If you share my secret you have to keep it!

Helg igen. Har bestämt mig för att inte gör något. Bara lata mig i soffan framför tvn med en eller flera bra filmer ikväll. Låter väl inte så dumt? :) Nån gång måste man få göra det också. Kan inte festa varje helg, plus att man sparar pengar ;-)

Igår efter jobbet åkte jag hem, gick sista biten från Duvbo. Sen ringde min bror, prata lite, sen gick jag och handla middag till mig själv. Blev en köttbit med grönsaker och bea-sås till. Mumsigt. Titta på några Vänner avsnitt och massa aftonblad klipp :P Sen kom Johan hem vid 22.

La oss i soffan och titta på American Pie The Wedding. Fan vad jag älskar dom filmerna. Precis min humor! Tänkte gå och titta på den nya som har premiär på onsdag. Någon som vill med?

Somnade efter filmen som var slut vid midnatt, låg kvar i soffan till typ halv 2 inatt, då sa Johan till mig att gå och lägga mig i sängen istället. Sov till ca halv 1 idag. Över 12 timmars sömn, känner mig ganska utvilad nu måste jag säga. Sen blev det duschen och äta frukost. La mig i soffan och titta på Honey med Jessica Alba som gick på 3an. Ganska bra film, en feel-good-movie. Efter det tvinga jag ut Johan att gå en runda i solen. Var riktigt kallt, känns som vinter igen nu när det snöat igen. Blärk på det! Jag vill ha vår nu!

Gick och handla lite på Willys. Och nu sitter jag här och blir avundsjuk på Emelie som är i Mexico. Jag vill också till värmen och solen. Så himla tråkigt att vara kvar här i kalla Sverige. Nej jag måste åka utomlands igen snart. Funderar på att ta en sista minuten i sommar.


Inflyttningsfest i Solna!

Var ett tag sen jag skrev nu igen. Ops! Ska försöka bättra mig =)

Efter jobbet i fredags träffa jag Ewe i Häggvik, vi gick och handla lite middag till oss på Coop (blev tacos). Gick hemåt och började laga maten. Satte oss och åt, sen spela vi tv-spel, men Ewe spöa mig hela tiden så det var inte kul :P Så vi satte på en film i stället. Ganska mysig film med Sarah Jessica Parker från Sex and the City =)

Sen körde Micke mig hem. Var uppe ett tag, gick och la mig vid midnatt kanske. Sen i lördags åkte jag och Johan in till stan och shoppa lite. Johan skulle ha träningskläder men hitta inte så mycket. Vi handla även nya gardiner till vardagsrummet och köket. Blev jätte snyggt. Ska bara lägga upp dem.



Sen på kvällen åkte vi till Solna, för att gå på inflyttningsfest hos Andreas och Theo. Mötte upp Emelie på vägen också. Vi var först av alla. Spela något drick spel. Jag var väldigt bra i början, men sen gick det utför under kvällen :P Kom typ folk hela tiden. Kul att träffa nytt folk också! Var en riktigt blandning av olika personligheter :D Hade i alla fall grymt kul. Tack till Andreas och Theo! Mer sånt.

Vid 2 kanske, drog Johan hem mig. Micke, Ewe, Emelie, Aijan och Tomas drog då också. Fyllekäka först på Max. Jag blev smått irriterad att det tog sån himla lång tid. Jag utsvulten :P Sen satt vi precis vid "drick-automaten" så jag hoppa till varje gång den lät.. Och sen när vi skulle gå till tunnelbanan så "råka" jag spilla lite cola på min vita topp :( Folk trodde säkert jag spydde, men jag var bara klumpig ;-)






Jag och Johan vände om för vi orkade inte vänta på tunnelbanan, så vi åkte upp igen och tog en taxi hem. Var skönt att komma hem snabbt. Sov ganska djupt, och drömde att jag var uttorkad och drack mycket vatten. Sen vakna jag av att jag var jätte törstig. Tror jag drack en halv liter innan jag somna om igen :P Var lite smått bakis under dagen, men sen lätta det under kvällen. Måste köpa mer bakistabletter!!

