Bio idag =)

Äntligen lite sovmorgon. Skönt att få sova tills man vaknar, efter att man gått upp klockan 7 i några dagar. Man uppskattar helger så mycket mer när man jobbar heltid :)

I onsdags var jag och Johan på Ikea. Köpte en ny byrå och ett nytt torkställ. Plus lite andra småsaker som vi hitta. Blev jätte nöjd med byrån. Fast jag blev jäkligt irriterad när vi skulle sätta ihop den. Jag svor som tusan :P Johan blev rädd för mig.. haha ;) Men efter ett tag hade vi fått ihop den. Nu står den inne i sovrummet brevid garderoben.


Voilá!

Idag blir det bio med älskling. Vi ska se nya Scream 4. Som jag längtar. Så nu hoppas jag verkligen att den är bra. Men ingen slår första filmen. Den kommer alltid vara bäst. Så ska snart fixa mig sen ska jag möta Johan i stan eftersom han jobbar.

Jag måste ta tag i träningen nu. Har inte tränat sen förförra veckan. Och det är inte bra. Skulle tränat idag också men jag sov istället :/ Får träna imorgon! Och jag tänkte träna efter jag varit på utbildningen också. Fan att jag slutar så sent varje dag bara. Klockan 16 hade varit bättre än 17. Känner mig så stressad då. Men jag har i alla fall slutat ta hissen och tagit trapporna istället och jag står inte stilla i rulltrappan :P Så lite har jag rört på mig. Jag kommer definitivt inte ha min drömkropp till sommaren. Suck!! Men jag ska försöka göra mitt bästa.

Kommentarer
Postat av: Ewe

det är svårt det där med träningen :P för mig med fan. scream e bra :)

2011-04-16 @ 15:02:54
URL: http://panicswitch.blogg.se/
Postat av: ROBIN HOOD

åh! :D , vilken är den bästa filmen du har sätt det här året på bio än så länge då? :D

2011-04-20 @ 21:28:33
URL: http://robinhoods.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0