Inflyttningsfest

Igår var det inflyttningsfest hos Tomas och Aijan (som flytta in). Först åt jag och Johan middag på en asiatisk restaurang i Sundbyberg. Var typ bland det godaste jag ätit. Det var en stor buffe med massa olika maträtter. Tog två gånger var, så vi blev mätta och belåtna efteråt :D Kosta bara 109 kr också.
 
Efteråt åkte vi vidare till Alvik. Var riktigt kyligt ute också. Måste börja använda höstjacka snart! Vi var först på plats. Var framme typ kvart över 7. Sen trilla folk in en efter en. Var lite stelt i början men sen kom alla igång med dansandet. Tyckte det blev en lyckad inflyttningsfest. Alla hade roligt och var glada.
 
(Glömde ladda kameran så det fick bli halvkassa mobil foton! ;)
 
Vid 2 tiden blev vi "utslängda", och vi var tvugna att gå ändå till tunnelbanan, bussen gick bara en gång i timmen, så det blev en långpromenad i natten. Roberts GPS lurade oss så vi gick en liten omväg, men kom ifatt de andra. Jag och Johan var hemma vid halv 4 kanske. Käkade lite och titta på tv innan vi somna sött. Tog en resorb innan jag la mig. Underbar tablett som gör att man slipper vara bakis. Jag drack rödvin hela kvällen så jag var lite orolig att jag skulle vara jättebakis dagen efter, men icke som tur var.
 
Vaknade vid 13 tror jag klockan var. Åt frukost och satt vid datorn ett tag. Sen gick vi en promenad till Willys och handla lite. Blev lövbiff till middag.
 
Nu ligger jag bara i soffan och myser med tända ljus som luktar äpple! Tänkte se nån film senare. Jobb imorgon igen som vanligt. Sen nästa helg blir det kryssning.

Oh sweet child of mine

Lördag eftermiddag.

Jag vakna tidigt för en gångs skull. Och helt av mig själv! Vakna typ kvart över 9. Gick och la mig ganska "tidigt" igår, vid 23. Sov som en stock, fast vakna en gång vid halv 5 imorse. En sak fattar jag inte hur Johan kan gå och lägga sig senare än vad jag och sen gå upp tidigare än mig. Förstår inte hur han orkar :P

Från förra söndagen, derby mellan Djurgården och AIK :)

Men i all fall, vi gick ut direkt när jag vaknat. Gick ända till Sundbyberg. Skön power-walk, och inte så mycket folk ute. Gick först till Systembolaget sedan till Willys. Haha var så kul, jag skulle ha Resorb (aka bakistabletter) så går jag in på Apoteket med systempåse och frågar kassörskan var man hittar det. Hon titta lite snett och sen visa hon mig till hyllan, lite kul faktiskt :P

Har ätit en lätt frukost och duschat, nu ligger jag bara och myser i soffan. Ska göra mig iordning vid 16 tänkte jag. Det är ju inflyttningsfest hos Tomas och Aijan vid 19. Jag och Johan tänkte äta på restaurang innan vi drar dit. Mys och party lördag ;D

Nu är det bara 118 dagar kvar! :D

127 dagar kvar

Snart är vi här!! (myself, Johan, Ewe och Micke) :D


But all I see, reminds me so 'bout you

Fredagskväll och jag sitter ensam hemma. Lite skönt faktiskt att få vara ensam hemma och inte ha något planerat. Men jag har haft saker planerat nästan varje helg som varit så det är bara skönt att ta det lugnt. Blev på städhumör så jag har dammsugit och slängt in tvätt i maskinen. Funderar på att diska lite också, men det är så tråkigt. 
 
Förra helgen var jag nere i Skåne och hälsa på familjen. Gick lite tidigare från jobbet, mitt tåg gick klockan 15.15. Var framme i Lund vid halv 8 på kvällen. Therese var snäll och hämta upp mig. Var kul att komma ner till folk som pratar skånska. Har vant mig av att höra stockholmska hela tiden.
 

Barnen var fortfarande uppe när jag kom hem till mamma. Båda kom rusande och krama om mig. Saknat dom små liven. Helt underbara. Vi busa lite och titta på film. Sen somna vi vid 23 kanske. Blev väckt runt halv 9 på lördagen. Gjorde iordning oss och åkte till Busfabriken med barnen. Vi var där i ca 4 timmar. 
 
Sen på kvällen kom även Henrik och åt pizza med oss och titta på Rio. Var mysigt. Sen när barnen somnat titta jag och Therese på en skräckis. Eller en thriller. The Last House on the Left. Går alltid hem. Var riktigt trött mot slutet av filmen, somna vid kvart över 12 på natten.
 
Sov till ungefär halv 10 på söndagen. Åt frukost och sen träffa jag pappa innan jag åkte hem till Stockholm igen. Vi åkte in till Lund och åt middag på en kinesisk restaurang, sen blev det kaffe med glass efteråt. Var trevligt att bara sitta och prata. Sen kom mitt tåg vid 16.55. Skulle egentligen varit hemma vid 20.55, men det blev en hel timme försenat pga ett signalfel vid Flemingsberg. Var inte hemma i Rissne fören vid 23. 
 
 
I veckan har jag bara jobbat. Sen i onsdags hade vi avskedsmiddag för Shirley som slutat. Var riktigt trevligt. Åt god middag, drack vin och hade roliga samtal :P Var lite små lullig påväg hem. Missade precis tunnelbanan så jag fick vänta 15 minuter. Är inte van att dricka röd vin, men jag har börjat gilla det mer och mer. Hade lite huvudvärk dagen efter och var riktigt trött. Bakis på jobb :P
 
Imorgon ska vi till Micke och Ewe för att ha filmkväll. :) Har ingen annat planerat denna helg, dock kommer det komma många inplanerat och roliga events framöver! Längtar! :D

RSS 2.0