Turn back time please

Då var jag hemma i tråkiga skåne igen :( Saknar Stockholm så himla mycket, men framför allt Johan och Ewe. Ni är så jäkla underbara <3 Hur ska jag kunna vara utan er liksom?!

Nu ska jag försöka att inte göra detta för långt.. hm..

Åkte förra onsdagen (12 maj), när jag skulle åka hemifrån öste det ner regn och åska, typiskt. Mina skor blev lite skitiga och håret blev som det blev när det regnar. Tog taxi in till centralstationen. Tåget gick 12.14. Fick plats vid fönstret, wooh. Kändes som en lång resa, men var framme i tid, till och med 5 minuter tidigare. Så jag fick vänta på Ewe och Johan istället. Ewe kom först, så jag passa på att gå på toa, sen mötte vi upp Johan också. Wiiie.. kramkalas.



SingStar med flum gänget ;D

Mötte även upp Miranda också. Sen bar det av till Brommaplan, köpte med oss kycklingspett hem, gott var det men mycket soja. Sen blev det SingStar, gud va dåliga vi var hela högen ;D Sluta med att vi bara satt och flumma i soffan, lyssna på musik, såg roliga klipp, skratta för inget typ. Kändes som vi var höga eller nåt :P

På torsdagen sega vi i soffan med lite serier :) Mys. Sen gjorde jag mig iordningen, gick på bio med Johan vid 19. Såg den nya Nightmare On Elm Street. Efter filmen åkte vi hem till honom och mös med ännu mer film :)

På fredagen var vi sega som tusan, glömde till och med tiden. Skulle träffa Ewe vid 17, men glömde som sagt bort tiden, ber om ursäkt igen Ewe! ;D Senare på kvällen gick vi på Erotikmässan. Var jag, Johan, Ewe, Tobbe och Miranda. Var en helt ny upplevelse ;P Såg på strippshower och gick runt och titta på massa olika sexleksaker osv. Blev lite besviken på de manliga stripporna, gamla och inte speciellt snygga. Men kul var det i alla fall. Synd att man inte fick lov att ta bilder. Dock smygfota jag två bilder, men dom blev inget bra alls.


Påväg till Erotikmässan mwhaha ;D


På lördagen var det dags för grillning. Annelie och Ludde hade fyllt år. Grattis i efterskott ;D Innan vi åkte dit, gick jag och Ewe på Systemet, köpte lite dricka och sen gick vi på ICA och köpte lite korv med bröd och marshmallows. Sen vid halv 7 tiden mötte vi Johan och hans kompis Robert vid Fridhemsplan. Åkte buss till parken, mötte Miranda också. Var väldigt mycket folk. Hittade inte vårat gäng så Ludde fick möta oss i stället. Men det var hur mysigt och roligt som helst. Höll på rätt länge.

Taggade för grillningen haha ;D


Det blev många pussar här ;D

Cutie <3

Söndagen blev det bakis pizza, åt den största pizzan ever. Klarade bara äta halva :P Sen på kvällen åkte jag hem till Johan och myste :)

På måndagen hände inte så mycket. Både Johan och Ewe jobba så jag fick underhålla mig själv lite, fast jag sov ganska så länge. Var bara med Johan hela dagen.

Samma med tisdagen. Var bara med Johan. Vi tog en låååång promenad i det fina vädret. Var ute i säkert 1½ timme, men det var mysigt, även om det var jäkligt varmt och svettigt ;O Sen laga Johan jätte god middag! Min nya kock mohahaha ;D Resten av kvällen blev att mysa ännu mer.

