This isn't happening


Åhh va trött jag blir. Nu har jag blivit förkyld igen! Fy fan va trött jag är på skiten. Hade svårt att somna igår/inatt. Gick och la mig redan vi 22, men kunde inte somna för jag hostade som en stucken gris. Fick ta en ipren också för jag fick feber. Först frös jag som tusan sen blev jag stekhet. Men iprenen hjälpte. Stackars Johan som fick ligga och höra mig hosta :P Hoppas bara jag inte smittar honom.

Det gör så ont när jag hostar också. Känns som knivar inne i strupen. Måste köpa något för halsen på apoteket sen, plus nässpray. Har fått rinnsnuva. Men bättre det än att man är täppt och inte kan andas.

Känner mig ganska pigg ändå. Hade ingen som helst lust att gå till jobbet igår, men sen när jag vakna imorse kändes det bättre. Hoppas bara inte det blir värre. Får fortsätta ta mina piller, verkar som det hjälper lite i alla fall.

Ska träffa Ewe efter jobbet. Vi ska åka hem till Emelie och ha film/tjejkväll. Var tänkt att jag skulle sova över där, men jag tror nog jag åker hem. Tror inte de vill ligga och höra på mig när jag hostar och nyser :P

Igår kom Johan hem med en påse presenter. Ville så gärna öppna men jag ska försöka att låta bli och vänta tills på onsdag när jag fyller år. Men jag är ju så nyfiken :P

25 februari 2011

Igår var jag och Johan på bio. Filmen vi såg hette Sanctum. Handlar om ett gäng forskare som är nere i en stor grotta, men så blir det ett stort oväder så vattnet stiger och de måste försöka ta sig ut. Väldigt spännande och nervbitande. En film jag rekomenderar. 4/5 möjliga får den.





Idag vakna jag upp med ont i halsen. Tog genast en ipren och två esberitox. Än så länge har inte nån förkylning brutit ut, och jag hoppas det inte gör det heller. Har verkligen inte tid eller råd att bli sjuk. Jag får fortsätta äta piller och vila så mycket jag bara kan. Det blir ingen träning heller.

Imorgon är det dags att jobba igen. Känns som flera månader sen sist, även om det bara är 1½ vecka sen. Men det är länge nog. Börjar som vanligt klockan 07.00 till ungefär 15.00, beroende på när jag är klar. Var tänkt att jag skulle träffa Emelie efter jobbet, och åka till Ikea, men hon sköt upp det. Kanske var lika bra eftersom jag inte känner mig riktigt kry. Sen på söndagen ska jag ju ändå åka hem till henne med Ewe och sova över där. Mys :) Hoppas bara jag inte blivit mer sjuk då!

Gjorde precis äppelpaj, för jag var lite uttråkad. Blev riktigt god. Jag är grym på att baka, borde kanske öppna eget konditori :P



Trevlig helg :)

Dag 11. En låt från en ny favoritartist.



Melanie Fiona är en ny favorit artist. Älskar just denna låten. Catchy låt med en bra refräng. Me like a lot.

Hur går utmaningen till? Kolla här.

Bio idag =)

Idag blir det bio med älskling. Vi tänkte se Sanctum i 3D. Vet inte riktigt vad den handlar om, mer än det utspelar sig i en grotta. Får hoppas den är bra.



Igår var jag hemma hos Tessan och hjälpte henne med lite jobbsökande. Sen åt vi hennes goda kladdkaka med bananer i och satt och prata massa. Var mycket trevligt gumman!

Efter det gick jag och träna i ungefär 1 timme. Kände inte riktigt motivationen, sen är det lite tråkigt att träna själv. Hade tänkt att träna idag också, men jag känner mig lite småkrasslig. Började igår när vi skulle sova, hade massa slem i halsen så jag kunde inte somna direkt. Sen när jag vakna i dag hade jag huvudvärk. Tog två Esberitox som är mot förkylning. Vill verkligen inte bli sjuk nu när jag ska jobba i helgen sen fyller jag år nästa vecka. Får nog ta en ipren också, tänkte ta ett varmt bad snart, så får hoppas det hjälper.

Har varit duktig och sökt lite jobb idag. Lite kundservice och lite receptionist jobb. Får hoppas någon hör av sig. Börjar bli lite smådeppig över att jag inte får något. Jag övervägar stort att börja plugga, så man får nån utbildning så man kan få ett jobb. Verkar som att många söker personer med nån sorts utbildning.

Jag får väl ta och fundera vidare hur jag ska göra.

