31 oktober 2010

Igår var en väldigt lyckad kväll måste jag säga. Vaknade vid 11 tiden, hoppa in i duschen sen la jag mig i soffan och sega tills det var dags att göra sig iordning inför kvällen. Jag och Johan gick hemifrån vid 19 tiden och tog tunnelbanan mot Fridhemsplan och mötte först upp en kompis till Johan, Marcus hette han. Sen kom Ewe och Mathias och sist Miranda och Idol Andreas :P

Vi gick vidare till Nicholaij som bor några 100 meter bort från tunnelbanan. Vi var nog bland de första, var bara en kompis till Nicke som var där. Åt lite av den starka pastan som de gjort. Jag fick nån stark sak i munnen så det brände ett tag, kände inte min egen mun :P Men svalka av det med en Smirnoff Ice.



Jag och Ewe lekte Dj's en stund och försökte få upp de andra och dansa. Det började arta sig efter nån timme då var de flesta uppe och rörde på sig. Sen försökte de lära sig dansa med något klipp på youtube. Såg så jävla roligt ut.

Runt tolvslaget var det dags att dra vidare till Lobby för att dansa. Försökte övertala Johan, JP och Marcus att hänga med, men Johan envisades om att inte följa med, och JP var heartbroken så det blev bara jag, Ewe, Miranda och Mathias.

Vi gick först till McDonalds och åt lite. Miranda behövde nyktra till lite. Hon och Katta var nog de som blev fullast :P Sen åkte vi vidare till Hötorget och gick mot Lobby. Stod säkert en halvtimme i kö för att komma in. Jävla drygt. Och folk trängde sig. Men till slut kom vi in. Betalde 160 för inträde och garderob. Efter vi hängt jackorna gick vi ut på dansgolvet och dansa järnet av oss. Fan va roligt det var. Blev väldigt varmt och folk trängdes. Men kul var det.





Vid halv 4 tror jag den var begav vi oss hemåt, alla på olika håll. Dock fick jag stå och vänta över 40 minuter på tunnelbanan. Den kom aldrig när den skulle, och jag hade en jobbig amerikan efter mig, så jag försökte ringa Johan men han sov, så jag ringde Ewe och prata lite, och typ 5 minuter senare kom tåget, thank god. Trodde jag skulle börja gråta :P haha.. Var trött och ville bara hem.

När jag kom hem vid halv 5-5 tiden låg Johan i sängen med jeansen på och typ alla lampor tända. Han hade förberett sig för att gå och möta mig men somnade om igen.

Har inte sovit speciellt bra inatt. Vet inte varför. Hade svårt att somna och vaknade till flera gånger under morgonen. Hoppas jag sover bättre inatt i alla fall :)

Beställde bakispizza också. Tog över en timme att få den hemlevererad och så himla god var den inte. Beställde en familjepizza, men jag åt bara 1/4, Johan tog resten. Hade huvudvärk innan men det har gått över, dock har jag ont i benen sen allt dansande :P

Ska se senaste Supernatural avsnittet och mysa framför datorn resten av kvällen :)

Cause tonight's gonna be a good night

Party tonight!!! Jag är på toppenhumör idag :D Ikväll blir det fest hos Nicholaij i Fridhemsplan. Sen blir det väl utgång till Lobby tror jag det var. Hoppas det blir en lyckad kväll :)

Igår var jag hemma hela dagen själv. Johan jobbade från 13.30 till 22. Men tiden gick fort för jag tittade på alla serierna som jag följer plus att jag satt vid msn och facebook. När Johan kom hem titta vi lite på Scream som gick på kanal 5, men tröttna så vi började se på Scott Pilgram vs. The World i stället. Den filmen är så himla grym :D Men Johan somnade typ efter halva så jag stängde av och gick själv och la mig. Klockan var typ halv 1.

