So this is who I am

Fredag och heeeelg! Skönt. Ska inte göra något planerat, har inga tider att passa och behöver inte vara social med någon, förutom Johan då.. Det ända vi tänker göra är att gymma sen på kvällen äta middag och gå på bio. Ska bli mysigt med en liten dejt. Var ett tag sen vi gjorde något sånt. Är egentligen bjuden till Micke på fest men hoppar nog det. Kommer fler tillfällen :)

Anyway. Idag var det halvdag på jobbet. Jobba mellan 8-11, sen bar det av till golfbanan utanför Åkersberga. Först åt vi god middag sen fick vi träna i ca 2 timmar, hur man slår osv. Var ganska roligt. Missa typ hälften av bollarna, men ibland fick jag till det och skjöt iväg dem ganska långt. Sen blev vi indelade i 3 lag, om 3 stycken. Blev jag, Kristoffer och Line. Vi körde den lättare varianten och fick slå lite längre fram på banorna. Gick som sagt ganska bra, ibland gick det inte så bra, och på sista hålet slog jag ett riktigt fint slag men den hamna tyvärr i vattnet :P

Vi blev klara vid 18 ungefär, efter det var det prisutdelning. Mitt lag kom på 2:a plats, fick varsin laser, som mäter avstånd. Vet dock inte vad jag ska ha den till. Tydligen så är den bra att ha när man spelar golf. Får ge den till någon som är intresserad av golf eller sälja den :P

Blev skjutsad hem av Linda. Väldigt snällt. Så hon släppte av mig och Pernilla i Duvbo. Hade tur att tåget kom precis. Så nu har jag varit hemma i ca 1 timme. Väntar på att Johan ska komma hem från jobbet. Ska lägga mig i soffan och snarka lite. Är så himla trött efter all golf.

Trevlig helg på er! :)

27 september 2011

I helgen var det inflyttningsfest hos Camilla som flyttat till Älvsjö. Var en väldigt mysig lägenhet måste jag säga. Dock lite "off". Inte jätte nära till pendeln. Får antigen ta buss eller gå en bit. Men mysigt område.

Det var i alla fall i lördags. Jag och Johan mötte upp Robert och Tessan, sen kom Camilla och möte oss. Vi gick och beställde pizza som vi tog med hem. Hade egentligen inte behövt köpa med det för Camilla hade gjort jätte mycket kyckling sallad. God var den också.



Vi var där ganska tidigt. Runt halv 6. Sen när vi hoppa av bussen kom Andreas och Tomas också. Och vid 8 tiden kom Ewe, Tobbe och Daniel. Vi dansa och hade trevligt. Höll på till ca 2 på natten, sen beställde vi taxi hem. Jag och Johan åkte samma taxi som Tomas så det blev först Alvik, sen hem till Rissne. Var inte så hemskt dyrt. Typ 280 kr. Vi var väl hemma vid 3 på natten. Somna direkt. Men det var en rolig fest. Fler såna! Och tack Camilla för att du är en sån bra värdinna! ;)

Redan tisdag. Har bara jobbat. Johan jobbar sent så jag är ensam till ca 21. Tråkigt men då får jag lite tid för mig själv, och kan se på mina serier som inte Johan gillar :P

Till helgen blir det nog bio. Var ett tag sen. Skulle vilja se Final Destination 5 eller Aliens and Cowbys. Får se vad det blir :)

Weeeekend! :D

Fredag och heeeeelg! Himla gött alltså. Denna veckan har gått väldigt fort. Tycker veckorna bara flyger förbi nu. Snart är det fasiken oktober. Och då är det verkligen höst. Har börjat frysa ganska mycket speciellt på morgonen och kvällen. Dags att inköpa lite höstkläder :)

Igår åkte vi in till stan och mötte Johans familj. Hans syster fyllde år så vi åt middag på en mysig restaurang, nånstans på söder. Var hemma igen vid 23. Gick och la oss direkt, somna som en stock. Var ganska trött imorse men jag tog mig upp, fick stressa lite, slängde i mig flingorna så jag hann med tunnelbanan.

Gick bra på jobbet som vanligt. Var en mysig morgon, vi satt och lyssna på P3 tror jag det var, men i alla fall, de bad lyssnarna att skicka in pinsamma saker som hänt så läste de upp det i radio, var ganska roligt att lyssna på medans man jobba :)



Efter jobbet åkte jag in till stan. Skulle möta Johan, och Emelie sa att hon också skulle komma, men när jag kom fram var ingen av dem där. Försökte ringa Emelie men hon svara inte. Sen ringde jag Johan, han låg och sov men skynda sig in till stan. Emelie hade inga pengar, så jag fick gå själv ett tag innan Johan kom. Hann köpa ett par jeans, två linnen och trosor på Cubus. Sen kom Johan så vi gick och titta på skor. Hitta ett par riktigt snygga stövlar. Men jag köpte inte dem först. Vi gick vidare och titta, det stod mellan ett par converse och stövlarna, tillslut blev det stövlarna. Bättre med dem nu när det börja bli kallt. Blev några hundringar där, men de var av läder och mocka så det är ju värt pengarna :) Älskar dem! Jättesnygga till jeans. Kommer användas flitigt.

