har åstadkommit något i alla fall. Nu ska jag bara börja träna också. Väntar på att denna helvetes förkylning ska släppa taget om mig. Imorgon ska jag i alla fall ut och gå med Johan. Jag går och han springer :P Sen ska vi äta thaimat på nån restaurang. Känner att vi inte har varit ute tillsammans på länge. Och det är så mysigt med dejter :)

Till helgen ska jag jobba. Ska nog inte göra något mer än det. Har inget mer inplanerat i alla fall. Jonahtan fråga dock om jag ville följa med på nån hemma/schlagerfest. Men nja, jag är inte så pigg på att titta på melodifestivalen :P Så vi får se.

Wops, blev ett långt inlägg. Over and out..


Dance the night away

Så här känner jag just nu!

 

Hemma från jobbet nu. Eller jag har varit hemma i typ 1 timme. Var väldigt trött imorse när klockan ringde. Sov dåligt inatt, vaknade hela tiden och undra när klockan skulle ringa. Hatar när det blir sådär. Men jag var ganska pigg när jag kom till jobbet, men sen de sista timmarna börja det bli lite jobbigare.

Idag är det fettisdagen eller vad man nu kallar det, man äter semlor i alla fall. Vi hade beställt till jobbet, men jag avstod. Gillar verkligen inte det. För mycket grädde och äcklig mandelmassa. Sen är det internationella kvinnodagen också, så visa lite extra kärlek till alla kvinnor ;)

Jonahtan fråga hur det går på jobbfronten idag. Blir ännu mer deppig när folk frågar. Just nu står det helt stilla. Jag hade ett bra flyt ett tag med massor av jobbintervjuer, men inget av dem blev mitt. Jag har sökt och söker jobb nästan varje dag men just nu händer inget. Får inget svar av nån. Imorgon är det sista gången jag ska till min jobbcoach. Lite sorligt. Hon har varit till stor hjälp, tipsat mig om massor av jobb. Får se hur det går utan henne.

Att göra imorgon:
- Sista mötet med min jobbcoach klockan 10.00
- Träffa Tessan och gå en lång promenad
- (Gå på rekryteringsevent Hötorget klockan 13-15)

Lista =)

Måste fördriva tiden lite, så jag gör en lista :)

Förhållanden
01. Vem är dina bästa vänner? Ewe, Emelie och Tessan
02. Har du en pojkvän/flickvän? Ja :)
03. Hur långt var ditt längsta förhållande? Än så länge har det varit 8 månader och 6 dagar.
04. Vem kysste du senast? Johan

Grejer
01. Vad shoppar du helst? Vår och sommar kläder!
02. Har du några tatueringar eller piercings, och i så fall hur många? Nej.
03. Hur många skor har du? Hm, 5 kanske.
04. Hur många par byxor har du? 6-7 stycken kanske, har inte koll.
05. Har du några smycken som kostat över 1000 kr? Nej.
06. Vad gillar du att göra? Vara med vänner, träna, shoppa m.m.
07. Vad gillar du INTE att göra? Gå upp tidigt.
08. Vad gör du först på morgonen? Går på toa :P
09. Vad gör du sist på kvällen? Går på toa då också haha ;)
10. Hur svarar du i telefonen hemma? Har ingen vanlig telefon hemma.
11. Hur svarar du i mobilen? "Hallå"
12. Vad ser du fram emot? Våren och sommaren.
13. Sov du ensam inatt? Nej.
14. Hur skulle dina vänner beskriva dig med 3 ord? Omtänksam, rolig och snäll :P
15. Spelar du något instrument? Nope.
16. Vad tycker du om dina vänner? Bästa som finns!
17. Varför är du inte vegan? Eh för jag gillar kött? :P
18. Använder du långkalsonger? Nej.
19. Har du ångrat något någongång? Jadå.
20. Favoritdrink? Apple martini
21. Favoritfyllemat? McDonald's
22. Favoritbakismat? Pizza!
23. Har du några hemligheter? Det har väl alla.