Sov riktigt gott i natt. Dock vaknade jag till några gånger under morgonen. Åt frukost, titta klart på filmen och myste ;)

Har precis duschat och ligger här ute i vardagsrummet i soffan med datorn i knäet. Life is good! Tänkte ligga här tills det blir dags att göra sig iordning inför ikväll. Har redan prövat min outfit för ikväll. Looks good, dock skulle jag också behöva en gördel som håller in sidofettet som Ewe köpte på Lindex. Måste införskaffas :P

Har hållt på och avinstallerat och insallerat om msn. Jag råkade uppdatera msn till den nyaste versionen, 2011 eller nåt heter den, men den såg helt knäpp ut så jag tog bort den och försökte hitta den jag hade innan men hitta inte den så det blev nån engelsk version men den verkade inte fungera som den skulle så tog bort den också och la in Johans version på usb-minnet men det var ju en gammal version, men till slut hitta jag rätt så nu hoppas jag den fungerar som vanligt! Teknik alltså.

En av mina favoritlåtar just nu.
Kesha - Take It Off

You're the closest to heaven that I'll ever be

Igår hade jag och Ewe shoppingdejt. Vaknade vid halv 11 men gick inte uppe fören vid 11. Hoppa in i duschen och Johan tog sin joggingrunda. Höll på att stressa som tusan för jag trodde jag och Ewe skulle träffas klockan 13 i stan men vi hade ju sagt klockan 14, så när jag väl kom på det var det över 1½ timme kvar :P

Först gick vi till Kungshallen och åt god kyckling med ris och grönsaker. Hur gott som helst. Vi behövde ju energi för shoppingen. Gick först till H&M, hitta lite smink, väska och vantar och lite annat där. Sen gick vi till en party affär, haha kommer inte ihåg vad den heter. Men det fanns hur mycket snygga partykläder. Prövade vå klänningar, men de var alldelse för små upptill. Fan vad jag hatar mina bröst. För stora! Ewe köpte i alla fall 2 klänningar.

Sen gick vi vidare till Ohio(?) Där hittade jag direkt en snygg partytopp, så den köpte jag. Ewe köpte också något. Gick vidare till Cubus. Köpte nagellack och trosor. Skulle gå till Gina Tricot men de hade stängt pga renovering. Så vi gick vidare till Gallerian till Vero Moda, hitta ett par snygga leggins. Först hitta vi dem inte, men jag fråga en tjej som jobba där, de hängde i en hörna, inte konstigt vi inte såg de. Båda köpte dem.




Sen gick vi och fika på Coffeehouse by George. Jag tog en cola och en kärleksmums och Ewe tog samma förutom att hon tog nån varm chokladbomb med colasås(?). Sött på sött :P Satt där en stund i värmen och prata massa. Sen skildes vi åt vid T-centralen. Klockan var väl närmare 18.

Idag har jag jobbat. Var jobbigt att stiga upp imorse. Kunde verkligen inte somna igårkväll. Somnade väl eftermidnatt och när Johan gått och lagt sig. Jag har märkt att det är mycket svårare att somna utan honom. Jag måste ha honom vid min sida annars blir det svårt att sova :P

Vaknade innan klockan ringde också. Så himla störigt. Låg jag och tänkte på när den skulle ringa. Gick i alla fall upp klockan 4.45. Var riktigt kyligt ute, tur att jag har min nya varma jacka <3 Gick bra på jobbet. Och det verkar som att jag får ledigt på nyårsdag. Wohoo! Men inget officiellt än. Men håll tummarna. Vill verkligen inte jobba nyårsdag. Nyårsafton går bra att jobba, det är ju på kvällen/natten sen man vill vara uppe och roa sig och sova länge på nyårsdagen :) Hoppas denna nyår blir lika bra som förra.

Anyways.. träffa Johan i Sundbyberg för att vi skulle gå till Systembolaget och köpa lite dricka tills på lördag. Jag var ute efter ett vin som jag prövat på Beer & Whisky mässan, men tydligen så var det bara en beställningsvara. Damn. Så det fick bli en annan flaska vin och 3 Smirnoff Ice.

Köpte med hem en grillad kyckling på Hemköp. Så himla gott. Sen efter jag ätit baka vi kanelbullar. Dom blev väl helt okej. Dock var inte fyllningen så god. Jag trodde det skulle bli gott med Hasselnöts massa istället för vanliga kanelfyllningen. Men icke. Så nästa gång tar vi kanel.