Ja, och nu är det tisdag. Har bara jobbat. Var på stan i dag och försökte leta efter en vårjacka jag sett på Vero Moda, men ingen butik jag har varit i hade den konstigt nog. Så jag beställde den från deras hemsida i stället. Hoppas bara den är snygg och sitter bra nu!

Nu ska jag mysa lite med älskling innan det är läggdags! :) So long!

Toooniiiiight we are young!

Måndag kväll. Hemma igen från en mysig helg i Skåne. Åkte direkt efter jobbet i fredags och åkte hem igen igår. Kort intensiv helg. Kom till mamma ganska sent. I lördags kom Therese med Neo och Nova och Bobbie som jag och mamma passa hela dagen. Var hur roligt som helst. Vi gick till Burlöv Center, åt på McDonalds, sen gick vi och handla. Nova fick mamma att handla en liten liten låda med en docka i (den var som ett suddgummi) som kosta hela 80 kr!! Haha..



Busfrön! ♥

Sen gick vi hemåt igen och lekte. Mamma var slut så hon och Nova gick och vila en stund, fast de sov inte riktigt. Jag och Neo titta på Bortspolad. Sen ville han bada. Efter det börja vi laga mat, och Therese och Joel kom och åt middag tillsammans med oss. Efter maten åkte de hem med barnen.

Jag och mamma var helt slut så vi la oss i varsin soffa och titta på tv. Gick och la oss ganska tidigt, eftersom vi var trötta och jag skulle upp tidigt.

Var hemma i Stockholm vid 14.45. Johan kom och mötte mig, dock gick vi om varandra. Så vi möttes nere vid perrongen till tunnbelbanan istället. Åkte hem och handla lite sen var vi bara hemma och tog det lugnt. Börja titta på en bra serie, The River.

Idag har jag jobbat. På onsdag blir det after work. Ska bowla och äta middag på BallBreaker. Imorgon blir det att träffa Ewe efter jobbet och träna! Ska ge henne min mixer också som jag inte använder.

When doves cry

Dags för en ny uppdatering. Var ett tag sedan sist :)

I fredags var det fest hos Tobbe. Hade tid att åka hem efter jobbet och ta det lugnt, äta, umgås med Johan innan jag tog bussen till Ursvik. Haha, låter jätte långt borta, men det tog bara ca 15-20 minuter med buss från oss. Nära och bra sen när jag skulle hem.

Mötte Ewe och Micke som kom med pendeln, de fick visa vägen för jag hade aldrig varit där. Var redan folk när vi kom, sen fylldes det på med tiden. Jag drack inte så mycket. Blev inte för full i alla fall, och det var det jag sikta på :P Vi dansa och hade armbrytning. Trevlig kväll med underbara vänner. Jag och Ewe somna halvt i soffan brevid varanda. Sen fick jag springa till bussen, sista gick lite innan 2 på natten, men jag hann med. När jag kom hem hade Johan precis lagt sig. Han är så gullig som alltid lämnar ljuset tänt i hallen så jag ser ;-)

På lördagen gjorde vi inget. Var bara hemma, tog en lång solig promenad tillsammans sen handla vi god middag. Blev fläskfilé i kantarellsås. Asgott! Och i söndags åkte vi in till Fridhemsplan för jag ville klippa mig. Fick vänta i ca en halvtimme, var många som ville klippa sig. Och för första gången sen jag flyttat hit till Stockholm fick jag en bra frisör. Alla andra har varit dåliga och hårdhänta. Saknar min "gamla" i skåne! Men jag blev jätte nöjd. Inte för långt och inte för kort. Precis lagom. Köpte med mig schampo och balsam, var rea på det så fick det för en billig peng. Efter det gick vi och handla lite småsaker på ÖoB. Har äntligen en brödrost nu!