Nu är vi hemma igen. Ska bara slappa idag och titta på serier. Måste fortsätta titta på Misfits.

That's bollocks!

Har börjat titta på en ny serie som Emelie på jobbet rekomendera. Misfits heter den, finns 2 säsonger ute redan. Handlar om ett gäng ungdomar som gör samhällstjänst, men när en storm bryter ut får de superkrafter, och folk beter sig konstigt. Låter lite boring kanske men det är den inte alls. Har bara sett 2 avsnitt än så länge men jag älskar den redan. Humorn är så himla bra. Killen som spelar Nathan är helt underbar. Och det bästa är att den är brittisk. Jag rekomenderar verkligen att ni tittar på det!



Idag har jag jobbat som vanligt, sen efter jobbet åkte jag till gymmet och träna i ca 1 timme. Imorgon blir det jobb som vanligt sen på kvällen ska vi på födelsedagsmiddag. Johans syster fyller år.

Och på fredag är det LÖN! Då ska jag träffa älskling efter jobbet så ska vi shoppa lite. Sen på lördag har Camilla inflyttningsfest. Så det ska bli kul.

Kanske ska se ett avsnitt till innan läggdags? :D

Som ett litet barn på julafton!

Lördag igen. Skönt att få sova tills man vaknar. Vaknade och gick upp vid 11. Har precis ätit frukost och sitter nu här vid matbordet i köket och skriver och tittar på när Johan lagar sin äggröra av något slag :)

Har gått bra på jobbet hela veckan. Och igår fick jag låna med mig hem en Nikon D3100, ska nämligen på en liten utbildning på måndagkväll. Och jag älskar redan den. Fan va bra bilder den tar gemfört med en vanlig tråkig digitalkamera. Lätt att jag ska köpa mig en systemkamera! Johan fick bli lite av en modell igår. Tog massa bilder på honom :P Han är ju så snygg så.

Idag ska vi gå på lååång promenad för det är så fint väder ute. Sen handla lite mat på Willys. Blir en lugn hemmakväll med massa mys idag :)

Lite bilder som jag tog :) Checka kvalitén! (Dom blir lite "murriga" pga blogg.se förminskar bilderna!)




Oh my love my darling

Redan torsdag. Denna veckan har gått så himla fort. Skönt med lite helg imorgon! :D Har bestämt mig för att inte göra något alls. Ska bara ta det lugnt, inte planera in något. Har inte råd att göra massa saker heller. Pengarna ska hålla i en vecka till. Får ju lön nästa fredag. Det ska bli gött.

Har inte hänt så mycket i veckan. Tränade med Ewe i tisdags, sen har jag inte gjort mycket mer. Johan har jobbat till 21 hela veckan så jag har bara slappat och tittat på tv/film. Såg en film för nån dag sen. Guess Who med Ashton Kutcher. Haha, fan va rolig den var. Handlar om att killen ska äntligen träffa hans svärföräldrar, dock vet inte de om att han är vit. Himla rolig. Rekomenderas att ni ser :)


Closer than my peeps you are to me, baby

Nu är ännu en helg förbi. Men snart är det helg igen! Haha, Johan har för stort inflytande på mig. Han säger hela tiden att nu är det snart helg när det är söndag typ, jag har också börjat tänka så nu ;) Men det är ju bra, man måste tänka positivt nu när hösten är här..

I lördags hade vi lite vänner över på fest. Var riktigt roligt att träffa alla. Och extra kul att få se Camilla. Folket kom efter 18, Robert var först av alla sen kom Tomas, vi blev helt förvånade för han skulle ju på familjemiddag, men de flytta fram den till söndagen i stället, så det var en trevlig överaskning att han kom. Sen kom resten efter det. Killarna satt mest på balkongen och rökte och drack öl medans tjejerna (vilket var jag, Ewe och Tessan till en början, sen kom Emma, Camilla och Carro) dansade och sjöng inne i vardagsrummet. Blev en del tequila shots. Tror jag tog 4-5 stycken. Tessan tyckte verkligen inte om det, haha.. hon såg så rolig ut.




Sen vid halv 12 gick alla vidare ut. Var meningen att jag också skulle med, jag skulle bara på toa sen när jag var klar så hade alla gått utom Robert. Jävla nötter :P Men jag somnade till i soffan och myste med älskling. Gick och la oss vid 2 tiden. Vaknade mitt i natten att jag var jätte törstig och ont i huvudet, så tog två bakistabletter sen gick jag och la mig igen. Vaknade vid 12 tiden, inte bakis! Älskar dom tabletterna.

