For all we know we might not get tomorrow

Nu är helgen slut igen. Fan va trist. Man borde få längre ledigt. Borde vara ledig fredag till söndag, och inte lördag till söndag. Om jag hade suttit i riksdagen hade jag föreslagit det ;) Jag hade blivit en bra riksdagsledare, tror jag haha.

Igår vakna jag vid 10. Gick ut och jogga med älskling i typ 1 timme. Var skönt att röra på sig. Kändes bra sen i benen. Duscha och åt frukost, sen fick jag stressa lite, skulle träffa Ewe och Camilla i stan klockan 14. Men jag hann. Träffa först Ewe, sen åkte vi till slussen och träffa Camilla där. Men vi fick åka tillbaka till tc för att gå på systemet. Fan va mycket folk det var på stan. Krylla av dem. Och kön inne på systemet var jätte lång, men gick ganska snabbt ändå. Köpte inte så mycket att dricka. Kände inte för att dricka egentligen. Har druckit de 3 senaste helgerna så..





Sen gick vi och handla lite på Hemköp. Efter det träffa vi Tessan, sen åkte vi vidare till slussen och tog bussen till Värmdö. Höll på att missa bussen, fick springa som galningar, men vi hann :P Bussresan tog ungefär 30 minuter. Men kändes betydligt längre.

Var en väldigt mysig gul stuga. Skulle kunna bo där, lätt. Om det bara hade varit bättre förbindelser med buss så. Men anyways, killarna hade börjat laga mat, för vi var riktigt hungriga. Blev tacos. Var så himla gott. Sen satte vi igång och drack och dansa, var mest Ewe som dansa och drack, min lilla darlo blev full ;) Sen gick alla tjejer in på toan, mitt i allt skulle Camilla duscha. Så hon satte sig i badkaret buttnaked och började raka sig o allt. Haha, har aldrig varit med om en galnare tjej alltså. Hon är helt underbar.

Efter några drinkar så blev vi alla trötta, så det blev en film i stället. Började titta på Ice Age 3. Den är så söt. Men orkade inte titta klart riktigt, sen kände jag för att åka hem. Så vid 21.30 följde Camilla, Victor och Tessan mig till bussen. Var en himla långresa hem, kändes det som i alla fall. Var hemma vid 23. La mig i soffan och titta på film tills Johan kom hem.


Jag borde bli make-up artist. Sminkar ju hur bra som helst ;)


Idag har älskling och jag varit i stan. Shoppade lite kläder. Johan shoppa mest. Jag hittade saker men jag känner mig så stressad när Johan är med så det blev inte så mycket för min del. Mycket roligare att shoppa med en tjej faktiskt. Ewe vill du shoppa en dag med mig? :P Köpte två shorts och två linnen på Cubus. Och en lång klänning på H&M, men jag vet inte om jag vill ha kvar den, ser ut som ett hus i den :P

Efter shoppingen åt vi på kungshallen, blev friterad kyckling för min del, Johan tog kyckling med bulgur. Sen åkte vi hemåt. Köpte med brända mandlar, fan va goda dem var. Men nu är det nog med onyttigheter. Funderar fan på att gå på nutrilett dieten nu :P Jag har gått upp 2 kilo. Grr! Jag vill gå ner minst 6 kilo. Jag behöver någon som drar mig i håret och säger till mig. Johan är så inte bra på det eftersom han själv inte äter så nyttigt.

Ska försöka vara nyttig denna vecka. Och träna! Skönt att bara jobba 3½ dag denna veckan :)

I want to break free!

I want to break freeeeeeeeeeee! Haha, har fått den låten på hjärnan nu. Sitter och lyssnar på bandit rock hela dagarna så ibland hör man många låtar om och om igen.

Det har varit en bra vecka so far. Började på nya jobbet i onsdags. Fick sitta med och titta och knappa lite själv. Sen igår satt jag helt själv med inskrivningar, samma idag. Börjar kunna det mer och mer, men det går inte 10 minuter innan jag måste fråga något. Haha, känner mig så jobbig. Men bättre att fråga än att det blir fel.