Jobbat måndag, tisdag och idag. Har börjat komma igång med lite träning också. Har gått hem varenda dag. Och idag hitta jag en bra väg att gå hem. Tog 1 timme. Skönt att gå när det är fint och soligt väder. Måste verkligen komma igång med träningen på riktigt. Har helt tappat motivationen. Men nu har jag börjat lite smått.

På fredag blir det tåget ner till Skåne efter jobbet. Ska bli kul att träffa la familia! På lördag ska jag och mamma passa mina söta syskonbarn Neo och Nova. Har saknat dom så enormt mycket ♥


Augusti 2011. Vad bruna och söta vi var! :D

Blir första gången på väldigt länge som jag och Johan ska vara ifrån varandra hela 2 dagar!! Undra hur det kommer gå att sova utan honom? Jaja, jag klarar mig nog. Nu tänkte jag hoppa in i duschen sen titta på några Vänner avsnitt.

I'm part of all the things you are

Fan vad veckorna flyger förbi just nu. Det är liksom redan mars, och våren är på ingång. Det gillar vi väldigt mycket. Man blir mycket gladare och piggare, speciellt på morgonen när man stiger upp och ska till jobbet.

Anyway. Träffa Ewe en kort stund igår, kolla runt på födelsedagspresent till Micke. Sen åkte vi hem på olika håll. Jag handla tacos med hem. Titta på några Vänner avsnitt. Har blivit en vana nu att alltid titta på det varje dag. Brukar göra det precis innan jag ska gå och lägga mig. Perfekt sätt att avsluta dagen med lite skratt :)

Efter jobbet idag så åkte jag till Solna Centrum och köpte lite rengöringskräm och återfuktande kräm till ansiktet på apoteket. Köpte även en dusch olja som skulle göra huden ren och mjuk, pröva den innan men den lukta fan fisk olja!! Undra om man kan reklamera den?

Var en snabbis inom Systembolaget också och handla lite dricka till imorgon, då Tobbe ska ha fest hos sig. Har alltid så svårt att bestämma vad jag ska ha. Tröttnar alltid så fort. Men det blev en flaska Malibu. Funkar alltid! Har bestämt mig för att inte dricka så mycket, men det får vi ju se hur det går :P


Från Niklas 30-års fest förra året. Vi hade riktigt kul den kvällen/natten! Kände oss lite som kändisar som var förföljd av paparazzi ;D

Sen kolla jag runt lite för att hitta nån snygg topp, men har som vanligt svårt att hitta något. Jag är för kräsen. Men till slut hitta jag ett snyggt svart linne från MQ. Det får duga, tänkte ha mina jeans till bara. Orkar inte klä upp mig för mycket.

Tänkte träffa eller åka hem till Emelie direkt efter jobbet och fixa mig där så åker vi tillsammans till Tobbe. Får se om vi hittar dit, har aldrig varit där. Men det ska bli kul. Nu tänkte jag sluta babla och titta på några avsnitt av Vänner innan bedtime.

Have a good weekend everybody!

Just perfect

Det här är enligt mig universums vackraste kvinna! Detta är perfektion för mig.. ♥





Just breathtaking..

We're going up up up up

Har varit en trevlig helg även om den kunde varit bättre ;-) Men jag skyller på att jag inte hann planera den lite bättre. Måste bli bättre på att inte falla för grupptryck heller.

I lördags gick vi ut och åt på restaurang med mina fina vänner. Blev Wagamama, asiatisk mat. Det jag beställde var inte det godaste, nudlarna var nog dom största jag sett. Tjockare än spaghetti. Inget jag äter igen. Dock var desserten himmelskt god. Blev en choklad fudge cake. Dela den med älskling. Av Erik fick jag en egen flaska Sake, japansk alkohol dryck. Inte jätte gott men inte äckligt heller. Sen smög Robert iväg och flörta med servitören, så jag fick en födelsedags drink av honom. Gulligt! Den var riktigt stark, det var wasabi i den. Brände rejält i halsen :P Så jag bjöd alla på en slurp sen gav jag resten till Danne som frivilligt drack upp den.


