Halloweenfest hos Micke

Igår var en riktigt bra kväll. Var halloweenfest hos Micke i Häggvik. Dagen började med att jag vakna vid 11 tror jag. Åt frukost och slängde på mig kläder, sen åkte jag och Johan in till stan för att shoppa lite. Kollade runt i massor av butiker. Var fullpackat med folk på gatorna. Fick trängas inne i affärerna. Jag har föresten hittat en bra H&M butik på drottninggatan. Massa snyggt och väldigt mycket att välja på. Det sluta i alla fall med att jag handla 3 plagg där, nagelborttaggning och 2 st nagellack från Cubus och en ny svart jacka från Mexx. Klart mest nöjd med jackan. Var ute efter en ny höstjacka. Lång och varm.



Robert, Ewe, Johan E, Jag och Tomas som Pingu :D

I alla fall, sen fick vi stressa lite. Åt snabbt på Burger King, sen åkte vi hem, duscha och gjorde iordning oss. Sen kom Ewe, och lite senare Robert och Emelie hit och sminka och fixa sig. Var inte här hemma så länge. Var tvungen att åka, annars hade det blivit så sent. Var hos Micke vid 20 tiden tror jag. Hittade inte först dit. Fick ringa och fråga.

Var redan lite folk när vi kom. Festen kom inte igång förens vi anlände ;) Sen bestämde vi oss för att gå ner till den lokala puben/pizzerian och liva upp stämningen. Micke bjöd på öl och Tomas underhöll gästerna med att dansa i sin pingvindräkt :P Han var helt klart bäst utklädd. Såg så himla rolig ut. Måste dock ha varit varmt att gå i den.

Jag drack inte så mycket. Typ två glas rött vin, en shot tequila, 2 glas bål, och en breezer. Men ändå blev jag kalasfull. Troligen för att jag inte druckit på ett tag och åt inte speciellt mycket under dagen. Men jag hade galet roligt i alla fall. Dock blev jag väldigt irriterad på en av tjejerna som bytte låt så fort jag hade ändrat till nån låt jag ville lyssna på. Hon var allämnt jobbig och var på alla killar. Till och med Johan. Synd jag inte såg det, då hade hon fått sig en smäll, även om hon bara försökte bita honom så hade jag smällt till henne.



Vi drog hem vid 2, eller ja 1 blev det ju eftersom vi skruva tillbaka klockan 1 timme inatt. Skönt att man får sova en extra timme :) Vaknade tidigt imorse och var galet törstig. Var tvungen att dricka en halv liter vatten och ta två alvedon. Sen somna jag sött igen. Gick inte upp fören 12 idag. Skönt att sova ut. Hade ont i vänstra benet och i tanköttet efter haft vampyrtänderna :P

Gick och handla på Willys och nu håller vi på att tvätta i tvättstugan. Första gången vi gör det. Är snart klar, ska gå och hämta sista tvätten snart och sen blir det hemmalagad pizza och ett avsnitt av Supernatural.

Change of plans

Var meningen att jag och Johan skulle beställa resa igår men efter att vi pratat och velat fram å tillbaka, mest från Johans sida, så bestämde vi oss för att vänta. Både besviken men ändå lite lättad. Det hade blivit lite taight med ekonomin och sen behöver vi båda köpa lite nya kläder inför vinter. Så vi ska vänta tills nästa lön. Får bara hoppas att det finns något kvar och att det inte kostar skjortan. I så fall får vi skjuta upp det ännu längre. Så ingen resa beställd... än ;)

Anyway. Redan torsdag och imorgon är det freeeedag! Jag älskar fredagar. Bästa dagen på hela veckan in my opinion. Efter jobbet ska jag antagligen träffa Ewe, och några till för att gå på bio me think. Johan jobbar ändå så har inget bättre för mig. Måste lämna tillbaka en skjol jag köpte på Cubus också. Är galet shopping sugen alltså. Vill ha så mycket. Tror jag ska ta en dag och bara shoppa, kanske nästa vecka. Va säger du Ewe? You game?

På lördag är det halloweenfest hos Micke. Jag vet vad jag ska ha på mig men jag vet inte vad jag ska köpa till. Antingen blir det good old vampyrtänder, eller något mot zombie hållet. Linda på jobbet sa att jag kunde klä ut mig som ett bi.. haha. Får ta en tur till Buttericks, om jag lyckas komma in låt säga. Sist var det typ 10 meter kö.

Var och träna efter jobbet idag. Kändes skönt. Blev 30 minuter på bandet, sen 30 minuters styrketräning. Åkte hem och handla lite mat på Hemköp. Blev tacos. Snabbt och gott.