Och igår fyllde en chef år, så han fick en stor överaskning. När han kom in på sitt kontor satt Peter Forsberg i hans stol. Han blev väldigt förvånad och glad förstås. Haha, det var roligt att se en kändis. Tror nästan det var min första IRL sen jag flyttat hit till Stockholm :P

Skönt med helg nu. Hoppa av bussen i Duvbo och gick resten hem. Tar ca 30 minuter. Eftersom jag inte tränar så måste jag röra på mig på annat sätt. Mötte Johan, beställde pizza och sen handla vi lite gott på Hemköp. På tal om min älskling, han har rakat sig helt! Blev lite chockad när jag såg det igår när jag kom hem. Tycker inte han passar i det alls, men det är skönt att ta på hans huvud :P haha.



Imorgon ska Johan jobba kväll, så jag ska umgås lite med mina tjejer. Ska till Camilla, jag Ewe och Tessan. Måste grilla om det blir fint väder. Är inte så himla sugen på att dricka. Drack tillräckligt förra helgen så det räcker :P

Nu blir det mys i soffan resten av kvällen. Känner mig jätte trött men ska försöka hålla mig vaken till 23 i alla fall. Jag är ju ledig imorgon så då kan man inte lägga sig så tidigt.

Trevlig helg på er! :)

Snart dags!

Fy vad jag är mätt nu. Har precis ätit middag och sen tårta ovan på det. Till middag blev det wokade grönsaker med lax. Bakade en liten marängtårta innan, men jag misslyckade. Den blev inte riktigt klar i mitten och den blev lite bränd ovanpå. Smaka inte alls gott, ända som var gott var chokladen, grädden och kiwin. Nej den gör jag då inte mer. Bara mamma som kan lyckas med den tårtan!


Ser god ut men det var den icke :P

Idag var jag och skrev på anställningsbevis för mitt nya jobb. Börjar imorgon. Wiho, det ska bli kul och spännande. Ett helt nytt jobb med helt andra arbetsuppgifter än vad jag är van vid. Har bara jobbat som frukostvärdinna så det ska bli kul med annat. Och framförallt, det är ett måndag till fredag jobb, 8-16.30. Vad jag har längtat efter det. Så framöver kommer jag ha helgerna helt fria. Fan va nice!!

Efter mötet shoppa jag lite. Köpte två par shorts och ett linne på Gina Tricot och en ny mascara på Kicks. Nu ska jag bara mysa framför tvn resten av kvällen :)

Awsome weekend

Vilken helg alltså. Best so far this year. Fredagen började hur bra som helst. Gick och väntade på svar från Nikon, om jag skulle få jobbet eller ej. Tillslut ringde mobilen, var jätte nervös när jag skulle svara. Och när jag hörde han säga att de vill ha mig så blev jag överlycklig. Hoppa upp och ner av lycka. Kände en otrolig lättnad. Så på onsdag börjar jag där :)

Sen när älskling kom hem packa vi väskan sen begav vi oss till t-centralen, mötte Ewe där, åkte vidare till stadion där Charlie väntade på oss. Gick inom systemet och köpte lite dricka, sen åkte vi till Ekerö. Härlig känsla att komma bort från stor stan till lite mer lantligt ställe.








Handla lite på Lidl och sen Coop sen var vi framme vid stugan. Så himla mysigt ställe. Rött litet hus precis vid vattnet. Där skulle jag kunna bo hela sommaren.

Så fort vi kom dit satte vi igång grillen. Vi var jätte hungriga. Blev gott marinerat kött. Resten av kvällen spela vi "öl-spelet" fast vi hitta på lite andra regler plus att vi gjorde en helt egen kortlek eftersom vi inte hitta någon. Sen helt plötsligt ville Ewe bada, så vi bytte om och hoppa i vattnet. Fan va kallt det var, men riktigt skönt efteråt. Sen blev vi ganska trötta så vi gick och la oss allihopa. Klockan var runt 23, men vi hade varit uppe så tidigt.

