Sthlm imorgon!

Jaha, då var väskan packad.. Hoppas jag inte glömt något bara. Tar bara med det jag ska anväda typ.. inget onödigt som jag brukar göra.

Tåget går tidigare än vad jag trodde. Fick för mig att det var vid 13 men icke, det är klockan 12.10 typ. Får upp tidigt så jag inte missar det. Sen är frågan om jag ska ta bussen eller tåget till stationen. Smidigaste hade blivit tåget eftersom det stannar ju på centralen.. men sen vet man aldrig när tågen går, ibland går de inte alls. Så det lutar mot bussen.

Tog med mig bok så jag kan läsa på tåget, tänkte ta mp3n också, så jag kan roa mig lite. Tåget är väl framme vid 17 tiden :)

Wiie. Va kul vi kommer få Ewe ;)

Men det var det hela. Så Gott Nytt År på er. Vi hörs väl nästa år! :)

Running up that hill..

Gick upp tidigt idag för att jag skulle hinna och handla på rean, innan allt tog slut. Butikerna öppna klockan 10, var där till typ 10.30. Handla inte så hemskt mycket heller. Hittade inte det jag ville ha heller. Jeans var min top prioritet men jag hittade inga som var snygga eller som satt bra! Hatar att handla jeans. Får nöja mig med de jag har så länge tills jag ger mig på och leta efter ett par nya igen.

Det jag handla var;
Svarta leggins på Lindex,
Två tunikor/linnen på Gina Tricot,
Strumpor på Cubus,
Singstar Anthems och My Bloody Valentine 3D på OnOff,
och en ny kudde på Hemtex.

That's it. Inte mycket som sagt, och inte det jag egentligen var ute efter. De var mest impulsköp.

Och Ewe, jag hittade ingen mer "popaktig" än Anthems. Så vi får nöja oss med den :)

Nu blir det film. Good night.

Dagens video.. Damon & Elena - The Vampire Diaries till min favorit låt just nu. Running Up That Hill. Grymt bra.
 

Christmas Eve

Jaha, då var julen över för detta året. Ganska så skönt faktiskt. Vi hade en ganska så lugn jul, i alla fall de första timmarna sen blev det mer fart efter julmiddagen.

Var hos min syster och fira julen. Så hon kom och hämta mig och mamma vid 13. Körde och akut handla det sista vi behövde på Willys.


Karny

Ted är inte full här ;O

Min söting Neo.

Det blev tyvärr ingen Kalle Anka detta året, i stället såg vi på Anna Ankas Jul. (Fick inte fram något ljud på 1an så det fick bli tv3 istället.) Sen börja vi laga till middagen. Blev lite för mycket att dricka för vissa. haha..


Som sagt, nu börjas det drickas!


Efter maten var vi ganska så utmattade allihopa, så vi la oss i soffan, golvet, ja var som fanns plats och tittade på Ett Päron Till Farsa Firar Jul. Har blivit en tradition att börja titta på den nu. Hela familjen Sörensen somnade, var bara jag, mamma och Karny som var vakna.

Hm.. sen åt vi lite gröt, och inte långt efter det kom Natalie och Joel också. Och då delade vi ut julklapparna, tog sin lilla tid. Neo fick mest klappar, jag fick hjälpa honom att öppna de flesta.


Neo fick öppna min julklapp lite tidigare..

En skelett pyjamas som lyser i mörkret.



Sen körde vi julklappsleken. Alla blev helt galna och ville ha den klappen som Karny köpt (Porrfilm) haha.. Tillslut fick Ted den, snacka om att han blev överlycklig.. ;)

Ja.. klockan blev väl runt midnatt när Therese körde oss hem igen. Var hemma vid halv 1 inatt, tittade lite på tv sen somnade jag.

Men överlag var julafton lyckat tycker jag.

Snökaos

Ja det kan man väl säga att det varit.. snökaos! Alla vägar igen snöade. Vi fick köra i 60 på motorvägen igårkväll. Det snöade för fullt och halt var det. Jisses, va dåliga dem är på att skotta.

Och bättre var det inte idag när jag skulle till affären. Fick gå med cykeln. Var omöjligt att cykla. Och skottat hade dem inte gjort. Dåligt dåligt.


Så här såg det ut innan idag.

Men i alla fall, var hos min syster igår. Lekte med Neo.
Gick upp vid 8.30. Tog bussen 9.25. Var framme vid 10.15. Var tvungen att gå en bit också. Svinkallt var det. Men när vi kom fram så baka vi pepparkakor. De blev lite brända, för ingen av oss höll koll på tiden.



Efter det åkte jag, TT och Neo till en backe och åkte lite pulka. Blev bara en gång var för det var kallt och Neo blev trött. (Blev inga foto på min kamera där.) Sen åkte vi och handla. Jag satt i bilen med Neo eftersom han somna. Shit vad mycket folk det var ute och handla. Undra hur det kommer vara på tisdag/onsdag?

