When I want you all I have to do is dream

Det är dags för fredagmyyyyyys!

Hade tänkt gå upp tidigt idag, men det sket sig som vanligt. Hade ställt klockan på 9, men ställde bara om den till 11, men jag gick inte upp då heller.. snoozade till ca 12. Gick upp och åt frukost. Mamma sluta tidigt idag så hon hade bullar med sig hem. Sen gjorde jag mig iordning, följde med och storhandla. Gud va mycket folk. Allitd likadant när det är löning. Tur att jag shoppa kläder igår i stället för idag. Hade inte pallat med det med så mycket folk.

Efter vi handlat, byta jag om och cykla iväg och tränade på gymmet. Var där i nästan 1½ timme, blev ca 40 minuter på bandet, och lite maskiner, mest armar och mage. Jag har börjat gilla magmaskinen mer o mer.. tror jag gjorde fel i början, men nu tror jag att jag fått rätt på det, det känns mer nu. Blir en liten paus med tränandet i helgen. Ska jobba imorgon och på söndag. Men sen är det på det igen på måndag.

Har sett två filmer de senaste dagarna. Först såg jag en thriller, Sorority Row, lite Scream/Jag vet vad du gjorde förra sommaren anda. Handlar i alla fall om ett gäng tjejor som går på collage, på en fest ska de lura en kille, men det går helt fel, därav får de ta konsekvenserna. Helt okej faktiskt. 3/5 får den.


Andra filmen var The Box, med Cameron Diaz och James Marsden. Skummaste filmen jag sett på länge. Fattar inte ens varför jag såg klart den. Handlar om en familj som får en låda, och i lådan finns en knapp, och om man trycker på den får man 1 miljon kronor, men 1 person som de inte känner måste dö. Bara handlingen säger det mest om filmen.. Absolut inget jag ser om igen. Helskum film rent igenom. Trodde den skulle vara bra eftersom Cameron Diaz var med, men icke. Inget jag rekomenaderar. 1/5 får den.


En film som jag ser fram emot att se är remaken av Nightmare On Elm Street. Älskar de gamla, så detta är ett måste. Se om de lyckas göra den bra. Katie Cassidy och Kellan Lutz är med också. Vackra människor! Det ända jag är lite negativ mot är att inte Robert Englund kommer spela "Freddy". Får hoppas den nya killen gör ett bra jobb.

Älskar början av trailern.. HOT ;)


Trevlig helg folks!

Shoppingdag

Är helt slut nu känner jag. Speciellt i fötterna. Har varit en lång dag. Vaknade av sms från Ewe. Satte mig vid datorn och prata med henne en stund, sen begav jag mig till gymmet. Var där ganska så tidigt än vad jag brukar vara. Träna i nästan 1½ timme. Kändes skönt.

Sen hemåt vid 15.30, byta om, cykla till OBS och shoppa loss. Fan va svårt jag hade att hitta jeans som passa ordentligt och såg snygga ut. Pröva säkert 6-7 stycken. Blev så frustrerad, men tillslut hitta jag ett par på Kappahl, och ett par på Lindex.

Sammanfattning av vad jag handla:
På Lindex handla jag 1 par svarta jeans, 2 randiga tröjor, 3 par trosor, och 4 par strumpor,
på Kappahl handla jag 1 par vanliga jeans,
på Cubus handla jag 3 linnen och 1 tröja,
och sen handla jag en ny väska i "väskaffären".. hoho..

Tror det var allt. Men känner att jag skulle behöva shoppa ännu mer. Speciellt tröjor. Sen behöver jag lite nytt smink, en ny mascara är ett måste. Ska upp igen imorgon och handla det.

Till helgen blir det att jobba igen. Woho.. för att jag ska jobba och buhu för att jag måste jobba en helg. Hate it. Men men.. hoppas att Senait jobbar ^^



Det var det hela.. :)


You're the one thing missing here

Har egentligen inget att uppdatera om, men kände bara för det.

Imorgon får jag ÄNTLIGEN träna igen. Har haft en veckas uppehåll nu. Men imorgon ska jag träna som en jävel. Minst 2 timmar. Woho känner mig taggad till fullo.

Har hänt nada de två sista dagarna. Allt står still känns det som nu med detta jävla vädret. HATAR DET!! Men jag läste att våren är på väg snart. I HOPE! Fan ta dom om de ljuger.

