I wanna do real bad things to you

Känns som jag har jobbat hela veckan, och än är det inte slut heller. Ska jobba imorgon och på söndag också. Tur att jag får hjälp båda dagarna. Ska ha 3 grupper i helgen, så det kommer bli mellan 70-90 gäster båda dagarna. Tråk! Men samtidigt är det bättre att ha något att göra än att bara gå där och inte göra något. Har varit så nu dessa dagarna jag jobbat. Knappt något och göra. Men å andra sidan är det också skönt ibland. Kan äta frukost i lugn och ro och titta på tv i receptionen.

Fick lite ångest igår att jag bara tränat en dag denna veckan. Och jag hade ingen ork igår att åka tull gymmet, så det blev bara lite magövningar på min boll. Funkar galant :)

Idag var jag i alla fall på gymmet. Sov till ungefär 12 idag. Var så skönt och att få sova ut, och slippa gå upp 5. Götti gött. Mamma kom hem vid 13, sen körde vi och handla på Coop. Efter det körde jag som sagt till gymmet och träna i 1 timme. Var väldigt lite folk idag. Skönt, slapp vänta på nån maskin. Så kan det alltid vara tycker jag. Körde först gåbandet, tog några maskiner sen avslutade jag det med crosstrainern.

Och när jag skulle cykla hem, börja det fan ta mig att snöa IGEN! Så nu är det lite snöstorm ute. Fan vad jag är trött på all snö nu! När jag tänker efter är det bara elände med snön. Massa olyckor och kallt och blåsigt. Jag hade inte klarat att bo nånstans där det snöar hela tiden. Never. Thank god for summer. Även om den är så kort, så älskar jag sommar! Ge mig vår nu. Jag vill ha sol. Känns som man inte sett solen på år nu.

När jag kom hem så var jag jättehungrig. Laga till lite tacos till middag. Var ett tag sen jag åt det, så nu var det extra gott. Och mat blir alltid extra gott om man är hungrig och inte ätit det på ett tag.

Har precis duschat. All fresh now. Tänkte se på Lets Dance som börjar snart. Sen blir det lite serier, bla. Supernatural, Vampire Diaries och kanske Grey's Anatomy.

Såg föresten en grymt bra film igår, som Ewe tipsat om. Law Abiding Citizen med Jamie Foxx och Gerard Butler. Handlar om en man vars fru och dotter mördas i deras eget hem, men fel gärningsman blir straffad och då planerar han en hämndplan som drabbar alla inblandade i fallet. Årets bästa film so far. SE DEN!!

Workiiie

Det har blivit ganska så mycket jobb denna veckan. Både måndag, onsdag och idag, plus att jag ska jobba på lördag och söndag. Money money.

Lönen jag fick i måndags var så dålig att jag knappt har något kvar. Fan va trist. Jag får snåla som tusan denna månaden som kommer. Skulle dock få lite av mamma, som är skyldig mig sen innan.

Hade en väldigt jobbig gäst både igår och idag. Ställde massa frågor och berätta hur duktig han varit i skolan. Jag bara nicka och log. Han prata med alla gäster. De flesta blev nog smått irriterad på honom. Sen idag fråga han om jag hade barn. Jag bara: Nej, jag är lite för ung för det. Men vilken fråga liksom! Orka svara på massa frågor så tidigt på morgonen. Tur att han och hans kompis checka ut idag.

Vet inte om jag ska träna idag eller om jag ska vänta tills imorgon. Ångestbeslut. Har bara tränat en dag denna veckan so far. Not good. Jag vill ju träna minst 3 dagar i veckan. Får fundera vidare.

Och denna helvetiska snö alltså. Jag är så himla trött på det nu. Försvinn. Igår var rena snöstormen. Kom inte fram någonstans, och blåste nästan omkull mig på cykeln. Ett tips.. försök inte cykla när det är storm :p

Tur att det slutade senare mot kvällen, i stället gick det över til regn och plusgrader. Så nu är det mest slask. Hatar det. Nej nu vill ja ha VÅR! Ge mig sol och värme.

Dagens heting, Peter Facinelli. Mums.


26/1 2010

Igår var jag och bestämde vilken färg jag ska ha på väggarna i mitt rum. Blev nån ljus nougat färg. Blir nog bra. Väntar på att målarna ska ringa och bestämma vilken dag de kommer. Hoppas på nästa vecka.

Blev ingen träninge igår, hade jobbat så jag orkade inte. Så idag körde jag på. Gick mest på gåbandet. Bränner mest kalorier där.. höhö. Var väldigt mycket folk. Jobbigt. Men jag fick plats.