När vi kom hem, kom Teds pappa och bror också, de skulle iväg och jobba så de stanna bara 20 minuter. TT började och pyssla med sina julkort, medans mamma laga kötbullar och jag lekte med Neo. Vi hade riktigt roligt, sprang och jaga varandra, och både Neo och Bobbie hoppade på mig. haha..






Sen när Ted kom hem efter jobb, körde han oss hem.. var nog hemma vid 21. Och så fort jag la mig i soffan somnade jag.. tror jag sov mellan 22 och vaknade vid 1 inatt ;/

Sov till nästan 12 idag. Är helt slut efter en heldag med Neo. Han kan verkligen trött ut en ;) Har lite träningsvärk i bena också. haha.. vad otränad jag är. På tal om det, jag har övertalat mig själv att börja träna nästa år! MÅSTE!

Idag har inte hänt något, mamma har bakat och jag har bara varit iväg och handlat och pysslat lite.

Pissväder

Idag snöa det för första gången, men det förvandlades snabbt till regn. Just nu pissregnar det. Orka med det.. usch.

Tittade på en film igår. The Stepfather med Penn Badgley (Dan från Gossip Girl). Väldigt spännande film. My kind of movie. Dock var kvalitén inte så bra. Men det gick att se på. Handling: Michael återvänder hem till sin mamma från militärskolan, och upptäcker att hon är nykär och att den nya pojkvännen numera bor hos dem. Michael försöker lära känna den nya mannen och blir mer och mer säker på att något är fel. Väldigt fel. 4/5 får den.


Tänkte se på en ny skräckis senare, Summer's Blood, med Ashley Greene (från Twilight). Har inte mycker mer att tillägga. God kväll :)


Vintern är här!

Fy sjutton vad kallt det var imorse när jag skulle cykla till jobb. Jisses. Och jag trodde inte det var så kallt så jag hade inte tagit på mig så varmt. Har fortfarande min "vårjacka". Så jag frös inte lite. Fast det var ännu värre när jag cykla hem, då hade jag motvind, och den var svinkall. Så jag var som en isbit när jag kom hem.

Sitter med varm morgonrock och tjocka byxor och stumpor på mig nu. Börjar få tillbaka min vanliga kroppstemperatur :)

Gick bra på jobb, hade runt 40 gäster? Hade inte riktigt koll. Blev klar till 12.30.

Igår var jag och mamma och hälsa på Therese, Neo och Nova. Gud så söt Nova är. Och så liten, tyckte hon var mindre än vad Neo var när han var nyfödd, men hon vägde 500 g mer tydligen.




Vi var där från klockan 10 på morgon till ungefär 18.30. Kom lagom hem till Idol, som Erik vann föresten. Dock somnade jag i den långa pausen men vakna lagom till när de sa vem som vann. Tyckte inte om vinnarlåten. Skitlåt. Men kul att Erik vann.

Men i alla fall, tillbaka till Nova. TT skulle och väga henne så mellan 12 och 14 var de bort, och under den tiden bakade jag och Neo lussebullar. Först trodde jag att jag hade gjort helt fel, och att de skulle bli döbakade men som tur var så jäste dem fint fint.

Under tiden bullarna jäste lekte jag med Neo. Han är så himla busig, men man kan inte bli arg på honom, i alla fall inte under en längre tid. För de söta tar över ;)






Sen när TT och Nova kom hem, laga vi tacos. Efter det hjälpte jag henne att städa och möbler om i sovrummet. Känner att jag har lite träningsvärk i armarna nu.

Ja, sen åkte vi hem vid 18.30. Var hemma till Idol som sagt. Gick och la mig direkt efter Idol var slut. Sen var det upp igen klockan 5 imorse och jobba. Ska jobba imorgon också. Men då ska jag fan ta på mig mer kläder.

Det skulle tydligen snöa nästa vecka. Usch, jag vet att jag sagt att det skulle varit mysigt med snö, men nu när jag tänker efter så vill jag inte ha nån. Det blev mest slask av det.

Oj nu blev det ganska så mycket. Så jag ska avsluta nu. Trevlig helg :)

Filmer!

Glömde att uppdatera om filmerna jag sett i veckan. Så jag tänkte göra det nu. Har sett hela 4 stycken denna veckan. Let's see..

The Final Destination. Några personer överlever, sen leter "döden" upp dem och tar dö på dem... Jag gillade inte den. Tycker fortfarande den första filmen är bäst. Denna var ganska så rå också. Inget fan av sådana filmer. Så 2/5 får den.