Håller på att ladda lite filmer jag tänkte se. Har inte så mycket serier att se för tillfälligt, sen är jag ganska så trött på serier just nu. Jag vill ha en bra film att se i stället. Måste skifta ibland.

Såg Couples Retreat igår. Med bla. Vince Vaughn, Malin Åkerman, Kristin Davis och Kristen Bell. Handlar om 4 par som åker till en tropisk ö på semester. Väldigt rolig film. My kind of movie. 4/5 får den.




Gå och dö helvetes snö!

Fyfan va trött jag är på all denna snö. ENOUGH ALREADY!! Det kommer bara mer och mer. Fast nu är det inte lika mycket och det är blötsnö, bättre än kramsnö för det lägger sig direkt på marken, blötsnön tinar bara bort direkt. Jag hoppas verkligen att det slutar snart. Hoppas på att i mitten av mars är allt borta och det börjar bli varmare så man kan börja använda lite vårkläder.

Nog om snön. I lördags var det Novas dop. Jag var gudmor, Robin och Jim gudfädrar. Var jätte nervös innan allt drog igång, men när man väl stod framme på altaret var det inte så farligt. Var över på 40 minuter. Kändes mindre dock. Men skönt när det väl var över. Sen var det bara god mat som väntade.

Blev kallskuren fläskfilé, lax, potatissallad, god sås, hembakade bullar. Och till efterrätt blev det marängtårta med colasås, grädde o frukt. As gott allt ihopa.








Kameran dog efter här. Får få fler foton av de TT sen.


Sen fick jag i uppdrag att passa Nova under natten. Så Ted körde oss hem vid 19. Hon sov lite dåligt. Hon somnade i bilen och sov till halv 1 på natten, somnade om, vaknade igen halv 5, somnade om, vaknade igen halv 10. Så mycket sömn fick man inte, men sånt får man ju räkna med med småbarn.

Men hell no att jag skaffar barn på ett tag. Jag ska minst vara 30 haha.. Det är kul när dom är i Neos ålder men inte små bebisar. Så det får vänta. Vet inte ens om jag vill ha barn. We'll see I guess.

Fan vad jag saknar gymmet. Har inte tränat sen i onsdags. Har fått träningsabstinens. Jag bara måste få träna snart. Får lön på onsdag så då ska det tränas som tusan. Och SHOPPA ska jag göra också. Behöver fan en helt ny garderob. Är så himla trött på alla mina kläder. Vill ha nytt. Har tänkt ut precis vad jag ska köpa.

- Nya jeans, funderar på ett par ljusa och ett par mörka jeans.
- Tröjor/toppar i massor. Har sett ut bla. på Kappahl och Cubus.
- Skor!! Måste ha ett par vårskor och kanske nån vårstövel.
- Ny handväska. Är så trött på den lilla jag har och den lite större är så ful. Har sett ut en för 369 kr.
- Lite nya undisar hade varit nice.
- Och sist lite nytt smink, men det viktigaste är ny mascara.

Såg färdigt The Princess and the Frog igår. Ny tecknad Walt Disney film. Produceras för lite av det tecknade filmer, mest animerat, vilket är synd för det är nästan bättre med tecknat. Men i alla fall, filmen var lite seg i början, men den blev bättre ju mer man såg. Inte i topp med Lejonkungen kanske, men helt okej. 3/5 får den.

18 Feb 2010

Jaoha.. jag har blivit lite sämre på att uppdatera ser jag. Men jag har ingen lust längre.. men den kommer väl tillbaka antar jag.

Har inte hänt mycket heller. Vintern är fortfarande kvar och mer snö kom det idag. BLÄ rent ut sagt.

Mitt gymkort gick ut igår så jag måste vänta och träna tills på onsdag. Får lön då, hoppas jag eller så blir det på torsdag. En HEL vecka utan och träna hur ska jag klara det. Har blivit så beroende av tränande ju. Och kul är det. Jag får ta lite långa promenader och göra sit-ups hemma i stället.

På lördag blir det dop. Nova ska döpas, och jag är gudmor, jag ska stå och hålla henne inför alla. Har inte varit alls nervös fram tills idag. Det bara flög på mig. Tänk, jag ska stå där i typ 1 timme och se glad ut och hålla Nova. Tur att jag inte ska stå där ensam i alla fall. Blir, jag, Nova, Therese, Ted, Robin (gudfar), Jim (gudfar) också prästen. Jag vill bara att det ska vara över nu.