Vaknade vid 10.30 igår, kunde inte sova längre. Var trångt att sova två stycken i en 90 säng och plus att det var varmt. Gick upp och städa undan lite och åt frukost. Ewe och Charlie kom inte upp fören lite senare. Vi försökte oss på att springa en runda, men jag och Ewe kom efter ganska mycket, vi gick resten av vägen hem medans killarna fortsatte 2-3 runder till. Sen mata vi hästarna. Var så söta, när vi sprang så trava de efter, saknar hästar och ridning. Kanske ska börja med det igen :)






Jag är ganska dragen här! Vi ringde till Jonatan och låtsades att jag födde barn.. haha.

När vi kom tillbaka la vi oss och sola på terrassen, killarna boxades. Var riktigt nice väder ute. Sen var det dags för ett dopp till, men det var betydligt kallare mitt på dagen. I chickend out :P Låg och solade så länge solen var uppe. Sen grilla vi på kvällen igen. Blev kyckling, så himla gott. Grillat är fan godast!! Efter det hamna alla i mat-koma så vi tog en kvällspromenad. Hittade en lekplats, och gungade. Var så kul att gunga, kittlades i magen. Sen gick vi tillbaka och spelade öl-spelet. Jag var så himla dålig på storyn, kom inte ihåg ett ord, så jag fick dricka hela tiden. Fick lite för mycket att dricka. Hade himla humörsvängningar, sen ringde Ewe upp folk från min mobil. Haha.. roligt hade vi i alla fall. Somnade i soffan vid midnatt kanske.

Otroligt nog kände jag mig inte alls bakis idag när jag vakna, hade lite ont i nacken och lite huvudvärk men inget mer. Började städa typ direkt när vi vaknat, sen jogga killarna. Jag och Ewe satte oss och sola och åt frukost i solen. Åkte hem vid 15 tiden. Stannade och åt pizza också.

Skönt att vara hemma nu. Borta bra men hemma bäst!

Ajajaj..

..aj! Min rygg alltså. Lyfte lite tungt idag så jag har värk i min rygg nu. Bara bevis på att man har en otränad rygg. Blir att börja träna den. Så kan jag inte ha det. Måste nästan ta en ipren om jag ska kunna spela tennis med Emelie sen ikväll.

Vakna vid halv 8 idag. Åkte iväg på lite ärende i Sundbyberg. Sen påvägen hem börja det regna. Men blev sol igen efter lunch. Hoppa in i duschen, sen iväg igen för att träffa Johan. Vi gick först och åt på Subway. Som btw har helt underbart goda mackor. Pröva dem om ni inte gjort det! Efter det gick vi på Systemet och köpte lite dricka till helgen.

Efter det åkte Johan hem, och jag gick och letade efter en bikini. Sundbyberg har inte så många affärer så jag gick först in på Lindex och letade som en galning, hitta ingen som jag föll för direkt, men tillslut köpte jag nån grönmönstrad. Gick vidare till Åhlens och där hittade jag direkt en som jag blev totalt kär i. En blommig bikini. Satt perfekt, förutom överdelen som är lite liten, men jag får inte hoppa så mycket så funkar det perfekt :P Så jag köpte den, och lämna tillbaka den andra. Riktigt nöjd. Och billig var den också.



Tänkte ringa mamma och prata lite skit sen ta en powernap så jag orkar spela tennis sen :P

Woooh i helgen blir det roligheter. Blir nog ingen uppdatering fören på söndag. Så trevlig helg på er.

Everybody vouge!

Jag mår ganska bra just nu. Saker och ting verkar ordna sig nu. Håller tummarna, för vad säger jag inte.. än. Tss. Och jag mår inte bara bra, utan jag är väldigt lycklig också. Lycklig för att jag har min underbara Johan. You are my shining light, yeah you light up my life! Och mina underbar vänner förstås. Och familj, som jag saknar så oerhört mycket. Älskar er


Från i julas. Haha, ingen är beredd.. <3

Har inte gjort speciellt mycket idag. Tänkte ut och jogga, men det blev försent och sen börja det regna och åska. Men jag gjorde lite träning här hemma i stället.

