Årets första grillning

Vilken härlig vårdag det var igår. Det kändes verkligen som sommar igår när vi grilla. Det var så himla mysigt, dock var det lite kallt fortfarande.

Vaknade vid 10.30. JP ringde och väckte mig och Johan. Gärr. Vi gick upp och tog en powerwalk i solen. Var riktigt varmt och skönt i solen. Sen för första gången i år åt vi frukost på balkongen. Härlig känsla. Sen duscha vi och gjorde iordning oss. Åkte hemifrån vid 14.30. Träffade Marcus, Ewe och Emelie vid Fridhemsplan. Gick och handlade korv och tillbehör för att grilla.

Sen gick vi ner mot Rålis parken. Var ganska mycket folk, men vi fick plats. Satte oss nere vid vattnet, vilket vi sen ångra oss eftersom det blåste en del där :P Tur att kroppsvärme finns.


Sen kom det mer folk, fylldes på efter hand. Grilla korv och hade allmänt roligt och mysigt :) Satt där till ungefär 19 kanske. Sen bestämde vi oss för att åka hem till Emelie i Nacka. Blev filmkväll där.

Först titta vi lite på gammalt Westlife material som Emelie spelat in :P Det var roligt att se igen, fast det tyckte inte killarna, förutom JP då ;) Men sen blev det film. Blev Paranormal Activity 2. Alla prata hela tiden så den var inte ett dugg läskig. Emelie, jag och Johan spoila typ hela filmen också haha ;)

Efter den blev det nån film med Ali G. Urtråkig film. Fatta inte riktigt vad den handla om. Har heller aldrig gillat Sacha Baron Cohen. Han är så äcklig och ska alltid överdriva så mycket.

Klockan blev väl runt midnatt när de flesta åkte hem. Var inte hemma fören vid 2 inatt. Så himla drygt att tunnelbanan går så sällan på natten. Somna direkt när vi kom hem.

Vaknade vid 11 idag. Och tog en lång powerwalk med älski i solen. Var härligt att röra på sig. Sen storhandla vi på Willys. Extra träningen att bära hem de tunga papperskassarna.

Håller på att tvätta nu. Sen ska vi laga pizza till middag. Mys :)

Kommentarer
Postat av: Ewe

det var grymt kul, får bli mycket sånt i sommar =)

2011-04-24 @ 18:31:45
URL: http://panicswitch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0