Ska jobba imorgon igen. Kul. Men jag fasar för att gå upp 5 och sen vänta på bussen i denna jäkla kylan. Mamma sa att det var -15 imorse!! Får klä på mig varmt imorron då.

Fick lön igår också. Väldigt dålig lön. Vill inte ens berätta summan. haha.. och jag har inte mycket kvar heller. Beställde Novas dop present igår. Den gick på över 800 kr. Men nästa månad blir nog bättre. Har jobbat en del denna månaden och fler pass inplanerat.

Nej, om jag skulle ta något och äta nu. Sen får jag väl försöka somna. Hur det ska gå vet jag inte. Somnar väl typ 2 inatt.. himla kul.

Good night.


Segare än segast

Då var denna helgen över. Har inte gjort mycket heller.

I fredags träffa jag Sara. Prata massa skit och skvaller, och igår var jag väldigt seg. Sov länge, cykla bara och handla snabbt, sen såg jag Familjen är Värre, som jag köpte med hem på dvd. Inte lika rolig som första filmen. Men den gick.



Satt resten av kvällen framför msn. Gick nog inte och la mig förens halv 2 i natt. Sov till runt 12 tiden idag. Dock vakna jag flera gånger, först vid 7, sen 8.30, sen vid 10 då jag fick sms från Frida som fråga om jag kunde jobba för henne imorgon. Sen gick jag upp vid 12.30.

Åt frukost, sen begav jag mig till gymmet. Tänkte lika bra, för imorgon kommer jag nog inte orka gymma eftersom jag ska jobba.

Köpte föresten en gymnastikboll på Netto innan. Ska börja träna magen på den. Tycker den maskinen på gymmet är dålig, och jag vill inte träna med bollen där så jag tänkte göra det hemma i stället, och slippa skämmas. haha..

Ah, men det var väl det hela, så God kväll.


20/1-10

Det känns väldigt konstigt att förkorta 2010.. jag vill automatiskt skriva 09 i stället för 10. Feels weird. Men anyway..

Tränade idag igen. 3 dagar på rad. Tänkte träna imorgon också, och sen ta paus fredag, lördag och söndag. I need the rest. Jag känner mig helt slut i kroppen. Och har en himla värk i armarna. Försökte övertala mig själv att inte träna armarna men ändå gjorde jag det. Men inte imorgon! Ska bara ta gåbandet och crosstrainern, och möjligtviss benpressen. We'll see.

Såg senaste Desperate Housewvives igår. Inte ett av de bästa avsnitt, men I'm addicted already så måste titta ändå.

Har två filmer jag ska se. Får se om jag orkar. Just nu känner jag bara för att sooova!

Så.. God natt.

This is fun

Har äntligen kommit igång ordentligt med träningen. Igår hade jag rejäl träningsvärk i bena. Idag känns det mest i armarna. Ska nog ta det lilla lugna med armarna och mer fokusera på ben, rumpa och mage.

Har tränat två dagar på rad nu, i lite över 1 timme, men imorgon tänkte jag hoppa träningen, väntar nog tills på torsdag igen. Måste vila "musklerna" lite.. höhö.

Såg film igår. Snatch, med Brad Pitt mfl. Not my kind of movie. Men den gick och se. Fast den hade sina stunder, då den var smårolig. Massa slagsmål och svärande mest. Får 3/5.


Måste ladda Desperate Housewives nu. Måste se det ikväll.

Top 10 Hotness

Gör som Ewe, ingen inbördes ordning. De är bara i alfabetisk ordning.

'
Cam Gigandet
Sett honom i: Never Back Down, Twilight och The Unborn


Channing Tatum
Sett honom i: A Guide to Recognizing Your Saints, Step Up 1-2, Stop-Loss och G.I. Joe: The Rise of Cobra


Jared Padalecki
Sett honom i: House of Wax, Cry Wolf, Friday the 13th och Supernatural.


Jensen Ackles
Sett honom i: Days of Our Lives, Smallville, Devour, Ten Inch Hero, My Bloody Valentine och Supernatural


Josh Duhamel
Sett honom i: Win a Date with Tad Hamilton, Turistas, Transformers 1-2 och Las Vegas


Kellan Lutz
Sett honom i: Prom Night, Twilight, New Moon och 90210


Robert Buckley
Sett honom i: Lipstick Jungle och Flirting with Forty


Ryan Reynolds
Sett honom i: Van Wilder, Buying the Cow, Foolproof, Blade Trinity, The Amityville Horror, Just Friends, Smokin Aces, Fireflies in the Garden, X-men Wolverine och The Proposal


Shia LaBeouf
Sett honom i: Holes, Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd, I Robot, Constantine, The Greatest Game Ever Played, A Guide to Recognizing Your Saints, Bobby, Disturbia, Surf's Up (röst), Transformers 1-2, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull och Eagle Eye.