Dag 10. En låt från min favorit artist of all time.



Michael Jackson har alltid varit en av mina favorit artister under min uppväxt. Och detta är en av mina favoritlåtar med honom. Nästan alla hans låtar är bra som man både kan sjunga och dansa till.
R.I.P Michael.

Hur går utmaningen till? Kolla här.

You put a smile on my face everytime you touch me

Good to be home again. Det var skönt att komma ner till mamma, allt var så himla lugnt och stilla, inte massa folk på gatorna som stressa sig fram. Så ett tips om ni vill komma bort från storstan, åka ned till Skåne! Jag kände direkt skillnaden när jag kom tillbaka till Stockholm. Bara när jag kom in på centralen var det fullt med stressade människor. Tur man inte är där varje dag. Men det var absolut värt att jag flytta upp hit.

Blev myspys hela kvällen med Johan. Åt god mat sen börja vi titta på Stephen Kings långa film, Rose Red. Har sett den innan men det var längesen. Den är ganska seg, men bra, och framför allt läskig. Vi hann inte se klart hela, ska se klart den ikväll. Ett tips om ni gillar Stephen Kings filmer.



På tåget ner till Skåne såg jag Dinner For Schmucks. Gillar Steve Carell och Paul Rudd, de är lagom roliga, inte för överdrivna eller för tråkiga. Skratta en hel del, så denna rekomenderar jag att ni ser :) 4/5 möjliga får den.


Sen på hem vägen såg jag Love And Other Drugs. Har hört/läst att den var dålig enligt vissa och bra enligt andra. Men jag litar aldrig på vad andra säger om filmer. Jag tyckte den var helt okej, lite småmysig och mycket sex (sånt gillas). Den var kanske lite långdragen, det var väl det ända negativa annars var den bra. Gillade storyn. Och Jake Gyllenhaal är alltid bra och plus att han är snygg ;) Den får också 4/5 möjliga.


Var och tränade innan med Johan. Blev ett ganska lyckat pass tycker jag. Körde först crosstrainern 20 minuter. Orkade inte mer. Sen blev det att träna armarna, gjorde plankan och magcrunches. Avslutade med att testa en ny maskin, vet inte vad den heter, men det är som att åka skidor. Man förflyttar benen i sidoled. Tog ganska bra i benen och rumpan, så den ska jag köra fler gånger.

Imorgon ska jag träffa Ewe, hon skulle shoppa tror jag hon sa. Vill också shoppa! Men måste snåla med pengarna lite till. Får vänta tills jag får lön, och plus att jag snart fyller år så då kommer jag säkert få lite pengar som jag kan handla nya kläder för :)

Och på onsdag ska jag hem till Tessan och hjälpa henne med jobbsökande. Blir bra eftersom jag också måste söka massa jobb. Har blivit lite dålig på det den senaste veckan. Men jag blir så deppig när man inte kommer nånstans. Överväger snart att börja plugga i stället så man har en utbildning. Frågan är bara vad man ska plugga då. Det är så svårt.

Nu tänkte jag se senaste Vampire Diaries, Grey's Anatomy och Supernatural.

Sov gott Morfar ♥

Åkte ner till Skåne i torsdags. Var hemma hos mamma vid 19.00. Var skönt att vara hemma hos mamsi igen. Så mysigt här. Åt kyckling som hon hade gjort. Var jätte hungrig så det var uppätit på 10 minuter om inte mindre. Var jätte gott. Mamma lagar alltid så god mat, saknar det.

Gick och la mig vid 23, men hade svårt att somna, lyssna lite på musik sen somnade jag. Gick upp vid 9.30 igår, men vaknade redan vid 9 för mamma kom in och störde. Grr hatar att bli störd innan man ska gå upp. Duscha och gjorde oss iordning sen tog vi bussen till Skanör.

Familjen samlades hemma hos mormor. Satt och prata en stund och jag busa med barnen. Så länge sen jag såg dem sist. Typ i julas. Neo kände igen mig direkt men Nova var lite blyg i början men sen så gick det hur bra som helst :)

Sen åkte vi mot kyrkan. Familjen skulle gå in sist. Var så himla nervöst, men jag försökte att inte skapa någon ögonkontakt med de som satt i kyrkan redan. Begravningen var jätte fin. Fin musik/texter och massa vackra blommor. En väldigt jobbig timme. Tur jag inte tog någon mascara.




