So hold your hand high

Det har varit en ganska seg vecka. Förmiddagarna på jobbet har gått ganska snabbt men eftermiddagarna har gått så långsamt. Det borde vara tvärtom. Får hoppas att nästa vecka går lite snabbare. Jobbar bara till 12 på fredag pga röd dag på lördag. Lövely!
 
Skönt med helg igen i alla fall. Sover så dåligt mitt i veckan, vaknar hela tiden och sover oroligt. Men just på helgerna sover jag hur bra som helst. Känner mig mer avslappnad på något sätt. I natt sov jag nog från 23 till typ 6 imorse. Om det hade varit en vardag hade jag vaknat minst 2 gånger. Men det var skönt att få sova ut i allla fall. Sov till minst 12 idag.
 
Åt frukost i lugn och ro, sen gick vi och handla lite på Hemköp. Hämta ut ett paket som jag hade beställt från Nelly.com. Var ett par gröna byxor som var riktigt snygga, men jag vet ändå inte om jag ska ha dom. De var lite korta i benen, men väldigt snygga som sagt. Får tänka lite mer på saken.
 
Haha, jag ser ut som en grön mupp ;D
 
Gjorde i ordning oss, sen åkte vi hemifrån vid 16.30 för att träffa Ewe, Micke, Emelie och Joris vid BallBreaker på Gärdet. Vi bowlade, tjejerna mot killarna. Spelade i 1 timme. Hann med 3 serier, nästan i alla fall. Jag hade riktigt flyt och vann :D
 
Efteråt var det tänkt att vi skulle äta på Broken, men det var fullt med folk så det fanns inget bord ledigt, så vi gick vidare till Marion's Gastro Diner. Efteråt skiljdes vi åt och åkte hem. Var en trevlig kväll. 
 
Sitter och tittar på nya mobiler. Jag är jätte sugen på att skaffa en iphone 5s i silver. Men jag kan inte förlänge/byta abonnemang fören i slutet på december. Får väl hålla ut lite till helt enkelt.
 
 

22-10-2013

Jag får snart ett cp-anfall. Har haft ont i ryggen i drygt 3 veckor nu. Det roliga är att det kom nån dag eller två efter att jag var ute med tjejerna på Solidaritet. Lite skrattretande att jag skulle få ont i ryggen av allt dansande, om det nu beror på det vet jag inte. Gör mest ont när jag suttit/legat still ett tag. Så jag måste typ hålla mig i rörelse hela tiden. Sen kan jag inte böja mig eller göra hastiga rörelser. Jag är typ handikappad. Måste be Johan om hjälp ibland :P Men om det inte går över till nästa vecka måste jag ringa till Vårdcentralen. *håller tummarna*
 
I helgen var jag nere i Skåne. Mamma hade fyllt 60 år. Jag hade tagit ledigt i fredags, så jag åkte med tåget redan vid 9.20. Mamma mötte mig när jag kom fram. Vi gick och handla lite. Jag köpte ett par nya skor på Skopunkten. Indian.-skor kallar jag dem. De är bruna i mocka med fransar. Älskar dom!
 
Sen åt vi lunch/middag, blev thai wok. Satt där ett tag och prata och titta på folk :P Sen handla vi lite på Coop. Bobbie blev jätte glad av att se mig. Resten av kvällen låg vi i varsin soffa och titta på Idol. Somna typ efter det och sov till ungefär 11 på lördagen.
 
 
Jag och min syster hade planerat att överaska mamma med middag på kvällen så vi kunde inte säga något. Så när hon fråga om vi inte skulle göra något så prata jag bara bort det. Var lite små jobbigt, stackarn trodde inte vi ville fira henne :P Men jag övertala henne att klä upp sig och att hon och jag kunde äta middag ute. Sen när vi kom ut genom dörren stod min bror där och vänta på oss, sedan mötte Therese och Thöger oss i stan. 
 
Vi åt middag på Sankt Markus Vinkällare i Malmö. Var riktigt mysigt ställe med god mat. Det blev buffé. Så mätta blev vi. Sen åkte jag tillbaka till Stockholm i söndags. Fika med pappa innan jag åkte också.
 
Till denna helgen blir det bowling och middag. Sen nästa helg är det halloweenfest. Har något att se fram emot. Skulle gärna ha en resa att se fram emot också, men det får vänta, tyvärr. Sommaren känns så avlägsen nu.

svalkar vinden värmer solen ser du något bakom molnen

Var ett tag sen jag skrev sist. Har inte hänt så mycket dock. Har endast jobbat på som vanligt. Har kommit in i nån höstdepp-mode. Svårt att komma ur den. Går lite upp och ner. Tankarna är för många just nu.
 
Har inget att se fram emot, ingen resa inplanerad. Just nu vill jag bara gå under jorden och komma upp när våren är här igen. Saknar sommaren! Den var över så snabbt och det kändes som jag inte gjorde något.
 
Nästa vecka ska jag i alla fall ner till Skåne och familjen. Det har jag sett fram emot. Saknar dom ganska mycket. Har tagit ledigt på fredagen också så helgen blir lite längre.
 
 
Skönt med helg, fick sova ut idag. Men lite trist att man inte ska göra något. Det är fint väder idag. Var ute på en promenad innan med Johan. Var skönt att komma ut.
 
Dagens plan är väl att endast ligga i soffan och titta på film/serier. Verkar ju inte hända något annat.
 

RSS 2.0