1+1

Ska snart sova, tänkte bara uppdatera lite snabbt. Tisdag redan och onsdag imorgon. Halva veckan gått, härligt.. Och snart är det helg igen. Funderar på att inte göra något, men så sa jag förra helgen också, men sluta med att vi gick till The Dubliner som var riktigt roligt. Måste göras om!

Har varit väldigt mycket på jobbet, ända sen förra veckan. Innan semestern var det hur lugnt som helst men nu kommer allt på en gång. Har inte nån lugn stund typ. Men å andra sidan är det skönt att ha saker att göra, då går tiden mycket fortare. Och imorgon fortsätter det, tror jag ska sitta i receptionen på lunchen också. Gillar verkligen inte det, ingen gör det. Så fort Kristofer eller Julia frågar vem som tar repan på lunchen så svara ingen, haha..

Efter jobbet åkte jag till Fridhemsplan och träna med Ewe. Jag kom dit lite före och börja. Blev först lite kondition sen styrka och sen avsluta med lite mer kondition. Åkte hem vid 19 kanske. Hoppa in i duschen sen värmde jag maten som jag gjort igår. Blev makaroner och köttfärssås. Funderar på att ta med det till jobbet imorgon som matlåda, fast jag hade det idag. Men bättre att spara pengar än att slösa på lunch. Blir för dyrt i längden.

Har precis tittat på senaste True Blood avsnittet. Spännande! Sluta så jävla bra :D Måste vara bland de bästa serierna som någonsin skapats! Synd att det bara är 2 avsnitt kvar!! Vill ha mer!



Last night was a very very good night

Nu är det söndag igen, och denna helgen är över. Gick alldelse för fort. Vill ha mer helg! Synd att man bara får två dagar. Får hoppas att veckan som kommer går fort så man får helg snart igen. Men det har varit en bra helg. Igår åkte jag och Johan in till stan och shoppa lite. Det blev ett par nya jeans från JC för 899 kr. Måste vara de dyraste jeansen jag nånsin köpt, men de satt perfekt och var så bekväma, så nog är det värt att lägga ut lite mer pengar på ett par jeans. Sen köpte jag bara en tröja på Stadium. Hade inte råd att köpa mer. Har typ inga pengar kvar att leva på denna månaden. Fick ju så liten lön eftersom jag har haft semester. Förhoppningsvis blir nästa lön bättre :)



Sen åkte vi hemåt och gjorde iordning oss inför kvällen. Åkte in till stan igen vid 18 tiden, tog pendeln för det var nåt stopp vid Vreten. Var framme vid åhlens vid 19. Tessan och Micke var redan där, så vi gick mot Hötorget och vänta in Emelie och Robert. Sen gick vi till The Dubliner. Jag hade bokat bord till oss till halv 8. Alla beställde entrecote utom Johan och Robert som tog rödspätta tror jag. Var hur gott som helst. Dyrt men helt klart värt det :P

Under tiden vi satt och åt visa de nån fotbollsmatch så alla skrek varje gång nåt av lagen gjorde mål. Efter maten flytta vi ut, satt och drack öl och umgicks. Men sen blev det för kallt så vi flytta in till ett bord i hörnet bredvid scenen där bandet spela från kl 22 till ca 1. Var väldigt bra musik och vilken stämning det var. Alla var uppe och dansa och sjöng med. Var riktigt roligt. Nästan bättre än att gå ut på nån klubb och dansa. Lite senare kom Roberts kompis Linda och hennes pojkvän, vi dansa och spillde öl. Och sen kom Ewe förbi en stund också.




Sen vid 1 tiden åkte jag, Johan och Emelie hem medans de andra fortsatte vidare nån annanstans. Och när jag och Johan gick på vårat tåg var det nån dum idiot som försökte beställa pizza via nödtelefonen. Så vi fick stå still där ett tag för att tågföraren var tvungen att ställa om datorn. Och det var fullpackat med fulla människor och varmt var det. Gick hem i bara jeans och linne. Vi var väl hemma runt 2 kanske. Tog en kall dusch sen somna vi gott.

Imorgon är det back to work. Ser inte fram emot det. Kommer ha mycket att göra imorgon. Suck.

Min shopping från igår:


Oh no no no

Äntligen helg! Härligt att få sova ut. Vakna nästan precis. Tvinga mig själv att vakna för jag drömde om läskiga zombies, var ingen rolig dröm. Sen kom Johan och la sig bredvid och krama om mig så det blev mycket bättre :)

Jobbveckan gick galet snabbt för en gångs skull. Hade dock väldigt mycket att göra både torsdag och fredag. Många kameror att packa ner och skriva in. Blev en del över tills på måndag. Jävla leverantörer som kommer så sent och lämnar paket!