Efter begravningen samlades vi i församlingshemmet och åt och prata. Var god mat, kanske lite lite, men det får man förvänta sig eftersom det var en begravning. Satt där i kanske 1½ timme, sen åkte familjen hem till morbror Leif. Vi satt där och prata lite och hade det trevlig. Såg Let's Dance också, sen körde Leif mig, mamma och mormor hem.

Sov hos mormor i natt. Jag fick ligga i soffan. Hade jätte ont i högra armen när jag vakna. Hade legat på den, plus att jag höll Neo och Nova igår. Fick träningsvärk i benen också av att springa runt efter dem :P Barn är ingen lätt match. Bra träning i alla fall.

Åkte hem från mormor vid 18. Gick hem till pappa en stund också. Och nu sitter jag i mammas jobbiga soffa. Man sjunker verkligen ned i den, nästan så man inte kommer upp igen. Gillar verkligen inte den. Längtar hem till Johan och vår soffa. Imorgon blir det mys i alla fall! :D

Måste upp tidigt, minst klockan 7 för att mitt tåg går 9.29 från Lund. Är framme i Stockholm vid 13.30. Johan ska möta mig eftersom jag ska ha ett duntäcke med mig som han får bära. Har bara ett duntäcke hemma och det använder jag så Johan ville också ha ett eftersom han är en kylling och fryser, han har dubbla täcken nu :P Så han ska få mitt duntäcke.


Dag 9. Den bästa låten just nu.



Bästa låten just nu är denna. Britney's back! Denna ska spelas väldigt högt då är den som bäst. Skruvar alltid upp volymen högt när jag är ensam hemma. Bra att träna till också! :)

Hur går utmaningen till? Kolla här.

Dag 8. En låt som betyder mycket för mig.



Har väl inte direkt nån låt som betyder jätte mycket för mig, men denna är lite extra speciell för texten är så inspirerande och grymt bra band ;) Jag lyssna ganska mycket på denna ett tag. Never gets old!

Hur går utmaningen till? Kolla här.

Ner till skåne

Igår var jag hemma hos Ewe hela dagen. Kom dit ungefär vid 15.30. Vi började med att se en film. My Soul To Take hette den. Handlar om ett gäng ungdomar som dör en efter en. Okej film och lite spännande. 3 av 5 möjliga får den.

Efter filmen var slut tog vi en promenad till Vallentuna centrum och köpte pizza. Fick skynd oss hem för det var så kallt, så vi tog en genväg genom skogen. Fan va läskigt det var. Hade aldrig velat gå där själv. Usch. Det blev extra läskigt för det var fullmåne ute :P Tur vi var två stycken i alla fall. Höll på att halka några gånger i snön också.

När vi kom hem åt vi pizzan, den var himmelsk god :P Vi var så hungriga också så då blev det extra gott. Tittade på tv medans vi åt. Sen började vi kolla på en film till. F hette den. Utspelar sig på en brittisk skola, några ungdomar mördar folk av vilken anledning vet vi fortfarande. Väldigt knäpp film. Inget jag rekomenderar.

Efter den titta vi på ännu en film. Ett drama, Blue Valentine med hetingen Ryan Gosling och Michelle Williams. Urtråkig film, den hade ingen bra handling. Trodde den skulle vara bra pga skådespelarna men tyvärr inte. En stor besvikelse.

Sen åkte jag hem med 23.08 tåget. Var ett gäng störiga fulla killar. De satt och drack öl och skrek som huliganer. Tror de var AIK:are. Men som tur var gick de av efter några stationer. Jag var vid t-centralen vid midnatt, mötte Johan vid Fridhemsplan, han hade jobbat sen klockan 14, stackarn.

När vi kom hem titta vi lite på Trolljegeren igen. Coola troll, riktigt läskiga.

Sa hejdå till Johan imorse eftersom han skulle jobba. Sen somna jag om 2 timmar till. Gick upp vid 10.30. Har packat väskan. Mitt tåg går 14.21. Ska bli kul att träffa familjen igen :)


Filmtips

Eftersom jag inte har något bättre för mig än att se film så kan jag lika bra skriva lite om en film jag precis såg. The Tortured hette den. Emelie rekomendera den. Egentligen gillar jag inte filmer där de torterar folk men jag såg den ändå. Handlar om ett par, deras son blir kidnappad av en gammal gubbe som håller honom nere i sin källare. Till slut hittar poliserna pojken, men han är redan död då. Kidnapparen får fängelse men föräldrarna tycker inte det är nog, så de kidnappar honom i stället och tar honom till ett övergivet hus in the middle of nowhere och torterar honom i stället. Helt okej film, 3 av 5 möjliga får den. Och om ni inte tål tortyr så är det ingen film för er att se :P


You've got nowhere to run

Åh vad jag hatar att vara ensam hela dagarna. Jag står inte ut. Det funkar några timmar, men sen när det gått över 6 timmar blir jag galen. Hatar när Johan måste jobba 10 timmars pass. Grrr på det. Samma imorgon också men då ska jag först träna sen åka hem till Ewe och ha filmkväll. Ska stanna tills sista tåget går från henne vilket är 00.08. Kanske kan möta upp Johan som slutar 00.00.