Nästa film jag såg var Land of the Lost med Will Ferrell. Gillar inte honom så mycket, tycker han är för mycket, men brist på annat så såg jag filmen, och han var inte så farligt överdriven i denna heller. Handlar i alla fall om Dr. Rick Marshall som sugs in en tidsvirvel tillsammans med sin assistent och guide. De hamnar på en väldigt konstig plats där det finns dinosaurier, rymdvarelser och apmän. Ganska så rolig ibland. Går att se. 2/5.


Tredje filmen var G.I. Joe - Rise of Cobra, med Channing Tatum. Scchexii. Jag gillade faktiskt den. Även om det var mycket action, så var det lite love också. Sen var den ganska så spännande. Handlar om G.I. Joe som är en topphemlig insatsstyrka bestående av världens bästa elitsoldater. Efter att ett högteknologiskt hemligt vapen blivit stulet av den mystiska och hänsynslösa Cobra-organisationen måste G.I. Joe-gruppen kämpa mot klockan för att hindra Cobra från att använda vapnet och förvandla vår planet till kaos. Så den rekomenderar jag. 4/5 får den.


Sista filmen som jag såg igår var District 9. Första 20 minuter var ganska så tråkig, lite som en dokumentär. Men sen blev den lite spännande. Handlar om utomjordingar som kommer till jorden, efter 20 år är de fortfarande kvar och har blivit kvar som flyktingar. När människorna bestämmer sig för att förflytta dem längre ut från befolkningen, får han som leder operationen en infektion, som bara blir värre och värre. Helt okej film. Tyckte den blev bättre ju mer jag såg. Och jag tyckte så synd om utomjordingarna, de såg ut som räkor och de såg så hjälplösa ut stackarna.. Men helt okej film. Får 3/5.


Då var jag klar med mina film recensioner :) Såg Desperate Housewives igår. Gud va spännande det slutade. Jag hoppas verkligen att inte Bree och Carl dör! Gör inget om Orson dog men inte Bree och Carl.

Och Gossip Girl slutade också lite spännande. Chuck på kyrkogården, och vem var den mystiska kvinnan? Hans mamma? Spännande!

Har jobbat idag. Började klockan 9 till 12.30. Hjälpte Frida med en stor grupp på 145. Blev lite stressigt men vi klara det.

Imorgon ska jag också jobba, men då är jag själv. Efter jobbet ska jag till min syster. Ska äntligen få se lilla Nova. Hon är snart 1 vecka gammal :)

Jaja.. nu ska jag sova lite. God natt.

Talk me down

Har som vanligt inte hänt något idag. Allt är så himla trist, och alla verkar vara deppig och orkar inte göra något. Åhh jag blir så frustrerad på allt. Hatar men samtidgt älskar jag december. Hatar den för att allt är så dystert, vilket gör alla deppiga, men sen älskar jag den eftersom det är julafton, och alla i familjen samlas och äter, pratar och allmänt myser.

Jaja.. får väl stå ut. Nu tänkte jag titta på Vänner. Den serien får en alltid att må bra och bli på bättre humör <3

God natt.

Dagens bild.. Jensen Ackles.

He's soo pretty.. :)

Helgen som gått

Det är bättre med förskylningen nu, men jag vaknar ändå upp och är stopp i näsan varje morgon. Tröttsamt.. Men jag får fortsätta ta näsdropparna och dricka Kan Jang som är mot förskylning.

Skulle ju egentligen åkt till TT och se Nova, men jag var ju förskyld så jag fick bli ensam hemma. Tråkigt. Jag vill ju se henne! Men mamma tog några kort på henne. Dock blev många av korten suddiga, hon hade glömt att sätta på blixten ;/






Men jag ska dit på torsdag så då får jag fota mer. Känns lååångt tills dess, men jag måste bli av med förskylningen först. Sen ska jag jobba onsdag och torsdag. Och sen lördag och söndag på det. Blir mycket jobb denna veckan som kommer. Härligt.

Har precis färgat håret, mörkblond gyllene koppar blev det. Har inte sett resultatet riktigt än, eftersom det är fortfarande blött. Men det blev säkert bra.

Nu ska jag se nån film, och käka lite Ben & Jerry's Cookie Dough. Mums.


No no no no!

NEJ! Jag vill absolut inte bli sjuk igen. Känns som jag kommer bli sjuk. Ont i huvudet, trött, näsan rinner och det kitlas i halsen. NEJ säger jag bara. Jag orkar inte vara sjuk. Det är för jobbigt.

Blev inget med att hälsa på TT och Nova idag. Tydligen så får dem inte ha någon på besök medans de ligger där. Så vi får vänta tills på fredag i stället.

Såg aldrig Desperate Housewives igår, så det får bli idag i stället. Plus Gossip Girl och några avsnitt av Vampire Diaries :) Mys.

Dagens bild.. Bobbie.

RSS 2.0