Skönt att vara ledig resten av veckan faktiskt. Har pysslat om mig själv lite idag. Rakat benen och målat tånaglarna. Funderar på att måla händerna också men vet inte vilken färg. Får testa mig fram tills på lördag :)

Börjar bli smått trött nu. Så det får räcka för idag.

25 oktober 2010

Haha, jag höll på att skriva 3010 i stället för 2010 i rubriken. Va konstigt om det hade varit 3010. Inte för att man kommer uppleva det heller, i så fall skulle jag vara 1022 år. Väldigt gammal. Men vem vet man kanske blir vampyr ;) Nej nu ska vi vara realistiska.

Lön idag :D Blev väldigt väldigt nöjd med min fina lön. Bästa hittills for sure. *ser bara pengar* Så idag åkte jag och Johan iväg till Kista Gallerian efter vi orkat oss upp ur sängen. Johan var väldigt seg idag. Han sov längre än mig. Det brukar vara tvärtom. Jag vakna redan vid 10, medans han sov en timme längre. Men det var bara för att jag gick och la mig vid 23 igår och Johan satt uppe och nörda med sitt spelande till 1-2 inatt. Kommer inte ihåg men jag vaknade och tvinga honom att lägga sig och mysa :)

Johan försökte ta foto när jag skulle på toa.. haha

Min spelnörd <3


Anyway, åkte till Kista. Tittade igenom massor affärer. Stadium, Intersport, Cubus, Jack & Jones/Vero Moda, JC, H&M.. you name it. Den jackan jag hade sett ut på Stadium satt inte alls bra på mig och var alldelse för stor. Men sen hitta jag en på Intersport, men tyckte den var alldeles för dyr så vi gick vidare men hittade inget, så vi gick tillbaka till Intersport där Johan hittade en jacka han gillade, jag titta vidare och hittade ännu en dyrare :P Var tvungen att pröva sen var jag fast. Jag var tvungen att ha den! Så det fick bli denna jackan nedan. En röd vinterjacka från Intersport. Det sved lite i plånboken men det kunde jag kosta på mig när jag fick så bra lön.

Den är varm och go. Perfekt till vintern här i Stockholm :)


Imorgon ska jag träffa Ewe för en liten shoppingdejt. Kan inte handla allt för mycket efter jag köpt jackan, men några välbehövliga tröjor osådär går :)

Höll på att titta på Vampire Diaries innan men den ladda så segt så jag hann bara se halva typ. Får se resten imorgon eller nåt. Har Desperate Housewives att se också. Får låna Johans dator, som är snabbare :)

Har föresten beställt tågbiljetter hem till skåne. Jag och älsklingen åker ner en helg i november. Blir 26-28. Ska bli kul att komma ner igen :)


22 oktober 2010

Det är dags för fredagsmysssssssss!

Har fått den låten på huvudet nu. Att de fortsätter och tjata med den reklamen. Orka :P

Inte mycket har hänt sen jag uppdatera de i söndags. Amagad, söndags? Något är fel på mig som inte uppdaterar lika ofta :P Jag ska försöka bättre mig!

Men som sagt inte mycket att hänt i veckan. Har varit ledig hela veckan. Inget jobb alls :( Lite små tråkigt eller väldigt tråkigt. Men jag ska i alla fall jobba imorgon och på söndag. Sen nästa vecka blir det onsdag och torsdag. Wiiie. Jag saknar mitt jobb, även om jag hatar det ibland, pga att man måste gå upp så tidigt (kl. 4) och det är så mörkt och kallt ute nu. Men när jag väl är där så är det kul :)

Lekte med Ewe igår. Var hemma hos henne och myste med film och serier. Blev så glad när jag kom hem, hade fått min lönelapp. Wiiie jag får lön. Var rädd att jag inte skulle få någon men nu behöver jag inte oroa mig längre :) Blir shopping på antingen måndag eller tisdag.