Sen på torsdag åker jag ned till skåne. Tåget går 14.21. Synd, för Johan slutar 14.00 så vi hinner inte säga hejdå, får göra det på morgonen innan han går till jobbet. Åh jag vill inte vara utan honom i 3 dagar, hatar det. Hoppas dagarna går fort!

Har solat solarium idag. Var jätte längesen jag gjorde det sist. Brände mig lite i ansiktet, eller jag blev lite lite röd men det var så himla skönt. Love it. Så nu har jag lite mer färg än innan. Jag vill ha vår och sommar nu! Så man slipper känna sig så blek. Men bara 2(?) månader kvar tills snön är borta och det blir varmare :)

Efter jag varit och solat underhöll jag mig med att titta på senaste Gossip Girl och 90210. Fan va jag har tröttnat på Gossip Girl. Så himla trist handling nu och killarna är inte ens snygga längre, ser så pojkaktiga ut. Tur att Supernatural finns. Det är riktiga män ;) mohaha.. *drools*. 90210 är fortfarande bra, börjar bli lite spännande nu. Lite mer intriger. Me like.

Sen började jag titta på en film. The Resident, med Hilary Swank. Handlar om en tjej som flyttar in i ett hus och börjar inleda ett förhållande med hyresvärden, men det funkar inte. Sen blir han helt besatt av henne. Helt okej film, hoppar till ibland och lite spännande, men ingen jätte höjdare. 3 av 5 möjliga får den :)


Nu ska jag titta på lite Tales from the Crypt :)

Dag 7. En låt som påminner om en speciell dag.



Denna var svår.. Men det fick bli denna. Första gången jag var på en Westlife konsert :P Kommer inte ihåg datumen just nu men det var säkert 6-7 år sen. Jag var så hypad och kände mig som världens lyckligaste lilla fjortis när jag äntligen fick se mina stora idoler :) En speciell dag jag minns.

Hur går utmaningen till? Kolla här.

Dag 6. En låt som påminner om min nuvarande bästa vän.



Jag vet inte varför denna påminner om Ewe, den bara gör det. Hon är min klippa :) And I love her ♥

Hur går utmaningen till? Kolla här.

Födelsedagsfest

Fan vilken rolig kväll igår alltså. Så roligt har jag inte haft på länge. Var nästan bättre än nyår. Tessan fyllde 23 år, så hon hade fest hemma hos henne och Niklas. Jag älskar deras lägenhet by the way. Jag jobbade först på dagen mellan 7-15, när jag kom hem tog jag en liten powernap sen vid 19 tiden åkte jag och Johan hemifrån. Var massa fjortisar ute också. Ska dom inte vara hemma i sängen vid den tiden? :P




Hoppa av i Fridhemsplan. Vi hittade ganska snabbt, var typ bara raka vägen från tunnelbanan. Var ganska mycket folk redan när vi kom. Väldigt trevliga och roliga måste jag säga, lätta att prata med. Anyways.. Jag och Ewe tog några shotar av vodka och jägermeister. Tror det blev 4 stycken för mig. Och massa Smirnoff. Blev väl lite för mycket på en gång. Jag säger bara, jobba inte först och sen drick för mycket på en gång, då slutar det inte bra. Blev överkänslig och börja gråta :P Jag var nog lite pinsam. Tessan trodde jag var ledsen, men det var bara glädjetårar. Jag fick gå in i deras sovrum och lugna ner mig lite. Sen fixa Niklas en dubbel espresso till mig så jag piggna till lite. Fick smaka på deras hemmalagade lasagne också. Den var himmelsk god!