Favoriter
01. Färg: Korall, lila och grön
02. Mat: Tacos
03. Killnamn: Liam
04. Tjejnamn: Emma
05. Ämne i skolan: Engelska.
06. Klädesplagg: Leggins och hoodtröja
07. Sport: Fotboll att titta på, annars att träna på gymmet
08. Musik: Partymusik
09. Fras/mening/uttyck: Bry dig inte om vad andra tycker, do your own thing!
10. Raggningsreplik: Haha ingen anning.
11. Favorit-låt just nu: Jennifer Lopez ft. Pitbull - On the floor

Har du någonsin...
01. Snusat? Prövat ja, men det var inget gott alls!
02. Rökt? Ja
03. Hoppat bungy jump? Usch nej.
04. Brutit mot lagen? Snott äpple från någons trädgård :P
05. Fått dig själv att kräkas? Nej
06. Nakenbadat? Ja
07. Varit kär? Ja

Extra grejer
01. Tar du droger? Nej.
02. Vad använder du för schampoo? Dove.
03. Vad är du mest rädd för? Spindlar.
04. Vad lyssnar du på just nu? Inget.
05. Vilken bil skulle du vilja ha? Volvo :P
06. Vem fick du senast SMS från? Tessan.
07. Var vill du gifta dig? På en strand i Thailand :)

Slutfrågor
01. Pizza eller choklad? Choklad.
02. Tränar du? Ja
03. Hur ofta? Olika, några gånger i veckan.
04. Guld eller Silver? Silver
05. Vilken film såg du sist på bio? Sanctum
06. Vad vill du helst av allt göra just nu? Träna

I am here to stay

Åh jag hatar verkligen att vara ensam hemma :( Det känns så tomt och tyst utan Johan. Gillar inte när han jobbar kvällar. Han jobbar alldelse för mycket nu känns det som. Jag är glad för hans skull att han fått jobb men blä va tråkigt det är att vara ensam på kvällarna! Entering depp humör. Ni tycker säkert jag är löjlig som känner så men om ni hittar nån så underbar som jag har gjort, så kommer ni också känna att ni inte vill vara ifrån varandra!

Men nu till något helt annat. Igår blev det lite fest. Jag har ju fyllt år så jag fira det med mina närmsta vänner. Var bara jag, Ewe, Miranda, T och Johan. Vissa kunde inte komma eller så mådde de inte bra. Men vi hade kul ändå. Förfesta här hemma, blev för mycket jägermeister för min del, gick in i städskåpet och vingla rejält när vi gick till tunnelbanan. Ewe fick hålla i mig :P





Vi gick hemifrån vid 23. Miranda åkte hem medans jag, Ewe och T åkte vidare till stan för att gå till Lobby. Kom in gratis. Var ganska lite med folk när vi kom, men de började fyllas på. Vi tog varsin drink också. Applemartini, så himla god. Sen dansa vi som fan. Sen vid 2 kom JP, T gick en halvtimme senare. Vi andra stanna tills 4 typ. Sen gick vi och åt på McDonalds. Alltid lika gott och äta efter man varit ute. Ewe följde mig till t-centralen sen åkte vi hem på olika håll.





Slapp vänta så länge på tunnelbanan. Var hemma vid 5. Var så mysigt att krypa under täcket brevid min älskling som redan sov. Vaknade vid 13, inte bakis! Gotta love bakistabletter. Dock har jag väldigt ont i benen och fötterna. Och magen är spänd precis som jag har tränat :P Weird. Det är verkligen bra att dansa, nästan som att träna ;)

Ska laga middag nu och titta på lite filmer. Måste underhålla mig själv tills älski kommer hem.

Give it to me right

Är ensam hemma nu. Johan jobbar till midnatt. Så jag får underhålla mig själv med att städa lite och sitta vid datorn. Har både dammsugat, tvättat golvet och tvättat kläder. Nu är det tråkig kvar, att diska! Gillar verkligen inte att göra det. Måste vara bland det tråkigaste, hatar att diska bestick. Funderar på att köpa en diskmaskin!

Jobbade igår. Var väldigt lugnt, så det blev mest att sitta i receptionen med Jonahtan. Efter jag slutat mötte jag Johan vid T-centralen, sluta ungefär samtidigt. Vi gick och storhandla på Willys. Var verkligen ett träningspass att få hem allt sen. Helt slut när vi kom hem. Gjorde inte så mycket igår, laga middag och titta på Buffy resten av kvällen. Somnade i soffan vid 22. Var helt slut, så jag gick och la mig. Underbart att sova länge idag. Gick inte upp fören vid 11.30.

Har städat undan lite i lägenheten idag. Sen efter Johan åkt till jobbet, gick jag och hämtade ut mitt paket. Hade beställt ett förstorat foto av mig och Johan. Blev jätte fint. Ska bara köpa en stor ram till den också och sätta upp i sovrummet tror jag.

Finns så mycket jag vill göra med denna lägenheten. Bland annat måla om. Köpa lite mer tavlor, och lite krimskrams, så det blir mer mysigt. Det har redan blivit lite mysigare sen jag flytta hit. Innan var det en riktig kill-lägenhet :P Men vi får ta lite i taget. Måste ha pengar också.