När älskling kom hem gjorde vi amerikanska pannkakor. Blev misslyckade, men vi åt dem ändå. Känner mig inte speciellt mätt. Får äta någon macka nu i stället. Efter det tog jag ett varmt bad. Och nu ligger jag här i soffan och tittar på tv. Myspys.

Oh vad jag längtar till helgen. Wiiie :D

Give it to me right or don't give it to me at all

Helgen gick fort. Alldelse för fort. Det blev en lugn och regnig helg med massa mys. I lördags var det eurovision song contest. Ewe och Charlie kom hit till mig och Johan. Satt och titta på det hela kvällen. Fan va surt att Eric inte vann, men 3e plats är inte dåligt heller :) Efter det var slut, titta vi på film. Blev Anaconads. Vi blev ganska trötta, Johan somna i soffan. Sen åkte de hem vid 3 på natten.


Jag sov ganska länge igår, tror klockan var 12.30 när jag gick upp. Johan däremot gick upp redan vid 9.30. Fattar inte hur han kan gå upp så tidigt när man gått upp tidigt hela veckan. Jag är en sån som måste sova ut på helgen och kan sova hur länge som helst :P But that's me. Gjorde inte så mycket igår heller. Titta klart på alla serier. Sen myste vi framför en film och god mat.

Tänkte gå ut och ta en powerwalk, men nu öser det ner med regn. Ska träna med Ewe sen i alla fall.

Eurovisionkväll

Ikväll blir det eurovision kväll hemma hos mig och Johan. Har bjudit in lite folk. Men än så länge blir det bara Ewe och Charlie som kommer. Vet inte om Tessan och Niklas också skulle komma. Men ajja, det blir säkert bra ändå :)

Det är typ bara jag och Ewe som kommer titta på det för Johan hatar det, vet inte om Charlie är så intresserad av det. Men då får de sitta vid datorn eller öla på balkongen i stället.

Vakna vid 10.40. Åt frukost och började tvätta, dammsuga och plocka undan. Sen hoppa jag in i duschen. En stund efter så ringde Emelie och fråga om jag ville följa med på öppet hus till nån musikskola som hon tänkt söka till. Så jag fick stressa och sätta mig på tunnbelbanan sen buss för att möta upp henne i Solna.

Var ganska najs skola. De hade massa inspelnings studior, som bland annat Westlife och massa rockband hade varit och spelat in, så det var lite coolt :P

Sen åkte jag hem. Gick till ängen bakom tunnelbanan där Johan och Charlie tränade lite. Sen gick jag och handla på Hemköp, köpt middag som blev kotletter, färskpotatis och bea-sås. Ska snart börja med det, är vrålhungrig. Sen är det bara att invänta gästerna :)


If friends were flowers, I'd pick you

Jag försummar bloggen mer och mer. Förlåt bloggen, och min enda läsare som är Ewe ;) (Om ni är fler så förlåt till er också). Har inget kul att skriva om eller så orkar jag bara inte.

Veckan har gått fort i alla fall. Skönt med lite helg snart. Är nervös inför imorgon. Vill inte berätta om vad än, gör det när allt är glasklart.

Har missat helt att titta på de senaste avsnitten av mina serier, som är: Desperate Housewives, 90210, The Vampire Diaries, Grey's Anatomy och Supernatural. Tänkte ta igen dem imorgon, eller i alla fall till helgen. Har inget inplanerat och det skulle regna i helgen så kan lika bra sitta inne och titta på serier.


Från i lördags. Vi är så sööööta! ♥

Grillning i Rålis

Skrev detta igår, men gick inte att uppdatera då, så här kommer det.

Dagen började med att jag vakna vid 11 tiden. Åt en lätt frukost sen åkte jag och Johan och träna 1 timme. Kändes riktigt skönt. Måste börja träna mer regelbundet. Efter det åkte vi hem och duscha, gjorde iordning oss sen åkte vi hemifrån vid 16 tiden. Köpte med oss en grillad kyckling, för vi orka inte ta med oss grillkorv o allt. Trodde vi skulle vara bland de sista att komma till Rålis, men vi var först, så vi satte oss ner och sola en stund innan de andra kom.

