One year ago

Idag är det 1 år sen jag flytta hit till Stockholm. Kan inte fatta att det gått ett helt år. Att jag bott med min älskling i ett helt år utan att bli ovänner ;) Vi sa att vi ska fan klara några år till tillsammans. Och det tror jag vi kommer lyckas med också. Det ser ljust ut för oss i alla fall :) Och som jag sagt tidigare så känner jag mig nykär varje morgon jag vaknar upp bredvid honom

Anyway. Igår var jag, Johan och Robert på Skansen. Var as mycket folk ute på stan också. Var massa olika mat stånd vid sergels torg där vi tog spårvagnen. Inträdet kosta 100 kr. Var roligt att gå runt och titta på alla djuren, plus att vi fick träning av att gå upp och ner i backarna. Vi spara akvariet till sist men de stängde redan klockan 17, vi kom en halvtimme för sent. Lite surt. Hade varit kul att se på lite läskiga djur och de söta aporna. Next time. Sen åkte vi in till stan igen. Åt på vårat nya favis-ställe Wok House. Älskar deras mat.


Mmm mums!

Sen åkte vi hem på olika håll, jag och Johan gick dock och handla lite på PrisXtra vid Fridhemsplan. Sen åkte vi hemåt och myste. Eller jag fick mysa själv. Johan spela och jag låg i soffan med datorn och titta på film. Gick och la mig vid 1, Johan kom en timme senare. Sov länge idag. Typ till 12. Jag var helt yrvaken, kasta kuddar omkring mig när Johan kom in och skulle väcka mig :P haha..

Sen åkte vi till Fridhemsplan idag igen, handla lite saker som vi behövde på ÖoB. Sen klippte jag mig. Blev ganska kort, men jag behövde verkligen klippa mig. Blev klippt av en kille för första gången också. Gick ju bra :P Han var duktig. Och dom var billiga också. Kosta bara 250 kr för tvättning, klippning och föning. Lövely. Dock har jag inte mycket kvar att leva på denna månaden. Har typ 1500 kr tills löning. Måste verkligen hålla i pengarna nu. Ta med matlåda varje dag till jobbet.

Kommentarer
Postat av: Ewe

va blek johan såg ut bredvid robert :P

2011-09-04 @ 18:14:49
URL: http://ewees.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0