Hämta föresten ut mitt paket från Bangerhead.com igår. Beställde en olja för håret som gör det mjukt och skyddar från värmeredskap och annat skit som håret utsätts för. Testa det efter jag duschat idag. Håret blev mjukt men jag gillar inte lukt så mycket. Luktar typ som en gammal tant :P Men ajja, nu får jag använda det för billigt var det inte.

Jag ääälskar denna låten! Besatt av den!


It doesn't matter who's wrong or right

Måndag igen. Ny vecka framför sig. Och imorgon ska jag och älskling äntligen beställa vår resa. Det blir som sagt kanarieöarna, men vart vet vi inte än. Antingen Gran Canaria eller Fuerteventura. Får se vad det blir. Men jag har kollat runt jätte mycket och hittat några bra hotell som ser bra ut och nära till stranden, även om det inte kommer vara jätte varmt i vattnet så vill man ända ha nära till stranden :)

Till helgen blir det halloweenfest hos Micke i Häggvik. Har inte hittat nån utstyrsel så jag tänkte ta min nyinköpta svarta klänning och kanske köpa ett par vampyrtänder eller nåt liknande. Orkar inte klä ut mig för mycket. Så det ska bli kul i alla fall. Komma hemifrån och träffa våra underbara vänner :)


Nova och jag från i somras. Sötnöt

Tänkte jag skulle beställa tågbiljetter ner till Skåne snart också. Nova fyller år i slutet av november så tänkte ta och åka ner och hälsa på en helg. Fredag till söndag.

Nej nu ska fortsätta kolla på mina serier. Har redan sett ett spännande avsnitt av Desperate Housewives. Ska titta på The Walking Dead nu :D

I get a feeling that I never never had before

Jag försummar bloggen mer och mer. Sorry men jag har faktiskt tröttnat lite på att blogga. Hädanefter kommer jag bara blogga när jag känner för det helt enkelt :P Förlåt Ewe min enda trogna läsare ;) Men jag tycker det är lite onödigt att uppdatera varje dag. Händer inget intressant ändå. Jobbar ju bara måndag till fredag. Bättre att vänta några dagar så kan man skriva mer också. Annars blir det så himla kort inlägg.


*längtar bort*

Anyways. Har bara jobbat hela vecka och tränat. Och imorgon är det äntligen fredag igen. Härligt med helg. Veckorna bara flyger förbi nu. Snart är det fan november. Och snart är det december!! Då blir det utomlands med älskling. Vi har bestämt oss för att åka till kanarieöarna. Ska beställa resa när vi fått lön. Längtar. Behöver verkligen sol och värme just nu känner jag. Så himla kallt och ruggigt här i Sverige.

Var tänkt med ett längre inlägg men jag var tvungen att leta ny musik istället och nu ska jag sova så..

A little bit of heaven

Härligt med helg igen. Veckan har gått fort, har bara jobbat och tränat. Träffade Ewe och Tessan i torsdags och träna sen åt vi på Kungshallen. Blev tacos för min del. Så himla gott. Skulle kunna äta det hela tiden! Igår på jobbet hade vi vin-lotteri, alla som ville vara med fick köpa varsin flaska vin, sen lotta de ut det. Jag vann tyvärr inget, men Emelie vann hela 6 flaskor. Avis! :P

Gick hem lite tidigare från jobbet för det var tänkt att vi skulle till Pauls födelsedagsfest, men Johan jobba sent, så det blev inget. Så jag köpte med mig god mat hem. Blev kotlett, klyftpotatis och bea-sås som jag gjorde till mig själv. Mums.

Kollade på en film som hette A Little Bit of Heaven, med Kate Hudson. Handlar om en tjej som lever singellivet, men får cancer. Riktigt bra film, lite av feelgood film, även om den är riktigt sorlig så är den väldigt rolig samtidigt. Speciellt scenen med dvärgen ;)  Hon försöker hinna med att göra allt hon inte gjort och självklart hitta kärleken. Riktigt mysig, men sorlig film. Svårt att inte gråta till. Får helt klart 4/5.



Tänkte dra till gymmet idag med älskling. Sen ska vi bara mysa ikväll med film och god mat :)

Småprat Sverige-Finland

Smygfilmade lite när vi kollade på fotbollsmatchen mellan Sverige - Finland i fredags. Hahaha.. Råbert är så rolig :P


I won't let you go

Har varit en lugn och skön helg. Var hos Emelie och kolla fotbollen i fredags, sen igår var jag bara hemma med älskling och myste. Kolla på bland annat Mannen med järnmasken och Star Wars. Gick och la mig ganska tidigt för att vara en lördag. Typ vid midnatt. Orkade inte vara uppe längre. Känns lite trist att bara vara hemma hela helgen men jag har inga pengar så kan inte ut och festa precis. Måste spara every penny jag har så vi klarar oss till löning plus till vår resa, så det blir värt det i längden =)

Idag vakna vi vid halv 10 men låg kvar 1 timme till. Sen hoppa vi in i duschen, åt frukost sen tog vi en lång promenade i det fina, men lite kalla, vädret. Var skönt med en promenad efter ha suttit inne hela lördagen :P Sen gick vi till Willys och handla mat. Tänkte laga korvstroganoff sen, var ett tag sen man åt det.

