Valborg 2011

Har fått vakna upp bredvid min älskling hela helgen. Inte ofta vi får göra det nu för tiden :( Så det blir extra mysigt när vi väl får det. Och idag är det hela 10 månader sen vi officellt blev ett par. Vilken underbar "resa" det varit än så länge. Och många fler ska det bli. Jag älskar dig Johan ♥


Igår var det valborgsmässoafton. Träffade Ewe i stan vid 13. Var sjukt mycket folk på tunnelbanan och i stan. Men i alla fall. Först gick vi till Cubus och shoppade lite tröjor. Sen blev det Gina Tricot. Var bara Ewe som handla där. Gick till Gallerian, kommer inte ihåg vad vi gjorde där. haha.. Sen kom vi på att Systemet stängde redan klockan 15 så vi fick skynda oss. Närmsta var i gamla stan. Köpte bara cider. Har blivit lite smått beroende av Xide Mandarin Chili. Dom är så goda! Så det blev 4 såna.

Sen gick vi vidare till Drottningsgatan till Stadium. Där köpte jag ett par nya vita låga skor. Åh va sköna de är. Har haft ett par nya varje år i säkert 4-5 år tillbaka. Dom är ett måste på sommaren!

 





Efter det var vi pretty much färdiga. Vi va hungriga också så vi åt lite snabbt på McDonalds innan vi åkte hem till Emelie. Mötte upp Charlie och Camilla också, sen åkte vi allihopa till Nacka. Emelie mötte upp oss, gick och handla på ICA. Alla var sugna på att grilla kött, så det fick det bli och potatissallad och tzatzikisås. Mumma.

När vi kom hem till Emelie satt Robert där med sitt gäng. Vi gick först upp i hennes lägenhet och lämna lite saker, sen begav vi oss till klipporna. Var jätte fin utsikt över vattnet, men jisses vad kallt det blåste där. Vi var som snögubbar hela högen :P Så vi bestämde oss för att grilla och äta sen gick vi tillbaka till Emelie och titta på film. Började titta på Just Go With It. Sen blev det musik och dans för resten av kvällen. Erik och Andreas kom också dit. Hitta dem på vägen hem, de hade yrat runt bland klipporna och letat efter oss ;)





Klockan blev väl halv 1 när jag ville hem. Johan hade slutat 12 så jag ville möta honom så vi kunde åka hem tillsammans. Stackars Emelie, vi bara lämna henne med all röran :P Men jag hjälpte till att plocka undan alla flaskor i alla fall ;)

När vi kom hem, la jag mig i soffan medans Johan titta på Seinfeld. Somna till en stund där sen gick vi och la oss. Var så härligt att få sova i sin egen varma säng efter ha frusit så mycket innan på kvällen. Men vi hade en rolig valborg. Synd bara att Johan jobba!

Snart är det dags för pizza!

Kommentarer
Postat av: Ewe

Jaa, nästa gång får det vara varmare när vi grillar :P På sommaren får vi kombinera grill med sol o bad :D

2011-05-01 @ 16:58:28
URL: http://panicswitch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0