Caution!

Lite ögongodis så här på söndagskvällen känner jag att vi behöver. Så här har ni på killarna från The Vampire Diaries ;)
 
Jeremy Gilbert
 
Damon Salvatore

Matt Donovan
 
Tyler Lockwood
 
Stefan Salvatore

Natten är vacker, du är som natten

Har varit en mysig helg.
 
Veckan som gått har jag jobbat som vanligt. Träffade Emelie en stund i tisdags. Hon handla ny jacka sen åt vi middag på Wagamama och avsluta med en glass på McDonalds på Centralen innan vi åkte hem på olika håll.
 
I torsdags träffa jag Ewe i stan. Gick till Cubus som hade 30% på alla kläder. Hitta inte så mycket, köpte lite underkläder och smink. Sen blev det lite på apoteket också.. hudlotion och sånt som man behöver nu när det är kallt. Blir ju så torr om huden.. Ewe handla lite på Gina Tricot sen tog vi en liten fika på Espresso House i Gallerian och prata lite skit. Alltid lika kul.
 
I fredags efter jobbet blev det bio med Emelie. Såg nya Skyfall (Nya Bond-filmen). Var bättre än vad jag förväntat mig. Lite kul att de dela ut en gratis android mobil i publiken.. synd bara att det var en gammal gubbe som vann den! Han verka inte vilja ha den, tog inte ens emot blommorna han fick. Tråkfis!
 
Var hemma vid 22 tiden. Johan låg i soffan och sov. Jag fick lite städ fnatt så jag röjde undan innan vi gick och la oss vid 23. Vakna vid 10 igår.. Sega mestadels av dagen sen vid halv 4 åkte vi till Sickla och möte Emelie. Vi skulle ha film kväll hemma hos henne. Gick först till Sats där jag blev medlem. Nu jävlar blir det hård träning innan Thailand!
 
 
Sen gick vi vidare till ICA och köpte lite onyttigheter och sedan vidare till Texas Burger som vi tog med oss hem. När vi kom hem till Emelie var Ewe och Micke redan där, de hade tagit bilen.
 
Åt medans vi titta på första filmen som var Mission Impossible Ghost Protocol. Var ganska OK för att vara en Tom Cruise film. Sen blev det Unknown med Liam Neeson. Spännande film.
 
Klockan blev väl närmre halv 11 när vi åkte hemåt. Fick åka med Micke och Ewe i bilen så vi kom hem fortare även fast det blev kanske nån omväg och det var massa trafik i Solna pga invigningen av nya Friends Arena.
 
Idag har vi varit inne i stan och handlat outfit till Johan för Halloween festen som är på fredag. Sen köpte vi lite annat smått gott. Har varit på Willys och handlat massa mat inför veckan också. Beställde tågbiljetter ner till Skåne helgen mellan 23-25 november. Ska låna med en kamera så jag kan filma nu Neo har uppvisning :)
 
Nu ska vi laga mat och mysa med nån film. Ha're!

When you've found that special thing You're flying without wings

Nu är helgen förbi igen.
 
Varit en lugn och skön helg i alla fall. Har mest regnat så jag har mest varit inne och tittat på film och serier. Mysigt på ett sätt men deprimerande på ett annat sätt. Satt och velade om jag skulle hänga med ut igår med de andra, men det blev tillslut hemma i soffan i stället. Kände mig trött och hängig, plus att jag måste verkligen spara pengar.
 
Var i Solna Centrum med älskling idag. Köpte en höst/vinter jacka. Var först på Stadium och prova en mörkblå jacka jag sett på deras hemsida, men den var inte lika snygg IRL, så vi gick vidare till Team Sportia och jag hitta direkt en grön mysig jacka. Var nedsatt pris på den också så jag slog till och köpte den. Var dock tvungen att ta lite från mitt sparkonto, men det för jag över igen när jag får lön. Så nu behöver jag bara lite tjock tröjor sen är jag redo för hösten/vintern.
 
 
Tänkte jag skulle beställa tågbiljetter också. Ska åka ner till Skåne i slutet på november. Får se om jag får med Johan också. Nova fyller år och Neo ska uppträda. Han har gått på break dance lektioner, så de ska ha uppvisning. Ska bli kul att se :) Måste låna med en bra kamera då så jag kan filma! Tur att man jobbar på Nikon ;)
 
Jobb i veckan som vanligt. Och lön på torsdag. Ska träffa Ewe då också! Sen måste jag nästan skaffa mig ett gymkort. Har mindre än 3 månader på mig att gå ner några kilon innan Thailand.

Helgmys

Äntligen helg igen :)
 
Förra helgen blev jag sjuk. Tror det var vaccinet. Fick ont i kroppen och kände mig febrig. Hade noll energi. Bara att gå till affären var superjobbigt. Så jag låg mest i soffan hela förra helgen och titta på tv-film-serier. Var hemma i måndags från jobbet också. Kände mig inte 100%-ig så det var bara att vila.
 
Tisdagen och onsdagen kändes som de längsta dagarna jag jobbat. Dagen ville liksom aldrig ta slut och timmarna gick super långsamt. Och sen när jag kom hem hade de rivit vårt tak i badrummet :( Vår granne har ju fått nån mögel eller något ovanför oss så de var tvungna att riva lite av vårat tak för att flytta hans golvbrunn. Ser läskigt ut att titta upp när man sitter på toan :P
 
 
Förhoppningsvis är de bara kvar nästa vecka också sen är det klart. Hoppas jag. Så jobbigt att städa efter dom varje dag de varit här. Golvet blir som sandpapper efter de rivit. Så jag har moppat golvet varje dag nu.
 
Idag vakna jag ganska tidigt. Runt 8 tiden fast låg kvar i sängen till halv 10 och myste med älskling. Sen begav vi oss ut på en fin morgon promenad. Var kallt men skönt i solen när den värmde. Sen blev det en runda in till Willys också. Tänkte laga egna hamburgare till middag.
 
Får se om vi hittar på något annat senare idag/ikväll..

041012

 
Idag har Johan och jag varit och vaccinerat oss mot Hepatit A och hepatit B. Ska ta 2 sprutor till sen är vi skyddade i ungefär 15-20 år. Ska även ta Dukoral mot magsjuka, fast det skulle vi ta senare. Allt för Thailand :D Min arm är lite öm just nu, känner mig mest trött i den. Kommer nog inte sova på den i natt i alla fall.
 
Imorgon är det äntligen fredag och helg.. igen! Skönt. Efter jobbet ska jag träffa Johan i stan, äta middag på en av våra favorit restauranger. Sen blir det bio efteråt. En traditionell dejt helt enkelt :)
 
Från förra helgens kryssning med bästa kompis gänget <3
 
Funderar fortfarande om jag ska köpa ett par stövlar jag hitta förra helgen. Dom var så snygg och viktigast av allt, sköna att ha på sig och gå i :) Inte ofta man hittar ett sånt par. Kosta dock 1200 kr. Har egentligen inte råd att köpa dom nu, men jag är orolig om jag väntar att de ska ta slut :( Får fundera vidare.
 
Nu ska jag snart sova i nybäddat :D

RSS 2.0