Tog det bara lugnt igår. Gick och handla på Willys sen blev det tv/film resten av kvällen. Har jobbat idag som vanligt. Skulle egentligen träffat Ewe och lämnat hennes väska som hon "glömde" kvar här, men jag glömde den imorse för jag försov mig. Måste komma ihåg den imorgon, ska ställa den precis vid dörren så jag ser den innan jag går.



Haha, roligt klipp från i lördags. Tobbe ser så rolig ut när han vinkar mot slutet av klippet :P


Har precis sett säsongs avslutningen av True Blood. Fan vilket bra avsnitt. Sluta så himla bra, lite som en cliffhanger. Och nu måste man vänta ett helt år innan man får nya avsnitt. Tur att det börjar andra bra serier nu till hösten i alla fall så man har något att titta på de kalla mörka kvällarna framöver :)

I am the must have!

Äntligen fredag igen och lite ledigt. Jag älskar verkligen att jobba måndag till fredag, och få hela helgen ledigt. Saknar verkligen inte att behöva jobba helger längre. Bland det tråkigaste som finns. Vill helst inte gå tillbaka till det igen. Får se hur det ser ut på jobbfronten nästa år. Just nu älskar jag mitt jobb, även om det är lite enformigt, men jag har så bra kollegor så jag stormtrivs. Idag hade vi lanseringsmöte på morgonen där vi fick se lite nya kameror som kommit ut. Jag blev genast sugen på att köpa en Coolpix S6200. Den finns i lite olika färger men jag fastnade för den vita. Tyckte om den röda också men vitt var ändå snyggast. Så det blir nog att inköpa den vid löning.

Imorgon ska jag och Johan ha över lite kompisar på kvällen. Vi börjar vid 18 tiden. Ska bli kul att ha alla samlade och träffa alla igen. Så sällan vi är samlade allihopa. Dock vet jag inte om vi får plats alla, men vi har stooor soffa nu så det ordnar sig säkert ;)

Måste städa lite imorgon också. Har redan tagit köket, så nu är det bara resten av rummen klara. Tur att vi inte har så stor lägenhet! Tror inte jag behöver köpa mer alkohol. Har en flaska mousserande vin och en flaska jägermeister, så det räcker nog för mig.

Trevlig helg på er! :)

"Why won't you just fucking die!"

Redan onsdag. Skönt att jobb-veckan går snabbt. Och våran steg tävling på jobbet fortsätter. Än så länge ligger vårt lag på 3e plats. Måste jobba hårdare! Mitt lag måste vinna! Jag vinner aldrig, så det hade varit kul att vinna nu för en gångs skull. Tur att det är 5 veckor kvar.

Till helgen ska vi ha lite vänner över hos mig och Johan. Ska bli kul att träffa alla "gamla godingar". Har bestämt mig för att ha riktigt roligt, slappna av och inte tänka på något. Och dansa som tusan. Steg tävlingen gäller även på helger, så om man dansar mycket så kommer det bli väldigt många steg!


Min älskling när han somna i soffan igår ;)

One year ago

Idag är det 1 år sen jag flytta hit till Stockholm. Kan inte fatta att det gått ett helt år. Att jag bott med min älskling i ett helt år utan att bli ovänner ;) Vi sa att vi ska fan klara några år till tillsammans. Och det tror jag vi kommer lyckas med också. Det ser ljust ut för oss i alla fall :) Och som jag sagt tidigare så känner jag mig nykär varje morgon jag vaknar upp bredvid honom

Anyway. Igår var jag, Johan och Robert på Skansen. Var as mycket folk ute på stan också. Var massa olika mat stånd vid sergels torg där vi tog spårvagnen. Inträdet kosta 100 kr. Var roligt att gå runt och titta på alla djuren, plus att vi fick träning av att gå upp och ner i backarna. Vi spara akvariet till sist men de stängde redan klockan 17, vi kom en halvtimme för sent. Lite surt. Hade varit kul att se på lite läskiga djur och de söta aporna. Next time. Sen åkte vi in till stan igen. Åt på vårat nya favis-ställe Wok House. Älskar deras mat.


Mmm mums!

Sen åkte vi hem på olika håll, jag och Johan gick dock och handla lite på PrisXtra vid Fridhemsplan. Sen åkte vi hemåt och myste. Eller jag fick mysa själv. Johan spela och jag låg i soffan med datorn och titta på film. Gick och la mig vid 1, Johan kom en timme senare. Sov länge idag. Typ till 12. Jag var helt yrvaken, kasta kuddar omkring mig när Johan kom in och skulle väcka mig :P haha..

Sen åkte vi till Fridhemsplan idag igen, handla lite saker som vi behövde på ÖoB. Sen klippte jag mig. Blev ganska kort, men jag behövde verkligen klippa mig. Blev klippt av en kille för första gången också. Gick ju bra :P Han var duktig. Och dom var billiga också. Kosta bara 250 kr för tvättning, klippning och föning. Lövely. Dock har jag inte mycket kvar att leva på denna månaden. Har typ 1500 kr tills löning. Måste verkligen hålla i pengarna nu. Ta med matlåda varje dag till jobbet.

RSS 2.0