Jag MÅSTE shoppa ny vinterjacka, halsduk, vantar och mössa.

Me wants :) Me gotta have.

17 oktober 2010

Dagens låt: Wrapped In Your Arms med Fireflies.
Dagens dusch: Nope, gjorde det igår.
Dagens frisyr: Nerläppt och uppsatt, varierar :P
Dagens smink: Mascara och foundation.
Dagens händelse: Var i Kista en stund.
Dagens planer: Åkte till Kista, handla på Willys, tvättat, vikt tvätt, dammsugit och ska laga mat snart.
Dagens vill ha: Vinterjacka!!
Dagens saknad: Neo och Nova.
Dagens drog: Sitta vid datorn får det bli :P
Dagens tråkigaste: Att det är så kallt.
Dagens finaste: Lägenheten efter vi städat.
Dagens måste: Ha sex, äm hörny!
Dagens dricka: Burk Coca Cola.
Dagens köp: Matvaror på Willys.
Dagens mat: Tacos.
Dagens sjuka: Inget.
Dagens kärlek: Min tolle <3
Dagens mående: Helt okej, känner mig lite sunkig bara.

Får börja med att skriva GRATTIS till min underbara mamma som fyller 57 år idag. Typ hela släkten är hos mormor och morfar på kalas, eftersom morfar fyller 85 år på onsdag. Jag vill också! Saknar min älskade familj men å andra sidan känns det mycket bättre att jag bor i Stockholm så jag kan sakna och uppskatta dem mycket mer. Och plus att jag har min underbara Johan, som gör mig så lyckling. Life is good.

Bara en vecka kvar till löning! Jag vill shoppa ny vinterjacka!! Tror det blir den på JC. Har inte bestämt mig än. Ska kolla runt lite. Jag och Johan upptäckte en ny galleri i Kista som känns närmre för oss än att åka in till stan. Så dit ska vi åka och shoppa när vi får lön :)

Åkte som sagt till Kista idag för att kolla upp var Johan ska vara på Securitas utbildningen. Gick lite fel, men vi hitta till slut. Sen hoppa vi av vid Hallonbergen och gick till Willys och handla.

Har städat undan lite här hemma också. Tvättat, vikt tvätt, dammsugit, diskat och ställt ner saker i förrådet. Ska bara laga lite god middag också. Blir tacos. Yums!

Blev en lugn hemmakväll igår. Låg mest i soffan med datorn och titta på serier och slötittade på tv. Lagade egen pizza igår också. Myspys dag/kväll. Dock somnade jag väldigt tidigt. Gick och la mig vid 22, och somnade typ en timme senare. I feel so old :P haha..

Vad ska man göra imorgon då? Hm.. får se vad dagen har att erbjuda.

15 oktober 2010

Fan va dålig jag är på att uppdatera numera. Vet inte varför jag blivit så dålig faktiskt. Måste vara för jag inte hade mycket till liv innan jag flytta till Stockholm :P Jag jobbar mycket mer än vad jag gjorde innan och allt känns 10 gånger bättre här. Och jag har Johan förstås. Bästa av allt :) Plus att jag är närmre Ewe :D Allt är mycket bättre som sagt.

Hm, vad har hänt sen förra veckan? Kommer inte ihåg. Har inte gjort så mycket mer än jobbat. Var på konferens med jobbet i måndags och i tisdags. Det var ganska trevligt. Speciellt tisdagen, även om dagen var lång. I måndags var vi bara på vandrarhemmet och prata massa, och hade inventering av rummen. Började vid 13 och var klara vid 18. Sen i tisdags skulle vi träffas på vandrarhemmet af Chapman, den där stora gamla båten som ligger på Skeppsholmen.

Anyways.. klockan 9 träffades vi och åt frukost sen satt vi mest och gick igenom massa massa saker på datorn/projektorn. Blev väldigt mycket sittande och mat. Åt god lunch vid 13, nån köttbit och god sås och sallad. Sen kaffefika vid halv 4. Sen var vi äntligen klara vid 18. Tog en fördrink på något ställe i närheten. Sen gick vi mot Wallmans Salonger som ligger typ bakom Grand Hotel i nån gata ner. Blev 3 rätters middag med live show. Var riktigt kul. Servitriserna uppträdde medans vi åt :P Varade mellan halv 7 till ungefär halv 11. Så 3 timmar satt vi där. Hade inte med mig kameran så det fick bli halvkassa bilder med mobilen.