Taylor Lautner
Sett honom i: Fullt Hus 2, Twilight och New Moon

Do do do do..

Då var denna helgen snart över. Har bara jobbat. Var skönt och vara tillbaka! Saknat Kattis, hon är bara för rolig. Var väldigt lugnt med gäster också. Hade ungefär mellan 10-20 st. Blev klar tidigt också, kanske lite för tidigt..

Tänkte jag skulle till gymmet imorgon. Får se om jag orkar, annars blir det på tisdag. Måste komma igång på riktigt :)

Hm.. just det. Glömde och uppdatera om filmen, Flirting with Forty, som jag bara skjöt upp hela tiden, men nu har jag sett den. Den var ganska så bra. Härlig film. Och Robert Buckley, yum! Handlar om en kvinna i 40 års åldern som åker själv till Hawaii, där träffar hon en snygg surfare, och inleder ett förhållande med honom. 3/5 får den. Tack för tipset Ewe ;)



Nej nu tänkte jag fortsätta se Scream 2 på kanal 5. God kväll.

Gymmet

Fyfan vilken morgon jag haft. Så irriterad på mina grannar. Först vaknar jag typ 6.45, hunden under oss står och ylar i säkert 10 minuter. Fett störigt! Men jag somnade om. Sen vakna jag säkert 3-4 gånger mellan 8-10, för hunden brevid står och skäller. Lust och bara skrika. Sen vid 10.30, ringer det på dörren. Först tänkte jag inte öppna, men ångrar mig och öppnar i bara morgonrock och mitt hår står åt alla håll.

En kille som sålde rosor. Och pengarna gick till cancersjuka barn. Så jag tog två, gav honom två 10or, för man var tvungen och betala vad man ville. Men vilket skämt. Rosorna har redan fallit ihopa. Blev riktigt lurad! Han hade säkert bara snott rosorna från nåns rabatt, och ljög om cancerbarnen. Men nu vet jag.. gör aldrig om det igen.

Försökte somna om efter det med gick inte så bra. Så jag gick upp, åt frukost, titta på tv, hoppa in i duschen, diska. Sen gjorde jag mig iordning vid 15. Mötte mamma vid 16, skulle handla nån tröja och träna i. Hitta en Nike-tröja på Stadium, för 99 kr. Sen gick jag inom Kappahl, köpte två ursöta toppar, för 129 kr var. Har varit i väldigt stort behov av det, så det var ju ett bra inköp.

Cykla hem och åt lite. Sen vid 17.45 cykla jag mot gymmet. Byta om oså, sen gick jag igenom alla maskiner med en trevlig tjej som hete Rosa. Sött. haha.. Tog det lätt idag, kände på maskinerna, så nu vet jag ungefär hur de funkar. Tänkte börja ordentligt nästa vecka. Kommer inte orka i helgen. Ska jobba imorgon, lördag och söndag.

Känner att jag snart måste sova. Ska upp tidigt, 5.15 senast. Tänkte cykla i stället för ta bussen också. Även om det är svinkallt ute. Bra träning också.

Känner mig väldigt motiverad att träna nu. Woho.. haha. Nu jävlar.

Nej men god natt allesammans!


Träning & jobbsökande

Fan nu börja det och snö idag igen! När ska det sluta? Jag vill inte ha mer snö nu. Försvinn försvinn.. haha..

Mötte upp mamma efter hon slutat jobb. Körde till badet, för att kolla upp vad det kosta med gymkort osv. Och det var väldigt billigt. Ett månadskort kostar bara 350 kr, och då ingår, gym, bad och bastu. Och man får ju komma och gå hur mycket man vill hela månaden ut.

Så jag boka tid till genomgång, på torsdag. Kan vara bra och veta hur allt funkar och vart man ska gå osv osv. Så senast på måndag kommer jag börja träna.

Ska ju jobba i helgen, så det är inte troligt att jag börjar till helgen. Men fan va skönt det kommer bli. Jag måste komma i form nu. Har latat mig som sagt för länge nu. Måste börja tänka på vad jag äter också! Största boven är Colan, måste minska på det. Även om jag inte dricker så mycket som jag gjorde innan så måste jag minska på det.

