What now, I guess I'll just wait it out

Oj det var visst 19 dagar sen jag skrev sist. Dags för en uppdatering.
 
Har väl egentligen inte hänt så mycket sen nyår. Har bara jobbat och tränat. Och mer snö har det kommit. Fy vad jag avskyr vintern egentligen. Visst det är fint med snö och det blir ljusare, men det är det ända positiva. Längtar så himla mycket till våren just nu. Vill att det ska bli ljusare och varmare. Just nu lever vi bara i mörker, när man vaknar är det mörkt och när man går hem från jobbet är det mörkt. Så jäkla trist...
 
Förr helgen var jag och Johan hos Emelie och Joris. Vi hade filmkväll. Såg bland annat The Conjuring. Vet inte varför jag gick med på det. Så himla äcklig film. Sen såg vi The Expendables 2. Var hemma lite innan 1 tror jag.
 
Igår bokade Ewe och jag hytt till kryssning den 21 februari. Tessan bjöd in oss till hennes födelsedagskryssning. Vi åker till Tallinn, 40 timmars kryssning. Var ett tag sedan sist, så det ska bli riktigt kul. Köpte precis en bärbar högtalare till mobilen. Ingen kryssning utan musik! ;-)
 
Imorgon blir det träningspass. Har bokat in Indoor-walking och Cxworx. Måste börja träna ordentligt. Har legat lite på latsidan och bara tränat 1-2 ggr veckan. Och det ger inte resultat, så måste lägga i en högre växel. Försöker att äta nyttigare, även om det är svårt.
 
Har börjat titta på en ny serie också. Witches of East End med Channing Tatum's fru Jenna Dewan-Tatum. Har sett två avsnitt än så länge. Och jag gillar den redan. Spännande, och än så länge två ögongodis ;-)

RSS 2.0