Ewe, Camilla och Charlie hade köpt kött att grilla. Men de hade inget att tända grillen med. Smart! Så de fick fråga runt bland folket. Men tillslut så åt vi. Fan va gott det var. Jag var utsvulten. Hade knappt ätit något under dagen så det var extra gott. Sen kom Jonatan och Miranda också. Och lite senare Tessan, Niklas, Robert och Andreas.



När jag och Camilla skulle gå på toa, gick vi förbi ett par svarta killar som började fråga Camilla om hon var Cameron Diaz syster och om hon var supermodell. Sen följde de efter oss tillbaka till vårat gäng en bit bort. Så bara satt de där och titta på oss. Miranda och Camilla bjöd in dem att sitta med oss. Awkward! Vi tjejer gick på toa allihopa för vi tyckte dom var jobbiga. Sen gick vi bort och åkte linbanan. Tillslut gick de svarta killarna så vi blev av med dem.

Jag fick lite för mycket att dricka, blev ganska full. Eller jag drack inte så mycket, men jag hade inte ätit så mycket och det var ett tag sen jag drack sist så jag var lite för lättpåverkad. Kommer ihåg när jag satt hos Camilla så skulle vi resa oss upp, men jag kom inte upp så jag ramla baklänges och la håret i smält marshmallows och korv. Sen fastna en plastgaffel i min strumpa :P Johan fick hålla i mig när vi skulle gå till Boule Bar. Trodde inte jag skulle komma in, men det gjorde jag. Var ingen vakt som stod vid dörren.




Vi satt där ett tag. Var riktigt hungrig också så vi åt lite. Blev en pommestallrik med god sås. Så himla gott. Sen ville folket gå vidare. Påvägen blev vi av med Ewe och Charlie också. De gick hem fick vi reda på sen. Men i alla fall, vi gick till en bar på Fridhemsplan. Copperfields hette den. Satt där i kanske nån timme. Niklas bjöd alla på varsin corona också. Generöst!

Sen åkte jag och Johan hem. Gick inom McDonalds också köpte lite fyllekäk. Sen när vi kom hem envisades Johan med att vi skulle se Transformers. Men han somna i soffan efter 15 minuter :P Glömde ta mina bakis tabletter innan jag la mig så jag mådde inte bra imorse. Men nu känns det betydligt bättre, är fortfarande seg i kroppen så ska bara ta det lugnt idag.

Var i Hallonbergen innan och fixa med bredband och sen storhandla vi på PrisXtra. Ska snart laga middag. Blir färsk potatis och biffar :)

Tack alla för i lördags! Var grymt kul :D


Pull yourself together

När jag vakna imorse trodde jag att jag fortfarande drömde. Tittar ut genom fönstret och ser det snöar! Tappa boktavligen hakan. Snöa i maj? Come on. Det ska vara minst 15 grader och sol i maj. Nej detta är inte acceptabelt. Men det har slutat snöa, regnar lite nu i stället. Bättre än snö.

Känns som jag inte har något vettigt att skriva om nu mera. Går min utbildning. Börjar kännas lite tråkigt nu, eller mest tråkigt. Dagarna är så långa, och jag har insett lite mer och mer att detta kanske ändå inte är något för mig att jobba med. Jag känner mig så kluven, vet inte in eller ut. Hatar att ha beslutsångest.

Har funderat på att börja plugga till hösten. Funderar lite på barn och fritidsprogrammet. Hitta ett perfekt och nära ställe också. Fridhemsplan. Tror Tessan plugga där och hon verka gilla det. Och jag tror det hade passat mig perfekt. Älskar att leka och passa min systers barn, man blir så glad av dem, även om dom tar slut på ens krafter så får de en att skratta och vara glad. Ska gå på öppet hus på torsdag med Emelie.

Usch varför kan man inte få något på ett silverfat nångång? Brukar inte be om saker, men att hitta ett jobb man trivs och vill ha hade varit tacksamt för en gångs skulle. *suck*

Nu ska jag gå tillbaka till mitt grubblande.


Såhär ser det ut efter jag har "jagat" en spindel. haha :P

Dåliga filmer!!!