Skicka sms till Senait igår, och fråga om hon fått svar från killen. Hon skicka tillbaka idag och sa att hon hade det och hon var skyldig mig en lunch. Vi slog nämligen vad. Om han inte svara skulle jag bjuda och om han svara skulle hon bjuda ;) Så kanske på måndag ska vi luncha.

Ja det var väl det hela. Orkar inte skriva om mer nu. Tjingeling :)

Isch usch blä!

Känner mig allmänt hänging idag :/ Vet inte varför. Kände inte heller för att träna men jag gjorde det ändå, men inte med samma motivation som jag brukar har. OCh jag är så himla trött på detta jävla väder. Har aldrig längtat efter våren så här mycket som jag gör nu. Vill slippa ta på mig massa kläder och komma fram på vägar o allt. Inga inställda bussar. Ja allt sånt som har med vintern och göra vill jag ha bort helt.

Som sagt, hade typ noll motivation att träna, blev knappt 1 timme. Tog mest armar och ben övningar, blev inte så mycket gåband/crosstrainer. Får se om jag orkar mer imorgon.

Ska passa Neo och Nova imorgon några timmar på eftermiddagen, så jag hinner träna innan dess.

Bläää.. vill bara krypa under täcket nu.

Ge mig vår/sommar nu!

Segast

Gud vad trött och seg jag känner mig just nu. Känns som jag har haft ett hårt träningspass eller nåt, men jag har bara passat lilla söta Nova. Det är inte lätt och sitta barnvakt alltså. Man blir helt slut.

TT och Ted kom och lämna Nova igår vid 12 tiden. Sen var det nästan full rulle hela dagen fram till 21 då hon äntligen somnade i mitt knä framför tvn. Sen sov hon ända till 5.30. Fast jag orka inte riktigt gå upp så mamma fick mata henne och somna henne igen.




Och dum som jag var kunde jag inte riktigt gå och lägga mig sen vid 22. Så jag låg i sängen och titta på senaste Vampire Diaries avsnittet, sen var jag uppe nån timme till. Och precis när jag somnat ringer mobilen. Okänt nummer. Ingen anning vem tusan det var, orka inte svara, men så sur blev jag. Kunde knappt somna om sen. Somna väl vid 2 inatt, sen ringer hemtelefonen klockan 4. Inget jag skriver om här, private. Hade lite svårt och somna om sen, så jag halvsov väl till halv 11. Så mycket sömn har jag inte fått idag. Får ta igen det inatt i stället. Om inget eller ingen annan håller mig vaken ;D

Sen vid 15 kom TT, Ted och Neo hit en stund. Vi åt pizza. Not good, men jag åt inte så mycket. Och jag drack ingen läsk som jag brukar. Blev citron vatten. Vid 18 åkte hela familjen Ekblad/Sörensen hem.

Nu sitter jag här, helt banfritt framför datorn i lugn och ro.

Imorgon blir det hårdträning! Ska försöka träna i 1½-2 timmar om jag orkar.


5 Februari 2010

Har varit och klippt mig idag. Blev super nöjd. Bästa frisör jag haft på länge. Hon en så noggrann också, så det tar sin lilla tid, men bättre det än att hon skyndar sig och slarvar :) Sen platta hon det så snyggt också. Önskar mitt hår såg ut så här hela tiden. Jag vill ha rakt hår alltid!!


Var och lämna ett paket på posten innan också. Gick inom Coop och handla till mamma. Hon ska börja baka bullarna till dopet imorgon. Så jag får hålla koll på Nova. Therese kommer och lämnar henne vid 12 tiden, sen ska vi ha Nova hela dagen/natten. Hoppas det går bra och att hon sover ^_-

Såg film igår. Brothers, med Jake Gyllenhaal, Tobey Maguire och Natalie Portman. Handlar om en man som åker till afghanistan men blir tillfånga tagen, så tror de hemma att han är död, sen kommer han hem och allt är annorlundare. Trodde den skulle vara bättre, det mesta hände typ de sista 20 minuterna. Inget jag rekomenderar.


Tänkte se Daybreakers eller Up In The Air ikväll. Blir lite serier också, Supernatural och Grey's Anatomy om jag orkar.