(Konstigt nog blev det inga bilder på mig eftersom jag står bakom varenda tagen bild ;-)

Efter middagen blev vi lite splittrade, skulle dock gått ut direkt men det blev att jag följde med grabbarna hem till Erik och förfestade där. Erik "bjöd" på shots och en öl. Konstigt nog blev jag full på bara det ;S Vi dansa och sjöng med i låtar. Jag ringde runt till folk. Prata med bland annat Emelie, Ewe och Mattias. Sorry om jag inte prata ordentligt men som sagt, jag var full :P

Det slutade med att grabbarna åkte till Tyresö på nån hemmafest, jag vägra att sätta mig på en buss dit, så jag och Johan åkte hemåt. Tur var nog det. Somnade gott sen. Och måste ge stort creed till älskling som orkar stå ut med mig när jag är full. Du är bäst. Och jag ska försöka bättra mig! ;-)

Igår kväll var vi bjudna till Johans föräldrar. Johans mamma hade gjort jätte god middag, rena lyxmiddagen med oxfilé och himmelsk god champinjonsås. Fick ett presentkort på H&M också. Så gulliga :-)

Idag var det tillbaka till jobbet. Började dock lite senare eftersom jag hade tid hos barnmorskan klockan 9, skulle förnya mina p-piller. Så löjligt att man måste komma dit och göra det, kan ju lika bra ta det över telefon.

Nu tänkte jag fortsätta titta på min superfina Vännerbox, eller ja på avsnitten inte på själva boxen ;-)

You're my butterfly

Löööördag och time to party! Eller nåt.. :P

Igår efter jobbet åkte jag in till stan och träffa Ewe och Emelie. Gick först och tog ut våra reserverade biobiljetter, sen kolla vi runt lite i affärer, jag ville ha något nytt till ikväll. Hitta ett linne. Efter det gick vi och åt på vårt stamisställe, Kungshallen. Blev som vanligt tacos för min del ;-) Love it.

Sen gick vi och fika på Bellmans och invänta Miranda. Hon kom tillslut när det var typ 10 minuter kvar tills bion skulle börja.. haha, tidsoptimist ;-P

Filmen vi såg var The Devil Inside. Fy fan säger jag! Den var fan nästan värre än Paranormal Activity 3. Hade sjukt ont i magen efteråt. Handlar i alla fall om en dotter som gör en dokumentär om sin mamma och exorcism. Väldigt jobbig film, vi satt och blunda alla 4. Blir typ 10 gånger värre med på bio, ljudet är högt som fan och folk skriker till. Var massa hoppa-till-scener. Nej detta är ingen film för er som är lättskrämda :-P Var tvungen att ringa Johan sen när jag skulle åka hem själv så jag hade nån att prata med.

Var hemma vid 22.30. La mig i soffan och titta på 2 avsnitt av Vänner. Var tvungen att få mina tankar på annat och skratta lite. Och då är denna serien den perfekta drogen! :-D

Somna i soffan och vakna till vid halv 2. Johan satt och spela som vanligt.. Jag gick in och la mig i sängen, sen kom han och la sig också. Så mysigt att somna och hålla om varandra

Vakna vid halv 12 idag. Låg dock kvar och kolla Facebook på mobilen i ca en halvtimme. Älskar att ligga och dra mig på morgonen. På så sätt vaknar jag till bättre. Gick upp och åt frukost, sen gick vi en liten promenad och vidare till Willys och veckohandla.

Nu tänkte jag hoppa in i duschen och göra iordning mig tills ikväll. Ska ju fira mig! Blir middag med vännerna på Wagamama sen utgång nånstans.

So long suckers! ;-)

RSS 2.0