Sen efter jobbet träffa jag Tessan i stan. Vi gick och shoppa lite. Jag pröva jeans men dom gick fan inte på. Satt så himla tighta. Och det var min vanliga storlek också. Hatar verkligen att pröva jeans hittar aldrig några som sitter bra. Men jag köpte i alla fall 3 basic tröjor och ett linne.


Älski somna framför filmen <3


Sen efter shoppingen åt vi på kungshallen. Blev Taco Bar för båda. Satt där och prata och skratta. Sen blev det lite fika på Waynes Coffe. Sen åkte vi hem på varsitt håll håll. Var väl hemma runt halv 9. Titta på film med älskling resten av kvällen. Blev Sunes Sommar. Sen gjorde jag en dum sak och vägde mig innan jag gick och la mig. Kanske lite dumt att väga sig när man ätit så mycket under dagen, men enligt vågen har jag gått upp 4 kg!! Inte acceptabelt. Låg och tänkte ut en plan hur jag ska göra, så hade lite svårt att somna. Så nu blir det att hård banta. Om jag inte tar tag i det så kommer jag hamna på samma vikt som innan och det vill jag verkligen inte!

Ska ta en dusch nu så jag vaknar lite mer och sen äta en nyttig frukost. Sen iväg till stan med Johan och shoppa lite :) Ikväll blir det väl nån barhäng med Emelie och Robert och lite fler. We'll see.

These are the days of our lives

Känns som år sen jag skrev här sist. Men det är bara ett par dagar sen. Sorry för den dåliga uppdateringen. Men jag har verkligen inget vettigt att skriva om. Det ända jag har gjort är att vakna, jobba, äta, sova och so on. Dag ut och dag in. Men imorgon är det fredag, och helg. Då händer det lite saker i alla fall. Ska träffa Tessan efter jobbet, sen på lördag ska jag och Johan shoppa lite kläder. Är verkligen i behov av nya tröjor framför allt. Sen får vi se vad resten av kvällen bjuder på. Kanske blir det lite kräftor :)

Bedtime for me. Good night.


Såg det här på Rusta. Vill ha!! Kostar bara 8.995 kr, gäller att spara. Lite vardagslyx måste man ha :D

Date night

Igår var jag och Johan på dejt. Blev det gamla vanliga, middag och bio. Men det är så mysigt att bara umgås med varandra. Inte ofta det händer, ja förutom hemma, men det är inte samma sak. Vi åkte in till stan vid 17. Regna när vi skulle gå så mitt hår blev helt krusigt, jag som hade plattat det. Grr på det. Gick direkt till bion och köpte biljetter sen gick vi till Kungshallen. Det blev Texas Burger. Har aldrig ätit där innan, var väldigt mysigt att sitta där uppe för engångs skull. Och maten var så himla god. Tog en classic burger, Johan tog nån faijta sallad. Satt där och myste tills bion börja.



Det blev Conan the Barbarian i 3D. Satt längst upp bredvid en stor svart engelsktalande kille. Han skratta åt alla scener, även de blodigaste. Weird kille. Men i alla fall, själva filmen var ganska OK. Ganska blodiga och brutala scener. Men 3Dn var usel. Mörk och suddig, det var bara jobbigt för ögonen, så det var de ända jag var besviken på.



Dags att för en ny jobbvecka imorgon. Hurra! Not.

Rum pum pum rum man down

Dagens...
Frukost:
1½ macka med ost och ett glas mjölk.
Lunch: Tonfisksallad med ett glas vatten.
Middag: Grillad kyckling med tomater och en burk cola.
Godis: Twix
Vill Ha: Lön!
Humör: Bra, lite seg.
Gjort: Jobbat, handlat, ätit och duschat.
Planer: Titta på film.
Köp: Grillad kyckling, lunch till imorgon och en burk cola.
Låt: Rihanna - Man Down
Tittar på: Hells Kitchen.
Bästa: Att det är fredag imorgon!
Sämsta: Inga pengar kvar.
Sjuka: -
Väder: Molnigt 20 grader.
Saknad: Bamse ♥ (R.I.P)

Denna veckan har gått väldigt fort. Skönt att det snart är helg. Ser verkligen fram emot att inte ha något inplanerat denna helgen. Dock fundera jag och Johan om vi skulle gå på bio. Vi får se helt enkelt :) Skulle kanske träffa Ewe på lördag och shoppa. Jag kan dock inte handla något. Har knappt några pengar kvar sen kryssningen. Fatta inte vart alla pengarna tog vägen. Gjorde av med nästan 1000 kr. Men så går det när man handlar på kortet, då har man ingen koll på hur mycket man har kvar. Ska fan börja ta ut kontanter.