Ewe lura folk att hon hade kokain med sig i en liten påse. Men det var bara tvättmedel :P Vi skulle lägga upp det fint i badrummet så det såg ut som vi hade sniffat.. Jag tror jag fick in lite i näsan faktiskt. haha.. vi är galna :P

Sen sjöng vi massa SingStar. Jag ägde alla. Min hals fick rejält med stryk dock. Men har man kul så tänker man inte på det. Vid 2 tiden åkte jag och Johan hem. Gick först till McDonalds. Var så hungrig. Så himla gott med cheesebugare och cola efter man druckit. Sen fick vi vänta på tunnelbanan i 25 minuter. Var hemma vid 3 kanske. Tog två bakistabletter sen somna vi sött. Vaknade vid 12 idag.

Ja det var en hel lyckad kväll måste jag säga. Tack Tessan och Niklas. Det måste vi göra om snart igen!


11 februari 2011

Tänkte tipsa om en riktigt bra film jag såg i går. Burlesque med Cher, Christina Aguilera och hetingen Cam Gigandet. Handlar om en tjej från en småstad som flyttar till Los Angeles för att börja om sitt liv. Hon hamnar på en burlesk klubb. Riktigt rikigt bra. Bra musik och bra dans :) Rekomenderas verkligen.



Ska jobba imorgon mellan 7-15. Hoppas verkligen inte det är några problem med SL. Annars blir jag sur. Sen blir det party på kvällen. Längtar.

So long suckers.

Dag 5. En låt som får dig att tänka på en gammal vän.



Den här låten påminner om en gammal kompis som hette Malin, för vi bruka alltid dansa till denna. Vi umgicks dag som natt, och hade alltid lika roligt.

Hur går utmaningen till? Kolla här.

Dag 4. En speciell låt för dig och din älskling.



Jag och Johan har några låtar som är "våra". Bland annat Lady med Wayne Wade, men jag valde låten Skin med Ras Cricket i stället. Johan skicka denna låten till mig när jag fortfarande bodde i Skåne och han här i Stockholm. Texten stämde in så himla bra på oss, vi var ju så långt i från varandra. Så fort jag sakna honom lyssna jag på denna, vilket blev typ varje dag. Blir fortfarande glad och varm i kroppen av att höra denna. Den kommer alltid påminna mig om Johan <3

Skin, skin som den sol du är
Låt hela världen se ditt vackra leende
Jag säger lys, lys som den stjärna du är
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig
Sitter här på tåget ser hur meter blir till mil, saknar jag din doft och din vackra profil
Diggar din stil och sättet du är på
Diggar din stil, ja du vet det bara är så för det bara blev så, vet du kan förstå
Tror det finns en högre plan för oss två
Känner när vi ser på varann, hur du håller i min hand
Nu är vi långt isär, olika städer i vårt land
Värme som sätter mig i brand och jag känner hur du glöder min vän,
passionen och kärleken de växer med den
Kan vara mörkret där ljuset kommer sen
Svårt att ta farväl, svårt att va isär
Önskar mitt hjärta, jag önskar du vore här
Jag önskar du vore här
Skin, skin som den sol du är
Låt hela världen se ditt vackra leende
Jag säger lys, lys som den stjärna du är
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig
Försöker förklara, jag försöker berätta hur du lyfter mig, får en tung man att lätta
Försöker sätta ord fast det inte riktigt går
Värmen och kärleken läker mina sår
Tack för att du håller i mig när jag ostadigt står
Känner du förstår vad jag genomgår
Tills vi möts igen sitter jag och räknar dar
Du är speciell, för mig helt underbar
Jag står kvar, to my insperation and my shining star
To my insperation and my shining star
Skin, skin som den sol du är
Låt hela världen se ditt vackra leende
Jag säger lys, lys som den stjärna du är
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig

Hur går utmaningen till? Kolla här.

Wah, I feel good!

Vilken härlig känsla jag har i kroppen just nu. Vaknade vid 10.30. Johan kom inrusande och hoppa på mig och tvinga upp mig ur sängen för han ville ut och springa. Klädde på mig och sen gick vi ut. Gick först lite för jag var helt nyvaken, och det var så jäkla halt ute. Tror jag halka till 3-4 gånger, om inte mer. Men sen blev det bättre underlag. Jogga lite och gick lite. Sen gick vi över ett berg med snö som de lagt på ängen. Var lite jobbigt för det var så stort och gropigt. Men lite extra träning av balansen skadar aldrig.

Johan jogga runt sjön medans jag gick och jogga lite, han sprang bara förbi mig en gång, så det tyckte jag var bra jobbat av mig ;) Men har man dålig kondis så har man. Men jag försöker jobba på det. Var skönt i solen men sen så fort man kom i skuggan blev det svinkallt. Frös som fan påvägen hem.

