Kanonfin helg!

Lång ledigheten är över! Lite ångest för att börja jobba imorgon igen. Blärk. Om jag fick välja så skulle jag vilja vara ledig hela sommaren, men ändå få betalt ;) Fan va nice det vore.

Men det har varit en bra helg i alla fall. I torsdags var jag och shoppa med Ewe. Blev massa linnen, ett par jeans shorts och en BH. Sen i fredags var jag på bio med killarna och såg nya X-men filmen. I lördags åkte vi till Saltsjöbaden.

Ewe och gänget kom dit tidigt medans jag, Johan och Tessan blev väldigt sena. Vi kom väl dit runt 16. Det var verkligen inte min dag. Folk var sega, blev sura på mig och den satans en-gångs-grillen gick inte att få fyr på. Jag ville bara gråta och gömma mig under en sten. Men det blev bättre mot kvällen. Var god mat och trevligt sällskap. Vi satt vid klipporna till 21 kanske, sen frös vi så vi åkte hemåt. Jag och Johan åkte hem medans de andra åkte hem till Victor och såg på film.



Saltsjöbaden i lördags ;D

På grönan igår :)

Och igår gick jag, Ewe och Camilla på Gröna Lund. Var meningen att vi skulle gå på Skansen, men vi tyckte det var för dyrt. Tessan och Victor vänta utanför, stackarna :) Men Camilla vann ett pris till Victor för han har sånt bra tålamod. Vi var på Grönan i ca 1 timme kanske. Var så himla roligt. Var längesen jag åkte karuseller, måste åka dit en hel dag sen! Runt 21 åkte jag och Ewe hemåt på varsitt håll, de andra åkte vidare till Hötorget och spela bowling.

Idag var tänkt att bara vara hemma och ta det lugnt, men Emelie ringde innan och fråga om jag ville följa med och sola, så jag tänkte why not. Johan skulle ändå träna med Charlie. Så jag åkte iväg några timmar. Men vi gick mest runt i Nacka för att hitta en bra plats, men hitta ingen bra, var så mycket folk vid stranden.

Men nu är jag hemma igen. Lagat spaggetti och köttfärssås och sett nån konstig b-film med älskling. Mys. Snart dags att sova. Deprimerande! Men snart är det helg igen! Måste tänka positivt ;)


Kommentarer
Postat av: Ewe

haha isåfall hade nog alla valt o vara lediga o ändå få betalt.. tror iinte det skulle funkat så bra :P

snart är det helg igen o sommaren har bara börjat :D

2011-06-06 @ 21:59:02
URL: http://panicswitch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0