Har sett två filmer som jag tänkte skriva om vad jag tyckte. Den första var The Last Exorcism. Handlar om en präst som utför exorcism. Han får ett brev om att hjälpa en flicka. Och under tiden blir han filmad av ett filmteam som dokumenterar allt. När de kommer dit göra han då en exorcism på flickan, men det hjälper inte. Så han får göra en gång till. Kan inte avslöja allt för mycket för er som inte har sett den och vill se. Men jag kan säga att den var inte alls bra. Och slutet var helt cp. Den får bara 1 av 5 möjliga.



Andra filmen såg vi idag. Den hette Insidious. Handlar om en pojke som inte vaknar upp igen. Han ligger i nån typ av koma. Sen börjar hans mamma se konstiga figurer och spöken. De tar tillslut hjälp av ett medium of some kind. Denna var lite bättre, och man hoppa till några gånger. Men den var ändå väldigt konstig. Och slutet på denna var också helt cp! Den får 2 av 5 möjliga.

Hatar verkligen filmer med konstiga slut. Bland de sämsta som finns. Så nej jag rekomenderar inte dem, inget att se på bio i alla fall. Jag hade blivit fett besviken om jag sett dessa på bion. Absolut inte värt pengarna. Inget jag ser om heller.

Valborg 2011

Har fått vakna upp bredvid min älskling hela helgen. Inte ofta vi får göra det nu för tiden :( Så det blir extra mysigt när vi väl får det. Och idag är det hela 10 månader sen vi officellt blev ett par. Vilken underbar "resa" det varit än så länge. Och många fler ska det bli. Jag älskar dig Johan ♥


Igår var det valborgsmässoafton. Träffade Ewe i stan vid 13. Var sjukt mycket folk på tunnelbanan och i stan. Men i alla fall. Först gick vi till Cubus och shoppade lite tröjor. Sen blev det Gina Tricot. Var bara Ewe som handla där. Gick till Gallerian, kommer inte ihåg vad vi gjorde där. haha.. Sen kom vi på att Systemet stängde redan klockan 15 så vi fick skynda oss. Närmsta var i gamla stan. Köpte bara cider. Har blivit lite smått beroende av Xide Mandarin Chili. Dom är så goda! Så det blev 4 såna.

Sen gick vi vidare till Drottningsgatan till Stadium. Där köpte jag ett par nya vita låga skor. Åh va sköna de är. Har haft ett par nya varje år i säkert 4-5 år tillbaka. Dom är ett måste på sommaren!

 





Efter det var vi pretty much färdiga. Vi va hungriga också så vi åt lite snabbt på McDonalds innan vi åkte hem till Emelie. Mötte upp Charlie och Camilla också, sen åkte vi allihopa till Nacka. Emelie mötte upp oss, gick och handla på ICA. Alla var sugna på att grilla kött, så det fick det bli och potatissallad och tzatzikisås. Mumma.

När vi kom hem till Emelie satt Robert där med sitt gäng. Vi gick först upp i hennes lägenhet och lämna lite saker, sen begav vi oss till klipporna. Var jätte fin utsikt över vattnet, men jisses vad kallt det blåste där. Vi var som snögubbar hela högen :P Så vi bestämde oss för att grilla och äta sen gick vi tillbaka till Emelie och titta på film. Började titta på Just Go With It. Sen blev det musik och dans för resten av kvällen. Erik och Andreas kom också dit. Hitta dem på vägen hem, de hade yrat runt bland klipporna och letat efter oss ;)





Klockan blev väl halv 1 när jag ville hem. Johan hade slutat 12 så jag ville möta honom så vi kunde åka hem tillsammans. Stackars Emelie, vi bara lämna henne med all röran :P Men jag hjälpte till att plocka undan alla flaskor i alla fall ;)

När vi kom hem, la jag mig i soffan medans Johan titta på Seinfeld. Somna till en stund där sen gick vi och la oss. Var så härligt att få sova i sin egen varma säng efter ha frusit så mycket innan på kvällen. Men vi hade en rolig valborg. Synd bara att Johan jobba!

Snart är det dags för pizza!

RSS 2.0