Var så skönt att komma in i värmen sen. Gjorde lite övningar inne, sen duscha vi, varmt! Och så himla gott med frukost sen. Eller lunch blev det typ. Åt inte fören vid 13.30 kanske. Gott var det i alla fall. Och nu har jag som sagt en sån skön känsla i kroppen, en lätt känsla. Och ganska så seg.

Tänkte titta på senaste avsnitten av Gossip Girl och 90210 nu.

Dag 3. En låt av en artist som jag beundrar.



Det var inte så svårt att välja en artist som jag beundrar. Det blev Pink. Hon är så jävla grym. Hon är sig själv och skiter fullständigt i vad andra säger eller tänker. Plus att hennes låtar är grymt bra och hon gör alltid coola videor. Hon står lite för den självständiga kvinnan. Me like alot!

Hur går utmaningen till? Kolla här!

Dag 2. En låt som påminner om någon speciell tid/period i mitt liv.



När jag var mindre älskade jag allt som hade med Spice Girls att göra. Köpte alla cd-singlar/album, barbiedockor, tidningar, filmer.. you name it. Jag ville inget annat än vara en av dem. Jag och några kompisar brukade klä oss som dom och sjunga för publik. Kommer ihåg att en gång när vi var på läger så hade de nån showkväll där man fick uppträda. Givetvis uppträdde vi som Spice Girls men vann tyvärr inte :P Men fy så roligt vi hade. Det var en speciell tid i mitt liv som jag kommer minnas.. en rolig tid :)

Hur går utmaningen till? Titta här.

Dag 1. En låt som beskriver min musikstil.



Var väldigt svårt att välja just en låt som beskriver min musikstil. Gillar väldigt blandad musik. Men jag valde denna. Den är lite rockig, lite popig och framför allt bra sångtext. Plus att man lätt kan sjunga med till låten. Precis sån musik gillar jag :)

Hur går utmaningen till? Kolla här.

Utmaning: Musik-lista!

Hitta detta på en tjejs blogg jag läser. Shorty heter hon :)

Hur går det till?
Du lägger upp en låt/video på bloggen varje dag och följer listan nedan. Rubriken ska t.ex. se ut såhär: "Dag 1. En låt som beskriver min musikstil." Skriv gärna några rader om låten och förklara.

Dag 1. En låt som beskriver min musikstil.
Dag 2. En låt som påminner om någon speciell tid/period i mitt liv.
Dag 3. En låt av en artist som jag beundrar.
Dag 4. En speciell låt för dig och din älskling.
Dag 5. En låt som får dig att tänka på en gammal vän.
Dag 6. En låt som påminner om min nuvarande bästa vän.
Dag 7. En låt som påminner om en speciell dag.
Dag 8. En låt som betyder mycket för mig.
Dag 9. Den bästa låten just nu.
Dag 10. En låt från min favorit artist of all time.
Dag 11. En låt från en ny favoritartist.
Dag 12. Den bästa videon just nu.
Dag 13. En låt som gör mig glad.

Alla som känner sig manade får göra denna! Men jag utmanar dig, Ewe att göra den ;)


Nu får det fan vara nog!

Nu är jag fett irriterad. Läste precis en tjejs blogg som la upp bilder på sig själv för att visa att hon var tjock. Men jag stirra mig blind. Jag hitta fan ta mig inget fett på hennes pinsmala kropp.

Så därför undrar jag varför ni som är så smala säger att ni är tjocka? Och att ni har breda höfter? WTF liksom!! Det är fan diskriminering till oss som har fett på kroppen och som har breda höfter! Hur i helvete tror ni att vi känner oss när ni säger att ni är tjocka??????!!!!!!!!

Personligen känner jag mig som ett gigantiskt monster! Jag försöker att inte ta åt mig eller bry mig, men det var fan droppen nu.

Och alla ni som ser upp till Kissie, ni måste inte ha något vett kvar i huvudet. Hon är jag bara skinn och ben. Hon har inga hjärnceller kvar i den lilla kroppen. Så snälla snälla sluta säga att ni är tjocka när ni inte är det.

Så, var skönt att få ur mig det, inte för att nån läser min blogg men jag kände bara för att skriva av mig :)

Tack och hej!


I brist på annat..