Konstig bild, men jag missade honom precis. Hänger en kille i grönt till höger :P


Alla tog blåa linjen hem utom Ebba och Lena som körde. Fast alla hoppa av vid t-centralen medans jag åkte vidare hem. Var hemma lite efter 23. Kröp ner i sängen brevid en sovande Johan. Försökte att inte väcka honom men han vakna ändå. Tur att man var ledig dagen efter :)

Jobbade igår och idag. Kom försent idag. Typ 20 minuter pga SL. Fan va jag ogillar dem starkt. Tur att det inte stod några gäster och väntade när jag kom. Jag fick stressa som fan men jag hann. Sen ovan på allt, spillde jag ut kaffe på golvet :P Just my luck..

Fan va kallt det har blivit också! Frös som tusan både igår och idag. Jag måste verkligen köpa mig en vinterjacka, halsduk, mössa och vantar när jag får lön. Det ska tydligen bli riktigt kallt inatt. Havsiskallt. Och kanske snö. Hoppas till gudarna att det inte snöar. Snö är det sista jag vill ha just nu!

Äntligen fredag och helg! Men jag är pank. Har 17 kr på kontot :P Så det blir att bli inomhus och mysa i värmen i stället. Inget mig emot :) Bara 1½ vecka kvar till löning! Räknar ner dagarna!

Nu ska jag fortsätta titta på Idol. Fan va dåliga de flesta är. De kan ju inte sjunga alls. Den ända som är bra är Olle :)

Beer & Whisky Festival

Det känns verkligen inte som lördag idag. Jag var helt inställt på att det var söndag när jag vaknade idag. Weird. Jag fick ledigt idag eftersom jag trodde vi skulle på bröllop igår. Men vi blev totalt lurade. Jag kände nästan det på mig att det var något fuffens.

I alla fall, jag och Johan åkte in till Slussen, skulle möta Tomas och JP där. När jag såg JP så insåg jag att vi blivit lurade, han var ju inte alls klädd för att gifta sig och lite skumt om vi skulle möta honom vid Slussen liksom, haha.. Tog buss 443 till Nacka. Vi skulle nämligen till Stockholms Beer and whisky festival som hålls varje år.

Tog ut lite pengar, betalde inträde, 200 kr och fick varsitt glas så man kunde pröva alla sorsters öl, whisky, vin etc etc. Var väldigt mycket folk. Mycket äldre, jag kände mig verkligen som den yngsta där :P Gick runt lite och prövade, dock kosta det mellan 10-20 kr bara för att provsmaka så det blev inte så mycket. Men jag lyckades ändå bli lite små tipsy :P Det var whiskyns fel. Alldelse för stark för mig och jag hade inte ätit något.




Träffade lite folk som Tomas kände sen gick vi runt lite till. JP försökte ragga på en tjej som var en av utställarna, han tvingad oss gå tillbaka till henne hela tiden. Vet inte om han lyckades få hennes nummer dock :P Sen tjata han om att jag och Johan skulle ha sex inne på toan. Geez. Pain in my ass verkligen :P Sen vid 18-19 tiden åt vi. Killarna tog varsin hamburgare medans jag tog en tacos tallrik. Fick inte så hemskt mycket så jag blev inte precis mätt, bara för stunden.

Sen hittade JP och Tomas en Kissie kopia, som stod och sålde vodka plus en kram. Så de blev helt till sig typ. Det var väldigt många killar vid henne. Två killar välte ett bord så några glas gick sönder :P Killar kan vara så ytliga och barnsliga ibland alltså :P






Vid 21 gick vi där ifrån. Fick springa till bussen. Det var fan jobbigt, jag hade väskan med två glas i också. Men vi hann med bussen. Vid slussen åt vi på McDonalds och satt och flumma lite. Eller mest JP, han var lite smått dragen och kåt. Haha.. han tände även på små fjortisar. *virrar på huvudet..*

Sen när vi gick där ifrån och var nere i tunnelbanan hade han glömt sitt glas så han och Tomas gick tillbaka och jag och Johan åkte hemåt. Tittade lite på tv sen somnade vi vid midnatt.