Satt och titta runt på klänningar på nelly.com. Älskar deras kläder! I alla fall klänningarna. Är sugen på att köpa typ 6 stycken. Men det får räcka med 1 for now. Jag och Johan är bjudna på Pauls födelsedags fest nästa fredag, som jag tror vi kommer att gå på. Så jag beställde mig en klänning precis. Hoppas den sitter bra, annars åker den tillbaka. Men den såg väldigt snygg ut. Kosta typ 379 kr.


Everyday we're shuffling!

Wops, it's been a while! Har glömt bort bloggen helt, sorry. Men det har som tur är inte hänt något viktigt eller WOW-händelse denna veckan. Har bara jobbat, ätit, sovit och jobbat igen, måndag till fredag. Plus att jag träffa Tessan i torsdags och träna. Hon fick prov träna på Fitness 24/7. Vi ska träna nästa vecka också.

Efter jobbet igår träffa jag Andreas i Slussen, tog bussen till Emelie i Finntorp och mötte upp henne där. Robert kom och mötte oss i affären där vi handla snacks till fotbollen. Gick hem till Emelie och lämna av sakerna sen gick vi och köpte pizza. Var väldigt många som skulle ha pizza samtidigt som oss. Tror vi vänta i 30 minuter. Många tänkte nog likadant som oss, att käka pizza till fotbollen ;) Sen kom Tomas och Tessan också lite senare.





Kolla fotboll, som slutade 2-1 till Sverige. Andreas och Råbert skrek som riktiga fotbollsfans. Haha.. Sen kolla vi på Idol. Jag är kär i Molly och Amanda. Riktigt bra röster har de! Sen vid 22 åkte vi alla på olika håll. Eller Råbert, Tessan och Tomas drog till Mariatorget och jag och Andy åkte mot Odenplan/Fridhemsplan.

Var hemma vid 23. Johan låg och sov så sött i soffa när jag kom hem. La mig bredvid och somna till själv. Var så himla skönt att få sova ut inatt. Sov 9 timmar i streck. Vakna till på morgonen och gick på toa sen somna jag om i 2 timmar till. Har bara tvättat och duschat, sitter här nu och myser i soffan med min lånade D3100. Älskar denna kameran. Måste köpa en själv! :D Ikväll ska jag och älskling bara mysa tillsammans. God mat och lite film :)


Min älskling

Jag är kääär!

Satt och titta på nelly.com igår kväll och hitta massa snygga klänningar jag skulle vilja ha. Har börjat fundera på vilken klänning jag ska ha på nyår bland annat. Väldigt svårt att bestämma mig för bara en, så det blir nog att jag köper minst 2 av dessa snyggingarna! *drools*





Something that I already know

Har varit en bra dag idag. Sov länge, vakna till vid 10 men småsov till 11. Var skönt att bara ligga i sängen och mysa med älskling. Love it. Sen gick vi upp och åt frukost. Johan skulle klippa sig så han åkte till Sumpan och gjorde det, sen träna han. Jag tvätta, städa undan sen gick jag och slängde skärp och tog en lång promenad runt sjön. Var härligt väder ute. Kändes lite som sommar. Men det var nog det sista "sommarväder" vi fick.



Vid 16 åkte vi in mot stan. Var väldigt mycket folk på stan. Var nån sorts uppträde på sergel också. De åkte snowboard ner för trapporna. Vi gick och åt på vårat nya stamis ställe, Wok House. Älskar deras mat! Sen promenera vi till bion. Var lite tid över så vi gick inom Mio och kolla möbler. Hittar alltid något man vill ha. I alla fall, det blev "The three musketeers". Tror alla vet vad den handlar om, äventyrs film. Var ganska OK för att vara en re-make. Dock hade den lite överdrivna effekter. Men absolut sevärd. Dock var Orlando Bloom såå dålig som "the bad guy", han såg så fånig ut också. Var en del andra snyggingar. Bland annat han som spela D’Artagnan. Tog pendeln hem sen till Sumpan och bytte till tunnelbanan. Var hemma vid 22. Ska bara slappa i soffan med film nu.

Tack för 15 underbara månader tillsammans med dig Johan, älskar dig ♥

RSS 2.0