Igår såg jag en film, Hopp hette den. Animerat. Handlar om påskharen E.B. som inte vill ta över efter sin pappa, så han rymmer till Hollywood för att förverkliga hans drömmar. Röst från Russell Brand och skådespel från James Marsden. Den får 4/5 prickar av mig. Gillade den. Speciellt kycklingarna :D Så den rekomenderas.



Party i hytten :D

Förfestar i hytten. Tomas och Ewe är på G ;) Älskar Roberts skratt haha..



Tallinn kryssning

Hemma igen från kryssningen. Eller ja vi kom hem igår vid 10 tiden. Det var riktigt roligt, var jag, Johan, Ewe, Robert, Tomas, Pontus, Jonas och Mathias. Åkte hemifrån vid halv 3 i fredags och träffa Ewe i stan, vi åt på kungshallen först innan vi träffa de andra vid t-centralen. Vid 16 åkte vi mot Gärdet och gick på båten som gick vid 17.45.

Vi gick runt och kolla på båten sen blev det taxfree. Delade en vodka och applesour flaska med Ewe plus ett flak Sprite att blanda med. Sen satte vi oss alla uppe på däck och drack och hade roligt. Blev ganska dragen. Jag och Ewe höll på och reta killarna med dans och sen tror jag vi hångla lite.. haha. Jonas upprepa hela tiden "det här är det sjukaste jag har sett".. haha ;)





Sen gick vi och dansa lite, och åt på Fastfood 25. Varför heter det 25 egentligen? Finns ju bara 24 timmar på ett dygn. Men Jonas bjöd oss på lite mackor och pizzabitar. Inget gott precis men vi var hungriga. Sen tror jag vi la oss redan vid 2 tiden. Tomas hade däckat sen klockan 22. Fick inte mycket sömn den natten. Killar hade hytten bredvid oss och de hitta ett par tjejer som de tog med till hytten och festa till typ 6 på morgonen. Jag vakna upp vid 6 och behövde gå på toa men pappret var slut så jag fick gå till tjejtoan och be om papper av en städare.

Gick upp vid 10 tror jag. Då gick jag, Johan, Ewe, Tomas och Robert i land för att utforska Tallinn. Vi leta efter ett ställe att äta, det först vi hitta hette Hesburger, typ som McDonalds fast äckligare mat. Men vi var hungriga så det gick ner. Sen gick vi till Gamla stan där vi hitta Mcdonalds. Vi har nog aldrig varit så glad över att se McDonalds som då, och då är det väldigt illa :P Vi köpte kaffe, vatten apelsinjucie och något att äta sen la vi oss i gräset och vila en stund. Sen åke vi turistbussen runt om i Tallinn. Var ganska rolig tur.





Vid 15 tiden gick vi tillbaka till båten och vila en stund. Sen vid 18, bada vi jacuzzi och basta. Var riktigt härligt. Och kosta bara 40 kr :) Efter maten var vi hungriga, så vi reserverade ett bord, men kunde inte få ett fören vid 21.30 för det var så mycket folk. Vi satte oss på däck och drack lite och invänta. Beställde en riktigt god hamburgare. Vi blev så mätta att vi hamna i matkoma. Kunde inte dricka något efter det, så det blev en tidig kväll för mig och Johan. Vi la oss i hytten och titta på tv, medan de andra festa loss.

I just wanna make you sweat

Sitter i köket hemma hos mamma nu.  Var framme ca 15 igår. Skulle egentligen gått av i Malmö, men hoppa av redan i Lund. Onödigt att åka fram och tillbaka ju. Fast jag blev lite förvirrad. De har gjort om och vissa tåg går direkt till Malmö, jag skulle ju hoppa av innan Malmö, men tillslut hitta jag rätt tåg. Ni ser, fast man bott här hela sitt liv kan man gå på fel tåg :P

Mamma mötte upp mig vid tågstationen, vi gick till Burlövs Center och åt middag och titta lite i affärer. Sen kolla vi på kort från Frankrike och resten av kvällen blev det tv. Dock somna jag i nån timme. Var så himla trött. Mamma gick och la sig för hon skulle upp och jobba, jag la mig i min gamla säng med datorn. Satt väl uppe till halv 1. Sov inte så bra. Vakna ett antal gånger och sen blev jag täppt i näsan.

Gick upp vid 12 idag. Skönt att sova länge i alla fall. Har ätit frukost och prövat mammas nya dammsugare. Allt i ett i den. Den renar luft, dammsuger och kan tvätta golv. De ni ;) Träffa pappa en stund också, ska se hans nya lägenhet sen. Och imorgon blir det antagligen att jag åker till min syster i Löddeköpinge och träffar Neo och Nova. Var ju så länge sen jag såg dem sist. Saknar dem :)

I helgen blir det party kryssning till Tallin med Johan, Ewe, Robert, Tomas och några till. Hoppas det blir kul :D

Älskar denna låten just nu.