Satt och kolla runt lite på bloggar innan och hitta en riktigt bra, kolla hennes blogg här. Hon har väldigt bra tips på hårprodukter och hur man stylar sitt hår. Funderar starkt på att köpa en bra plattång och hårprodukter från Bangerhead. Lite dyrare, men in the end så är det värt pengarna.

23 år idag!

What a day, what a day! Fyller hela 23 år idag. I'm getting old :P Men det har verkligen varit bland de bästa födelsedagarna ever. Vaknade med älskling vid 10.30. Lite myspys, sen duscha vi och gjorde oss iordning för att åka till stan. Jag öppna presenterna från Johan redan igår. Fick ett presentkort på Gina Tricot och ett fotoalbum. Loved it. Så det blev en heldag på stan med shopping.

Både jag och Johan hitta massa som vi köpte. En lyckad shopping för en gångs skull. Köpte två par jeans, en jeansjacka, som förövrigt var ett riktigt kapp, kosta över 1200 innan men de hade sänkt det till 390 kr, så jag slog till. Sen köpte jag 3 par trosor, en tröja och ett linne. Ville köpa ett par skor också, men pengarna började ta slut. Får köpa det nästa lön i stället :)



  

När vi åkte hem var vi helt slut, vi tänkte gå till Willys, men vi var för trötta, så det blev bara Hemköp. Handla bara middag. Började med maten direkt. Det blev hasselbackspotatis, kotletter med beasås. Och för att jag fyller år så fira vi till det lite extra med mousserande vin. Mm så gott :) Best birthday ever.

Imorgon blir det jobb. Sen är jag ledig hela helgen. Och på lördag blir det utgång. Yay, längtar. Hoppas min förkylning är borta då!!

Dag 12. Den bästa videon just nu.



Den bästa videon just nu måste vara denna med David Guetta och Rihanna. Grymt bra låt också ;) "I just wanna danceeeee... I don't really careeeee.."

Hur går utmaningen till? Kolla här.

8 månader ♥

Åh jag mår så himla dåligt :( Känns som mitt huvud ska sprängas vilken sekund som helst. Men det är antagligen för att jag sovit så länge. Somnade redan vid 22 igår, men vaknade vid 23.30. Sen förflytta jag mig in till sovrummet och somnade till igen, men vaknade när Johan kom hem från jobbet vid 01.00.

Jobbade i helgen. Började känna av förkylningen redan i torsdags I think, men trodde inte den skulle bryta ut, men sen i söndags kväll så hosta jag som fan och blev jätte täppt i näsan. Hate it! Och det blir som mest jobbigt på kvällen innan man ska sova.

Men i alla fall. Träffa Ewe efter jobbet i söndags. Vi åkte hem till Emelie i Nacka. Gick först och handla lite supplies till mig på apoteket, sen handla vi middag på ICA. Blev kycklingfilé med pommes. Sen gick vi hem till Emelie och titta på nya Westlife dvdn. Var helt okej, men medlyt sög. Efter det laga vi middag och lyssna på musik samtidigt. Sen blev det The Walking Dead. Jag och Emelie hade redan sett det men inte Ewe så vi såg om det. Riktigt bra serie. Längtar tills det kommer nya avsnitt i höst. Rekomenderar att ni ser den!



Sen gick vi och la oss, typ vid 01-02, men låg och prata massa innan vi somna. Haha, var så roligt :) Tillslut somna vi, men jag hade svårt att sova den natten. Låg mest och hosta. Kändes som ett rivgärn varje gång. Jag vaknade vid 12 tiden, medans de andra vakna vid 14.

Jag och Ewe åkte hem vid 15.30. Tog bussen till Slussen och byte till tunnelbana där. Kom precis hem innan Johan skulle iväg till jobbet, mötte honom på vägen. När jag kom hem igår var jag ashungrig. Blev ingen frukost hos Emelie. Så jag köpte med mig miniköttbullar hem. Lagade de tillsammans med makaroner. Asgott, fast jag kände knappt någon smak :( Men jag fick i mig lite mat.

Låg i soffan hela kvällen och hosta och titta på Buffy The Vampire Slayer. Har sett klart hela första säsongen :) Mys.

Åh det var så underbart att vakna upp tillsammans med min älski. Vi firar 8 månader idag :) Time flies when you are happy! ♥



Jag älskar dig så oerhört mycket!

RSS 2.0