Auntie again :)

Idag blev jag moster igen för andra gången. Första gången var ju med Neo, och idag föddes lilla Nova. Gud va kul det ska bli att få se det lilla livet. Blir inte förens imorgon. Måste låta TT vila upp sig själv. Så imorgon får man äntligen se henne. Undra vem hon är lik, TT eller Ted? Det återstår att se :)

Har blivit lite dåligt med uppdateringar i bloggen på sistonen. Jobbade dock i helgen så jag orkade helt enkelt inte sitta så mycket vid datorn och vara social med andra.

Men nu är det nya vecka och jag är ledig. Känns både skönt men ändå får man lite ångest över att man inte ska jobba. Jobbig situation, men jag får vara glad att jag får jobba lite i alla fall :)

Anyway.. Har hittat en ny serie jag blivit beroende av. The Vampire Diaries. Jag älskar det. Och Ian Somerhalder är så j*vla het. Och Paul Wesley also, men jag föredrar Ian. Har i alla fall sett typ 8 avsnitt nu på första säsongen, det verkar inte har kommit ut mer än 10 avsnitt. Hoppas det finns och kommer en andra säsong också.


Rawrr..

Idag blir det ett nytt avsnitt av Desperate Housewives, har saknat det lite. DH, Supernatural och Grey's Anatomy tog en paus förra veckan så det blev inte så mycket serier.

Fredagsmys

Kan inte fatta att det redan är fredag, igen! Nej det går alldelese för fort. Mamma satte upp julstjärnorna idag, vilket får en på ännu sämre humör. Lite ångesthumör eller vad jag ska kalla det.

Har inte handlat nån julklappar heller. Tror jag väntar tills nästa lön, vilket blir några dagar innan självaste julafton, men jag har inte råd med det nu så det får vänta tills dess.

Då blir det jobb imorgon och på söndag. Känns som det var väldigt längesen jag jobba sist. Så det ska bli kul att komma till jobb igen, men jag hoppas inte att det regnar, som det gör just nu. Öser ner. Jävla sverige väder. Hatar det.

Blir idol ikväll. Bara fyra stycken kvar. Kvittar vem som åker ut, förutom Erik, han ska vara kvar tills finalen!

Nu ska jag ta en varm låång dusch. Fryser som tusan.

Trevlig helg.

Nattuppdatering

Bullshit att det blev billigare att beställa tågbiljetter under natten! Ajja, skit samma.. nu har jag i alla fall beställt.

30 December,
12:14 Malmö C - 16:39 Stockholm C

1 Januari,
15:21 Stockholm C - 19:46 Malmö C

Totalt: 1251 kr

Och inte går det att ångra sig nu. Köpte inte till Ombokning/Återköp. Kosta ju skjortan. Så nu får jag hoppas att inget kommer ivägen!

Nyår i Stockholm, för första gången. Det kan nog bli roligt, ellerhur Ewe ;)


Såg föresten en film innan, Nothing Like The Holidays. Jag kände för att se en julig film eller vad man ska kalla det. Men den var riktigt bra. Riktigt härlig känsla över hela filmen. Handlar om en latinamerikansk familj i Chicago som firar sin troligtvis sista jul tillsammans..
Rolig men samtidigt lite tragisk. Men absolut nåt jag rekomenderar om ni vill ha lite julkänsla.


Nu ska jag se Arkiv X och sova.. natti.

The Ugly Truth

Äntligen har jag kommit ifatt Gossip Girl. Senaste avsnitt var ganska så bra. Är i stort sett ifatt alla serier jag följer just nu. Så då blir det tid över att se några bra filmer. Såg The Ugly Truth igår, med Katherine Heigl och Gerard Butler. Jätterolig!! Skratta som tusan när de var på baseball matchen, hahaha.. klockren! Ett måste att ha i sin dvd-samling :)


Fick lön idag. Finally känner man sig inte lika fattig, men pengarna kommer gå åt ändå, och sen är man tillbaka till ruta ett, alltså man är fattig igen. Ska beställa tågbiljetter till Stockholm. Men jag fattar inte varför det ska vara så himla dyrt, fick dock ett tips att vänta och beställa på natten istället, då blir det tydligen billigare. Hoppas jag.. hade varit lägligt.

Har inte mycker mer att skriva om. Over and out..

Skanör

I lördags fyllde min kusin Jenny år. Så vi åkte till Skanör för att fira henne. Nästan hela familjen var där. Tog bussen vid 15, (vi skulle vara där 17). Egentligen skulle jag och mamma ta tåget, men när vi kom fram till stationen, tog inte automaterna emot kontanter, vi blev inte lite sura, och särskilt efter att jag hade ringt dagen innan och frågat om de tog emot kontanter och idioten i telefonen sa JA.

Men som tur var så var det inte långt till bussen, så vi hann med. Men vi fick ju byta inne i stan och åka till centralen för att fixa ett nytt JoJo kort. Väl inne på centralen yrade vi runt och letade efter Skånetrafiken, fick tillslut fråga en vakt vart. Trodde vi skulle missa bussen till Skanör, men vi hann som tur var.

Satt på bussen i säkert 45 minuter, så himla drygt. Och det är alltid nån störig jävel som ska väsnas. Men i alla fall, så var vi framme vid 16.45. Mormor och Morfar körde förbi busshållplatsen så vi fick åka sista biten. Skönt eftersom det var svinkallt ute. Vi var sist som kom. TT, Ted, Neo och Henrik hade redan kommit.

Ted och Henrik (suddig bild, kameran börja bli ringrostig ;)

TT, Neo, Mamma, Dennis, Jenny och lite av Morfar.


Blev massor med kramar, sen lite champang och presentöppning. Jag hade köpt ett par vinglas och en stickad lila sjal. Kommer inte ihåg vad de andra gav..

Mormor peta sig i näsan ;S

Kicki och Ted (blev fullast)


Leif och TT

Jag och Neo (dubbelhaka!) haha


Sen resten av kvällen sprang jag efter Neo. Vi fick dela tallrik när vi skulle äta också. Men det gick bra. Blev lasagne till middag och sen tårta. Gott.




Åkte hem vid 22, tog bussen hem. Ännu störigare folk på bussen. Men man får ju bara bita ihop. Var inte hemma förens vid 23.30. Åt en macka sen somna jag nästan direkt.

RSS 2.0