Jag kommer från: Skåne.
Vad heter du: Anna.
När fyller du år: 2 mars.
Tycker du om någon just nu?: Ja, eller älskar!
Jag samlar på: Minnen.
Gröna eller röda äpplen: Gröna.
Vem ringer du när du är arg/ledsen? Ewe eller Mamma.
Gillar du golf? Nej fan va tråkigt.
Vilken tid gick du upp idag? 10.24
Har du sovit i din egna säng inatt? Japp
Har du sovit ensam inatt? Nej, med Johan <3
Vem sov du sist med? Johan.

Har du strumpor på dig nu? Nope
Hur svarar du i telefon? Olika, men typ "Halluu.." eller "Hej det är anna"
Vad ska du göra ikväll? Titta på film kanske?
Är du bra på att laga mat? Njaa så där.
Gillar du att dansa? Ohja!
Hur vig är du? Inte så värst :P
Vilken är din favoritglass? Magnum Classic.
Tror du på ett liv efter döden? Nej.
Bor dina föräldrar tillsammans? Haha nej..
Är du morgon eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska
Vilken ögonfärg har du? Blå/grön/grå :P varierar..
Vilka hårfärger har du haft? Mest mörkbrunt och lite rödaktigt :P
Har du någon gång gråtit dig till sömns? Ja..
Äru beroende av något? Ja redbull tror jag fan.. och Johan <3
Senaste låt du hörde? Tonight (I'm lovin' you) - Enrique Iglesias
Brukar du bädda sängen? Nej
Har du kysst någon den sista veckan? Ja ofc.
Vem kramade du senast? Johan.
Var du glad igår? Absolut :)
Sminkar du dig? Jaa.
Känner du dig värdelös? Nej.

Varit medvetslös: Inte vad jag minns :P
Hånglat med nån som har varit riktigt full: Nope
Hånglat med fler än 5 pers på en kväll: Nej jag är ingen sån person. Håller mig till en.
Gjort något riktigt dumt: Hm.. kanske jag har :P
Gjort något du verkligen ångrar: Ja..
Blivit full på ett släktkalas: Nja lite lullig kanske :P
Varit full i skolan: Ja när jag tog studenten :P
Blivit portad ifrån en krog: Nope.
Varit otrogen: Nej, är inte otrogen mot någon jag älskar.
Slagit sönder en tv: Nope, men det hade varit kul :P

Önskat att du var det motsatta könet: Haha har väl hänt :P
Åkt ambulans: Jepp.
Gjort nåt olagligt: ja
Fått din mamma att gråta: Hm.. nej.
Slagit ner någon: Nope.
Skämts över dina föräldrar: Haha ja!!
Skämts över dig själv: Har jag säkert :P
Ätit från en papperskorg: Nej vem fan gör det?
Kissat ner dig av skratt: Haha nej inte riktigt men lite har det väl kommit haha..

Sagt jag älskar dig och menat det: Självklart!
Bråkat med en pojkvän: Hm.. lite kanske :P
Dricker du på helgerna: Inte varje helg, men om man går ut eller på fest så ja.
Vem är din bästa vän: Ewe <3
Vad är du mest rädd för: Spindlar, hissar och clowner.
Vilka kläder sover du i: trosor & linne eller buttnaked.

Vart vill du gifta dig: På en strand i Thailand *drömmer mig bort*
Vad hatar du verkligen: Falska människor som ljuger och inte har något liv.
Varit kär: Ja, är det just nu :)
Har du någonsin varit kär i någon som inte är kär i dig: Haha ja :P usch.
Är du ensam nu? Jepp, all alone :(
Vill du gifta dig: Kanske.. we'll see.
Vill du ha barn: Med den rätta personen så ja..

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng: Jag? och Johan.
Såg dig gråta? Johan
Fick dig att gråta: Johan, men det var för jag skratta så mkt :P
Du delade en drink med: Andreas
Du gick på bio med: Johan
Skällde på dig: Mamma
Du kysste: Johan

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU?
Gråtit: Nej
Köpt någonting: Burk cola :P
Varit sjuk: Nej!
Sjungit: Ohyeääh!
Saknat någon: Hm.. nej :P
Skrattat: Ja! Åt en scen i filmen Besökarna. Så jävla roligt.