Onsdagen, som var avresedagen tränade jag bara med Ewe. Jätte snyggt gym och nya, bra maskiner, me like. Tog crosstrainern i 15 minuter, var helt slut, orkade inte mer, men Ewe körde på i 30 minuter. Svetten rann av oss haha. Träna lite armar och mage och avslutade med att cykla lite. Sen kom Johan. Vi åkte hem till Ewe och duscha. Och jag blev dränkt i kallt vatten. Tack så mycket för det Johan och Ewe! Sen tjatade dom att jag inte fick åka hem och de såg tecken överallt, haha.. så jag gav efter och bokade en ny tågbiljett på lördagen i stället ;D Och det ångrar jag inte alls. Ville inte åka hem, kändes så bra där så jag sakna inget eller ingen hemifrån, förutom min dator kanske haha. Packa min väska i alla fall, och åkte hem till Johan och tvättade, och mös resten av kvällen ;D

På torsdagen åkte jag med Ewe till hennes mamma i Vallentuna. Åt typ den godaste kycklinggrytan nånsin. Den var heavenly alltså. Och till efterrätt blev det kladdkaka med jordgubbar. Låg och tittade på film resten av kvällen, blev The Sweetest Thing och Mamma Mia. Sen låg jag och Ewe och prata i 3 timmar. Det var riktigt nice, skönt att prata av sig ;D Men trötta var vi på morgonen, blev inte mycket sömn den natten.


Goda maten ;D *dreglar*


På fredagen åkte vi in mot Stockholm igen. Vinkade hejdå till Ewe som skulle till jobbet. Kändes lite konstigt, skulle ju vart tvärtom haha. Efter det mötte jag Johan på St Eriksplan. Han skulle till sitt jobb och hämta nåt papper, så då fick jag se vart han jobba :) Sen gick vi och åt på en thai-restaurang, var riktigt mysigt och gott :) Åkte hem till honom och mös resten av kvällen som var kvar. Sen fick han ett ryck och skulle baka brownies, så vi gick till Willys och handla lite. Såg film resten av kvällen.

Igår, lördag var det då dags att åka hem :( Låg mest och myste tills jag skulle åka. Fan va jobbigt det var, ville bara stanna kvar. Höll föresten på att missa tåget också. Hittade inte spår 12, så vi yra runt i några minuter, och Johan var inte till stor hjälp haha.. men till slut hitta vi det. Then we kissed goodbye :(

Satt på tåget i 6 timmar, fan va drygt det var alltså. Och varmt som tusan. Tåget gick till Malmö Svågertorp, istället för centralen så jag hoppade av i Lund i stället. Fan va mycket folk där var alltså. Var nån karnival. Dryga fulla människor, hatar det. Var hemma vid 22, mamma mötte mig så jag slapp bära på min tunga resväska. Fan va jobbig den var alltså!

Var helt pigg när jag kom hem, duscha och åt, och visade bilder för mamma. Somnade vid 1 tiden. Var sjukt trött imorse. Skulle ju jobba idag. Men sen när jag kom till jobbet var Frida där redan. Jag bara: What the f**k?! Det hade tydligen blivit något missunderstanding. Men fan va sur jag blev. Kunde jag sovit i stället för att gå upp klockan 4.45. Men jag stannade kvar några timmar och hjälpte till. Tänkte om jag ändå har kommit dit ska jag fan få lite pengar för det. Åkte hem vid 10.

Mamma hade åkte med Therse och barnen till Ikea så hon hade med mina nycklar till cykeln, så jag fick gå till Apoteket. Var illa tvungen att köpa lite nödvändigheter där. Sen promenera jag hemåt igen. Var ganska så skönt faktiskt. Var skapligt väder också, inte för varmt och inte för kallt.

Sen la jag mig i sängen och börja uppdatera här :) Hade tänkte se lite serier ikväll. Har massa Vampire Diaries och Desperate Housewives att se. Plus säsongsavslutningen av Gossip Girl och Grey's Anatomy och ett Two and a Half Men avsnitt.. wiiie :)

Nu har jag kramp i handen så jag avslutar med att skriva att den gångna veckan har varit the best week of my life! :)

Midsommar nästa gång då! ;D

Kommentarer
Postat av: Ewe

åh jäkla jobb som förstör! var en riktigt rolig vecka iaf, längtar tills nästa gång ;)

2010-05-23 @ 15:52:06
URL: http://panicswitch.blogg.se/
Postat av: Emmo

how cute.. :P cheesy

2010-05-26 @ 11:53:19
URL: http://www.twitter.com/emelienystrom

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0