I wanna phone you but it's far too late

Förra inlägget blev mest ett klagoinlägg. Men hur ofta har jag såna? Inte ofta, även om jag känner att jag klagar mycket, skriver jag inte om det här. Men ibland är det skönt och få skriva av sig lite av sin ilska. Och igår gick den ilskan ut över snön och alla som inte ploggar vägarna.

Idag var det lite bättre och komma fram. Vissa vägar är ploggade, vissa inte. Fortfarande dåligt. Hoppas de är bättre imorgon. Orkar inte hoppa av cykeln hela tiden. Men nu ska jag inte klaga så mycket i detta inlägg. Blir för tråkigt att läsa då ;)

Var ganska så trött igår efter gymmet. Lite bättre idag. Gick upp vid 12, åt frukost. Sen begav jag mig till gymmet vid 14. Träna i ungefär lite mer än 1 timme. Lagom med folk också. Gud vad trött man blir av crosstrainern, sen tar den bättre än gåbandet. Men jag blir fortare trött av crosstrainern än gåbandet. Får hoppa lite fram och tillbaka mellan dem i stället. Tog lite maskiner också, mest armar och ben. Tog lite på magen också. Kom på att det känns mer om man har mer vikter.. fan va smart jag är. Men den är fortfarande jobbig. Så jag tränar magövningar på min boll hemma i stället.

Beställde tid till klippning på fredag klockan 13.30. Tänkte färga det efteråt också, men det gör jag hemma själv. Hoppas verkligen jag valde rätt hårfärg. Sist blev det inte alls bra. Näsan helt svart i topparna och mörktbrunt i resten. Not pretty.

På lördag ska jag och mamma passa Nova. Ska ha henne under hela natten också. Undra hur det kommer gå? Hon är mer vaken vad Neo var när han var så liten. Hoppas bara hon sover under hela natten, så är jag nöjd. Synd att vi inte fick passa Neo också, men han ska vara hos farmor & farfar så det gick inte.

Men vi skulle passa honom och Nova nästa torsdag. Så det ser vi fram emot. Kan ju hoppas att snön ligger kvar så kan man ju gå ut och leka med honom :)

Älskar denna låten!



Bäst musik just nu:
Addicted - Saving Abel
Safe and Sound - Rebelution
Zzyxz Rd. - Stone Sour
Through Glass - Stone Sour
Lady - Wayne Wade
Yours to Hold - Skillet
Comatose - Skillet
Nasty Girl - Notorious B.I.G
Far Away - Nickelback
Immortality - Celine Dion
Mamacita - Collie Buddz
Skin - Ras Cricket
Better Than Me - Hinder
Replay - IYAZ


I think about it over and over again..

Äntligen är helgen slut. Thank god. För många är det nog inte lika kul, för de ska upp och jobba imorgon. Men det ska inte jag minsann, och jag har jobbat hela helgen så, muhaha...

Hade 3 gruppor i helgen som åt frukost. "Skategruppen" från england var riktigt jobbiga. Dock var de jobbigare idag (söndag) än igår (lördag). De hade varit ute och festat hela natten, så de kom direkt till frukosten efter det. Stod upp och åt, var högljudda, spillde massa, allmänt jobbiga drunks. Så jag var tvungen och säga till dem att sätta sig ner om de skulle äta och prata tystare. Hatar egentligen att säga till folk, men även jag har en gräns.

Jaja, skönt att helgen är över nu så man slipper såna gäster. Tänkte sova ut imorgon, sen träna. Har haft sån ångest för jag bara träna i tisdags och fredags. Not good. Så denna veckan blir det hårdträning, ska försöka orka träna måndag till torsdag.

Hade kommit efter med mina serier. Nu är jag nog ifatt, har bara 2 Grey's Anatomy avsnitt att se. Och imorgon, hoppas jag, kommer Desperate Housewives ut.

Idag var Therese, Ted, Neo, Nova, Mormor och Morfar här och åt middag. Var trevligt. Och kul och se Neo och Nova igen. Saknat Neo speciellt. Han är så himla go och söt så man vill bara krama om honom hela tiden.

Rena fotomodellen ju ^^

Neo med min gymnastikboll haha..

Alienhunden!

Söta Nova :)



Nu ska jag sova hade jag tänkt mig. Sova lääänge imorgon. God natt sverige!


RSS 2.0