JAG HAR:
Digitalkamera: Ja.
Telefon på rummet: Nej.
Egen dator: Ja.
Könssjukdom: Nej.
Husdjur: Nej.
Bra kompisar: Bättre finns inte.
Tar du receptbelagda mediciner: Nej.
Vem vill du fika med just nu: Jenny ;)

SEX, KÄRLEK OCH SÅNT:
Har du någonsin haft fyllesex?: Ja.
När var din första kyss?: Kommer knappt ihåg.. nån gång i mellanstadiet
Hur många seriösa förhållanden har du haft? 1
Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? : 1.. eller 2.
Tycker du om kärlek?: Vad är livet utan kärlek?
Har du flashat/strippat nångång? Njae..
När kramade du någon sist? Igår..
Saknar du någon speciell person? Ja bara för det saknar jag Ewe ;)
Har du svårt för att bli kär? Njae.. beror på många faktorer.
Ångrar du något? Hm.. lite kanske.
Är du singel? Nej.
När fick du senast en komplimang? Igår :)
Har du träffat någon internet person? Ja.
Har du hånglat med någon av samma kön? Nope.


5 februari 2011

Igår var en lååång dag. Först jobba jag mellan 6.30 och 15.00. Var hur segt som helst. Hade ungefär 10 gäster. Så jag hade väldigt mycket dötid. Blev klar typ vid 13 redan men hjälpte Jonahtan med att slänga gamla broschyrer och sätta fast en handikappsstol på toaletten. Vilket jobb det var, vi gav upp till slut och överlät det till Peter i stället.

Johanna kom förbi en stund också, eftersom hon bor typ ovanför i huset :P Så hon vara så snäll och körde mig och Jonahtan till Fridhemsplan. Jonahtan skulle hem och jag skulle på jobbintervju. Så vi samåkte, mötte upp hans roomie också, Carolina tror jag hon hette. Jag hoppa av i Johannelund och de åkte vidare till Hässelby Strand.

Skulle vara på intervjun klockan 16, men det blev lite tight för jag hitta inte först. Gick helt fel väg, så jag fick gå tillbaka. Men till slut hittade jag. Blev några minuter försenad. Carina som hon hette berätta om företaget och vad tjänsten gick ut på, sen fick jag berätta lite om mig. Gick ganska så snabbt. Hon skulle höra av sig efter helgen. Var ju fler som hade varit på intervju, som vanligt.

Åkte tillbaka till Vällingby och byta till buss i stället. Hade fan lika bra kunnat åka tillbaka till Fridhemsplan och bytt där i stället. Hade nog gått fortare. Men ajja, bussen tog typ 30 minuter, och stannde precis utanför vårat hus. Var hemma vid 17.30.

Laga tacos till middag. Var ashungrig. Gott var det. Sen sega jag framför tvn hela kvällen. Somnade nästan i Johans armar i soffan. Gick och la oss vid 23 kanske.. Sov hur gott som helst. Vaknade till imorse när Johan gick upp för att jobba, men somnade snabbt om igen. Sen vaknade jag inte fören vid 12 :P

Har bara ätit frukost och nu tittar jag på Vampire Diaries. Grymt bra avsnitt :) Funderar på att ut och springa lite, men jag har ingen lust. Och inget kul att springa själv. Får göra det på måndag eller något. Imorgon ska jag jobba igen så då kommer jag nog inte orka heller.

Åh, jag vill ha vår och sommar så man kan vara ute sent på natten utan att frysa, grilla (!), åka på roadtrip och gå på konserter :)



Seven wonderful months!

Oj vad dålig jag blivit på att uppdatera. Har bara inte haft lust. Jobbade bara i helgen och hade filmmys med älskling. Igår såg vi The Fighter med Mark Wahlberg och Christian Bale. Handlar om boxaren Micky och hans bror som hjälper honom att träna och vinna nåt championship. Ganska okej film, kanske lite småtråkig ibland men ändå bra på något konstigt sätt. Den får 3/5 möjliga.



Sökte lite jobb igår också. Blev uppringd av Uniflex (bemanningsföretag). Ska dit på gruppintervju imorgon, sen väljer de ut de dom tycker passar bäst för tjänsten. Ska vara där klockan 10.00. Får hålla tummarna för mig. Jag måste verkligen ha ett jobb nu! Är så trött på att bara jobba extra. Man kan aldrig göra något, och det är jävligt svårt att lägga undan pengar att spara. Det slutar alltid med att jag måste ta från mitt sparkonto. Inte roligt. Det blir liksom en ond cirkel.

Skulle jobbat på torsdag men bytade med Tarek, så nu ska jag jobba på söndag i stället. OB!! :) Det gillar vi.

Idag är det den 1 februari. Och det innebär 7 månader tillsammans med Johan. Ikväll ska vi ha mys med god middag och ett glas vitt ♥


RSS 2.0