Ska jobba imorgon och på måndag och tisdag ska vi ha konferens på jobbet som vi får betalt för. Woho. Så det ska jag absolut gå på. Hoppas det blir något kul bara, så det inte är massa föreläsningar :P

London baby

Kom hem från London igår. Var en riktigt rolig och mysig resa, ända negativa var vädret. Håret blev som en kaktus. Men vi åkte inte dit för vädret, det var ju shoppingen! <3

Åkte i lördags till Ewe vid 12. Var hemma hos henne vid 13.30. Sen åkte vi hemifrån henne vid 14, tog bussen sen byta vi tåg till Märsta där vi byte till buss igen till Arlanda. Var massa bytande :P





Checka in själv, och lämnade in väskorna sen gick vi och åt. Fick bli McDonalds. Blev äckligt mätt. Sen köpte vi några tidningar att läsa på flyget. När vi satt och väntade vid Gaten var där en kille som gick runt och ställde frågor till folket som satt där. Men han gick förbi oss så jag bara: "Kom hit jag vill svara på frågor!" haha.. Ewe skämdes nog lite :P

Flyget gick vid 18.20? Kommer inte ihåg tiden. Själva resan tog ungefär 2,5 timme, men det var lite försenat. När vi landa öste det ner med regn så vi blev väldigt blöta när vi leta efter hotellet. Skulle fixa tunnelbanekort men de hade så konstigt system så det blev bara en dags biljett typ, sen visste vi inte vilka zoner vi skulle ta heller, fick smsa Emelie och fråga. Vi blev blåsta ganska bra på det :P Nästa gång får man kolla upp det bättre.

"Utforska" området där vi bodde. Handla med lite att äta till hotellet. Blev typ popcorn, chips till middag :P Nästa dag, söndag, var det dags för shopping. Vi åkte till Oxford street och gick in i nästan varenda affär haha.. Grymt snygga kläder. Var mycket man ville ha. Dock köpte jag bara ett par jeans den dagen :/ Hittade kläder jag ville ha men antingen var storleken slut eller så satt det bara konstigt. Ewe hittade massor :P Det var ingen kul shopping dag eftersom det regna och gatorna var fulla med folk.





Åkte tillbaka till hotellet och vila en timme sen åkte vi in till stan igen för att gå på bio. Innan bion gick vi bara fram och tillbaka på Piccadilly Circus. Köpte Starbucks bland annat och gick in i nån turistaffär :P Gatorna var fullpackade av folk, även en söndagkväll! Helt sjukt. I Stockholm vid 20 på kvällen hade det var folktomt ju :P Men i alla fall, bion vi såg var Scott Pilgram vs. The World. Sjukt bra film. Måste se den igen så bra var den. Rekomenderas att ni ser. När vi kom hem till hotellet igen låg vi och titta på nån film på tvn en stund, tror jag somnade före Ewe :P

Sen i måndags var det strejk, så tunnelbanan var stängd precis där vi bodde. TYPISKT! Men bussarna gick fortfarande så vi fick ta den i stället. Åkte till Westfield shoppingcenter och shoppa loss lite. Det var hur stort och snyggt som helst. Jag gilla det stället väldigt mycket. Hittade en del shopping där också. Efter vi var klara med det så gick vi på bio igen. Denna gången blev det Buried med Ryan Reynolds. Ingen bra film alls. Plus att vi blev skit rädda för trailern som gick innan filmen börja, Paranormal Activity 2. Fyfan, höll på att kissa på mig :P





Sen åkte vi hemåt. Helt slut efter en dags shopping. Blev McDonalds till middag igen :P Och lite Starbucks förstås. Resten av kvällen lyssna vi på musik och titta på tråkig tv :P

Igår var det avresa hem då. Vaknade vid 9 tiden. Hade beställt wake-up call också :P Gjorde oss iordning och checka ut. Yra runt lite på centralen i Paddington, visste inte riktigt var Express tåget gick ifrån. Men vi hitta det. Var på Heathrow väldigt tidiga. Typ 3 timmar innan flyget skulle gå. Men sen när vi kolla stora tavlan stod det att det skulle bli försenat ca 1,5 timme. Kul. Fast tiden gick ganska så snabbt ändå. Åt middag i lugn och ro, satt lite vid internet, gick runt lite.