Påväg till Skåne!

Just nu sitter jag på tåget ner till Skåne. Ska bli kul att få träffa familjen igen och se sina hemtrakter igen. Åker hem igen på torsdag. Var lite svårt att slita sig imorse från min sovande Johan. Var så varmt och gott i sängen. Men kan vara bra att vara ifrån varandra lite också. Var ett tag sen. Det gör en bara gott. Får en att längta och uppskatta varandra mer :)



I helgen var vi i Norrtälje, eller Bergshamra. Johan hade ju fyllt år så vi bestämde oss för att ha ett poolparty hemma hos Tessans mamma. Blev ganska lyckat förutom att ett par bråka så killen slog ett hål i ena dörren och lite annat småtjafs. Men sånt kommer man nog aldrig undan. Jag kunde inte koppla av riktigt heller, kände lite ansvar eftersom vi var hos nån annan, och de var ju jag som frågat om vi kunde vara där. Så nästan hela kvällen/natten kände jag mig som en hönsmamma som tjata på alla hela tiden. Haha.. Men jag hade roligt ändå.

Vi blev väl lite över 15 personer. Men det var många som åkte hem sen, så vi var totalt 9 som sov över. Jag och Johan fick sova i det stora sovrummet. Lite hård säng men annars var det tiptop.. Hade toaletten precis intill också.




Fick inte mycket sömn den natten. Tror jag somna vid 3 tiden och vakna vid 11. Robert var redan uppe så vi började städa, sen vakna resten och hjälpte till. Beställde bakis-pizza sen åkte vi hemåt. Var väldigt lång bilkö. Alla stockholmare skulle hem :P

Packa upp väskan och slängde in tvätt sen packa jag väskan igen. Somna runt halv 1 i natt och upp igen vid halv 8 idag. Kommer nog sova gott i natt. Fast bäst sover jag ju med Johan :)

13 månader och 4 dagar

Imorgon är det äntligen fredag. Det innebär helg och en veckas semester för mig. Fan va gött det kommer bli. Behöver vila upp mig lite känner jag. Inte för att det har varit mycket på jobbet men kan vara skönt att få en vecka ledigt till innan hösten börjar.

Imorgon bär det av till Norrtälje med Johan, Ewe, Tessan och Tomas. Vi åker direkt efter vi slutat jobbet. Får ta med min väska till jobbet, sen åker jag direkt till centralen och möter upp de andra. Ska bli så himla skönt med en liten getaway helg från stor stan. Vi ska fira älskling som fyllt år, bada, sola och grilla. Kommer bli riktigt roligt.

Trevlig helg på er! För det ska fan jag ha ;)



Kan inte fatta att jag är denna underbara killes flickvän. Han är bäst, älskar dig habi

Bergshamra hela helgen!

Vilken underbar helg det har varit. Riktigt mys-vila-upp-helg i vackra Bergshamra i Norrtälje. I fredags sluta jag 30 minuter tidigare, åkte till T-centralen och träffa Ewe, sen åkte vi vidare till Tekniska Högskolan och mötte upp Tessan, sen bar det iväg till Norrtälje. Tessans mamma hämta upp oss vid hållplatsen. Riktigt schysst.




Trodde jag hade kommit till paradiset. Ett stort rött hus, med stoooor grön tomt och POOL! Var helt underbart. När vi hade gjort oss hemmastadda blev det grillat till middag. Satt uppe en stund och prata med Tessans mamma, sen titta vi lite på tv men blev så trötta att vi gick och la oss istället. Vakna vid 11 tiden och åt frukost, sen var vi i poolen hela dagen. Så himla mysigt och skönt. Blev lite solbrända. Sen vid 16 kom Tessans bror med sina kompisar, vi tog en promenad medans de hoppa i poolen.

Sen när vi kom tillbaka blev det grillat igen till middag. Himmelskt gott. Sen blev det kubb och lite annat spela. Satt och myste på uteplatsen, sen vid midnatt blev dett ett nattdop i poolen. Vi hade bland annat simtävling men det sluta inte så bra. Danne slog till huvudet, sen slog Tessan till Jonatan i huvudet för han stänkte ner henne med vatten :P



Vi diskuterar att öl inte är gott :P

Jag gick och la mig brevid Ewe som redan sov. Tessan var uppe en stund till. Vaknade ungefär vid samma tid på söndagen. Åt frukost sen blev det poolen till vi skulle äta middag igen vid 17. Danne skjutsade oss till centrala Norrtälje där vi tog bussen hem. Jag åkte hem till Johans föräldrar för att äta middag, de andra åkte hemåt.

Det var verkligen helt underbart. Och denna helgen som kommer ska vi dit igen för att fira Johan som fyllt 25 år! Ska bli riktigt kul :)

RSS 2.0