Har sökt lite jobb idag också. Måste hitta något mer än det jag har nu. Känner att jag kan inte handla det jag vill ha eller resa vart jag vill, med den inkomsten jag har just nu. Så jag hoppas på svar från nåt. *Håller tummarna*

Tänkte se Flirting with Forty ikväll. Har bara skjutit upp det. Vet inte varför. Tänkte börja titta på 90210 också.

Over and out..


12 Jan 2010

Får uppdatera nu i stället. Innan gick det inte, blogg.se är hur segt som helst mitt på kvällen. Har alltid varit, kommer väl alltid att vara också.

Gud vad jag känner mig rastlös. Har varit ledig alldelse för länge nu. Jag vill jobba nu! Som tur är jobbar jag till helgen. Kul att få komma tillbaka. Men det är ju inte lika kul och jobba helg. Men vad ska man göra när man inte har något annat. Måste verkligen försöka fixa nytt jobb. Kommer ingenstans med det jag har nu.

Vill flytta också. Till Stockholm hade varit hur skönt som helst. Komma här ifrån, träffa nytt folk och bara börja om på nytt. På ett eller annat sätt ska jag komma här ifrån.

Vill resa också. Vill bort från kalla Sverige. Egypten hade varit nice. Ewe och jag prata om det för nån dag sen. Gud va härligt det hade varit. Sol, bad, shoppa och dansa hela natten. Gud så kul.

Såg senaste Desperate Housewives idag. Susan är så rolig, haha.. älskar den serien. Vill bara att alla andra ska starta också så man har något att se på varje vecka.

Det har varit lite dåligt med filmer också på sistonen. Blev tipsad om en film. Hooligans, med Elijah Wood och Charlie Hunnam. Handlar om fotbolls huliganer som slåss. Inte alls min typ av film. Men den blev faktiskt bättre mot slutet, även om den var sorlig. Kom några tårar. Men inget jag ser om.


Imorgon ska jag äntligen fixa ett gymkort. Måste komma i form nu. Har latat mig för länge nu!

God natt :)

It's a little bit funny..

Lång suck! Har bloggtorka nu känns det som. Inte kul att uppdatera längre, i alla fall inte just nu.. Händer inget och vädret suger. Fryser rumpan av sig ju. Och mer snö har det kommit. Jag som trodde vi skulle slippa mer sånt skit.. nu är jag riktigt trött på det. Man går bara och halkar hela tiden. Försvinn!

Jag vill till något varmt ställe! Egypten hade varit perfekt. Har alltid velat åka dit. Se pyramiderna, rida på en kamel och bara vara i ett varmt land. Härligt.

Nej.. nu ska jag snart sova. Ska bara se två avsnitt av Vänner. Gooood natt :)


Jag vill se..

Brist på annat att skriva så tänkte jag lägga upp några filmer jag vill se :) So here we go.. (Klicka på bilderna för att se trailerna)

A Nightmare On Elm Street (Remake), med Katie Cassidy och Kellan Lutz


Alice in Wonderland (Remake), med Johnny Depp och Anne Hathaway


Avatar, med Sam Worthington, Sigourney Weaver, Giovanni Ribisi


Daybreakers, med Ethan Hawke, Willem Dafoe och Sam Neill


Dear John, med Channing Tatum och Amanda Seyfried


Iron Man 2, med Robert Downey Jr, Scarlett Johansson, Mickey Rourke, Samuel L Jackson mfl.


Percy Jackson & the Olympians, med Uma Thurman, Pierce Brosnan och Sean Bean


Shutter Island, med Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo och Michelle Williams


The Bounty Hunter, med Jennifer Aniston och Gerard Butler


The Descent: Part 2


Toy Story 3, med röster av Tom Hanks, Tim Allen mfl.


Jag är inte alls en filmnörd? Nej då :) God natt.

Mys

Har tagit det väldigt lugnt de senaste dagarna sen jag kom hem från huvudstaden.

Passade faktiskt Nova för första gången igår. Var både roligt och lite tröttsamt. Fattar inte hur TT klarar av att vara småbarnsmamma. Jisses. Det är ett heltids jobb.. till och med mer än det.



Ska tvätta imorgon. Har väldigt mycket tvätt, nästan så det svämmar över. Klockan 12 till 16. Ska försöka fixa en tid hos frisören också. Antingen imorgon eller till på tisdag. Vill klippa och färg håret. Var inne och hörde vad det skulle kosta innan nyår, och det gick på runt 800 kr. Det kostar att vara fin. höhö..

Nej, nu hade jag tänkt mig krypa till kojs och titta på några 90210 avsnitt :)

God natt.

RSS 2.0