Tillslut gick flyget vid 15.40. Hemresan gick mycket fortare än ditresan. Fattar inte varför det alltid känns så. När vi landat kände vi direkt vilken skillnad det var på vädret. Mycket kallare i Sverige än i London. Yra runt lite på Arlanda efter bussen till Märsta. Bådas mobiler var på lågt batteri, eftersom vi inte hade kunnat laddat dem eftersom de inte har samma eluttag i England. Dumt. Vi kunde inte platta håret heller! Stort fett GRRR på det!





Sen skildes vi åt i Upplands Väsby där Ewe gick av. Jag åkte vidare till centralen där jag byte till blåa linjen hem. Mådde så jäkla dåligt. Har blivit småförkyld nu. Såå himla tråkigt. Jag hatar verkligen förkylningar!!!

Var hemma vid 21. Hoppa in i duschen direkt, åt lite, sen kom min älskling hem. Var så skönt att äntligen få se honom igen. Blev massa myspys. Somnade vid midnatt. Skönt att få sova i sin egen säng och egna gosiga täcke <3




Tack darlo för en toppen resa! Det gör vi igen! :D

3 månader

Idag firar jag och Johan 3 månader. Det har verkligen varit de bästa månaderna i mitt liv so far. <3

I onsdags var jag i stan med Johan, och två kompisar till honom, Andreas och Micke. Roliga killar :P Först shoppa Johan lite kläder, bl.a. ett par jeans och några tröjor. Jag ville också shoppa! Hitta massor jag ville ha. Hitta en grymt snygg jacka på JC för 999 kr, billigare än den på Stadium. Om jag inte hittar nån i London så ska jag slå till och köpa den på JC. Måste fan ha en varmare jacka nu. Har blivit så himla kallt på morgonen.

Sen satte vi oss på nån brygga i Gamla stan och vänta på Andreas och Micke. Var riktigt mysigt, kallt men solen sken.

När de kom hitta vi något ställe och åt lite. Blev nåt café i Gamla stan, jag tog en bakad potatis med kyckling. Riktigt gott men inte särskilt mättande. Blev hungrig igen efter 1 timme typ :P Var tänkt att vi skulle gå på bio men de orkade inte så vi titta i lite fler affärer, sen åkte jag och Johan hem vid 18 tiden. Var helt slut när vi kom hem och hungrig. Åt tacos resterna från dagen innan :)

Igår jobbade jag. När jag kom till tunnelbanan igår stod det att det var avstängt mellan Västra Skogen och Kungsträdgården pga strömavbrott, jag bara: NEEJ!! ville bara vända om igen. Men jag byta till pendeltåg i Sundbybergs Centrum som gick till T-centralen. Fick stå och frysa extra mycket ute i kylan. Tack SL. Trodde jag skulle komma försent men kom typ nån minut efter 07.00. Dagen gick bra, hade ungefär 30 gäster, sen gjorde vi inventering. Så tråkigt! Räkna alla varor. Fyfan. Men det gick ganska så snabbt ändå. Var så skönt att komma hem sen. Blev myspys resten av dagen/kvällen :)

Idag ska vi antagligen träffa Andreas igen. Skulle gå till nån pub och dricka mjöd eller vad det heter :P Typ som öl fast starkare. Blir väl senare ikväll. Just nu håller jag på att tvätta lite.

Och imorgon åker jag och Ewe till LONDON! Woho. Kan fan inte fatta det. Ska bli sååå kul :)

 


RSS 2.0